2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm akıntı çoğalıyo bazen, bazen de su gibi olup geçiyo üstüne günlük oed yoksa..ama bacağından doğru sızrsa asıl o zaman çiş gibi demek ve tehlike var demek..

önlük yapmak güzel fikirmiş canım ya... yakalık gibi asarız yakamıza...

utancaz tabiii ben yaparken bile utanıyorummm gerçi ne kadar doğru tartışılır amaaa

sezincim bende de oldu dün tarif ettiğin gibi... normal karşıladım ben de... koku yok renk azıcık vardı bende... bir de öyle çiş gibi dediysek sıvı olduğu için öyle benim de eşofmanıma geçmişti baş parmağımın başı kadar bir şeydi...

kızlarrr ben de beylikdüzündeyim işyerim güngörende...tabi şuan tatilim de... var mı beylikdüzündennn

yakın canım evet o nedenle haftasonu erkenden gidip erkenden kaçmayı planlıyorum yine geçen sefer gibi9 da orda olsam ölenden sora 3 gibi çıkarım tam millet gelirken hehee

bende de oluyo kuzum ama hiç o kadar sıvı olmadı yani (çiş) kadar ıslak
bi de ben günlük ped kullanıyorum

Demek hepimizde aynı problem var yaa hiç hoş değil ama yapcak bişey yok bir de hava da sıcak kuru çamaşıra hasret kaldım

ben de o kadar banyoda kovayı düşürmüş gibi yapıyorum sesler çıkartıyorum duymuyolar bile bi de gündüz gündüz hep

bu apartman mezarlık gibi gelmiştir size onca cümbüşten sonra

çok sağol canım, benim için sezaryen problem değilamaa kazasız belasız doğsunlar inş. hayırlısıyla.

siz böyle konuşunca benim aklıma ne geldi biz bebeğimizi çok sessiz yaptık evde kayınvalidemle kaynım vardı misafir o arada oldu bu bebiş ama ne kadar sessizdik anlatamam
hmmmmmmmmmmmmm bizde de aynı durum vardı canım ee kayınvalideler de hem torun istiyolar hem de geldiler mi hemen gitmiyolar napalım onların gidişlerini beklesek daha uzunnnn süre olmazdı torun morun
böyle de edepsiz bi gelinim işte :26:
bu kış çok misafirimiz oldu onları beklicek olsaydık oohhoooooooo

doydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...
ohh sen evdesin şimdi değiştirirsin üstünü, benim öğlen yediklerim buluzumda ve değiştiremiyorum bi de satıştayım düşün
hmmm şurda biraz makarna, hhmmmm salçalı bi yemek de yemişsiniz sanırım dicek millet

evet evdeyim canım çok güzel denk geldi kuzumun doğumu...diğerini de böyle ayarlamak lazım ...işin kötü tarafı ne biliyor musun salçayı çıkartmak epey mesele...

bizimkide iste ara tatile denk geldi o yüzden kaynımda bizdeydi napıym bi ay daha beklemedik ne günler geçirdik valla

bizimkide iste ara tatile denk geldi o yüzden kaynımda bizdeydi napıym bi ay daha beklemedik ne günler geçirdik valla

bol ekşınlı benim de kardeşim bizdeydi...o zaman silkeletme de vardı...sessiz sessiz gülerken ölüyodum resmen...

ay inşallah canım o zaman bu serapın yandaki komşusunun bebişini düşünemiyorum nasıl bi varlık olur

hele benim oğlum doğsun gece ağladığında hususi yatak odasında duracağım... ben sizi dinledim sizde oğlumun sesini dinleyin diycem...

ay sero silkeletme modasnı sen çıkarmıştın ya bizde hepimiz silkeletiyoduk kendimizi kız valla biz çok şey geçirdik bizim kızlarla

aynen kız silkelete silkelete hamile kaldık....ilk başlatan ben oldum bu akımı...sonra kopan kopana...

kışın ortasında sabahın köründe banyo yapınca anlamıyor sanki misafirler ama yapacak bişey yok :26:
neyse o hikayelere girmeyelim site kapanır valla

bol ekşınlı benim de kardeşim bizdeydi...o zaman silkeletme de vardı...sessiz sessiz gülerken ölüyodum resmen...

silkeletmek ne kıss açıklar mısınızlütfeeenn ben hiç bişey anlamadımm

Güpür canım abiye için
canım nette bak bi güpür kumaş satın al deyince birkaç firma çıkıyo belki orda vardır aradığın kumaş
GÜPÜR KUMAŞ - Akspa Dantel - Brode, Gipür, Organze, Dantel, Lez, Tül, Yaka, Kopanaki, Fisto
UCUZ STOK KUMALAR | Kumasci.com/Shop

ay sero silkeletme modasnı sen çıkarmıştın ya bizde hepimiz silkeletiyoduk kendimizi kız valla biz çok şey geçirdik bizim kızlarla
silkeletme ne yaaaa, anlatın bakim çok merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…