ay inşallah canımo zaman bu serapın yandaki komşusunun bebişini düşünemiyorum nasıl bi varlık olur
aynen kız silkelete silkelete hamile kaldık....ilk başlatan ben oldum bu akımı...sonra kopan kopana...
kışın ortasında sabahın köründe banyo yapınca anlamıyor sanki misafirler ama yapacak bişey yok :26:
neyse o hikayelere girmeyelim site kapanır valla
silkeletmek ne kıssaçıklar mısınızlütfeeenn ben hiç bişey anlamadımm
utancaz tabiii ben yaparken bile utanıyorummm gerçi ne kadar doğru tartışılır amaaa
sezincim bende de oldu dün tarif ettiğin gibi... normal karşıladım ben de... koku yok renk azıcık vardı bende... bir de öyle çiş gibi dediysek sıvı olduğu için öyle benim de eşofmanıma geçmişti baş parmağımın başı kadar bir şeydi...
kızlarrr ben de beylikdüzündeyim işyerim güngörende...tabi şuan tatilim de... var mı beylikdüzündennn
canım nette bak bi güpür kumaş satın al deyince birkaç firma çıkıyo belki orda vardır aradığın kumaş
GÜPÜR KUMAŞ - Akspa Dantel - Brode, Gipür, Organze, Dantel, Lez, Tül, Yaka, Kopanaki, Fisto
UCUZ STOK KUMALAR | Kumasci.com/Shop
silkeletme ne yaaaa, anlatın bakim çok merak ettim:26:
ciddi yaa silkelemek ne :26:canım nette bak bi güpür kumaş satın al deyince birkaç firma çıkıyo belki orda vardır aradığın kumaş
GÜPÜR KUMAŞ - Akspa Dantel - Brode, Gipür, Organze, Dantel, Lez, Tül, Yaka, Kopanaki, Fisto
UCUZ STOK KUMALAR | Kumasci.com/Shop
silkeletme ne yaaaa, anlatın bakim çok merak ettim:26:
selam kızlaarr nasılsınız hepimizin hormonlar tavan yapmış galibaa..ne güzel hepiniz bebeğinizi mayaladığınız günü sölüyosunuz bir arkadaşım evde kaynansı kaynı olduğunu o gece yaptığını sölemiş arkadaşım seninkide bişiymii biz bebeği koskoca bir ekiple yaptıkşaka bi yana tüp bebek bizimki ve sizler gibi güzel anım yok malesef:2: tek hatırımda kalan doktorumun önünde ha bire utana sıkıla açmam oramı:2: kadın olmak zor gerçekten.eşim de ameliyat oldu yumurtalarında sperm arandı o masaya yatırana kadar canım çıktı neymiş utanırmış..orasını gösteremezmiş..dedim benimkini görmeyen doktor kalmadı ben çok mu meraklıyım açıp açıp göstermeye açtım ağzımı sonra ikna oldu.bugünlerde de peşim sıra geziyor bende bebeğime bişey olcak korkusuyla yanaşmıyorum artık kapattım kızım doğunca açılacak diyorum tamirat var diyorum ama işim zor siz kaçıncı aya kadar serbestsizniz doktorum son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi ama korkuyorum
selam kızlaarr nasılsınız hepimizin hormonlar tavan yapmış galibaa..ne güzel hepiniz bebeğinizi mayaladığınız günü sölüyosunuz bir arkadaşım evde kaynansı kaynı olduğunu o gece yaptığını sölemiş arkadaşım seninkide bişiymii biz bebeği koskoca bir ekiple yaptıkşaka bi yana tüp bebek bizimki ve sizler gibi güzel anım yok malesef:2: tek hatırımda kalan doktorumun önünde ha bire utana sıkıla açmam oramı:2: kadın olmak zor gerçekten.eşim de ameliyat oldu yumurtalarında sperm arandı o masaya yatırana kadar canım çıktı neymiş utanırmış..orasını gösteremezmiş..dedim benimkini görmeyen doktor kalmadı ben çok mu meraklıyım açıp açıp göstermeye açtım ağzımı sonra ikna oldu.bugünlerde de peşim sıra geziyor bende bebeğime bişey olcak korkusuyla yanaşmıyorum artık kapattım kızım doğunca açılacak diyorum tamirat var diyorum ama işim zor siz kaçıncı aya kadar serbestsizniz doktorum son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi ama korkuyorum
canım benm zor sıkıntılı zamanlar geçirmişsniz ama inşallah bebenizi kucağınıza alınca unutulacak her şey.
geçen gittiğimde dr a sordum da korunmalı mıyız diye o da sorun yok.çoook sonraki zamanlarda korunacaksınız dedi. anne adayıyla alakalı bir sey sanırım
işte ben de en çok o zaman eksikliğini hissettim o banyonunallahtan benim ebeveyn banyom var ama kış günü o saçları hergün kurut ne zordu
ciddi yaa silkelemek ne :26:
ciddi yaa silkelemek ne :26:
sizin bebişlere kıymetli bebiş diyorlar ki bencede öyle bizim doktor henüz bişi demedi ilişki konusunda
aynen kız silkelete silkelete hamile kaldık....ilk başlatan ben oldum bu akımı...sonra kopan kopana...
serap çıkmış ben anlatıyım o zaman ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldırıyosun kalcadan eşinde halı silker gibi bacaklarından silkiyor çok komik ama işe yaradığını düşünmüştük serap öğretmişti bize
işte ben de en çok o zaman eksikliğini hissettim o banyonunbi de gerizekalı mimar banyoyu evin ortasına yapmış bi duvarı salona dayalı ee misafir de orda yatıyo aaammaaann dedik sanki sorcak mı napıyosunuz diye kayınvalidemin de yattığı oda yatak odasının dibindeydi öyyylee yeni evlilere o kadar uzun süre misafirliğe gelinmez derdim soran olsaydı
ite kaka oldu yani kızımız
eşim yorgun düştü sanırım o günlerde şimdi misafir gelince uslu duruyoruz
serap çıkmış ben anlatıyım o zaman ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldırıyosun kalcadan eşinde halı silker gibi bacaklarından silkiyor çok komik ama işe yaradığını düşünmüştük serap öğretmişti bize
sağol canım evet öyle diyolar ama hepimizizn bebekleri kıymetli annesi.herkesin bebeği kendisine en kıymetli canım rabbim hepimizin kucağına almasını nasip etsin doktorumuzda ilk muayenemizde normalde son 2 aya kadar yasaklamıyoruz ama sizin durumunuz özel dedi ama yapın yada yapmayın demedi o yüzden soramıyorumda böle ikilemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?