2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlaarr nasılsınız hepimizin hormonlar tavan yapmış galibaa..ne güzel hepiniz bebeğinizi mayaladığınız günü sölüyosunuz bir arkadaşım evde kaynansı kaynı olduğunu o gece yaptığını sölemiş arkadaşım seninkide bişiymii biz bebeği koskoca bir ekiple yaptık şaka bi yana tüp bebek bizimki ve sizler gibi güzel anım yok malesef:2: tek hatırımda kalan doktorumun önünde ha bire utana sıkıla açmam oramı:2: kadın olmak zor gerçekten.eşim de ameliyat oldu yumurtalarında sperm arandı o masaya yatırana kadar canım çıktı neymiş utanırmış..orasını gösteremezmiş..dedim benimkini görmeyen doktor kalmadı ben çok mu meraklıyım açıp açıp göstermeye açtım ağzımı sonra ikna oldu.bugünlerde de peşim sıra geziyor bende bebeğime bişey olcak korkusuyla yanaşmıyorum artık kapattım kızım doğunca açılacak diyorum tamirat var diyorum ama işim zor siz kaçıncı aya kadar serbestsizniz doktorum son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi ama korkuyorum

ay inşallah canım o zaman bu serapın yandaki komşusunun bebişini düşünemiyorum nasıl bi varlık olur

o komşunun çocuğu bağırtlak olacak

aynen kız silkelete silkelete hamile kaldık....ilk başlatan ben oldum bu akımı...sonra kopan kopana...

aynen ya akım öncüsü bi kızsın sen zaten sonra patır patır hamile kaldık

allahtan benim ebeveyn banyom var ama kış günü o saçları hergün kurut ne zordu

hıhhh aynı öğretmenim tam anlattıgın gıbı çiş gibi dememın sebebi oo :26:

canım benm zor sıkıntılı zamanlar geçirmişsniz ama inşallah bebenizi kucağınıza alınca unutulacak her şey.
geçen gittiğimde dr a sordum da korunmalı mıyız diye o da sorun yok.çoook sonraki zamanlarda korunacaksınız dedi. anne adayıyla alakalı bir sey sanırım

sizin bebişlere kıymetli bebiş diyorlar ki bencede öyle bizim doktor henüz bişi demedi ilişki konusunda

sağol canım..sanki yaptığım zaman kendimi suçlu hissediyorum bebeğime bişey olcak gibi geliyor.yapsam bebeğime karşı sorumluluğum var bişey olursa bu yüzden mahvolurum aama yapmayıp eşimden kaçtığımda da eşim küsüyor kızıyor benden iyice uzaklaştın alacağını aldın benden diyor iki arada kalıyorum bende bi dengesiz oldum bi adamı göresi gözüm yok bi akşam olsada yatsak halim var

allahtan benim ebeveyn banyom var ama kış günü o saçları hergün kurut ne zordu
işte ben de en çok o zaman eksikliğini hissettim o banyonun bi de gerizekalı mimar banyoyu evin ortasına yapmış bi duvarı salona dayalı ee misafir de orda yatıyo aaammaaann dedik sanki sorcak mı napıyosunuz diye kayınvalidemin de yattığı oda yatak odasının dibindeydi öyyylee yeni evlilere o kadar uzun süre misafirliğe gelinmez derdim soran olsaydı
ite kaka oldu yani kızımız
eşim yorgun düştü sanırım o günlerde şimdi misafir gelince uslu duruyoruz

Son düzenleme:
ciddi yaa silkelemek ne :26:

serap çıkmış ben anlatıyım o zaman ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldırıyosun kalcadan eşinde halı silker gibi bacaklarından silkiyor çok komik ama işe yaradığını düşünmüştük serap öğretmişti bize

sizin bebişlere kıymetli bebiş diyorlar ki bencede öyle bizim doktor henüz bişi demedi ilişki konusunda

sağol canım evet öyle diyolar ama hepimizizn bebekleri kıymetli annesi.herkesin bebeği kendisine en kıymetli canım rabbim hepimizin kucağına almasını nasip etsin doktorumuzda ilk muayenemizde normalde son 2 aya kadar yasaklamıyoruz ama sizin durumunuz özel dedi ama yapın yada yapmayın demedi o yüzden soramıyorumda böle ikilemdeyim.

iyi yöntemmiş valla tebrikler ama hayali bile çok komik

bence bebeği olmayanlarda uzun kalınmaz ben kaynana olayım hiç gitmicem torun olana kadar

hahahay silkelemek o muymuş
bize öle bir sey demediler.sırtüstü yat uzan demişlerdi.

eneee benim adamda 2 metre boy var adama ben bunu tarif etseydim adam beni dört döndürürdü evin ortasında silkelerken o boy ve kiloyla

amin kuzum amin sen kendini kötü hissettiğin zaman bırak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…