2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bence bebeği olmayanlarda uzun kalınmaz ben kaynana olayım hiç gitmicem torun olana kadar

canım işin sırrı misafirde galibaa..evde misafir oldumu hormonlar coşşuyoo daha bi yapılası geliyooo git git sen ama benim uykum çok ağırdır dersin rahat olsunlar

hahahay silkelemek o muymuş
bize öle bir sey demediler.sırtüstü yat uzan demişlerdi.

iyi yöntemmiş valla tebrikler ama hayali bile çok komik

eneee benim adamda 2 metre boy var adama ben bunu tarif etseydim adam beni dört döndürürdü evin ortasında silkelerken o boy ve kiloyla

evet kızlar çok komik bizim bi topik daha var sero gülücük filan ordada yazıyoruz hepimiz hamile kalmaya çalışıyoduk ne duyarsak birbirimize söyledik ne otlar yendi ne silkeletmeler yapıldı bi çoğumuz hamileyiz şimdi kimi kasım kimi aralık annesi oldu o günlerimizde çok alemdi SATlar BATlar fenaydık yani

canım işin sırrı misafirde galibaa..evde misafir oldumu hormonlar coşşuyoo daha bi yapılası geliyooo git git sen ama benim uykum çok ağırdır dersin rahat olsunlar

aynen ağrdır ama duymam zati ben ama sonra benim gelinde arkamdan konuşurşa KK'da

Son düzenleme:
farkındamısın aramızda bir gün var senin erkekin geliyor benim kızçem geliyor.canım dahaa çook var ama dimi bebeklerimize kavuşmamıza

aaa evet fark ettim senin naklin olduğu günlerde ben hamile kalmışım demekki baya var bize ekim annesi olmayı ucundan yakalamışız benim oğlan geç gelirsa kasım annesi olacağım demektir

ben ilk zamanlar ekim annelerine girmiyodum çünkü ay başında doğurcak biri ile aramda hafta oluyo en az onların süreçlerine yetişemiyodum 2li testler keseyi görmeler bebişi görmeler ben hep geride kalıyodum şimdi fark kapandı gibi test tahlil işleri bitmek üzere çünkü

aaaaa ne güzel yaaa, ben hamiş kaldıktan sora buldum bu siteyi, vay anasını bileydim gelirdim bende paylaşımlara, neyse bundan sona burdayız işte

allahtan benim ebeveyn banyom var ama kış günü o saçları hergün kurut ne zordu
hadi banyodan yırttım diyosun ama o saç kurutma makinesinin sessizini bi icat edemediler yaa üretseler satış tavan yapıcak haberleri yok sadece burdakiler alsa yeter

güzel bi yöntem ama insan gülemezse çatlar o halde yahhuuuu
biz de misafir yogunluğundan dolayı bi kaç gece öyle yatmak zorunda kalmıştık sanırım o sırada olan oldu :26::26::26::26:
bence bebeği olmayanlarda uzun kalınmaz ben kaynana olayım hiç gitmicem torun olana kadar
bak bu lafından sonra kızımın evinde seni bi göreyimmmmm

güldürdün beni.yok be ben uyuyamam kızımın yada gelinim evinde herhalde..acıkın ses duydummu acaba noluuuu die rahatsız olurum.ayy geçen kış elti hamileyken ha bire kanaması olur gece 3te falan zııırr kapı bizi kaldırmaya ben yanında gideyim diye 3 ay böle gece hep hastaneye taşındık gene bir gece banyodan çıktım saç tarıyorum dikilmiş hepsi kapıya artık canıma tak etti çünkü eltimden burda nasıl biri olduğunu söyledim ama işi düştümü hep beni koşturuyolar peşinde kızdım o kafayla açtım kapıyı saçlardan daha su damlıyor şıp şıp kaynanamın bi bakışı vardı bana oğluma naaptın der gibii..ben gayet sakin tamam siz inin aşağ ben geliyorum saçlarımı kurutuyorum yani gece yarısı anlamışlardır..eşimde ayıpta oldu yakalndık diyo bana ne onlar utansın dedim.iyi kide yapmışım şimdi elti kapıdan bakmıyor bi ihtiyacın varmı demiyo zilli

aaaaa ne güzel yaaa, ben hamiş kaldıktan sora buldum bu siteyi, vay anasını bileydim gelirdim bende paylaşımlara, neyse bundan sona burdayız işte

ayy cullucumm bide benim asker topiğim vardı geçen sene eşim askerdeyken aynı dönem asker eşleri ile konuşurduk oda çok güzeldi 2 kere yüzyüze buluştuk istanbulda onlardan bazıları ile hala facebooktan telefondan konuşur görüşürüz hatta bi arkadaş hamişti doğum esnasında benim adımla dua etmiş o ay hamile kaldım allahın takdiri

bizde bebişleri beraber büyütürüz inşallah

Selam kizlar ben geldim ebecigim yeni gitti soru bombardimanina tuttum kadini bide yeni tanistik o yuzden fazlada soramadim

Ilk once kasilmalarimi sordum iliski sirasinda ve bazen arada gun icinde oluyo dedim oda normal dedi rahim buyuyo dedi bende dahadami buyuyo dedim

Dogumu sordum ben biraz korkuyorum dedim oda epidural yaptirirsin dedi cok rahat edersin dedi belin fln agrimiyo ustelik dedi sezeryen yapanlarin bel agrisindan olmeleri gerek dedi benimde aklima yatiyodu bu epidural o yuzden bunu dusunucem dedim..

Dogum kurslari 28 haftalikken baslaniyo dedi gec kalma kayit yaptir dedi bende tamam dedim sirada o var

En fazla 16 kg al dedi sana bu kadar yeter dedi

Dogum genelde ya 10 gun once yada 10 gun sonra oluyo dedi.. Sen cantani fln hazirlarsin dedi

Bu ebe dogum yaptiktan sonra eve gelicek beni muayene edicek ve bebegin temizligini yapicak ben emzirebiliyomuyum giydirebiliyomuyum ona bakicak gobegi dusene kadar yikama yok dedi o gelip gobek temizligini yapicak fln iste..

Bana sezeryani anlatti neredeyse doguruyodum Fena oldum esimde burdaydi o diyoki yok ben de istemem

Kirmizi olan herseyi ye dedi kan yapsin dedi hamilelikte kan degerlerin dusuk cikar dedi 2 canlisin dedi..

Kirmizi turp,ananas,pekmez,domates,paprika ye bunlari dedi

Hastanede 3-4 gun kalicaksin dedi burada boyle

Bu kadar iste kizlar numarasina verdi istedigin zaman arayabilirsin dedi tekrar gorusuruz dedi

Detay olarak anlatmak istedim

hakket ya o saç kurutma makinesi nedir yani

bende o geceler de sabah bırakmıştım duşumu belki o etkili olmuştur

ay ben gitmem senin kızının evine torun olsun bakmaya giderim sadece kocamla ben ege kasabasına gitcez demiştim sende çocukları rahat bırak ama
ben oğlana ev alırken ebeveyn banyolu bakim bari çocuklar rahat etsin

canım ben ekimde doğuracağıma inanıyorum..doktorum büyük ihtimalle 15 gün önce olur dedi sezaryenle.ben hep soranlara ekim başı diyorum çabuklaştırıyom kendimce ama ben herzaman bebğimi hissetmiyorum çok nadir yatınca acıkın hissediyorum geçen seferde bebğime bişi oldu diye çok korkmuştum hareketlerini hissetmiyorum diye ama maşallah bebeğim sağlıklı.niye benim bebeğim sizinkiler gibi beni tekmelemiyor hareket etmiyor ama :2:

ay ne güzel gelip anlatıyorlar ilgileniyorlar. bizim ülkemiz ne kadar geri kalmış ne kadar aciz yahu.beceriksizler şurda bir ücretli izini hallemediler

bence en güzel cevabı vermişsin canım

benimde öle oldu dün eşimin doğum günüydü ve ben unutmuşum( cok kötü oldum eşimin suratından anladım ama gönlünü almaya calıstımda kırıldı gibi napsam kızlar bişiyler söleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…