2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok sağol kuzum faydalandık yine sen eben geldikçe sana bilgi verdikçe bize aktar

silkeletmek ne kıss açıklar mısınızlütfeeenn ben hiç bişey anlamadımm

silkeletmek dediğiniz neyy kızlar açıklayın bakemm merak ettim

silkeletme ne yaaaa, anlatın bakim çok merak ettim:26:

aynen ya akım öncüsü bi kızsın sen zaten sonra patır patır hamile kaldık

ayy işim bitip de şuraya bir giremiyorum. ben de şu silkeletme işini merak edenlerdenim

serap anlatsana arkadaşlara yaa akımın öncüsü olarak

ciddi yaa silkelemek ne :26:

vala Serap şimdi kamuoyuna bi açıklama yapçak sanırsam, çok fransız kaldık çoookkk

kızlar kusura bakmayın acil çıkışyapmam gerekti..bugün erkek kardeşim gidecek bavulunu hazırlamam gerekti eve gelince...o yüzden çıktım....

şimdi kamuoyuna açıklama yapayım...gerçi açıklama yapılmış ama anlatayım... ilişkiden sonra eşininz sizi bacaklarınızdan tutup sağ sol aşağı yukarı silkeleyecek... ne günlerdi be.... hızlı teslimatı gerçekleştiriyo dedik...ben ilk denediğim ay hamile kaldım kalır kalmazda zaten topik açtım...sonra kızlar teker teker denediler...ve sırasıyla hamile kaldılar... o yüzdennn silkeletme dedik mi bizi alır bi gülmek...

oo şimdiden evleri olucaksa razıyım anası gibi kiracılık çekmesin kuzum aman gelmem gençler rahat etsin benim annem geldi mi hiç yatmaz bizim odaya yakın yerde ama kayınvalide hiç akıl edemiyo o işi. eşim de çok fena canı isterse annemin yatağı oturma odasına yap diyo kadın da bana kızıyordur belki yine buraya attı beni diye, bilmiyo ki oğlu öyle istiyo

canım benimki de senin haftalarda çok aktif değildi haftalar ilerledikçe farkı görüceksin dert etmehiç :)
uzan bak bi on dakka sonra nasıl başlıyo tekmelemeye

neden sezeryan canım :26:

canım sende de ne elti varmış düşman başına valla Allah sana sabır versin sanki kocası yok gibi sen neden gidiyorsun ki yanında hadi bi iki neyse de herzaman ne alaka bak şimdi senin hatrını bile sormuyormuş böylelerine nankör demek bile az anam...

ay loorim değinmeden geçemicem çok güzelsin maşallah sana
böyle konuşunca insan karşısındakinin nasıl biri olduğunu bilmiyo ya seni gördüm şimdi bi tuhaf oluyo sanki tanıyomuşum gibi

siz nerden görüyosunuz birbirinizi yahuu :44:

ay loorim değinmeden geçemicem çok güzelsin maşallah sana
böyle konuşunca insan karşısındakinin nasıl biri olduğunu bilmiyo ya seni gördüm şimdi bi tuhaf oluyo sanki tanıyomuşum gibi

ayy balimm benim cook tesekkur ederim o senin guzelliginn

canım artık eşim sıkılmıştı yeter bu ne ya ben karımı gece yanımda istiyorum demişti biz 2 3 gecede bir hastaneye gidiyorduk.ablalarıda yakın oturyor ama ille beni sürtecek peişnde kaynanamlarda bana kızıyolar hep sen gitme ablası gitsin ee dedim madem hergece dikilmeyin kapıma birzda ablasına gidin madem..anam buınların hepsi bi değişik.evet nankör bile az gelir..nasıl gebe kaldığımı neler çektiğimi biliyor ama asla kapıdan bakmdı.ve gün yapar o hamur işlerini apartmanı mis gibi kokutuır yemekleri mis gibi kokuutur evin kapısını açıp yapar hep kapısı açıktır onun e apartman haliyle kokuyor geçenlerde günü vardı hastaneden geldim ay bi kokmuş apartman mis gibii ne pişirdi görmedim ama kokusu yetti hep bekledim getirir bana da diye ama getirmedi:2: aklım kaldı rüyama bile girdi.dünde elinde tabak üstünde peçete örtülü dükkanıma gedli kola aldı anneme gidiom dedi ama aklım tabakta kaldı:2:

ay ne kötü kalpliymiş canım benim yaa üzülme sen kıskanıyo belliki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…