çok sağol kuzum faydalandık yine sen eben geldikçe sana bilgi verdikçe bize aktarSelam kizlar ben geldim ebecigim yeni gittisoru bombardimanina tuttum kadini bide yeni tanistik o yuzden fazlada soramadim
Ilk once kasilmalarimi sordum iliski sirasinda ve bazen arada gun icinde oluyo dedim oda normal dedi rahim buyuyo dedi bende dahadami buyuyo dedim
Dogumu sordum ben biraz korkuyorum dedim oda epidural yaptirirsin dedi cok rahat edersin dedi belin fln agrimiyo ustelik dedi sezeryen yapanlarin bel agrisindan olmeleri gerek dedi benimde aklima yatiyodu bu epidural o yuzden bunu dusunucem dedim..
Dogum kurslari 28 haftalikken baslaniyo dedi gec kalma kayit yaptir dedi bende tamam dedim sirada o var
En fazla 16 kg al dedi sana bu kadar yeter dedi
Dogum genelde ya 10 gun once yada 10 gun sonra oluyo dedi.. Sen cantani fln hazirlarsin dedi
Bu ebe dogum yaptiktan sonra eve gelicek beni muayene edicek ve bebegin temizligini yapicak ben emzirebiliyomuyum giydirebiliyomuyum ona bakicak gobegi dusene kadar yikama yok dedi o gelip gobek temizligini yapicak fln iste..
Bana sezeryani anlatti neredeyse doguruyodumFena oldum esimde burdaydi o diyoki yok ben de istemem
Kirmizi olan herseyi ye dedi kan yapsin dedi hamilelikte kan degerlerin dusuk cikar dedi 2 canlisin dedi..
Kirmizi turp,ananas,pekmez,domates,paprika ye bunlari dedi
Hastanede 3-4 gun kalicaksin dedi burada boyle
Bu kadar iste kizlar numarasina verdi istedigin zaman arayabilirsin dedi tekrar gorusuruz dedi
Detay olarak anlatmak istedim
silkeletmek ne kıssaçıklar mısınızlütfeeenn ben hiç bişey anlamadımm
silkeletmek dediğiniz neyy kızlar açıklayın bakemm merak ettim
silkeletme ne yaaaa, anlatın bakim çok merak ettim:26:
aynen ya akım öncüsü bi kızsın sen zaten sonra patır patır hamile kaldık
ayy işim bitip de şuraya bir giremiyorum. ben de şu silkeletme işini merak edenlerdenim
serap anlatsana arkadaşlara yaa akımın öncüsü olarak
ciddi yaa silkelemek ne :26:
vala Serap şimdi kamuoyuna bi açıklama yapçak sanırsam, çok fransız kaldık çoookkk
oo şimdiden evleri olucaksa razıyım anası gibi kiracılık çekmesin kuzumhakket ya o saç kurutma makinesi nedir yani
bende o geceler de sabah bırakmıştım duşumu belki o etkili olmuştur
ay ben gitmem senin kızının evine torun olsun bakmaya giderim sadece kocamla ben ege kasabasına gitcez demiştimsende çocukları rahat bırak ama
ben oğlana ev alırken ebeveyn banyolu bakim bari çocuklar rahat etsin
canım benimki de senin haftalarda çok aktif değildi haftalar ilerledikçe farkı görüceksin dert etmehiç :)canım ben ekimde doğuracağıma inanıyorum..doktorum büyük ihtimalle 15 gün önce olur dedi sezaryenle.ben hep soranlara ekim başı diyorum çabuklaştırıyom kendimceama ben herzaman bebğimi hissetmiyorum çok nadir yatınca acıkın hissediyorum geçen seferde bebğime bişi oldu diye çok korkmuştum hareketlerini hissetmiyorum diye ama maşallah bebeğim sağlıklı.niye benim bebeğim sizinkiler gibi beni tekmelemiyor hareket etmiyor ama :2:
neden sezeryan canım :26:canım ben ekimde doğuracağıma inanıyorum..doktorum büyük ihtimalle 15 gün önce olur dedi sezaryenle.ben hep soranlara ekim başı diyorum çabuklaştırıyom kendimceama ben herzaman bebğimi hissetmiyorum çok nadir yatınca acıkın hissediyorum geçen seferde bebğime bişi oldu diye çok korkmuştum hareketlerini hissetmiyorum diye ama maşallah bebeğim sağlıklı.niye benim bebeğim sizinkiler gibi beni tekmelemiyor hareket etmiyor ama :2:
çok sağol kuzum faydalandık yine sen eben geldikçe sana bilgi verdikçe bize aktar
oo şimdiden evleri olucaksa razıyım anası gibi kiracılık çekmesin kuzumaman gelmem gençler rahat etsin benim annem geldi mi hiç yatmaz bizim odaya yakın yerde ama kayınvalide hiç akıl edemiyo o işi. eşim de çok fena canı isterse annemin yatağı oturma odasına yap diyo kadın da bana kızıyordur belki yine buraya attı beni diye, bilmiyo ki oğlu öyle istiyo
ay loorim değinmeden geçemicem çok güzelsin maşallah sanaHer aldigim bilgiyi aktaricam tatlimm
güldürdün beni.yok be ben uyuyamam kızımın yada gelinim evinde herhalde..acıkın ses duydummu acaba noluuuu die rahatsız olurum.ayy geçen kış elti hamileyken ha bire kanaması olur gece 3te falan zııırr kapı bizi kaldırmaya ben yanında gideyim diye 3 ay böle gece hep hastaneye taşındık gene bir gece banyodan çıktım saç tarıyorum dikilmiş hepsi kapıya artık canıma tak etti çünkü eltimden burda nasıl biri olduğunu söyledim ama işi düştümü hep beni koşturuyolar peşinde kızdım o kafayla açtım kapıyı saçlardan daha su damlıyor şıp şıp kaynanamın bi bakışı vardı bana oğluma naaptın der gibii..ben gayet sakin tamam siz inin aşağ ben geliyorum saçlarımı kurutuyorum yani gece yarısı anlamışlardır..eşimde ayıpta oldu yakalndık diyo bana ne onlar utansın dedim.iyi kide yapmışım şimdi elti kapıdan bakmıyor bi ihtiyacın varmı demiyo zilli
neden sezeryan canım :26:
hmm Rabiim hayırlı doğumlar nasib etsin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniçok zor hamile kaldım tüp bebekle hamile kaldım o yüzden zamanı geldimi hemen sezaryenle alıcak meleğimi
ay loorim değinmeden geçemicem çok güzelsin maşallah sana
böyle konuşunca insan karşısındakinin nasıl biri olduğunu bilmiyo ya seni gördüm şimdi bi tuhaf oluyo sanki tanıyomuşum gibi
ay loorim değinmeden geçemicem çok güzelsin maşallah sana
böyle konuşunca insan karşısındakinin nasıl biri olduğunu bilmiyo ya seni gördüm şimdi bi tuhaf oluyo sanki tanıyomuşum gibi
siz nerden görüyosunuz birbirinizi yahuu :44:
canım sende de ne elti varmış düşman başına valla Allah sana sabır versin sanki kocası yok gibi sen neden gidiyorsun ki yanında hadi bi iki neyse de herzaman ne alaka bak şimdi senin hatrını bile sormuyormuş böylelerine nankör demek bile az anam...
ayy balimm benim cook tesekkur ederim o senin guzelliginn
gobus topigine fotomu ekledim de oradan
Kızlar şu göbüş topiğinin linkini atar mısınız bulamadım ben
ay ne kötü kalpliymiş canım benim yaa üzülme sen kıskanıyo belliki senicanım artık eşim sıkılmıştı yeter bu ne ya ben karımı gece yanımda istiyorum demişti biz 2 3 gecede bir hastaneye gidiyorduk.ablalarıda yakın oturyor ama ille beni sürtecek peişnde kaynanamlarda bana kızıyolar hep sen gitme ablası gitsin ee dedim madem hergece dikilmeyin kapıma birzda ablasına gidin madem..anam buınların hepsi bi değişik.evet nankör bile az gelir..nasıl gebe kaldığımı neler çektiğimi biliyor ama asla kapıdan bakmdı.ve gün yapar o hamur işlerini apartmanı mis gibi kokutuır yemekleri mis gibi kokuutur evin kapısını açıp yapar hep kapısı açıktır onun e apartman haliyle kokuyor geçenlerde günü vardı hastaneden geldim ay bi kokmuş apartman mis gibii ne pişirdi görmedim ama kokusu yetti hep bekledim getirir bana da diye ama getirmedi:2: aklım kaldı rüyama bile girdi.dünde elinde tabak üstünde peçete örtülü dükkanıma gedli kola aldı anneme gidiom dedi ama aklım tabakta kaldı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?