ay ne kötü kalpliymiş canım benim yaa üzülme sen kıskanıyo belliki seni
ben de çalışmaktan çok sıkıldım kuzum bian önce eve gitmek istiyom yarın şeker yüklemesi yapılacak tekrar bu defa 100 mg içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok stresliyimTvde hic bisey yok canim cook sikiliyo :26::26:
evet canım hiç doğru değil yaptığı Rabbim yanına komaz emin ol sen bebişin için canını sıkmaevet canım kıskandığı belli.kapılarımı değiştiriyorum ölçü almaya geldiklerind e3 gün konuşmadı 1 hafta surat yaptı bugün kaplıarım takılıyor evde eşime dedim gördünmü hiç nasıldı dedim napçak ofuldayıp duruyo bi aşa bi yukarı geçip duruyu surat yapıyor dedi tamam dedim 1 ay rahatız yanaşmaz konuşmaz şişinir.canım ben sadece hamileyim diye daha hassas oldum normalde olsa umurum değil ama şimdi, hamilleyken özeniyorum ve bile bile getirmiyor ya bebeğin canı ister sen sevmediğin bişeyde olsa canın ister yada görürsün mutlaka ye diyolar ben bebeğime bişi olursa die üzülüyorum ben rahatım ama canım rabbim elbet yanına bırakmaz.benim değilse bile karnımdaki mahsumun da ahını almış oluıyor
ben de çalışmaktan çok sıkıldım kuzum bian önce eve gitmek istiyom yarın şeker yüklemesi yapılacak tekrar bu defa 100 mg içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok stresliyim
canım artık eşim sıkılmıştı yeter bu ne ya ben karımı gece yanımda istiyorum demişti biz 2 3 gecede bir hastaneye gidiyorduk.ablalarıda yakın oturyor ama ille beni sürtecek peişnde kaynanamlarda bana kızıyolar hep sen gitme ablası gitsin ee dedim madem hergece dikilmeyin kapıma birzda ablasına gidin madem..anam buınların hepsi bi değişik.evet nankör bile az gelir..nasıl gebe kaldığımı neler çektiğimi biliyor ama asla kapıdan bakmdı.ve gün yapar o hamur işlerini apartmanı mis gibi kokutuır yemekleri mis gibi kokuutur evin kapısını açıp yapar hep kapısı açıktır onun e apartman haliyle kokuyor geçenlerde günü vardı hastaneden geldim ay bi kokmuş apartman mis gibii ne pişirdi görmedim ama kokusu yetti hep bekledim getirir bana da diye ama getirmedi:2: aklım kaldı rüyama bile girdi.dünde elinde tabak üstünde peçete örtülü dükkanıma gedli kola aldı anneme gidiom dedi ama aklım tabakta kaldı:2:
:114:tmm tatlımm inşallah normal çıkar da rahatlarım bendecanim kasma kendini ya cikarsada sorun yokki sadece yedigine ictigine dikkat ediceksin o kadar dogumdan sonra normale donuyo ben daha yaptirmadim ama hiiicc sorun etmiyorum bosver sen stres yapma stres yaparsanda kendi kendine cikartirsin sekerini
:114:tmm tatlımm inşallah normal çıkar da rahatlarım bende
evet canım kıskandığı belli.kapılarımı değiştiriyorum ölçü almaya geldiklerind e3 gün konuşmadı 1 hafta surat yaptı bugün kaplıarım takılıyor evde eşime dedim gördünmü hiç nasıldı dedim napçak ofuldayıp duruyo bi aşa bi yukarı geçip duruyu surat yapıyor dedi tamam dedim 1 ay rahatız yanaşmaz konuşmaz şişinir.canım ben sadece hamileyim diye daha hassas oldum normalde olsa umurum değil ama şimdi, hamilleyken özeniyorum ve bile bile getirmiyor ya bebeğin canı ister sen sevmediğin bişeyde olsa canın ister yada görürsün mutlaka ye diyolar ben bebeğime bişi olursa die üzülüyorum ben rahatım ama canım rabbim elbet yanına bırakmaz.benim değilse bile karnımdaki mahsumun da ahını almış oluıyor
canım ben ekimde doğuracağıma inanıyorum..doktorum büyük ihtimalle 15 gün önce olur dedi sezaryenle.ben hep soranlara ekim başı diyorum çabuklaştırıyom kendimceama ben herzaman bebğimi hissetmiyorum çok nadir yatınca acıkın hissediyorum geçen seferde bebğime bişi oldu diye çok korkmuştum hareketlerini hissetmiyorum diye ama maşallah bebeğim sağlıklı.niye benim bebeğim sizinkiler gibi beni tekmelemiyor hareket etmiyor ama :2:
Tvde hic bisey yok canim cook sikiliyo :26::26:
canım seninki uslu olucak ne güzel işteee benimki hiç durmuyor fıldır fıldırrr üstelik ben çok hareketliyim tüm enerjiyi harcıyorum o nerden buluyor bu kadar enerjiyi bilmem ki :)
ay bakkalcı teyzeeee senin bu eltiyi dövmeye gelicem bir günnn çok sinir oldummm... bana hani eskiden dizi filmler olurdu ya kaynanalar eltiler kötülük yapar yapar da sonra ölürlerdi cehenneme falan giderlerdionu hatırlatıyor senin eltinnnn
çok üzüldüm şimdi yatam da bir şeyler yapmıştımmm gel ben sana ne istersen yaparım bebişinin de senin de canınız ne çekiyorsaaa
tvde bir şey yokkk benim evde tv bile yokkk :) internet de kesilinceki halimi bir düşünnn neyseki tatil olduğumdan beri kocişime sardım. ona hizmet ediyorum yemekler memeklerrrbelki sonra yapamam bari adam şimdi hizmet görsün di mii
valla çok görmek istiyorum ama salı günü baktı dr yarın da bakar mı ki acaba :26:pasamizida gorucekmisin
valla çok görmek istiyorum ama salı günü baktı dr yarın da bakar mı ki acaba :26:
ohhh benimde karnim acikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?