2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay ne kötü kalpliymiş canım benim yaa üzülme sen kıskanıyo belliki seni

evet canım kıskandığı belli.kapılarımı değiştiriyorum ölçü almaya geldiklerind e3 gün konuşmadı 1 hafta surat yaptı bugün kaplıarım takılıyor evde eşime dedim gördünmü hiç nasıldı dedim napçak ofuldayıp duruyo bi aşa bi yukarı geçip duruyu surat yapıyor dedi tamam dedim 1 ay rahatız yanaşmaz konuşmaz şişinir.canım ben sadece hamileyim diye daha hassas oldum normalde olsa umurum değil ama şimdi, hamilleyken özeniyorum ve bile bile getirmiyor ya bebeğin canı ister sen sevmediğin bişeyde olsa canın ister yada görürsün mutlaka ye diyolar ben bebeğime bişi olursa die üzülüyorum ben rahatım ama canım rabbim elbet yanına bırakmaz.benim değilse bile karnımdaki mahsumun da ahını almış oluıyor

evet canım hiç doğru değil yaptığı Rabbim yanına komaz emin ol sen bebişin için canını sıkma

ben de çalışmaktan çok sıkıldım kuzum bian önce eve gitmek istiyom yarın şeker yüklemesi yapılacak tekrar bu defa 100 mg içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok stresliyim

canim kasma kendini ya cikarsada sorun yokki sadece yedigine ictigine dikkat ediceksin o kadar dogumdan sonra normale donuyo ben daha yaptirmadim ama hiiicc sorun etmiyorum bosver sen stres yapma stres yaparsanda kendi kendine cikartirsin sekerini

ya kıyamam ben san çok üzüldüm be sinirlerim hopladı valla hain elti!!! valla kıskanıyo çok belli ya böle benim de yakım arkadaşlarım var kımı kaynanadan kimi görümceden kimi eltiden çekiyo evlenmeden önce ne tırsıyodum Allah ım ne yaparım böle olursa diye sanırım Mevlam dağına göre karını veriyo benim basımda eksra alından bir kayınvalide bi de ara sıra ortalığı fena karıstıran bi küçük bekar bi görümce var :) ama idare ediyorum :)

canim kasma kendini ya cikarsada sorun yokki sadece yedigine ictigine dikkat ediceksin o kadar dogumdan sonra normale donuyo ben daha yaptirmadim ama hiiicc sorun etmiyorum bosver sen stres yapma stres yaparsanda kendi kendine cikartirsin sekerini
:114:tmm tatlımm inşallah normal çıkar da rahatlarım bende

öyle kokutup da, gösterip de vermemnin nesinden zevk alıyor anlamadım. halbuki ne kadar günaha giriyor. yazık Allah akıl fikir versin.bir halt yapıyorum sanıyor

canım seninki uslu olucak ne güzel işteee benimki hiç durmuyor fıldır fıldırrr üstelik ben çok hareketliyim tüm enerjiyi harcıyorum o nerden buluyor bu kadar enerjiyi bilmem ki :)

ay bakkalcı teyzeeee senin bu eltiyi dövmeye gelicem bir günnn çok sinir oldummm... bana hani eskiden dizi filmler olurdu ya kaynanalar eltiler kötülük yapar yapar da sonra ölürlerdi cehenneme falan giderlerdi onu hatırlatıyor senin eltinnnn

çok üzüldüm şimdi ya tam da bir şeyler yapmıştımmm gel ben sana ne istersen yaparım bebişinin de senin de canınız ne çekiyorsaaa

Tvde hic bisey yok canim cook sikiliyo :26::26:

tvde bir şey yokkk benim evde tv bile yokkk :) internet de kesilinceki halimi bir düşünnn neyseki tatil olduğumdan beri kocişime sardım. ona hizmet ediyorum yemekler memeklerrr belki sonra yapamam bari adam şimdi hizmet görsün di mii

ohhh benimde karnim acikti

Kızlarrr az önce kaynanam aradııı... Size geçen gün demiştim ya bana yüzün lekelenmiş falan demişti diye... Sonra her gördüğünde kilo almışsın diyor demiştim... Aradı sen çok güzelleştin hamilelik sana çok yaradı falan dedi. Çok yiyor musun evdeyken diyorrr. Dedim yooo kızım sen niye böyle yapıyorsun diyorrr. Acaba eşim mi bir şeyler söyledi... Yoksa dedim kadın da buraya üye mi oldu Neyse işte... Ben senden korkuyordum çok zor geçer hamileliğin bayılırsın falan diye ama sen maşallah çok iyisin falan dedi... Kiloyu da hiç takma alırsan alırsın verirsin sonra dedi... Ben de valla konusu açılmışken başladım konuşmaya... Ben kilo almadığım için biraz üzülüyorum dedim. Keşke kilo alsam dedim Doktora her gittiğimde kızacak bir şey diyecek diye korkuyorum dedim. Ya kızım kilo almamışsa diye düşünüyorum üzülüyorum dedim. Her gören bir yorum yapıyor yok karnın küçük görünüyor hamile gibi değilsin diyorlar dedim. Bazıları karnın aşağıda diyor dedim. Bazıları da her gördüğünde kilo almışsın karnın çok çıkmış falan diyorlar dedim sıkılıyorum herkesin yorumlarından kimseyi göresim gelmiyor dedim.

Aslında ben kilo almamış olmayı biraz kafaya taktım beni her gören niye kilo almadın bi problem mi var muhabbetine giriyor. Ben de üzülüyorum biraz. Bir de aslında bende depresyon hali var. Böyle her şeyden alınıp bunalıma giriyorum kendimi bırakmıyorum fazla... Yoksa çoktaaan doktorluk olmuştum... Neyse işte...

Kaynanamın erkek kardeşi var onların da bebeği oldu. Elti gibi sayılırız eşimin dayısının hanımıyla... Aile içinde sürekli bir kıyaslama... Dayı dediğimiz benden 9 yaş büyük hanımı da büyük... Sonuçta ben üniversiteye falan gittim sonra iş hayatım başladı yemektir falan çok da bilen biri değildim ama yine de hiç yansıtmadım eşime ve ailesine... Elimden geleni hep yaptım fazlasıyla... Bu gelin de çok becerikli... Kıyaslanacak halde kesinlikle değiliz sonuçta kız evdeymiş çalışmış bir yerlerde yemek falan yapmış kıvırmış işi. İşte bu sülale bizi hep kıyaslıyor aslında... Benim boyum kısadır. 158-160 arasıyım. Bu gelinin boyu da çok uzun... Ama ben kendisini çok severim aramızda da hiçbir gerginlik çekememezlik olmadı. Şimdi oğlu var 2 aylık onu da yeğenlerim gibi seviyorum. Hatta kaynanamların ailesinden en iyi anlaştığım kişi odur. Neyse işte... Sürekli ben onu kıskanıyormuşum muamelesi yapıyorlar. O doğum yaptı ben hamileyim aramızda da kıyaslama var... Pufff çok dolmuşum ben ya... Kızlarrr çok sıkıldım... Kaynanamın evi de bana yakın bebek doğunca fazla samimi olmaya kalkacak. Kaynanamı da seviyorum aslında iyi kadındır. Ama ben de çok sıkılgan ve çabuk bunalan biriyim. Bebeğimle yalnız olmak istiyorum şimdiden... Biliyorum yardıma da ihtiyacım olacak ama... Aramızdaki bağların zarar görmemesi açısından kaynanamdan başka birinin olması lazım bu kişinin...

öğretmenimm kendi annenn ?? ben KAYANANAMDAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN nefret ediyorum Allah onu bildiği gibi yapsın 1 ay ooldu hala dıdımde sürtüyooooooooooo dedım ya ben taş düşerken tatıle gitti diyeeeeeee telinide sildim tanımıyom artık bakalım doğumda nolcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…