2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canımm eşin bişey demiş sanki gerçekten direkt o muhabbete girdiyse söylemiş olabilir. o da üzüldüğünü söylemiştir yani
anneler böyle bişeyi kafalarına taktılar mı anlam veremedğin bi anda başlarlar anlatmaya
biz de anne olunca anlarız heralde
canım sen eltinle geçinmeye bak boşver kim ne derse desin, geçinene de mana bulan çok geçinemeyene de bak face te şu karikatür vardı tam senin duruma uygun düşecek

sende mi böbrek taşı düşürdün sezincim
biz bi doğum yapmış sayılırız zaten
benimki düşmedi gerçi duruyo sanırım kendisini de çok anmak istemiyorum hortlamasın Allahımmm sen koruuu

sende mi böbrek taşı düşürdün sezincim
biz bi doğum yapmış sayılırız zaten
benimki düşmedi gerçi duruyo sanırım kendisini de çok anmak istemiyorum hortlamasın Allahımmm sen koruuu

aman duymasınn yok daha düşmedi 2 tane 6milim lik duruyolar ama kıpırdaması bıle doğum sancısına benzetıyolar evet cancazım
aklım çıkıyo bıdaha olcak dıye ben dedım normal doğum yaparm sanırım çunku ılaçsız o acıyıı çektım

annem beni 43 yaşında doğurmuş şimdi 68 yaşında... benim bebek 11. torunu olacak... kadıncağızın evime gelip çok faydalı olabilecek hali yok... hem ev de uzak... evde de babacığım var o da yalnızlığı hiç sevmez... kıyamam ki ona ben... ama yanımda olsun çok istiyorum onun yanımda olması yeter. kaynanamlar da düğün olurken çok çektirdiler canım ama ben unutmak istiyorum onları... yoksa yaşamım zorlaşır... kaynanam kaynanamın kız kardeşi... kaynanamın annesi ve babası etmedik hakaret bırakmadılar biz evlenirken... ay dur şimdi onları hortlatmayalım lütfen unuttuk o günleri biz unuttukkk

evet eşim bir şey demiş canımmm o gece ben uykumda eşime sayıklamışım ben çirkin mi oldum diye... eğer çirkin olursam ilk sen söyle demişim. yüzümde lekeler çıkarsa ilk senden duymak istiyorum demişim... o da annesine eşimle konuşurken dikkatli ol... öyle lekelenmişsin falan deme kendini çirkin hissediyor falan demiş. eşime de kızdım şimdi... niyeeee çünkü ben çok güçlüyüm yaaa kendimi çirkin hissedememmm çünkü ben çok güçlüyümmm depresyona girememmm hem girsem de kendi başıma üstesinden gelebilirim kimsenin bilmesine gerek yokkk ay benim sinirlerim çok bozuldu kızlar

ya aslında biliyorum tüm sorunları ben kendi kendime çıkartıyorum ama işte insan hamilelikte bunun önüne geçemiyor ki... sürekli bir yetme çabası... niye... niye ben illa güçlü kadın olacağım ki... koç kadınıyım ya ondan diyorlar ben burçlara inanmam ama...
yani sürekli güçlü kadın olmaya çalışıyorum. hayır ya bırakabilirim kendimi... ben de hamileyim ben de kadınım...

İlaçla geçti mi ki ağrısııı Allahımm tam 1 sene olmak üzere o ağrıdan ayaklarım havada kafam aşağıda kıvrandığımı biliyorum
hem de benimki lunaparkta bişeylere bindim de öyle haberim oldu taşım olduğundan 3 çeşit ağrı kesiciyi karıştırıp yapmıştı doktor 10 dk geçmedi ağrıdan yine istifra etmiştim. iğde suyuyla incelttik öyle de kaldı. veeee mümkünse hiç çıkmasın meydana hele şu üç ay gözüm görmesin onu

canımm sen şu an kendine ağlıycak yer arıyosun ama sakın haaa asıl hormonlarına yenik düşme kalk gez dolaş bi kendine gel neye ağlıyorum yaa ben diye bi sor kendine, inan hiç mantıklı bişey bulamıycaksın

öğretmenim haklısın anneciğini yorma kadıncagız sen ona kıyamazsın o sana kıyamaz benım anneciğim gelicek inş. babam rahmetlı oldugu için annemı bağlayan bişey yok o olmasa kocam dururdu yanımda kaynanamdan bana fayda yok bıde o hastanede yattı ben kaldım yanındaaa ama yokkkkkkk safmıışım bennn ben düşünce hemen yok oluveriyooooooooooooo kı bu kadın46 yaşında genncecik

aynı benimki gibi... benim ki de 44 45 sanırım eşimi 19 yaşında doğurmuşşş... öyle benimki hastayım gel desem atlar gelir insanlığına çok iyidir de bazı şeyler var anlatmak istemiyorum ben de her şeyi... bir de insan anlattıkça tekrar su yüzüne çıkıyor bazı şeylerrr öyle işte... neyse kocişim gelecek az sonra hadi ben kaçtım

adigecim ben hamıleyken çektım o sancıları hamıle oldugumdanda ilaç vermedilerr 4 buçuk hamıleydim

hadi bakalım :) kolay gelsin tekrardan... ben de biraz kitap okuyayım bari... belki biraz da uyuruzzzz

bu arada ramazanda orucu ne yapacağız hiç doktoruna soran oldu mu? ben cumartesi soracağımm
canım biz de hareket etse telaş yapıyoruz etmese telaş yapıyoruz birşeyi yoktur annesi bugünlerde oyun oynamak istiyormuş canı demekki...bu arada ben orucu denicem bakalım inşallah tutabilirim tabi sahur ve iftarda suya dikkat etmek lazım ki ben önceden de buna dikkat ederdim

canım sen memnunsan sorun yok bence önemli olan senin doktorla iletişimin belki o arkadaşının dediği kişi rahatsızlığı oluştuğunda farketmemiş ve doktora gitmemiştir başka doktora da görününce ortay çıkınca hemen topu diğer doktora atmıştrı sen etrafa fazla kulak asma

Kızlar trt 1de hamilelikle ilgili bi prpgram başladı şuan. Guzele benziyor.
evet kesinlikle herkes izlesin çok faydalı show tvdeki merhaba bebek programından daha etkili ismi anne elimi tutsana eşimle oturup izledik kesinlikle güzel bir program
Ya ben aç mı gideyim tok mu:26:

canım kesinlikle doktorun ne demişse onu yapıyorsun vardır bir bildiği ayrıca tok test yaptıran arkadaşlar da var doktorumuz ne demişse o lütfenn

Canım hangi hastane burası. Çok iyimis lohusa şerbeti bile veriyorlar. Ne guzel.

Bu arada kızlar sabahtan bu zamana kadar 30 sayfayı gecmis. Yetişmek zor vallah :))
Gecmisi okuyamiyoruz artık.

Son düzenleme:
arkadaslar bır sey sorcam ya benım bebegım ters duruyomus bundan bır sey olur mu daha düzelir demi
canım doğuma daha çok var onlar içerde istediği gibi at koşturuyor daha döner o merak etme he dönmezse de hayırlısı diceksin sezeyan olursun hayırlı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun canım stres yoook
hoşgeldin yeniden bayadır yoktun canım neden kilo lamıyorsun yiyemiyormusun ki bebeğin sağlığı ve kilosu iyidir umarım bu durumda
cullucan benim de karnım çok kasılıyor ya taş gibi oluyor bazen ayakta filansam hele çok rahatsız ediyor
normal canım benim de ara ara oluyor hormonlardanmış
Şunun süsüne bakın kızlar yaaa..yerim ben tombik yanaklarını...

Eki Görüntüle 748597

anaaam ne kokoş kız çok tatlı ama bu varya büyüyünce başa edilmez hee bunla ikoncan olur bu

cnm ben dr a sordum tutmaya belki gücün yeter ama şuan tam bebeğin gelişme zamanı, tutan hastalarımın bebekleri 1 hafta filan geri kalıyordu sonra bıraksalar da o geri kalmayı telafi edemiyoruz ddedi..izin vermedi yani sen de sormadan tutma cnm izin verilmiş tutmamak için sonra tutarsın inşallah..

ayy sen diyince bile bana böyle fırından güzel kokular geldi nasıl bir eltiymiiş o yaa benim komşum bile sağolsun ne zaman böyle kokan güzel bir şeyler yapsa hamişim diye banada getirir allah razı olsun pek de makbule geçer allah kalbini yumuşatsın eltinin ne diyim kuzu
bence eşin söylemiş kesinlikle yoksa durduk yere arayıp da söylemez ama boşver her söyleneni takma sonuçta bebişler doğunca bizde eski halimize dönücez hem eşin seni çocuğunu taşıyan bir kadın olarak dünyanın en güzzel kadını olarak görüyordur emin ol...bu arada hormonların oyununa gelme ben de şu sıralar her an depresyona girecek gibiyim ama dışarı çıkıp gezince remiz hava iyi geliyor
Mrb kızlar bende 2013 annesi olcam kismetse :) nasılsınız
hoşgeldin hayırlı olsun

bende haftaya gidince sorayım ona göre artık tutarım ya da tutmam

Kıslar cidden yetişip okuyamadım amma yazmışsınız.

Bişi sorcam demir hapı olarak ferro sanol kullanan var mı? Ben dün başladım kan değerlerim düşükmüş. Lakin bu ilaç beni fena yaptı, ishal oldum fena. Bir de sürekli bağırsaklarım bozuk gibi ağrılar giriyor karnıma. Ben nası kullancam bu ilacı bilmem (

benim belirtiler geçti ishal ve karın ağrısı sadece siyah kaldı oda geçer vücuda alışması gerekiyor ilacın sanırım bende öyleydim ben gece yatmadan önce kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…