Kıslar cidden yetişip okuyamadım amma yazmışsınız.
Bişi sorcam demir hapı olarak ferro sanol kullanan var mı? Ben dün başladım kan değerlerim düşükmüş. Lakin bu ilaç beni fena yaptı, ishal oldum fena. Bir de sürekli bağırsaklarım bozuk gibi ağrılar giriyor karnıma. Ben nası kullancam bu ilacı bilmem(
Canım hangi hastane burası. Çok iyimis lohusa şerbeti bile veriyorlar. Ne guzel.
Bu arada kızlar sabahtan bu zamana kadar 30 sayfayı gecmis. Yetişmek zor vallah :))
Gecmisi okuyamiyoruz artık.
canımm sen şu an kendine ağlıycak yer arıyosun ama sakın haaa asıl hormonlarına yenik düşme kalk gez dolaş bi kendine gel neye ağlıyorum yaa ben diye bi sor kendine, inan hiç mantıklı bişey bulamıycaksın
canım biz de hareket etse telaş yapıyoruz etmese telaş yapıyoruz birşeyi yoktur annesi bugünlerde oyun oynamak istiyormuş canı demekki...bu arada ben orucu denicem bakalım inşallah tutabilirim tabi sahur ve iftarda suya dikkat etmek lazım ki ben önceden de buna dikkat ederdim
bence eşin söylemiş kesinlikle yoksa durduk yere arayıp da söylemez ama boşver her söyleneni takma sonuçta bebişler doğunca bizde eski halimize dönücez hem eşin seni çocuğunu taşıyan bir kadın olarak dünyanın en güzzel kadını olarak görüyordur emin ol...bu arada hormonların oyununa gelme ben de şu sıralar her an depresyona girecek gibiyim ama dışarı çıkıp gezince remiz hava iyi geliyor
midem yanıo bnim kızlar 2 gecedir uykumdan uyanıyorum okadar yani hiç bişe fayda etmio napıcam ben
Nisa hastanesi canım İstanbul Yenibosna'da... Memnunum şimdilik bakalım...
canım yaa valla ağlayacak şey aramıyorummm zaten ben güçlü kadınımdır öyle hemen herkesin içinde falan ağlayamam... sorun da bu ya zaten neyseee... mantıklı çok şey var inan hepsi bir araya toplanınca insan böyle oluyorrr
telaş yapmadım canım o işin esprisiama bugün daha az hareket etti kızçem... dün çok yordu kendini... paraladı resmen hareket edeceğim diye... hiç durmuyor dönüp duruyor ya hu...
eşim söylemiş canım akşam geldi konuştuk... güzelce söyledim dedi. kendini çirkin hissetmesine kötü hissetmesine sebep olacak hiçbir şey konuşma eşimle demiş... ben de kızdım niye öyle şeyler söyledin de kadını üzdün diye... kadın gerçi yine yaptı kaynanalığını telefonda da neyse işte... ben çok üzülmüşüm o da benim üzülmemi istemiyormuş herkes bilsinmiş karıcığını üzemeyeceklerini
ezinecim arkadaşım 36 haftalık hamile o da çok dertli bir durumdan... doktor ona rennie duo vermiş bitkisel reflü için şurup... istersen al... o iyi geliyor... bir de gaviscon var onu da vermiş doktor... ilerleyen zamanlarda daha çok zorluyormuş... bende hamilelik öncesi reflü başlangıcı vardı... çok şükür hala sıkıntım yok bu konuda... sadece sesim kısılıyor çok... bir de sitedeki kızlar sütün iyi geldiğini söylüyorlar... en azından yarım saat geçiriyormuş dene istersen... geçmiş olsun...
selam kızlaarr nasılsınız hepimizin hormonlar tavan yapmış galibaa..ne güzel hepiniz bebeğinizi mayaladığınız günü sölüyosunuz bir arkadaşım evde kaynansı kaynı olduğunu o gece yaptığını sölemiş arkadaşım seninkide bişiymii biz bebeği koskoca bir ekiple yaptıkşaka bi yana tüp bebek bizimki ve sizler gibi güzel anım yok malesef:2: tek hatırımda kalan doktorumun önünde ha bire utana sıkıla açmam oramı:2: kadın olmak zor gerçekten.eşim de ameliyat oldu yumurtalarında sperm arandı o masaya yatırana kadar canım çıktı neymiş utanırmış..orasını gösteremezmiş..dedim benimkini görmeyen doktor kalmadı ben çok mu meraklıyım açıp açıp göstermeye açtım ağzımı sonra ikna oldu.bugünlerde de peşim sıra geziyor bende bebeğime bişey olcak korkusuyla yanaşmıyorum artık kapattım kızım doğunca açılacak diyorum tamirat var diyorum ama işim zor siz kaçıncı aya kadar serbestsizniz doktorum son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi ama korkuyorum
canım artık eşim sıkılmıştı yeter bu ne ya ben karımı gece yanımda istiyorum demişti biz 2 3 gecede bir hastaneye gidiyorduk.ablalarıda yakın oturyor ama ille beni sürtecek peişnde kaynanamlarda bana kızıyolar hep sen gitme ablası gitsin ee dedim madem hergece dikilmeyin kapıma birzda ablasına gidin madem..anam buınların hepsi bi değişik.evet nankör bile az gelir..nasıl gebe kaldığımı neler çektiğimi biliyor ama asla kapıdan bakmdı.ve gün yapar o hamur işlerini apartmanı mis gibi kokutuır yemekleri mis gibi kokuutur evin kapısını açıp yapar hep kapısı açıktır onun e apartman haliyle kokuyor geçenlerde günü vardı hastaneden geldim ay bi kokmuş apartman mis gibii ne pişirdi görmedim ama kokusu yetti hep bekledim getirir bana da diye ama getirmedi:2: aklım kaldı rüyama bile girdi.dünde elinde tabak üstünde peçete örtülü dükkanıma gedli kola aldı anneme gidiom dedi ama aklım tabakta kaldı:2:
kız ben en son 22:12 de yazmışım hala burdasınız, yaw bişi konuştuğunuz da yok yalnız napıyosunuz bilemedim, özelden mi mesajlaşıyosunzu yoksa bilgisayarın başında uyuyamı kaldınız uykucu gebeler...
midem yanıo bnim kızlar 2 gecedir uykumdan uyanıyorum okadar yani hiç bişe fayda etmio napıcam ben
herkeslere günaydın,bir gün bend etek sayılara düşebilecek miyim acep:44:
ezinecim bana da dr gaviscon şurup vermişti.ben faydasını gördümm. sen de bir dene
ezine öğretmen sölemiş hepsini de, sen dr ara sor, rennie verir muhtemelen, öbrünü bilmiorum onu da sor yazık etme kendine sinirlerini tüketme iç ilacını, süt de iyi hakkaten ama artık yetmiyor sana belli ki:26:
yetmio canım ya en iyisi doktoru arayıp sormak o ne derse onu yapıyım
maden suyunu denedin mi? ne kadar su içiyorsun günde?bana dr 2 litreye az dedi. uyu arttır. 2 şişe de maden suyu içebilirsin dedi.bir de çok fazla mideni sıkıştıracak şekilde oturma onunda etkisi olabilir
hadi ilk günaydın benden olsun :) az sonra kocisim ise gidecek kahvaltisiz gönderir miyim ben onuuu :))
günaydın ekim ayının cici anneleri...
günaydınnnnnn
bizde çift sayılara düşmüşüz heyooooo
herkeslere günaydın,bir gün bend etek sayılara düşebilecek miyim acep:44:
Ezinecim bana da dr gaviscon şurup vermişti.ben faydasını gördümm. Sen de bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?