2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım belki senin bünyene iyi gelmiyordur doktoruna sor değiştirir başka bir kan hapı verir

kız ben en son 22:12 de yazmışım hala burdasınız, yaw bişi konuştuğunuz da yok yalnız napıyosunuz bilemedim, özelden mi mesajlaşıyosunzu yoksa bilgisayarın başında uyuyamı kaldınız uykucu gebeler...

midem yanıo bnim kızlar 2 gecedir uykumdan uyanıyorum okadar yani hiç bişe fayda etmio napıcam ben

Canım hangi hastane burası. Çok iyimis lohusa şerbeti bile veriyorlar. Ne guzel.

Bu arada kızlar sabahtan bu zamana kadar 30 sayfayı gecmis. Yetişmek zor vallah :))
Gecmisi okuyamiyoruz artık.

Nisa hastanesi canım İstanbul Yenibosna'da... Memnunum şimdilik bakalım...

canım yaa valla ağlayacak şey aramıyorummm zaten ben güçlü kadınımdır öyle hemen herkesin içinde falan ağlayamam... sorun da bu ya zaten neyseee... mantıklı çok şey var inan hepsi bir araya toplanınca insan böyle oluyorrr

telaş yapmadım canım o işin esprisi ama bugün daha az hareket etti kızçem... dün çok yordu kendini... paraladı resmen hareket edeceğim diye... hiç durmuyor dönüp duruyor ya hu...

eşim söylemiş canım akşam geldi konuştuk... güzelce söyledim dedi. kendini çirkin hissetmesine kötü hissetmesine sebep olacak hiçbir şey konuşma eşimle demiş... ben de kızdım niye öyle şeyler söyledin de kadını üzdün diye... kadın gerçi yine yaptı kaynanalığını telefonda da neyse işte... ben çok üzülmüşüm o da benim üzülmemi istemiyormuş herkes bilsinmiş karıcığını üzemeyeceklerini

midem yanıo bnim kızlar 2 gecedir uykumdan uyanıyorum okadar yani hiç bişe fayda etmio napıcam ben

ezinecim arkadaşım 36 haftalık hamile o da çok dertli bir durumdan... doktor ona rennie duo vermiş bitkisel reflü için şurup... istersen al... o iyi geliyor... bir de gaviscon var onu da vermiş doktor... ilerleyen zamanlarda daha çok zorluyormuş... bende hamilelik öncesi reflü başlangıcı vardı... çok şükür hala sıkıntım yok bu konuda... sadece sesim kısılıyor çok... bir de sitedeki kızlar sütün iyi geldiğini söylüyorlar... en azından yarım saat geçiriyormuş dene istersen... geçmiş olsun...

saol canım banada süt iyi geliodu ama şimdi fazla dayanmıo gece yatmadan içiorum bu saatlerde en fazla 4e kadar sonrası zehir gibi Rabbim kolaylık versin bundan sonra yeni başlıyruz galiba

Bizimki de ekip işiydi :)) tup olunca kalabalık çalışıyoruz :))
Vallah bizde 6 aydır kardeş olduk
Herhalde böle de gider :)

Ne uyuz bir eltin varmis canım yaa. Hamileye birşeyler vermek sevaptir. Birde apartmanı kokutuyorsun. Sinir sey. İsteseydin keske canin cok çektiyse.

Ben saatlerce gecmisi okudum :) ne yazmışsınız bugun. Yetişmek mümkün degil. Oku oku yeni bitiyor.

Hadi ilk Günaydın benden olsun :) az sonra kocisim ise gidecek kahvaltisiz gönderir miyim ben onuuu :))

günaydınnnnnn

bizde çift sayılara düşmüşüz heyooooo

Son düzenleme:

ezine öğretmen sölemiş hepsini de, sen dr ara sor, rennie verir muhtemelen, öbrünü bilmiorum onu da sor yazık etme kendine sinirlerini tüketme iç ilacını, süt de iyi hakkaten ama artık yetmiyor sana belli ki:26:

herkeslere günaydın,bir gün bend etek sayılara düşebilecek miyim acep:44:

ezinecim bana da dr gaviscon şurup vermişti.ben faydasını gördümm. sen de bir dene

tamam canım gene mideden sııntılıyım sabah sabah hiç çekilmio çünkü

yetmio canım ya en iyisi doktoru arayıp sormak o ne derse onu yapıyım

yetmio canım ya en iyisi doktoru arayıp sormak o ne derse onu yapıyım

maden suyunu denedin mi? ne kadar su içiyorsun günde?bana dr 2 litreye az dedi. uyu arttır. 2 şişe de maden suyu içebilirsin dedi.bir de çok fazla mideni sıkıştıracak şekilde oturma onunda etkisi olabilir

maden suyunu denedin mi? ne kadar su içiyorsun günde?bana dr 2 litreye az dedi. uyu arttır. 2 şişe de maden suyu içebilirsin dedi.bir de çok fazla mideni sıkıştıracak şekilde oturma onunda etkisi olabilir

canım maden suyuda içiyorum ama 2 şişe degil 1 şişe zorla 3 litreye yakında su içiyorum ama şuan bile midem mahvolmuş durumda ilacımı içtim kahvaltı için beklemedeyim oda yapıo sanırım

günaydın kızlar. benimde bugün sinirlerim çok bozuk. galiba hormonlarım tavan yapmış durumda herşeye ağlıyorum eşim en ufak bişey dese ona ağlıyorum ama bu ara oda çok zorluyo beni iş yerinde stresli yoruluyo çok gergin oluyo.bütün stresini benden çıkarıyo yada bana öyle geliyo ne biliyim yaa şu anda bile gözlerim doldu ağlıycam kendimi zor tutuyorum çünkü bu seferde telefonda tartıştık. çok üzülüyorum ben bu duruma bana destek olsun istiyorum. oluyoda ama bana yetmıyo galiba adamında sinirlerini bozdum bı doğsaydı şu bebeler

hadi ilk günaydın benden olsun :) az sonra kocisim ise gidecek kahvaltisiz gönderir miyim ben onuuu :))

günaydın ekim ayının cici anneleri...

günaydınnnnnn

bizde çift sayılara düşmüşüz heyooooo

herkeslere günaydın,bir gün bend etek sayılara düşebilecek miyim acep:44:

Ezinecim bana da dr gaviscon şurup vermişti.ben faydasını gördümm. Sen de bir dene

günaydınn güzel annişlerrr ve mutlu göbüşlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…