günaydın kızlar. benimde bugün sinirlerim çok bozuk. galiba hormonlarım tavan yapmış durumda herşeye ağlıyorumeşim en ufak bişey dese ona ağlıyorum ama bu ara oda çok zorluyo beni iş yerinde stresli yoruluyo çok gergin oluyo.bütün stresini benden çıkarıyo yada bana öyle geliyo ne biliyim yaa şu anda bile gözlerim doldu ağlıycam kendimi zor tutuyorum çünkü bu seferde telefonda tartıştık. çok üzülüyorum ben bu duruma bana destek olsun istiyorum. oluyoda ama bana yetmıyo galiba adamında sinirlerini bozdum bı doğsaydı şu bebeler
bu gibi durumlarda direk bebişle konuşmak terapi gibi gelio bana deneyebilirsin hele bide tepiklerse mis
Günaydin Kizlar evdeydeniz beyaz tv yi acin kadin dogum uzmani var
açtım izliyorum
günaydın kızlar. Benimde bugün sinirlerim çok bozuk. Galiba hormonlarım tavan yapmış durumda herşeye ağlıyorumEşim en ufak bişey dese ona ağlıyorum ama bu ara oda çok zorluyo beni iş yerinde stresli yoruluyo çok gergin oluyo.bütün stresini benden çıkarıyo yada bana öyle geliyo ne biliyim yaa şu anda bile gözlerim doldu ağlıycam kendimi zor tutuyorum çünkü bu seferde telefonda tartıştık. çok üzülüyorum ben bu duruma bana destek olsun istiyorum. Oluyoda ama bana yetmıyo galiba adamında sinirlerini bozdum bı doğsaydı şu bebeler
canım takma boşver rabbim ferahlık versin sana erkek milleti deilmi işte bizim kadar düşünceli olsalar keşke. bebişi üzme annesi onu düşünişyerindeyım şu an ne elimi karnıma koyabiliyorum nede konuşabiliyorum cnmiçimden sesleneyim belki duyar babasıda onunla konuşuyo benle konusmuyo zaten çok içerledim bu durumaaa çooookkkkk
açtım izliyorum
ağlama kuzum ağlama yaaa hormanlardan oluyor üzülürsen bebişinde üzülürmüşş yavrumm
canım takma boşver rabbim ferahlık versin sana erkek milleti deilmi işte bizim kadar düşünceli olsalar keşke. bebişi üzme annesi onu düşün
sonuna yetişmişim
içimden ağlamak geliyo ama ağlayamıyorumki iş yerindeyim diye tutuyorum kendimişöyle bi hıçkıra hıçkıra ağlasam rahatlıycam zaten oğlumda hissetmiş gibi nasıl güçlü tekmeler atıyo yavrum anne üzülme diye. şimdi benimki özür mesajları atıyo ama kalbim kırıldı bi kere
içimden ağlamak geliyo ama ağlayamıyorumki iş yerindeyim diye tutuyorum kendimişöyle bi hıçkıra hıçkıra ağlasam rahatlıycam zaten Oğlumda hissetmiş gibi nasıl güçlü tekmeler atıyo yavrum anne üzülme diye. şimdi benimki özür mesajları atıyo ama kalbim kırıldı bi kere
hoşgeldiniz serooo hanımcımmm
günaydın güzel hamişler keyifler nasıl bugün ya bebişleriniz onlarda iyiler miya biz niye böyle depresif gebe olduk yaa herşeyi takıp büyütüyoruz olmayacak olaylar kişiler yüzünden kendimize zehir ediyoruz hamişliğide.herşeye ağlayıp zırlıyoruz ya.yada sadece ben mi böyle oldum ki.. sahii dün gece beni arı soktuu:2: çok korktum bebeişime bişi olcak die ama olmadı kiii sonra dükkanımızın alarmı çaldı hayde dükkana indik doğuracaktım korkudan noliii diye.sonra polisler falan uğraş dur.polisler tutturdu tutanak tutmak gerek eşim bi olay yok bişahıs yok şimdi bizi karakollara sürüklemeyin dedi yok hayır ille gidicez sağolsun başka polis geldi tamam gerek yok tutanak tutacak bi durum yok dedi de rahatladık.bide bu halde karakollarda mı uğraşçam.sonra sabah farkettik raftan bişi düşmüş o yüzden alarm çalmış.ayy ama dün gece gene karakolluk olcaktık çok az kalmıştı.burada biri var 27 yaşlarında falan rahatsız psikolojik olarak.daha önce gelmişti suratıma bakıp gülmeye başlamıştı gece tektim dükkanda çok korkmuştum.sonra başka müşteri gelince gitmişti.düngece gene geldi eşimde vardı.bakışları çok korkunçtu bi sigara ver dedi attı parayı suratıma.eşimin en kızdığı şey.düzgün koy o parayı dedi kimin suratına atıyosun dedi.kusura bakma dedi yutkundu.sonra çıkarken bana kendine iyi bak dikkat et dedi tehdit edr gibi.eşim üstüne yürümüye kalktı osırada müşteri geldi tuttu aman abi nırak şunu o iyi değil dedi.yarım saat sonra abisi gedli eşim başaldı bağırmaya o kardeşini ya eve kapat yada çaresine bakın dedi eşime gelip tehdit savuramaz dedi adamda bıktım abi hep şikayet herkese sataşıyor dedi eşimde bak söylüyorum sağlam kemik bırakmam bidaha aynı şey olursa dedi adam savcılığa dilekçe verdim ilgilenmiyolar bi ara bakırköyde yatıyor çıkınca gene aynı oluyor ilaçlarını kullanmıyor hanımd adurmuyor evde onun yüzünden gece bizi bıçaklaycak diye korkuyoruz ama kimse yardım etmiyor ilgidelnmiyor dedi.adamda dertli çaresiz gibi konuştu ama ben bide hamileyim dükkand atek yakalayıp bana zarar verse bunun hesabını kim verecek onun raporu var ceza almaz bna bişey olduğuyla kalırım eşim bugün karakola gidecek şikayet edecek kamera kayıtlarını göstercek inş bi yol bulunur.yani düngece çok olaylıydı.rabbim hepimizi korusun.
hoşbulduk canım nasılsın iyi misin kuzun nasıl?
günaydın güzel hamişler keyifler nasıl bugün ya bebişleriniz onlarda iyiler miya biz niye böyle depresif gebe olduk yaa herşeyi takıp büyütüyoruz olmayacak olaylar kişiler yüzünden kendimize zehir ediyoruz hamişliğide.herşeye ağlayıp zırlıyoruz ya.yada sadece ben mi böyle oldum ki.. sahii dün gece beni arı soktuu:2: çok korktum bebeişime bişi olcak die ama olmadı kiii sonra dükkanımızın alarmı çaldı hayde dükkana indik doğuracaktım korkudan noliii diye.sonra polisler falan uğraş dur.polisler tutturdu tutanak tutmak gerek eşim bi olay yok bişahıs yok şimdi bizi karakollara sürüklemeyin dedi yok hayır ille gidicez sağolsun başka polis geldi tamam gerek yok tutanak tutacak bi durum yok dedi de rahatladık.bide bu halde karakollarda mı uğraşçam.sonra sabah farkettik raftan bişi düşmüş o yüzden alarm çalmış.ayy ama dün gece gene karakolluk olcaktık çok az kalmıştı.burada biri var 27 yaşlarında falan rahatsız psikolojik olarak.daha önce gelmişti suratıma bakıp gülmeye başlamıştı gece tektim dükkanda çok korkmuştum.sonra başka müşteri gelince gitmişti.düngece gene geldi eşimde vardı.bakışları çok korkunçtu bi sigara ver dedi attı parayı suratıma.eşimin en kızdığı şey.düzgün koy o parayı dedi kimin suratına atıyosun dedi.kusura bakma dedi yutkundu.sonra çıkarken bana kendine iyi bak dikkat et dedi tehdit edr gibi.eşim üstüne yürümüye kalktı osırada müşteri geldi tuttu aman abi nırak şunu o iyi değil dedi.yarım saat sonra abisi gedli eşim başaldı bağırmaya o kardeşini ya eve kapat yada çaresine bakın dedi eşime gelip tehdit savuramaz dedi adamda bıktım abi hep şikayet herkese sataşıyor dedi eşimde bak söylüyorum sağlam kemik bırakmam bidaha aynı şey olursa dedi adam savcılığa dilekçe verdim ilgilenmiyolar bi ara bakırköyde yatıyor çıkınca gene aynı oluyor ilaçlarını kullanmıyor hanımd adurmuyor evde onun yüzünden gece bizi bıçaklaycak diye korkuyoruz ama kimse yardım etmiyor ilgidelnmiyor dedi.adamda dertli çaresiz gibi konuştu ama ben bide hamileyim dükkand atek yakalayıp bana zarar verse bunun hesabını kim verecek onun raporu var ceza almaz bna bişey olduğuyla kalırım eşim bugün karakola gidecek şikayet edecek kamera kayıtlarını göstercek inş bi yol bulunur.yani düngece çok olaylıydı.rabbim hepimizi korusun.
günaydın canım dün bayağı yoğun geçmiş anlaşılan...dikkat et canım kendine...dükkanda tek kalmamaya çalış..Her zaman söylerim mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın diye...her tarafı kötülük sarmış kötü insanlar sarmış...devlet birşey yapamıyor muymuş o kişiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?