2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydınnnn canlarrr
Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl ? Bir sıkıntınız yoktur umarım.
Benim bu ara çarpıntı sorunum olmaya başladı ara ara. Bir de burun kuruluğundan dolayı biraz daha fazla sorun oluyo.
Midemdeki zamansız yanmalarında haddi hesabı yok
Sizde durumlar nasıl ?

aglama canım rahat bırak kendini bak eşinde anlamış hatasını o düşünsün boşver sen takılma

biraz sürtsün burnu akşama affedersin ama sıkma canını bak anlamış eşinde hatasını

bu hamişlik çok tuhaf bişi yaa kendime geldim şimdi iyiyim eşime kızdım ohhh rahatladımmmm bi arkadaşta çikolata ikram etti yedim kendime geldim valla oğluşumda kıpır kıpırrr ohhh sefamız olsun

geçmiş olsun canım umarım daha yaşamazsın

çok şükür oglum iyide benim mide iflas etti sanırım yanıo çok fena günün her saaati nerdeyse

canım bende de var o sıkıntı şeker yüklemeni yaptıysan veya varsa uzun bir süre pekmez bana iyi geliyo belki sana da iyi gelir bir dene istersen..bende 4 gündür kestim yarın şeker yüklemem var o yüzden geceleri sızıdan uyuyamıyorum...sabahda yine sızıyla uyanıyorum...

anlıyorum canım ama ailesinden birinin ilgilenmesi lazım..can mı ortada bulunmuyor...gelip birşey yapsa birine kim ne diyecek...

mide yanması of yaaaa sabah beri burda onu konuşuyoruz canım fenayım
bu hamişlik çok tuhaf bişi yaa kendime geldim şimdi iyiyim eşime kızdım ohhh rahatladımmmm bi arkadaşta çikolata ikram etti yedim kendime geldim valla oğluşumda kıpır kıpırrr ohhh sefamız olsun
hah şöle

şeker yüklemesi daha yaptırmadım canım perşembe inşallah

hoşgeldin canım ben kendi adıma midemden fenayım...bebişin durumu iyi herşey önüne hazır geliyo değmeyin keyfine kuzumun...

ay kuzum korkusu yeter zaten sana bişi yapmasa bile sen onu görünce korkarsın strese girersin filan allah korusun sen yalnız kalma bence dükkanda eğer mümkünolabiliyorsa

aynen canım korkusu yetiyor bana.kendim için değil eşim içinde endişeliyim.abisi bile gece bizi öldürcek diye korkuyoruz yengesi evde durmuyor bırakıp evi gidiyor annesine dedi.aniden eşime saldırır bana saldırır diye korkuyorum.tokide oturyolar abisi herkes şikayetçi kimse korkudan cam kapı açamıyor diyor.eşim iri yapılı 2 metre boy var kalıplı biri.diyorum sen vurma saldırma gider yanlış ters yerine vurur o suçluyken eşim suçlu duruma düşer eşim ceza alır.ne diyeyim Allaha emanetiz rabbim biliyor başımıza ne geleceğini.ama endişeliyim.korkuyorum.

alttan alttan vuruyor dün gece ben çok yorgundum o yüzden kurbişimde uyudu heraldeeee

akşam misafirin vardı di mi senin kuzum...alma canım bir müddet misafir eve..ben kendimi ağırlarken zorlanıyorum...geçen haftada benim kayseriden misafirim vardı gece yatağa gidebilmek için epey enerji sarfetmiştim sabaha kadar da uyuyamadım...minnakda demek ki kurbişinde rahat etti bu gece...

anlıyorum canım ama ailesinden birinin ilgilenmesi lazım..can mı ortada bulunmuyor...gelip birşey yapsa birine kim ne diyecek...

canım abisi dilekçe vermiş savcılığa gitmiş ama hiç ilgilenmemişler.bugün eşim de gidecek şikayette bulıunacak.bakalım belki bi çaresi bulunur ama o böyle serbest gezerse işim zor.aslında insanlarımız birlik olsa bi çaresi bulunur biz şikayette bulunucaz diğer insanlarda birlik olup toplu olarak şikayet etsek daha geçerli olur ama kime desek ben uğraşamam ben bulaşmam gibi laflar sölüyor.zr geliyor 5 dak gidip şikayetini sölemek karakolda.

işte bizim milletimizde o var sonra olan olduktan sonra dizlerine vururlar neden yapmadık diye...toplu verilsin bir bakım evimi olur hastane mi olur hem onun can sağlığı için hem sizlerin sağlığı için bunun olması şart...

şeker yüklemesini etkilerse:44::44:

ya ben işte o yüzden kestim 4 htta 5 gün önce..dayan istersen bir kaç gün daha.. bende hamilelik öncesi de vardı mide sorunu 8 ay ilaç tedavisi gördüm..accık stres ve yememe dikkat etmediğim zaman tekrardan başlıyordu...ama o zaman ilaç kullanabiliyodum şimdi ilaçta kullanamıyorum pekmeze sardım bende hamilelik boyunca..kestim bende kestiğim gibi kuzular saçlandı herhalde... direkt yanma başladı...

yaa bir uykum geliyor ki kızlar sormayın gitsin eşim sabahın 8inde uyandırdı erken kalk yoksa yarın sınavda uykun gelir diye ama ben gece 2de yatağa girdim sabah kadar da kızım sağolsun öyle deliksiz bir uyku uyutmadı kıpr kıpırdı gece maşallah ama kıpırdadıkça benim tuvalet nöbeti geliyordu

onun ceza ehliyeti yok ama eşinin var sen mukayyet ol eşine dediğin gibi ters bişi yapar benim eşimde sinirlidir hep frenlerim hatta şimdi yalnız değilsin 3 kişiyiz sana bişi olsa filan diyip damardan giriyorum hepp

evet ya çok oturmadılar ama ne biliyim yorulmuşum eşimin kuzeni komşumuz ama 2 aydır görüşmedik o yüzden çağırdım sanırım beni eminönü yordu dün

çok olaylı bi gece olmş gerçekten valla sen anlatırken ben strez oldum ne olur dikkat edin kendinize ya sen yalnız kalmamaya çalış emi canım eşin de sinirlerine hakim olsun Allah korusun elinde falan kalır haklıyken haksız duruma düşmeyin!!!

mide yanması of yaaaa sabah beri burda onu konuşuyoruz canım fenayım

hah şöle

şeker yüklemesi daha yaptırmadım canım perşembe inşallah
midem benimde fena ezinem yaa, sürekli yanıyo ekşiyo :44: süt soda fayda etmiyo artık.
hoşgeldin canım ben kendi adıma midemden fenayım...bebişin durumu iyi herşey önüne hazır geliyo değmeyin keyfine kuzumun...
mide mide mide :) malesef benimde öyle canım. bebişin iyi olmas mı kuzummm, cefası bizim sefası miniklerin maşallah onlara iyi olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…