- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
aglama canım rahat bırak kendini bak eşinde anlamış hatasını o düşünsün boşver sen takılma
biraz sürtsün burnu akşama affedersin ama sıkma canını bak anlamış eşinde hatasını
günaydın güzel hamişler keyifler nasıl bugün ya bebişleriniz onlarda iyiler miya biz niye böyle depresif gebe olduk yaa herşeyi takıp büyütüyoruz olmayacak olaylar kişiler yüzünden kendimize zehir ediyoruz hamişliğide.herşeye ağlayıp zırlıyoruz ya.yada sadece ben mi böyle oldum ki.. sahii dün gece beni arı soktuu:2: çok korktum bebeişime bişi olcak die ama olmadı kiii sonra dükkanımızın alarmı çaldı hayde dükkana indik doğuracaktım korkudan noliii diye.sonra polisler falan uğraş dur.polisler tutturdu tutanak tutmak gerek eşim bi olay yok bişahıs yok şimdi bizi karakollara sürüklemeyin dedi yok hayır ille gidicez sağolsun başka polis geldi tamam gerek yok tutanak tutacak bi durum yok dedi de rahatladık.bide bu halde karakollarda mı uğraşçam.sonra sabah farkettik raftan bişi düşmüş o yüzden alarm çalmış.ayy ama dün gece gene karakolluk olcaktık çok az kalmıştı.burada biri var 27 yaşlarında falan rahatsız psikolojik olarak.daha önce gelmişti suratıma bakıp gülmeye başlamıştı gece tektim dükkanda çok korkmuştum.sonra başka müşteri gelince gitmişti.düngece gene geldi eşimde vardı.bakışları çok korkunçtu bi sigara ver dedi attı parayı suratıma.eşimin en kızdığı şey.düzgün koy o parayı dedi kimin suratına atıyosun dedi.kusura bakma dedi yutkundu.sonra çıkarken bana kendine iyi bak dikkat et dedi tehdit edr gibi.eşim üstüne yürümüye kalktı osırada müşteri geldi tuttu aman abi nırak şunu o iyi değil dedi.yarım saat sonra abisi gedli eşim başaldı bağırmaya o kardeşini ya eve kapat yada çaresine bakın dedi eşime gelip tehdit savuramaz dedi adamda bıktım abi hep şikayet herkese sataşıyor dedi eşimde bak söylüyorum sağlam kemik bırakmam bidaha aynı şey olursa dedi adam savcılığa dilekçe verdim ilgilenmiyolar bi ara bakırköyde yatıyor çıkınca gene aynı oluyor ilaçlarını kullanmıyor hanımd adurmuyor evde onun yüzünden gece bizi bıçaklaycak diye korkuyoruz ama kimse yardım etmiyor ilgidelnmiyor dedi.adamda dertli çaresiz gibi konuştu ama ben bide hamileyim dükkand atek yakalayıp bana zarar verse bunun hesabını kim verecek onun raporu var ceza almaz bna bişey olduğuyla kalırım eşim bugün karakola gidecek şikayet edecek kamera kayıtlarını göstercek inş bi yol bulunur.yani düngece çok olaylıydı.rabbim hepimizi korusun.
çok şükür oglum iyide benim mide iflas etti sanırım yanıo çok fena günün her saaati nerdeyse
hoşbulduk kuzucum nasılsın gııı...karnındaki kuzu nasıl tepikliyo mu seni?
bir ara bakırköyde yatmış çıkınca gene aynı olmuş.başka klinikte yatmış çıkınca gene aynı olmuş.ilaçlarını kullanmıyormuş.şuanda da nereye başvursa devlet ilgilenmiyormuş.abisi öyle dedi.dediğim gibi adam raporlu beni öldürse raporu var diye ceza almaz.
mide yanması of yaaaa sabah beri burda onu konuşuyoruz canım fenayımGünaydınnnn canlarrr
Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl ? Bir sıkıntınız yoktur umarım.
Benim bu ara çarpıntı sorunum olmaya başladı ara ara. Bir de burun kuruluğundan dolayı biraz daha fazla sorun oluyo.
Midemdeki zamansız yanmalarında haddi hesabı yok
Sizde durumlar nasıl ?
hah şölebu hamişlik çok tuhaf bişi yaa kendime geldim şimdi iyiyim eşime kızdım ohhh rahatladımmmmbi arkadaşta çikolata ikram etti yedim kendime geldim valla oğluşumda kıpır kıpırrr ohhh sefamız olsun
canım bende de var o sıkıntı şeker yüklemeni yaptıysan veya varsa uzun bir süre pekmez bana iyi geliyo belki sana da iyi gelir bir dene istersen..bende 4 gündür kestim yarın şeker yüklemem var o yüzden geceleri sızıdan uyuyamıyorum...sabahda yine sızıyla uyanıyorum...
Günaydınnnn canlarrr
Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl ? Bir sıkıntınız yoktur umarım.
Benim bu ara çarpıntı sorunum olmaya başladı ara ara. Bir de burun kuruluğundan dolayı biraz daha fazla sorun oluyo.
Midemdeki zamansız yanmalarında haddi hesabı yok
Sizde durumlar nasıl ?
ay kuzum korkusu yeter zaten sana bişi yapmasa bile sen onu görünce korkarsın strese girersin filan allah korusun sen yalnız kalma bence dükkanda eğer mümkünolabiliyorsa
alttan alttan vuruyor dün gece ben çok yorgundum o yüzden kurbişimde uyudu heraldeeee
mide yanması of yaaaa sabah beri burda onu konuşuyoruz canım fenayım
hah şöle
şeker yüklemesi daha yaptırmadım canım perşembe inşallah
anlıyorum canım ama ailesinden birinin ilgilenmesi lazım..can mı ortada bulunmuyor...gelip birşey yapsa birine kim ne diyecek...
pekmezi dene canım istersen bana iyigeliyo...
bu hamişlik çok tuhaf bişi yaa kendime geldim şimdi iyiyim eşime kızdım ohhh rahatladımmmmbi arkadaşta çikolata ikram etti yedim kendime geldim valla oğluşumda kıpır kıpırrr ohhh sefamız olsun
canım abisi dilekçe vermiş savcılığa gitmiş ama hiç ilgilenmemişler.bugün eşim de gidecek şikayette bulıunacak.bakalım belki bi çaresi bulunur ama o böyle serbest gezerse işim zor.aslında insanlarımız birlik olsa bi çaresi bulunur biz şikayette bulunucaz diğer insanlarda birlik olup toplu olarak şikayet etsek daha geçerli olur ama kime desek ben uğraşamam ben bulaşmam gibi laflar sölüyor.zr geliyor 5 dak gidip şikayetini sölemek karakolda.
şeker yüklemesini etkilerse:44::44:
aynen canım korkusu yetiyor bana.kendim için değil eşim içinde endişeliyim.abisi bile gece bizi öldürcek diye korkuyoruz yengesi evde durmuyor bırakıp evi gidiyor annesine dedi.aniden eşime saldırır bana saldırır diye korkuyorum.tokide oturyolar abisi herkes şikayetçi kimse korkudan cam kapı açamıyor diyor.eşim iri yapılı 2 metre boy var kalıplı biri.diyorum sen vurma saldırma gider yanlış ters yerine vurur o suçluyken eşim suçlu duruma düşer eşim ceza alır.ne diyeyim Allaha emanetiz rabbim biliyor başımıza ne geleceğini.ama endişeliyim.korkuyorum.
evet ya çok oturmadılar ama ne biliyim yorulmuşum eşimin kuzeni komşumuz ama 2 aydır görüşmedik o yüzden çağırdım sanırım beni eminönü yordu dün
akşam misafirin vardı di mi senin kuzum...alma canım bir müddet misafir eve..ben kendimi ağırlarken zorlanıyorum...geçen haftada benim kayseriden misafirim vardı gece yatağa gidebilmek için epey enerji sarfetmiştim sabaha kadar da uyuyamadım...minnakda demek ki kurbişinde rahat etti bu gece...
günaydın güzel hamişler keyifler nasıl bugün ya bebişleriniz onlarda iyiler miya biz niye böyle depresif gebe olduk yaa herşeyi takıp büyütüyoruz olmayacak olaylar kişiler yüzünden kendimize zehir ediyoruz hamişliğide.herşeye ağlayıp zırlıyoruz ya.yada sadece ben mi böyle oldum ki.. sahii dün gece beni arı soktuu:2: çok korktum bebeişime bişi olcak die ama olmadı kiii sonra dükkanımızın alarmı çaldı hayde dükkana indik doğuracaktım korkudan noliii diye.sonra polisler falan uğraş dur.polisler tutturdu tutanak tutmak gerek eşim bi olay yok bişahıs yok şimdi bizi karakollara sürüklemeyin dedi yok hayır ille gidicez sağolsun başka polis geldi tamam gerek yok tutanak tutacak bi durum yok dedi de rahatladık.bide bu halde karakollarda mı uğraşçam.sonra sabah farkettik raftan bişi düşmüş o yüzden alarm çalmış.ayy ama dün gece gene karakolluk olcaktık çok az kalmıştı.burada biri var 27 yaşlarında falan rahatsız psikolojik olarak.daha önce gelmişti suratıma bakıp gülmeye başlamıştı gece tektim dükkanda çok korkmuştum.sonra başka müşteri gelince gitmişti.düngece gene geldi eşimde vardı.bakışları çok korkunçtu bi sigara ver dedi attı parayı suratıma.eşimin en kızdığı şey.düzgün koy o parayı dedi kimin suratına atıyosun dedi.kusura bakma dedi yutkundu.sonra çıkarken bana kendine iyi bak dikkat et dedi tehdit edr gibi.eşim üstüne yürümüye kalktı osırada müşteri geldi tuttu aman abi nırak şunu o iyi değil dedi.yarım saat sonra abisi gedli eşim başaldı bağırmaya o kardeşini ya eve kapat yada çaresine bakın dedi eşime gelip tehdit savuramaz dedi adamda bıktım abi hep şikayet herkese sataşıyor dedi eşimde bak söylüyorum sağlam kemik bırakmam bidaha aynı şey olursa dedi adam savcılığa dilekçe verdim ilgilenmiyolar bi ara bakırköyde yatıyor çıkınca gene aynı oluyor ilaçlarını kullanmıyor hanımd adurmuyor evde onun yüzünden gece bizi bıçaklaycak diye korkuyoruz ama kimse yardım etmiyor ilgidelnmiyor dedi.adamda dertli çaresiz gibi konuştu ama ben bide hamileyim dükkand atek yakalayıp bana zarar verse bunun hesabını kim verecek onun raporu var ceza almaz bna bişey olduğuyla kalırım eşim bugün karakola gidecek şikayet edecek kamera kayıtlarını göstercek inş bi yol bulunur.yani düngece çok olaylıydı.rabbim hepimizi korusun.
midem benimde fena ezinem yaa, sürekli yanıyo ekşiyo :44: süt soda fayda etmiyo artık.mide yanması of yaaaa sabah beri burda onu konuşuyoruz canım fenayım
hah şöle
şeker yüklemesi daha yaptırmadım canım perşembe inşallah
mide mide mide :) malesef benimde öyle canım. bebişin iyi olmas mı kuzummm, cefası bizim sefası miniklerinhoşgeldin canım ben kendi adıma midemden fenayım...bebişin durumu iyi herşey önüne hazır geliyo değmeyin keyfine kuzumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?