ya ben işte o yüzden kestim 4 htta 5 gün önce..dayan istersen bir kaç gün daha.. bende hamilelik öncesi de vardı mide sorunu 8 ay ilaç tedavisi gördüm..accık stres ve yememe dikkat etmediğim zaman tekrardan başlıyordu...ama o zaman ilaç kullanabiliyodum şimdi ilaçta kullanamıyorum pekmeze sardım bende hamilelik boyunca..kestim bende kestiğim gibi kuzular saçlandı herhalde... direkt yanma başladı...
evet ya çok oturmadılar ama ne biliyim yorulmuşum eşimin kuzeni komşumuz ama 2 aydır görüşmedik o yüzden çağırdım sanırım beni eminönü yordu dün
işte bizim milletimizde o var sonra olan olduktan sonra dizlerine vururlar neden yapmadık diye...toplu verilsin bir bakım evimi olur hastane mi olur hem onun can sağlığı için hem sizlerin sağlığı için bunun olması şart...
Allah yardımcın olsun canım zihin açıklıgı versin inşallah güzel geçer sınavınyaa bir uykum geliyor ki kızlar sormayın gitsin eşim sabahın 8inde uyandırdı erken kalk yoksa yarın sınavda uykun gelir diye ama ben gece 2de yatağa girdim sabah kadar da kızım sağolsun öyle deliksiz bir uyku uyutmadı kıpr kıpırdı gece maşallah ama kıpırdadıkça benim tuvalet nöbeti geliyordu
midem benimde fena ezinem yaa, sürekli yanıyo ekşiyo :44: süt soda fayda etmiyo artık.
mide mide mide :) malesef benimde öyle canım. bebişin iyi olmas mı kuzummm, cefası bizim sefası miniklerinmaşallah onlara iyi olsunlarda
midem benimde fena ezinem yaa, sürekli yanıyo ekşiyo :44: süt soda fayda etmiyo artık.
mide mide mide :) malesef benimde öyle canım. bebişin iyi olmas mı kuzummm, cefası bizim sefası miniklerinmaşallah onlara iyi olsunlarda
dayanıyım ozamana kadar pekmezi zaten annem yapıo inşallah yarar bende bi sıkıntı yoktu önceden şimdi şimdi başladı. saçlımı dogacaklar ne :)
dayanacaz canım mecburrrr kuzularımız saçlı olcaklar herhalde..annem beni uyarmıştı zaten... sana benzerse çok işin var dedi.. ben doğduğumda annem saçımı toka ile toplamış...annemde bende çok çekmiş midesinden...simsiyah saçları olsun kuzumun ben çekerim bu acıyı...tarayam böyle...oyyyy düşüncesi bile harika...
evet canım çok haklısın dediğim gibi hem hiç kimse uğraşmak istemiyor hemde korkuyla yaşıyor.hadi adamlar kendini savunur ya beni dükkanda sıkıştırsa ben ne yapabilirim ki afedersin ama adamda zaten deli kuvveti var bide hamişim ben direk bebeğimi kollamak için göbişimi korurum zaten kendimi savunamam.dün gece eşime de dedim şu bebeğimi sağlıcakla bi doğurayım başka hiç bişi istemiyorum sonra isterse rabbim canımı alsın ama şu bebeğimi bi dünya ya getireyim dedim.çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye.bebeğim derken bile ağlamak geliyor içimden.
Selam annişler ben de uzuın zamandır giremiyordum maşallah herkesin mide sorunu var benim de var ama çok değil .Benim asıl sorununum böbrek genişlemesi ,rahim baskı yapıyomuş idrar yollarıma ve müthiş böbrek sancısı çektim,acillerde kaldım geçen hafta.İlerleyen haftalarda kateter takılabilirmiş böbreğime çok korkuyom ben :18: bi de doktorum suyun biraz fazlaa dedi dikkat et ani hareket yapma erken doğum yaparsın dedi napacam ben yavvvvvvvvvvv....
:)) Allahım o güzel günleri yaşatsın hepimizede benim erkegimin saçlarıda toplanmaz nasıl olacak :)))
benimde oğlum olcak teyzesi ben de tarayacam kuzum saçlarını koklaya koklaya mis gibi...
canım hiiç korkma Allah hamişleri korur inşallah o masum bebişlerin hatırına ama sen yine de tedbirli davran..birde öyle dua niyetine geçen şeylerde dikkatli söylemlerde bulun canım bebek doğsun başka birşey istemiyorum filan deme hele de isterse rabbim canımı alsın hiç deme o minişe kim bakacak sana birşey olsa allah korusun Allahın hazinesi sonsuzdur ondan herşeyin en hayırlısı ve en güzelini iste canım benimevet canım çok haklısın dediğim gibi hem hiç kimse uğraşmak istemiyor hemde korkuyla yaşıyor.hadi adamlar kendini savunur ya beni dükkanda sıkıştırsa ben ne yapabilirim ki afedersin ama adamda zaten deli kuvveti var bide hamişim ben direk bebeğimi kollamak için göbişimi korurum zaten kendimi savunamam.dün gece eşime de dedim şu bebeğimi sağlıcakla bi doğurayım başka hiç bişi istemiyorum sonra isterse rabbim canımı alsın ama şu bebeğimi bi dünya ya getireyim dedim.çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye.bebeğim derken bile ağlamak geliyor içimden.
sağol canım pek umutlu değilim ama inşallah iyi geçerAllah yardımcın olsun canım zihin açıklıgı versin inşallah güzel geçer sınavın
aynen aynen bundan sonra sıkıntılar başlıcak daha çokca galiba
Selam annişler ben de uzuın zamandır giremiyordum maşallah herkesin mide sorunu var benim de var ama çok değil .Benim asıl sorununum böbrek genişlemesi ,rahim baskı yapıyomuş idrar yollarıma ve müthiş böbrek sancısı çektim,acillerde kaldım geçen hafta.İlerleyen haftalarda kateter takılabilirmiş böbreğime çok korkuyom ben :18: bi de doktorum suyun biraz fazlaa dedi dikkat et ani hareket yapma erken doğum yaparsın dedi napacam ben yavvvvvvvvvvv....
ohh mis mis zamanları gelsede dogsalar bi kucagımıza alsak koklasak hayırlı hayırlı büyütsek inşallahhhhhh
rabbim evalt hasreti çeken herkese ve de bizlere göstersin inşallah o günleriay inşallah canım... büyüdüğü günleri görebilecek miyiz acaba...tıpış tıpış koştuğunu ilk anne dediği günleri...
ay inşallah canım... büyüdüğü günleri görebilecek miyiz acaba...tıpış tıpış koştuğunu ilk anne dediği günleri...
rabbim evalt hasreti çeken herkese ve de bizlere göstersin inşallah o günleri
inşallah canım hayırlısıyla rabbim nasip etsin bizlerede olmayan herkese nasip etsin
canım fazla yerinde sabit durmamaya çalış ve ayaklarının altına tabure gibi birşey koy..ayaklarını aşağıya sarkıttıkça ayaklarında şişme daha fazla olacaktır..iki gün bende de oldu şişlik bir günde 2 kilo kaldı vücudum da ama benim misafirim vardı yemeklerdeki tuzu artırdım ondan dolayı oldum şiştim...ama tuzu azalttım suyu da biarzcık artırdım...ayaklarım sürekli tabure koydum evdeyken şimdi şişlik yok çok şükür...bende çok korkuyorum şişlikten ödem den...dikkat et canım yeiğine içtiğine..Kızlar yaa ben çok şişiyorum akşam eve gidiyorumki elim yüzüm ayaklarım bacaklarım bildiğiniz pofuduk pofuduk elimi basınca içine giriyo sizlerde durumlar nasıl ben çok hareket edemiyorum iş yerinde ona bağlıyorum ama bilmiyorum pazartesi şeker yüklemesi var doktora sorcam bi sizleride merak ettim ilkinde bu kadar erken şişmeye başlamamıştım hatta neredeyse hiç şişliğim olmuyodu bu bi acayip yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?