ayyy kızlarrr şimdi iş yerine bi müşteri geldi kucağındada 5 aylık bi kız bebek ne kaaa tatlıydı yaa kucağıma aldım sevdimmm ohh mis gibi kokuyodu vallaoğlumda kıskandı sanırım nasıl tekmeler atıyo yayamaz minnak tosun bizim paşada doğsada sevsek yaa ama kücücük oluyo 5-6 aylık bebek ben onu nasıl bırakıp işe gelcem yaaa
öğretmenmisin sen cnm ? ben devlet memuruyum ücretli iznim bittikten sonra ücretsiz alıcam 6 aylık olana kadar ama maddi durum elverir oğlumada dayanamazsam biraz daha alırım belki ücretsiz diye düşünüyorumbeni de en çok huzursuz eden konu bu canım..ben dört aylıkken bırakıp gitcem okula...
günaydın güzel hamişler keyifler nasıl bugün ya bebişleriniz onlarda iyiler miya biz niye böyle depresif gebe olduk yaa herşeyi takıp büyütüyoruz olmayacak olaylar kişiler yüzünden kendimize zehir ediyoruz hamişliğide.herşeye ağlayıp zırlıyoruz ya.yada sadece ben mi böyle oldum ki.. sahii dün gece beni arı soktuu:2: çok korktum bebeişime bişi olcak die ama olmadı kiii sonra dükkanımızın alarmı çaldı hayde dükkana indik doğuracaktım korkudan noliii diye.sonra polisler falan uğraş dur.polisler tutturdu tutanak tutmak gerek eşim bi olay yok bişahıs yok şimdi bizi karakollara sürüklemeyin dedi yok hayır ille gidicez sağolsun başka polis geldi tamam gerek yok tutanak tutacak bi durum yok dedi de rahatladık.bide bu halde karakollarda mı uğraşçam.sonra sabah farkettik raftan bişi düşmüş o yüzden alarm çalmış.ayy ama dün gece gene karakolluk olcaktık çok az kalmıştı.burada biri var 27 yaşlarında falan rahatsız psikolojik olarak.daha önce gelmişti suratıma bakıp gülmeye başlamıştı gece tektim dükkanda çok korkmuştum.sonra başka müşteri gelince gitmişti.düngece gene geldi eşimde vardı.bakışları çok korkunçtu bi sigara ver dedi attı parayı suratıma.eşimin en kızdığı şey.düzgün koy o parayı dedi kimin suratına atıyosun dedi.kusura bakma dedi yutkundu.sonra çıkarken bana kendine iyi bak dikkat et dedi tehdit edr gibi.eşim üstüne yürümüye kalktı osırada müşteri geldi tuttu aman abi nırak şunu o iyi değil dedi.yarım saat sonra abisi gedli eşim başaldı bağırmaya o kardeşini ya eve kapat yada çaresine bakın dedi eşime gelip tehdit savuramaz dedi adamda bıktım abi hep şikayet herkese sataşıyor dedi eşimde bak söylüyorum sağlam kemik bırakmam bidaha aynı şey olursa dedi adam savcılığa dilekçe verdim ilgilenmiyolar bi ara bakırköyde yatıyor çıkınca gene aynı oluyor ilaçlarını kullanmıyor hanımd adurmuyor evde onun yüzünden gece bizi bıçaklaycak diye korkuyoruz ama kimse yardım etmiyor ilgidelnmiyor dedi.adamda dertli çaresiz gibi konuştu ama ben bide hamileyim dükkand atek yakalayıp bana zarar verse bunun hesabını kim verecek onun raporu var ceza almaz bna bişey olduğuyla kalırım eşim bugün karakola gidecek şikayet edecek kamera kayıtlarını göstercek inş bi yol bulunur.yani düngece çok olaylıydı.rabbim hepimizi korusun.
öğretmenmisin sen cnm ? ben devlet memuruyum ücretli iznim bittikten sonra ücretsiz alıcam 6 aylık olana kadar ama maddi durum elverir oğlumada dayanamazsam biraz daha alırım belki ücretsiz diye düşünüyorum
Kızlar yaa ben çok şişiyorum akşam eve gidiyorumki elim yüzüm ayaklarım bacaklarım bildiğiniz pofuduk pofuduk elimi basınca içine giriyo sizlerde durumlar nasıl ben çok hareket edemiyorum iş yerinde ona bağlıyorum ama bilmiyorum pazartesi şeker yüklemesi var doktora sorcam bi sizleride merak ettim ilkinde bu kadar erken şişmeye başlamamıştım hatta neredeyse hiç şişliğim olmuyodu bu bi acayip yaaaa...
tuzu azalt canım doktoruna sor mutlaka malesef bazı hamilelerde ödem oluyor benim eltimde de çok fena oldu ki ayakkabı giyemiyor kadın şimdi beni de korku sardı olacak diye ama daha olmadı şükür ve de bol bol su ve yürüyüş doktor tavsiyesi ona öyle demişKızlar yaa ben çok şişiyorum akşam eve gidiyorumki elim yüzüm ayaklarım bacaklarım bildiğiniz pofuduk pofuduk elimi basınca içine giriyo sizlerde durumlar nasıl ben çok hareket edemiyorum iş yerinde ona bağlıyorum ama bilmiyorum pazartesi şeker yüklemesi var doktora sorcam bi sizleride merak ettim ilkinde bu kadar erken şişmeye başlamamıştım hatta neredeyse hiç şişliğim olmuyodu bu bi acayip yaaaa...
ayyy kızlarrr şimdi iş yerine bi müşteri geldi kucağındada 5 aylık bi kız bebek ne kaaa tatlıydı yaa kucağıma aldım sevdimmm ohh mis gibi kokuyodu vallaoğlumda kıskandı sanırım nasıl tekmeler atıyo yayamaz minnak tosun bizim paşada doğsada sevsek yaa ama kücücük oluyo 5-6 aylık bebek ben onu nasıl bırakıp işe gelcem yaaa
branş ne hocam ben de öğretmenim ama atanamayan cinstenevet canım öğretmenim ama ücretsiz izne ayrılma gibi bir durumum olacağını zannetmiyorum çekmiş olduğum kredi var..ben ayrılırsam işten tek maaşa düşecek ve biraz geçinme dde sıkıntı olacak...okulda istemedi pek ücretsiz izne ayrılmamı..süt iznini dediğin gibi ayarlarız hocam ayrılma dediler...bakalım gayganam bakacak çocuğa işte tek tesellim yarım gün olması..yarım gün okulda yarım gün kuzumun yanında olacağım...
Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
ben sınıf öğretmeniyim canım...Mevlam yardımcınız olsun canım zor bir süreçti iyice zorlaştırmışlar bu sene...branş ne hocam ben de öğretmenim ama atanamayan cinstenyarın kpss var işte akalım bu sfer atanan cinsten olacakmıyım
canım fazla yerinde sabit durmamaya çalış ve ayaklarının altına tabure gibi birşey koy..ayaklarını aşağıya sarkıttıkça ayaklarında şişme daha fazla olacaktır..iki gün bende de oldu şişlik bir günde 2 kilo kaldı vücudum da ama benim misafirim vardı yemeklerdeki tuzu artırdım ondan dolayı oldum şiştim...ama tuzu azalttım suyu da biarzcık artırdım...ayaklarım sürekli tabure koydum evdeyken şimdi şişlik yok çok şükür...bende çok korkuyorum şişlikten ödem den...dikkat et canım yeiğine içtiğine..
evet canımm haklısın ama bazen öyle oluyoki 2 saat lavaboya bile gidemiyorum bu sıralar epey arttı işlertuzu oldum olası çok kullanmam ama sanki şimdi kullandığım bile fazla ama suyu çok fazla içmiyorum dediğin gibi onu artırırsam belki bi parça daha iyi olur ama yok böyle bi şişlik yaa bende çok korkuyorum ödem toplamaktan inşallah artmaz ve geçer...
canım ikimiznde doğum tarihi aynıbndede çok şişlik var doktoruma söylemiştim ama normal olacak bunlar dedi başka bişi demedi.sen kaç kilo aldın bebeğin en son kaç gramdı canım
canımbenim aldığım takım mesela 2500 yerine 1990 ve diğer mobilyalardada hediye çeki veriyolar git bak sitersen
canım doktorun bana dediği hamilelikte bir gram tuz 300 garm suyu tutarmış vücutta bunu düşün...ben yemeğe sadece salçanın tuzu iile yapıyorum ayrıca tuz atmıyorum...ayaklarını havada tutmaya çalış ben okuldayken ayaklarımın altına tabure yaptırmıştım eşime...gerçekten de faydasını gördüm...şu an bende ne şişlik var ne ödem...
canımm bende sorcam doktora bakalım ne diyecek pazartesi şeker yüklemesi yapılacak o günü bekliyorum işte.ama bana biraz erken gibi geliyo hani 7. aydan sonra falan normal ama ne bileyim korkuyorum işte şişmekten :)
ben pek kilo alamadım miğde bulantılarının yüzünden 4 kilo vermiştim şimdi o kiloyu aldım bide 1 kilo üstüne çıktım yani 69 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum 1 ay önce ayrıntılı ultrasonda bakılmıştı işte bebişin kilosuna 340 gr dı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ?senin nasıl ?
arkadaşım inanmıyorum ya sen 69la hamile kaldın şimdi 70 mi oldun ?ben hiç sölemiyeyim kilomu o zamn.ben 10 kilo aldım arkadaşım tüp bebekle gebe kaldım.ve daha şimdiden 10 kilo aldım.bebeğim 24 hazirand agittiğimde 489 gramdı 22 temmuzda kontrolüm var bakalım bu ke zkaç gram çıkacak maşallah bebeklerimize.
ayyy ne kadar güzelll yaa çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve ilk fırsatta bi tabure alıcam
akşamları çok kötü oluyorum yaaa sıcakta binadan dışarı da çıkamıyorum yürüyüş yapsam bi şekilde önlem alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?