Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
yarın sınava girecek kadar arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ben bu yıl aranızda değilim girmiyorum sınava inş. sizlerin bebekleri sizlere şans getirir ne sıkıntılı bır donemdır bılırım 7 yıldır atanmayı bekleyen bırı olarak...
sıcaktan bunaldımmmmmmmmmm
ayyy kuzu ya dışarı çıktım bende yemeğe ama gelene kadar öldüm nasıl bir sıcak basmış sabah serindi aslındaaa
tuzu azalt canım doktoruna sor mutlaka malesef bazı hamilelerde ödem oluyor benim eltimde de çok fena oldu ki ayakkabı giyemiyor kadın şimdi beni de korku sardı olacak diye ama daha olmadı şükür ve de bol bol su ve yürüyüş doktor tavsiyesi ona öyle demiş
evin içi 36 derece gösteriyo kuzu dışarıyı bilmiyorum.....klimayı da açmak istemiyorum...
bizim ofiste açık ama beni hemen çarpıyor sizin oralar dahada sıcaktır yaa neyseki evde donla bile oturabilirsin tam zamanında tatil oldu okullar
şort ve penye bile fazla gelio şu an canım...aynen tam zamanında yoksa okul hiç çekilmezdi...seminer döneminde zaten çok zorlandım..okul ve öğrenciler olsaydı ne ederdim bilmiyorum...Mevlam eylülde bana sabır versin 15 gün...
15gün bişi değil canım benim dersler başlayana kadar bitiverir günler izin zamanın gelir
Slm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim
Slm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim
of offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnsürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa
of offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnsürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?