2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

lierac paris çatlak kremı ben kullanıyorum eczaneden almıştım ama hiç hatrlamıyroum netten ne kadara aldınız ben 75 liraya aldım

yarın sınava girecek kadar arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ben bu yıl aranızda değilim girmiyorum sınava inş. sizlerin bebekleri sizlere şans getirir ne sıkıntılı bır donemdır bılırım 7 yıldır atanmayı bekleyen bırı olarak...

Rabbim herkesin yardımcısı olsun... tez vakitte atanmayı nasip etsin...

tuzla çok aram yok zaten oldum olası hep az kullanırım ama çok az hareket ediyorum iş yerinde ben ona bağlıyorum nedenini ama bakalım doktor ne diyecek ayy eltin bendende kötü durumda ben o kadar değilim yani tamam bende çok şişiyorum ama ayakkabıda sıkıntı yok inşallah da olmazzz hiç bir hamilede olmasında zaten zor bi dönemdeyiz sıcaklarda bastırdı bide şişlikkk hiç çekilmezzz

bizim ofiste açık ama beni hemen çarpıyor sizin oralar dahada sıcaktır yaa neyseki evde donla bile oturabilirsin tam zamanında tatil oldu okullar

şort ve penye bile fazla gelio şu an canım...aynen tam zamanında yoksa okul hiç çekilmezdi...seminer döneminde zaten çok zorlandım..okul ve öğrenciler olsaydı ne ederdim bilmiyorum...Mevlam eylülde bana sabır versin 15 gün...

15gün bişi değil canım benim dersler başlayana kadar bitiverir günler izin zamanın gelir

15gün bişi değil canım benim dersler başlayana kadar bitiverir günler izin zamanın gelir

seminerlere katılıp izne ayrılacağım..tabi doktorum izin verirse durumumuz ne olur o zaman bilemem...öğrenci olmayacak ya sadece sıcak sıkıntısı olacak...

Slm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim

of offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn sürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa

Slm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim

Hosgeldin canim..bebisin cinsiyeti ne?
of offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn sürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa

Sezinimmmm ne oldu??sakin aglamaa elifte aglar ozaman annesi kim üzdü seni böyle anlat bacim

fenalardayımmmmmmmm kızlarrrrrrrrr ben 5. ayıma kadar şen şakrak bir anneydim yahuu çok sıkılıyorummm memleketımı annemı yeğenlerimi özledimm oldugum şehırde tıkıldım kaldım nefes alamıyorum sankı burda etrafımda sınır bozucu dengesiz bir sürü insann yalnız yemek yemeken sıkıldımmmmmmmmm sürekli ede olmaktan sıkıldımmm canım dışarı adım atmak dahı istemıyoooooo yetr mi kızlarrr yoksa daha sayarım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…