2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy canım yarım gün ne güzel yaa ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum böhüüübütün gün oğlumdan ayrı kalıcam. ilk 6 aydan sonra günde 1.5 saat süt iznim var bende onunla avunuyorum gün içine bölerek kullanıcam öğle arasıda var idare etcez artıkın.:26: ben bide bakıcıya bırakcam inşallah kafama uygun birini bulurum yaa:26: senin ne güzel bakacak kişide hazır ohhh bakıcı parasıda cebeee
benimde varislerim çok kızlar yaaa tuzu da azalttım ama naapcam bilmiyom öyle yapıcam cnm zaten ücretsiz ayrılıcam kendim bakıcam bikaç ay daha minnak tosunumaçok yaramaz olursa işe başlayana kadarda kiloları vermiş olurum hemmmm

Zaman zaman olağan şeyler Sezincim hepsi geçer sadece bebişe odaklan sen. Sıkma canının hiç.belirli dönemlerde gelip gıdıyor galıba bu bunaltı bırde aılenı özlemıssın tez zamanda kavusun inşallah .
arkadaslr ben bu hafta dok gıttım bebışm 1000 kgmş sizinkıler kac kg bılıyomusnz dok ıyı dedı az acaba

Kaç haftalık cnm bebişin gayet ıyı gözukuyor maşallah dıyelim

Oyyy oyy sen baya dolmussun kuzum ama bak hic yalniz degilsin aslinda elifin yaninda evet su hasret vok zor..bende tam tersi annemler ablamlar abim hepsi yanimda ama esim yok herkezin bir derdi var ama gececek insaallah sezinim son 3 ay bebislerimiz icin mecburuz sabretmeye.hep konus kizinla bak bizde variz yaninda yaz buraya biliyorum zor ama zaman gecirmemiz gerek hersey gececek insaallah hayirlica sagliklica kucagimiza alsaydik yavrularimizi onlar bize herseyi unutturacakti

canım inşallah sen de seneye güzelce hazırlanıp kazanırsın ben de çalışamadım bu sene şubata kadar ne çalışmışsam o işte,birde bize de sizin gibi alan sınavı var işimiz iyice zor olmazsa seneye bebişleri de kucağımıza alıp çalışırız bir de topiğimizi açarız beraber napalım artım sağlık olsun demekten başka birşey kalmıyor
sıcaktan bunaldımmmmmmmmmm
sen nerde oturuyon canım istanbul gayet iyi serin bence
evet canım daha kötü ama onun doğuma 3 hafta kaldı Allah nasip ederse de önceden başlamıştı ama şişlikler sen hareketleri arttır canım çok etkisini görürsün diye tahmin ediyorum
Slm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim
hoşgeldin aramıza
of offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn sürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa
anlat canım anlat burda rahatlarsın sıkma kendini o kadar
hamilelikte varisi önlemek için bacakları bir kaç dakika sıcak suya bir kaç dakika soğuk suya tutacaksın böylece damarlar bir gevşeyip bir büzüldüğünden varisi önlüyormuş geçen gün feridun kunak hamilelere bilgi veriyordu orda duydum
arkadaslr ben bu hafta dok gıttım bebışm 1000 kgmş sizinkıler kac kg bılıyomusnz dok ıyı dedı az acaba

maşallah çok çok iyi nazar değmesin canım az filan değil daha ne olsun

sadece dıştaki kutusunda koruma bandı var. tüpte koruma bandı yok.

ezine sana bir şey soracağım benim eşiğimde aşağı da hep evdeyim sen geçen yukarı çıkmış diye yazmışsın yukarı çıkması mümkün müymüş umutlandım belki benimki de çıkar

cıktı canım benimkinin eşi son doktor kontrolunde bı sıkıntı kalmadıgını ogrendik 26ncı haftaya kadar cıkabılırmıs insallah seninkide cıkar

Selamlarrr Kızlar napıyosunuzzz?
Aramıza yeni gelenler hoşgeldiler, Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah

maşallah cnm gayet iyi. benimde 22 haftalıkken 470 gr , 24 haftalıkken 670 grdı. Şimdi 27. haftamızdayız. haftaya kontorole gidicem bakalım ne kadarlık olmuş benim minnak tosunum

bnm kızımda pek minik yaa 21 haftadayken 456 gr dı nasıl büyücek bu bebiş yaaaa
pek mi minik canım bence pek minik filan değil gayet iyi benim 23haftalıkken seninkinden bile azdı 445 gr'dı yani maşallah kızın çok iyi kafanı rahat tut sen
Selamlarrr Kızlar napıyosunuzzz?
Aramıza yeni gelenler hoşgeldiler, Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah

selam canım iyidir valla sıkılıyordum temmuz anneleri doğum hikayeleri okim dedim ağlaya ağlaya bir hal oluyorum ya kendi doğumumda napıcam ben

kuzum bende okumaya yelteniyorum ama senin hesap ağlamaya dönüşüyo
Bu ara erken doğum hakkında bilgilere bakıyorum, bi yandan korku bi yandan dua derken alt üst oluyorum. zaten duygusallık had safhada. Doğuma gidiceğim günü düşünüyorum içim bi tuhaf oluyo, yine başlıyorum ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…