ayy canım yarım gün ne güzel yaa ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum böhüüüevet canım öğretmenim ama ücretsiz izne ayrılma gibi bir durumum olacağını zannetmiyorum çekmiş olduğum kredi var..ben ayrılırsam işten tek maaşa düşecek ve biraz geçinme dde sıkıntı olacak...okulda istemedi pek ücretsiz izne ayrılmamı..süt iznini dediğin gibi ayarlarız hocam ayrılma dediler...bakalım gayganam bakacak çocuğa işte tek tesellim yarım gün olması..yarım gün okulda yarım gün kuzumun yanında olacağım...
benimde varislerim çok kızlar yaaa tuzu da azalttım ama naapcam bilmiyomtuzu azalt canım doktoruna sor mutlaka malesef bazı hamilelerde ödem oluyor benim eltimde de çok fena oldu ki ayakkabı giyemiyor kadın şimdi beni de korku sardı olacak diye ama daha olmadı şükür ve de bol bol su ve yürüyüş doktor tavsiyesi ona öyle demiş
ayy ne tatlıdır şimdi oooo sende bırakıp gitmezsin canım ücretsiz izne ayrıl bebişini büyüt öpüp kokla doya doya mis gibi
arkadaslr ben bu hafta dok gıttım bebışm 1000 kgmş sizinkıler kac kg bılıyomusnz dok ıyı dedı az acaba
Zaman zaman olağan şeyler Sezincim hepsi geçer sadece bebişe odaklan sen. Sıkma canının hiç.belirli dönemlerde gelip gıdıyor galıba bu bunaltı bırde aılenı özlemıssın tez zamanda kavusun inşallah .fenalardayımmmmmmmm kızlarrrrrrrrr ben 5. ayıma kadar şen şakrak bir anneydim yahuu çok sıkılıyorummm memleketımı annemı yeğenlerimi özledimm oldugum şehırde tıkıldım kaldım nefes alamıyorum sankı burda etrafımda sınır bozucu dengesiz bir sürü insann yalnız yemek yemeken sıkıldımmmmmmmmm sürekli ede olmaktan sıkıldımmm canım dışarı adım atmak dahı istemıyoooooo yetr mi kızlarrr yoksa daha sayarım benn
arkadaslr ben bu hafta dok gıttım bebışm 1000 kgmş sizinkıler kac kg bılıyomusnz dok ıyı dedı az acaba
fenalardayımmmmmmmm kızlarrrrrrrrr ben 5. ayıma kadar şen şakrak bir anneydim yahuu çok sıkılıyorummm memleketımı annemı yeğenlerimi özledimm oldugum şehırde tıkıldım kaldım nefes alamıyorum sankı burda etrafımda sınır bozucu dengesiz bir sürü insann yalnız yemek yemeken sıkıldımmmmmmmmm sürekli ede olmaktan sıkıldımmm canım dışarı adım atmak dahı istemıyoooooo yetr mi kızlarrr yoksa daha sayarım benn
canım inşallah sen de seneye güzelce hazırlanıp kazanırsın ben de çalışamadım bu sene şubata kadar ne çalışmışsam o işte,birde bize de sizin gibi alan sınavı var işimiz iyice zor olmazsa seneye bebişleri de kucağımıza alıp çalışırız bir de topiğimizi açarız beraber napalım artım sağlık olsun demekten başka birşey kalmıyoryarın sınava girecek kadar arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ben bu yıl aranızda değilim girmiyorum sınava inş. sizlerin bebekleri sizlere şans getirir ne sıkıntılı bır donemdır bılırım 7 yıldır atanmayı bekleyen bırı olarak...
sen nerde oturuyon canım istanbul gayet iyi serin bencesıcaktan bunaldımmmmmmmmmm
evet canım daha kötü ama onun doğuma 3 hafta kaldı Allah nasip ederse de önceden başlamıştı ama şişlikler sen hareketleri arttır canım çok etkisini görürsün diye tahmin ediyorumtuzla çok aram yok zaten oldum olası hep az kullanırım ama çok az hareket ediyorum iş yerinde ben ona bağlıyorum nedenini ama bakalım doktor ne diyecek ayy eltin bendende kötü durumda ben o kadar değilim yani tamam bende çok şişiyorum ama ayakkabıda sıkıntı yok inşallah da olmazzz hiç bir hamilede olmasında zaten zor bi dönemdeyiz sıcaklarda bastırdı bide şişlikkk hiç çekilmezzz
hoşgeldin aramızaSlm kızlar ben de Ekim annesi olucam nasip olursa aranıza yeni katıldım çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş beni de aranıza almanızı çok isterim
anlat canım anlat burda rahatlarsın sıkma kendini o kadarof offffffffffffff çok sıkıcııııııııııı offfff kızlar bu ara çok mutsuzum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnsürekli ağlak bır durumdayım ama haklıyımdaaaaaaaaaa
hamilelikte varisi önlemek için bacakları bir kaç dakika sıcak suya bir kaç dakika soğuk suya tutacaksın böylece damarlar bir gevşeyip bir büzüldüğünden varisi önlüyormuş geçen gün feridun kunak hamilelere bilgi veriyordu orda duydumayy canım yarım gün ne güzel yaa ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum böhüüübütün gün oğlumdan ayrı kalıcam. ilk 6 aydan sonra günde 1.5 saat süt iznim var bende onunla avunuyorum gün içine bölerek kullanıcam öğle arasıda var idare etcez artıkın.:26: ben bide bakıcıya bırakcam inşallah kafama uygun birini bulurum yaa:26: senin ne güzel bakacak kişide hazır ohhh bakıcı parasıda cebeee
benimde varislerim çok kızlar yaaa tuzu da azalttım ama naapcam bilmiyomöyle yapıcam cnm zaten ücretsiz ayrılıcam kendim bakıcam bikaç ay daha minnak tosunuma çok yaramaz olursa işe başlayana kadarda kiloları vermiş olurum hemmmm
Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
lierac paris çatlak kremı ben kullanıyorum eczaneden almıştım ama hiç hatrlamıyroum netten ne kadara aldınız ben 75 liraya aldım
Şimdi daha büyümüştür cnm merak etme beslenmeye devambnm kızımda pek minik yaa 21 haftadayken 456 gr dı nasıl büyücek bu bebiş yaaaa
hoşgeldin canım aramıza...
merhabaa canım muhtemel doğum ne zaman kız mı erkek mı bebişin
ezine sana bir şey soracağım benim eşiğimde aşağı da hep evdeyim sen geçen yukarı çıkmış diye yazmışsın yukarı çıkması mümkün müymüş umutlandım belki benimki de çıkar
pek mi minik canım bence pek minik filan değil gayet iyi benim 23haftalıkken seninkinden bile azdı 445 gr'dı yani maşallah kızın çok iyi kafanı rahat tut senbnm kızımda pek minik yaa 21 haftadayken 456 gr dı nasıl büyücek bu bebiş yaaaa
SelamlarrrKızlar napıyosunuzzz?
Aramıza yeni gelenler hoşgeldiler, Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah
kuzum bende okumaya yelteniyorum ama senin hesap ağlamaya dönüşüyopek mi minik canım bence pek minik filan değil gayet iyi benim 23haftalıkken seninkinden bile azdı 445 gr'dı yani maşallah kızın çok iyi kafanı rahat tut sen
selam canım iyidir valla sıkılıyordum temmuz anneleri doğum hikayeleri okim dedim ağlaya ağlaya bir hal oluyorum ya kendi doğumumda napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?