kuzum bende okumaya yelteniyorum ama senin hesap ağlamaya dönüşüyo
Bu ara erken doğum hakkında bilgilere bakıyorum, bi yandan korku bi yandan dua derken alt üst oluyorum. zaten duygusallık had safhada. Doğuma gidiceğim günü düşünüyorum içim bi tuhaf oluyo, yine başlıyorum ağlamaya
yaaaa bize göre iyi aldığım kiloda doktora göre hiç öyle değil bir sürü vitamin verdi hergün 1er tane iç dedi bir sürü kızdı bana bebeğimin sağlığı çok şükür iyi hatta bütün girdiğim ultrasonlarda 1 haftada büyük çıkıyo ama doktora göre benim kilo almamam kötüü..şimdi bu ilaçlarda kilo yapacak iyice şişcemmmm
bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda hiç önemli değil aslında bi şekilde zayıflanıyo zaten yine veririz kadınların uğraşı bi al bi ver:)
ayyy maşallah ne güzel demekki sen kendini beslediğin gibi bebişinide besliyosun kilosu çok güzel bence bakalım bende büyük bi sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum bakalım bizim cimcime ne kadar oldu :)
maşallah cnm gayet iyi. benimde 22 haftalıkken 470 gr , 24 haftalıkken 670 grdı. Şimdi 27. haftamızdayız. haftaya kontorole gidicem bakalım ne kadarlık olmuş benim minnak tosunum
erken doğumu aklına getirme canım aklına gelen başına gelmesin zamanında gelsin yavrularımız bizim de bir arkadaş hamile aramızda 1- 2 hafta var onun erken doğum riski varmış çok üzüldüm ona doktor her an gelebilir demiş malesef ama daha bizim bebişler çok minik yaa umarım aceleci bir kızı yoktur da erkenden gelmez
hoşgeldin canee :)selam kızlar sanhtan beri bi giremedim forumaişler çok iki arada dered de evlilik yıldönümü hediyemi ayarladım . sevgili kitabı die bi siteden eğlenceli kitap hazırladım. işyerinde iş güç arasında arkamda gelen giden olmasyla çok zorlanark da olsa neyseki verdim siparişini umarım güzel olur siz de bol bol kaynatmışsınız bu arada maaşallah :))
selam kızlar sanhtan beri bi giremedim forumaişler çok iki arada dered de evlilik yıldönümü hediyemi ayarladım . sevgili kitabı die bi siteden eğlenceli kitap hazırladım. işyerinde iş güç arasında arkamda gelen giden olmasyla çok zorlanark da olsa neyseki verdim siparişini umarım güzel olur siz de bol bol kaynatmışsınız bu arada maaşallah :))
bebişin sağlıklı olsun da annesimaşallah bebişlerinizin kilosu çok güzellllllll hep üstlerde kızlar benım kızım demekkı narin olacakk 25+1de 730 cuktu hep kıloları annesı aldıı ama ben sut içmiyorum yoğurt yemıyorumm o yuzden mı acaba dıyorum bazaen zorlladım kendımı ama içemedimmm çıkardım içince hepp sağlıklı doğsunda kızım bu arada benım göğsumden bırınden süt gelıyor galba kızlarr
pek mi minik canım bence pek minik filan değil gayet iyi benim 23haftalıkken seninkinden bile azdı 445 gr'dı yani maşallah kızın çok iyi kafanı rahat tut sen
selam canım iyidir valla sıkılıyordum temmuz anneleri doğum hikayeleri okim dedim ağlaya ağlaya bir hal oluyorum ya kendi doğumumda napıcam ben
kuzum bende okumaya yelteniyorum ama senin hesap ağlamaya dönüşüyo
Bu ara erken doğum hakkında bilgilere bakıyorum, bi yandan korku bi yandan dua derken alt üst oluyorum. zaten duygusallık had safhada. Doğuma gidiceğim günü düşünüyorum içim bi tuhaf oluyo, yine başlıyorum ağlamaya
aminnnnnn inşallahh canımmmm, az bi zamanımız kaldı, sağlıcakla alıcaz inşallah kucağımıza ve birlikte büyütücez. güsel güsel hikayelerimis olucakkızlar sizden duydum bende bi bakayım dedim doğum hikayelerine. ağlıycaktım nerdeysee zor tuttum kendimiinş bizimd çokkk güzel doğumlarımız olurrr
bebişin sağlıklı olsun da annesibende süt içemiyorum yoğurt da yemeklerde anca yiyebiliyorum. önümüzdeki hafta kontrolüm var. kalsiyumu ek olarak verebilirim demişti dr. bir de şeker yüklemesi yapılacak.
selam kızlar sanhtan beri bi giremedim forumaişler çok iki arada dered de evlilik yıldönümü hediyemi ayarladım . sevgili kitabı die bi siteden eğlenceli kitap hazırladım. işyerinde iş güç arasında arkamda gelen giden olmasyla çok zorlanark da olsa neyseki verdim siparişini umarım güzel olur siz de bol bol kaynatmışsınız bu arada maaşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?