2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

erken doğumu aklına getirme canım aklına gelen başına gelmesin zamanında gelsin yavrularımız bizim de bir arkadaş hamile aramızda 1- 2 hafta var onun erken doğum riski varmış çok üzüldüm ona doktor her an gelebilir demiş malesef ama daha bizim bebişler çok minik yaa umarım aceleci bir kızı yoktur da erkenden gelmez

canım ben bu kiloları nasıl aldım sanıyosun ben ocak ayından beri vitamin progestan kullanıyorum doktorum hala devam ettiriyor artık hap yutmaktan midem bulanıyor ama bebeğim için katlanıyorum..evet çok kilo almana sebep oluyor vitaminler..yani bana oldu seni bilemem genede evet canım bebeğimde kilo alıyor doktorum normal dedi ama ben acaba zayıfmı diye çok üzüldüm hep sordum buradada normalmi diye.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş

maşallah cnm gayet iyi. benimde 22 haftalıkken 470 gr , 24 haftalıkken 670 grdı. Şimdi 27. haftamızdayız. haftaya kontorole gidicem bakalım ne kadarlık olmuş benim minnak tosunum

benim 21+6 da 489 gramdı bebeğim zayıf besleyemedim diye kafaya taka taka bir hal olmuştum demekki bebğimin kilosu normalmiş bi rahatlama geldi şimdi canım ya bakalım 22 temmuzda ne kadarcııkmış bebem öğrencem tek korkum bebeğimimi besleyememek

aklıma getirmemeye çalışıyorum canımcım ama bu haftalardan sonra korkutuyolar. Bebeğin bi yerde toplanması sivrilmesi normalmiş ama buna erken doğum belirtisi olur vs diyenler kafamı karıştırdı biras :26: arkadaşının durumuna da üzüldüm canım yaa, inşallah sağlıcakla olsun erken bile olsa..

az önce bir tanıdıkla karşılaştık işte hayırlı olsun kaç aylık falan diye konuştuk tanıdığın 6 yaşındaki kızı senin kızınmı olcak kaç yaşında dedi gülümsetti bizi kızçe

Slm kızlar nasılsınız sadecik bende başından beri hep hap kullandım çok kiloaldım doktor normal diyor ama beni görenler çok kilo almışın diyo ne yapayım bebişim sağlıklı olsunda veririm sonra

selam kızlar sanhtan beri bi giremedim foruma işler çok iki arada dered de evlilik yıldönümü hediyemi ayarladım . sevgili kitabı die bi siteden eğlenceli kitap hazırladım. işyerinde iş güç arasında arkamda gelen giden olmasyla çok zorlanark da olsa neyseki verdim siparişini umarım güzel olur siz de bol bol kaynatmışsınız bu arada maaşallah :))

hoşgeldin canee :)
anlattıklarına göre çok eğlenceli bi hediye olacak gibi duruyo. Bence çok güsel düşünmüşsün benim yıldönümüm tahmini doğum tarihim, hediyem hazır yani :))

maşallah bebişlerinizin kilosu çok güzellllllll hep üstlerde kızlar benım kızım demekkı narin olacakk 25+1de 730 cuktu hep kıloları annesı aldıı ama ben sut içmiyorum yoğurt yemıyorumm o yuzden mı acaba dıyorum bazaen zorlladım kendımı ama içemedimmm çıkardım içince hepp sağlıklı doğsunda kızım bu arada benım göğsumden bırınden süt gelıyor galba kızlarr

Benimde evlilik yıldönümüme az kaldı biz her sene bi otele tatile gidiyoruz orda kutluyoruz bu senede gidelim dedi şimdi harıl harıl otel araştırıyorum inşallah orlarda bişey gelmez başıma

bebişin sağlıklı olsun da annesi bende süt içemiyorum yoğurt da yemeklerde anca yiyebiliyorum. önümüzdeki hafta kontrolüm var. kalsiyumu ek olarak verebilirim demişti dr. bir de şeker yüklemesi yapılacak.

kızlar sizden duydum bende bi bakayım dedim doğum hikayelerine. ağlıycaktım nerdeysee zor tuttum kendimi inş bizimd çokkk güzel doğumlarımız olurrr

kızlar sizden duydum bende bi bakayım dedim doğum hikayelerine. ağlıycaktım nerdeysee zor tuttum kendimi inş bizimd çokkk güzel doğumlarımız olurrr
aminnnnnn inşallahh canımmmm, az bi zamanımız kaldı, sağlıcakla alıcaz inşallah kucağımıza ve birlikte büyütücez. güsel güsel hikayelerimis olucak

annelık iç güdüsü sanırım başladı şimdiden annelerımız bıze derdı ya hep ye yeee anneye gore bebklerı cocukları hep aç

merhabalar... doktor kontrollerini iple çekiyorum ben.. en son geçen hafta gittim. zaman çabuk geçsinn....

aa o kitabı biliyorum çok hoş bir hediye olur eşine bu arada bir ömür boyu birlikte mutlu mesut yşayın inşallah

meraba güzel anne adayları.nasılsınız.rabbim hepinizin yardımcısı olsun.bende sizler gibi 7. aya girdim.bu ay bebek odasını alayım mı artık sizce.birde ankarada olanlar nerden alabilirim takımı uygun ve kaliteli yer bilenler yardımcı olursa sevinirim.

temmuz annelerii topiği çoook güzellllllllllllllahhhhhhhhhhh ahhh son bahar gelll geeeeeeeel gellllllll maşallah 5 temmuzdayız ama doğuran doğurana orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…