2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

merhaba canım ben de ankaradayım. sitelerde gussano mobilya var.ben ordaki bir kaç modeli çok beğendim ama çok pahalı adamlar mimar ve tasarımm yapıyorlar. facebookta fotografları varordan bakabilirsin. belki başkasına model götürüp yaptırtabilirsin

Ya bende girdim okudum bende ağladım ben ağladıkça bebişimde beni tepikledi

kızlar sabah bahsettiğim kişi birini hastanelik etmiş..dükkana gelen müşterim söledi adamın durumu ağırmış...peki ne yaptılar kapattılarmı onu biyere dedim yok te geziyo adamın raporu var bişey yapmıyolar dedi...çok ama çok korkuyorum

ne saçmalık bu yahu. adam millete zarar versin raporu var diye elini kolu sallaya sallaya gezsin.kapatılması lazım bu kişinin hastaneye

inanki sitelere hiç yaklaşmak istemiyorum.dediğin gibi çok pahalı çünkü.model verip yaptırabileceğim bi mobilyacı var mı peki

bende de aynı durum vardı canım bugün attım kendimi dışarı...rahatladım valla...

evet yarım gün olması çok iyi oldu benim için...bakıcı meselesi de iyi oldu iki tarafta da ilk torun olacak kuzum benim ailemde de eşimin ailesin de dde... o yüzden şimdiden üzerine titreme başladı...benim ailem gerçi burada değil ama gayganamla aynu şehirdeyiz...

sen nerde oturuyon canım istanbul gayet iyi serin bence

canım ben kahramanmaraştayım yeni içeri girdim dışarı çıktım delilik edip... avmnin kapısında ki termometre 42 dereceydi...

inanki sitelere hiç yaklaşmak istemiyorum.dediğin gibi çok pahalı çünkü.model verip yaptırabileceğim bi mobilyacı var mı peki

merhaba bende ankaradayım aslında sitelerde pahalı yerler var tabii ama uygun olabilicek yerlerde var gezmeden bilemezsin ancak benim bi arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı sitelerden aldı bebek odasını 2,400 e aldı nodel verip yaptırmak istesende bu sadece iskeletiyle kalmıyo birde ayrı yere boyatacaksın yine bu fiyatı bulucak belki gececekte bence sen bi gez derim eminim hoşuna giden ve uygun fiyatlı takımlar bulacaksın

temmuz annelerii topiği çoook güzellllllllllllllahhhhhhhhhhh ahhh son bahar gelll geeeeeeeel gellllllll maşallah 5 temmuzdayız ama doğuran doğurana orda
aynen sezenim özellikle kız bebişler pek bir aceleci bizim kızlarda aceleci davranmasın
nasıl yani ya canım polise şikayet edin ruhsağlığına götürüyorlar benim eşim polis bir kere böyle saldırgan bir hastayı bakırköye ne zorluklarla götürdüğünü anlatmıştı ordan biliyorum

oo akdenizin sıcağı etkiliyor orayı da bilirim bir adanalı olarak Allah yardımcınınz olsun

oo akdenizin sıcağı etkiliyor orayı da bilirim bir adanalı olarak Allah yardımcınınz olsun
aynen canım gece yatamıyoruz gündüz ayakta duramıyoruz...kaçmak istiyoum şu şehirden yarın inşallah doktorum yola müsade eder de ailemin yanına kaçarım...

aynen canım gece yatamıyoruz gündüz ayakta duramıyoruz...kaçmak istiyoum şu şehirden yarın inşallah doktorum yola müsade eder de ailemin yanına kaçarım...

inşallah canım hasret giderirsin hem ben bu sene gidemicem malesef ailemin yanına çünkü oraya gitsem eşimin memleketine de gitmek zorunda kalacam ve köyde oturuyorlar oraya gidip de hiç kendimi yoramam zaten totoşun üstüne oturamıyorum orda canım istese uzanamam da anaaam ne yazdım hee içimden geçenleri döktüm saçtım resmen

ailem erzurumda canım benim şimdi orası buz gibiymiş sırf serin diye gideceğim o kadar yolu bakalım doktorumuz izin verirse tabi..

ailem erzurumda canım benim şimdi orası buz gibiymiş sırf serin diye gideceğim o kadar yolu bakalım doktorumuz izin verirse tabi..

ohh ne güzel git canım en iyisi yayla gibidir orası şimdi doktorun da izin verir bence eğer bir sıkıntın yoksa

Selamlar,nasılsınız annişler?Bu vakitte kimsecikler yok mu yoksa?Neler neler döktürmüşsünüz sizlere yetişemiyorum yani..Ben de bişey aşerdim yani kafaya taktım o yiyeceği,şimdi eşimin gelip beni oraya götürmesini bekliyorum

şimdiden afiyet olsun şekerim bu vakıtte bebişler yememk yiyor olmalı biz yedik kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…