2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugun 2. doz tetanoz asımı oldum. kolumda sımdılık pek bı agrı yok ama yavas yavas kolum agırlasmaya baslıyor. ılkındede boyle olmustu 3. gun gecmıstı inşallah bu seferde oyle olur...

kızlar şeker yüklemesi için sabah aç karnamı gitmem gerekiyo??
evet doktorun aksini söylemediği sürece aç gideceksin
Kizlarr yeniyim aranizda bende ekim annesiyim insallah:)
hoşgeldin

hımm hadi bakalım gelsin de eşin gidip yiyin afiyet şeker olsun

kızlar bugun 2. doz tetanoz asımı oldum. kolumda sımdılık pek bı agrı yok ama yavas yavas kolum agırlasmaya baslıyor. ılkındede boyle olmustu 3. gun gecmıstı inşallah bu seferde oyle olur...

benim ikinci doz daha çabuk iyileşmişti inşallah seninde öyle olur

Selam kizlar dunden beri bebegim hareket etmiyodu ben panik fln yapmadim esim cok korktu senaryolar yazip durdu ebe yi aradik ebe bi dikiste 1 lt su ic dedi ve yat dedi ben ictim ama tik yok esim iyice depresif oldu dogum yapacagim hastaneye gittik acile direk bebegin kalp atislarina baktilar oda inledi resmen gum gum gum Allaha sukur bisey yokmus bu haftalarda normalmis bebegin icindeki su degistigi zaman hissetmeyebilirmisim.. Detayli ultrason yapti bi doktor herseyini inceledi resmen 2 saat midesini bobreklerini kemiklerini parmaklarini herseyini akliniza gelebilecek sonra kasiklarima bakti yuruyunce agriyo demistim karnimin alt tarafi normal dedi alttanda bakti hersey normal bebisim fena hareketliydi bi doktora kendisini baktirmadi surekli tekmeler savurdu bu arada 913 gr olmus Masallah minik erkegime benimm Boyle iste kizlar

canım bende arada hıssetmıyorum bebişimi ve endıselenıyorum . ama sırt ustu uzanıp bıraz durduktan sonra tekmeler gelmeye baslıyo.bebişlerde cok akıllı valla sımdıden rahatlarına duskunler rahat olmayınca tepkı bıle vermıyorlar. neysekı senınde hersey yolundaymıs. hem bu bahaneyle bebısını tekrardan gormus oldun .

evet canim ya ama malesef bebegimi ekranda ben goremedim babasi gordu ekran bana dogru donuk degildi bende dert etmedim zaten sali gunu gidicem diye

maşallah erkegine canım benimkide sakin bu aralar dönem dönem olacak sanırım böyle.bende hemen aglamaya başlıyorum ogluma bişey olmasın diye

maşallah erkegine canım benimkide sakin bu aralar dönem dönem olacak sanırım böyle.bende hemen aglamaya başlıyorum ogluma bişey olmasın diye

canim hic panik fln yapma ben cok sogukkanli bi insanim ama benim esim tam bi felaket tellali yazmadigi senaryo kalmadi dogumda ne yapar Allah kerim dr sorun yok dedi zaman zaman oluyo sulari yenileniyomus o yuzden hissetmiyoruz bebisleri bol bol su icmeyide ihmal etmeyelim

bu aralar çok hareketliler canım tabıkıde hareket etmeyınce ınsan ne oluyor dıye düşnür gece 3 e kadar uyumadım ben dun gece kıpırdanmasından sabahta aynı sureklı kıpır kıpır çok az karnım sessız kalıyo benım kılosuda 1 e yaklaşmış maşallah

Allaha emanetler valla yoksa ben stresten strese koşuyorum resmen Allahım onu kucagıma sag salim versin inşallah hepimizinkini

Rabbim miniklerimizi korusun insallah canimm Insan yinede kuskulaniyo hareketli olan cocuk niye hareket etmiyo diye dusunuyo ama demekki var onlarinda bildigi esim diyoki bize bu stresi yasatti dogsun poposuna vurucam

28. haftamıza 1 saat kaldı:) şaka gibi 12 hafta kaldı sadece... benim kızım da 2 gün önce o kadar hareketliydi ki... 2 gündür o kadar etmiyor.. ama gün içinde hissediyorum hareketlerini.. o yüzden stres yapmamalıyım diyorum.. umarım doğru düşünüyorumdur....

Doktor bana bu haftalar en hareketli zamanlarıdır dedi, bir süre sonra kıpırdayacak yer azalınca daha az hareket etcekmiş. Acaba doğru mu ki? Bazen o kadar sert hareketler ediyo ki, biraz daha kuvvetlense naparım bilemiyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…