Hayırlı olsun,Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah..Doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor,hadi hayırlısı bakalımKizlarr yeniyim aranizda bende ekim annesiyim insallah:)
Benim kızın da hareketleri durumu,pozisyonu veya ruh haline göre değişiyor sanırım..Keyifleri yerinde orda tabi,biz de hareket etmeyince hemen stres yapalımDoktor bana bu haftalar en hareketli zamanlarıdır dedi, bir süre sonra kıpırdayacak yer azalınca daha az hareket etcekmiş. Acaba doğru mu ki? Bazen o kadar sert hareketler ediyo ki, biraz daha kuvvetlense naparım bilemiyorum doğrusu.
Doktor bana bu haftalar en hareketli zamanlarıdır dedi, bir süre sonra kıpırdayacak yer azalınca daha az hareket etcekmiş. Acaba doğru mu ki? Bazen o kadar sert hareketler ediyo ki, biraz daha kuvvetlense naparım bilemiyorum doğrusu...
az önce kumandaya böyle bir tekme attı ki. bildiğin sallandı kumanda.. her gün ki hareketi bir birine uymuyor... bazı günler çok hareketli oluyor.. bazı günler daha sakin... terazi burcu olacak dengesizliği şimdiden belli:Ç)
Doktor bana bu haftalar en hareketli zamanlarıdır dedi, bir süre sonra kıpırdayacak yer azalınca daha az hareket etcekmiş. Acaba doğru mu ki? Bazen o kadar sert hareketler ediyo ki, biraz daha kuvvetlense naparım bilemiyorum doğrusu.
Selam kizlar dunden beri bebegim hareket etmiyodu ben panik fln yapmadim esim cok korktu senaryolar yazip durduebe yi aradik ebe bi dikiste 1 lt su ic dedi ve yat dedi ben ictim ama tik yok esim iyice depresif oldu dogum yapacagim hastaneye gittik acile direk bebegin kalp atislarina baktilar oda inledi resmen gum gum gum Allaha sukur bisey yokmus bu haftalarda normalmis bebegin icindeki su degistigi zaman hissetmeyebilirmisim.. Detayli ultrason yapti bi doktor herseyini inceledi resmen 2 saat midesini bobreklerini kemiklerini parmaklarini herseyini akliniza gelebilecek sonra kasiklarima bakti yuruyunce agriyo demistim karnimin alt tarafi normal dedi alttanda bakti hersey normal bebisim fena hareketliydi bi doktora kendisini baktirmadi surekli tekmeler savurdu bu arada 913 gr olmus Masallah minik erkegime benimm Boyle iste kizlar
Maasallah canım. Bu arada su değişirken demişsin. Cocuğun icinde bunundugu su iki saatte bir değişiyor doye okumuştum. O su degisiminden mı bahsediyorsun.
Kizlarr yeniyim aranizda bende ekim annesiyim insallah:)
pek mi minik canım bence pek minik filan değil gayet iyi benim 23haftalıkken seninkinden bile azdı 445 gr'dı yani maşallah kızın çok iyi kafanı rahat tut sen
selam canım iyidir valla sıkılıyordum temmuz anneleri doğum hikayeleri okim dedim ağlaya ağlaya bir hal oluyorum ya kendi doğumumda napıcam ben
bnm kızımda pek minik yaa 21 haftadayken 456 gr dı nasıl büyücek bu bebiş yaaaa
Gunaydin hanimlar... dun sabah kahvaltisindan aksam 11e kadar misafirim vardi. Yabanci değillerdi kendi ailemdi ama yine de sıkıldım birazzz. Sabah yine 5te hortladik kizim ve ben... uykusuzum gunlerdir... bir de bu gece hic uyuyamadim felaket mide bulantisi ve basdinmesi vardi. Gece boyu öğürdüm zehirlendim mi nedir bilmem...
Birazdan seker yuklemesine gidecegiz kizimizi da göreceğiz bakalim nasilmis benim prensesim
A.s cnm hosgeldin aramiza...
Ya beni stres yaptirdiniz simdi benim kiz 22 haftalikken 400mus az mi kii
günaydın kızlarrrr :87::87::87:
nasılsınız bu gün bakalım? umarım hepiniz iyisinizdir bebişleriniz de tabi
dün ikinci şeker yüklememizi yaptık normal çıktı değerlerim çok şükür o yüzden çok mutluyum :103::103::103:
:124::124::124::124:
günaydın canımm
Allah korusun canım bişeyin yoktur umarım :26:
ne güzel bebişini görüceksin inşallah şeker testinin sonuçları da iyi çıkar
tşk ederiz tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinCanim cok sevindim senin ve bebegin adina... darisi basimiza...
doğru diyosun cnaım sağlıklı çıkmayabilir sonuçlar druna bi sor o etkilemez derse yaparsın canım :94:Ben de bilmiyorum ki esim de ertelesek mi testi diyor bulantiliyim ya zaten... suan sira bekliyorum hastanede... kizimi görücem az sonra heyecanliyimmm
kiloyu takma canım son aylarda atağa geçiyolar minişler inşallah senin bebişin de tosun gibi olacak gör bak kendini strese sokma yavrun için sen aldığın kiloları da doğumdan sonra verirsin bebişlerimiz iyi olsunlar daGünaydın kızlarr, benim de bebeğim 24. haftada 560gr.dı yani çok iri bir bebek değil. mümkün olduğunca yararlı şeylerin hepsini yiyorum ama nedense bebeğim hep normal seyirde gidiyor. bir de ne yazık ki kronik tiroit hastası olduğum için kilo artışımın önüne geçemiyoruz şimdiden 10 kg aldım. annelik gerçekten kendinden vazgeçip ilk önce bebeğini düşünmekmiş.
kiloyu takma canım son aylarda atağa geçiyolar minişler inşallah senin bebişin de tosun gibi olacak gör bak kendini strese sokma yavrun için sen aldığın kiloları da doğumdan sonra verirsin bebişlerimiz iyi olsunlar dabende de şeker yüksek çıktı salı günü içim içimi yedi bebeğime zarar verdim benim yüzümden etkilenecek hasta olacak die 2.5 kilo verdim 3 günde düşün ama bak dün yapılan tetkiklerde hiçbişey çıkmadı çok şükür ama anneliğin ne olduğu tokat gibi çarptı yüzüme 3 günde
rica ederim tatlım ne demek :112:canım çok haklısın valla içime su serptin sağol :) ama insan hep kendinde kusur arıyor acaba eksik bişi mi yaptım diye. kronik hastalığı olanlar iyi bilirler benim gibi çok zor durumlar bunlar. küçük veletlerimiz sağlıkla doğsunlar da kilolar verilir nasılsa :)
bu arada mide yanmalarımız had safhada sanırım hepimizin. bu haftalarda iyice baskı yapıyormuş yukarı. ne yesem yangın varr diye bağırıyorum :
üzülme canım bak çok şükür annen var geliyo sana yardımcı oluyo Allah eksikliklerini vermesi olmayanlar napsınselam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazmıyordum annem gelmıstı onunla zaman gecırdım hıc pc ye bakmadım ama malesef 1 hafta kaldı gıttı yıne yalnız kaldım ev boş kaldı yine( canım annem geldı herseyımı hallettı cantamı evımı oğluşumun eşyalarını herşeye el attı saolsun ALLah annelerımızı basmzıdan eksık etmesin ama cok kısa kaldı ben cok üzüldüm sabah kalkıp beraber kahvaltı yapıyoduk alışverişe gidiyoduk yine tek kaldım yalnız olunca canım hiç bişey istemiyor sabah 8de kalktım hala agzıma bısey koymadım ıcımden gelmıyor ( bi kadın en cok bu döenemde annesine ihtiyaç duyuyor sanırım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?