2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah bebişine kuzum son aylarda kilo alıyolar merak etme sen annesi
ilçalarını kullan ama canım ben de kullanmıyodum bir ara dr um çok kızdı :26: şu an kullanıyorum bebişimde gayet sağlıklı çok şükür kilosu boyu yerinde
bana hazır solüsyon verdiler canım böyle teneke şişede kola gibiydi inşallah normal çıkar değerlerin tatlım heyecanla bekliyoruzzz

evet canım haklısın ALLah basımızdan eksik etmesın nefesı yetıyor(
haklsın canım artık bızde bı anneyız ve bebeklerımızı dusunmemeız lazım ama psıkolojık olarak pek ıyı deılım bugun galıba( destegın ıcın saol :))

her zaman canm benim biz artık anneyiz bebişlerimizi düşünmeliyiz moralimizi hep yüksek tutmalıyız ki onlar da içerde mutlu huzurlu büyüsünler bi an önce gelsinler annişlerinin yanına

ne guzel kılo almamıssın ben 10 kılo aldım 1 kılo fazla almısım doktorum her aya 2 kılo demıstı dıkkat et dedı kızdı benım oglumda 1 kılo olmus benımde seker yuklemem haftaya ınş ıyı cıkar sonuclarımız

selam kızzlaarrr,
canım çok sıkkın bugün. geçmişi okumak istedim ama okuduklarımdan bişey anlayamayınca vazgeçtim
iş yerim bana izin dönüşü yamuk yapıcağının sinyallerini verdi bugün. bi sürü tantana. ben de karar verdim aslaaaa istifa etmiycem ve tüm haklarımı sonuna kadar kullanıcam. çok canımı sıkarlarsa 32. haftadan sonra gelmicem. offf asıl şimdi para lazım ama bilmiyorum nasıl yapıcam, eşime anlattım çık gel hemen diyo. ama öfkeme yenilmiycem yıllık iznim doğum iznim ne varsa kullanmadan gitmicem burdan. çok istiyosa çıkarsın hamile bayanı işten alırım tazminatımı canıma minnet

her zaman canm benim biz artık anneyiz bebişlerimizi düşünmeliyiz moralimizi hep yüksek tutmalıyız ki onlar da içerde mutlu huzurlu büyüsünler bi an önce gelsinler annişlerinin yanına

dogru dıyosun canım herseyı hıssedıyorlar dun annemı yolcu ederken aglıyorum nasıl tekmelıyor sankı aglma der gıbı Rabbım hepımızın bebegıne annesıne aılesıne kendıne saglık versın Allah kımseyı yalnızlıkla sınamsın (

canım üzme kendini dediğin gibi kulla izinlerini sonra baktın yapamadın çıkarsın hele bi çıkarmaya teşebbüs etsinler senin daha çok işine gelir ama kendini üzersen bebişin de üzülür o yüzden sıkma canını

amin canımm inşallahh

bu araa kızlar ramazan gelıyor doktorum tutmasan ıyı olur oruc dedı ama ıcım rahat deıl sız ne dusunuyorsunuz ??

bu araa kızlar ramazan gelıyor doktorum tutmasan ıyı olur oruc dedı ama ıcım rahat deıl sız ne dusunuyorsunuz ??
benim dr umda kesinlikle tutma dedi
tansiyonum çok düşük benim az buçuk şeker de çıktı ya o yüzden sık sık atıştırıyorum günde de en az 3 litre su

seneye telafi ederiz inşallah Rabbim biliyo isteyerek yapmadığımızı bebişlerimizin sağlığı için

aynen öyle canm, işimi yapamadığımı ima edip üzeceğine tazminatımı verse ohh canıma minnet.
offf hepsi sinir bozucu bu iş hayatında, hele ki hamileysen daha da sıkıcı

Son düzenleme:

benım tansıyon sıkıntım yok sukur bebegın gelısımıde normal ama tutma dedı esımde tutma senın bol bol su ıcmen lazım dıyor bende bır ıkı gun kendımı denesemmı dıyorum bılemdım walla ne yapacagımı:S

için rahat etmeyecekse 1 gün dene canım ama ben tavsiye etmiyorum bebişin susuz kalmasın sonra:26:

aynen kuzum ben de çok sıkıldım inan

beni şu an sadece tekrar iş arayıp bi yere adapte olmaya çalışmak fikri sinir ediyo.
offf gerçi en kötü oturur evimde kızıma bakarım hep öyle diyordum kendime ama biri gelip işimi yapamıyomuşum gibi muamele yapınca sinirden köpürüyorum şimdi olduğu gibi.

takma canım var öyle sinir bozucu tipler
ben de evimde oturup oğluşuma bakıcam en güzeli bencee
o yüzden şimdiden ileriyi düşünüp canını sıkma

için rahat etmeyecekse 1 gün dene canım ama ben tavsiye etmiyorum bebişin susuz kalmasın sonra:26:

ayyy ALLAH korusun ya gecen yıl esımın bı arkadasının esı hamileydi 4 aylıktı ramazana denk geldıgınde doktor kesınlıkle tutma demıs ona ama kız tutmustu bısey olmadı ona gayet ıyıdı ama herkesın bunyesı farklı tabı esım hesaplamıs 16 saat susuz duramazsınız dıyor haklıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…