maşallah bebişine kuzumKizimizi gördük iyi cok sukur 690 gr olmus. Doktora zayif mi dedim hayir dedi zayif oldugu ileriki haftalarda anlasilirmis suan zayif olsaymis problem olurmus zaten. Karnimin sol tarafinda ayaklari sag tarafimda kafasi var. Boyu da 25cm dedi ama 3 cm yanilma payi olur dedi yine de az geldi bana... bugun 24+5teyiz... suyu falan gayet iyiymis...
Ben eleviti kullanmıyorum diye kizdi. Kan ilacimi gunde 3e çıkardı ve degistirdi mecbursun kullanacaksin dedi. Bir de ilk 18 nisanda kontrole gelmisim. O zamandan beri hic kilo almamissin dedi.istahsiz misin dedi yiyorum dedim o zaman cok hareketlisindir dedi. Izne ciktim belki alirim kilo dedim... oyle iste vitamini yine de kullanmayi düşünmüyorum yazdi ama olsun... esim de duydu aimdi yüklenecek bana... bbu arada seker yuklemem yapildi bir bardak suda yarim bardaktan fazla seker... ictimm 11i bekliyorumm henüz bi sıkıntı yok
üzülme canım bak çok şükür annen var geliyo sana yardımcı oluyo Allah eksikliklerini vermesi olmayanlar napsın
bebişin için kendini toparla yemek yemeden olmaz ama yavruşuna yazıkhemen kendine bişeyler hazırla güzel güzel oğluşuna kahvaltınızı yapın annesi tamam mı
her zaman canm benim biz artık anneyiz bebişlerimizi düşünmeliyiz moralimizi hep yüksek tutmalıyız ki onlar da içerde mutlu huzurlu büyüsünlerevet canım haklısın ALLah basımızdan eksik etmesın nefesı yetıyor(
haklsın canım artık bızde bı anneyız ve bebeklerımızı dusunmemeız lazım ama psıkolojık olarak pek ıyı deılım bugun galıba( destegın ıcın saol :))
Kizimizi gördük iyi cok sukur 690 gr olmus. Doktora zayif mi dedim hayir dedi zayif oldugu ileriki haftalarda anlasilirmis suan zayif olsaymis problem olurmus zaten. Karnimin sol tarafinda ayaklari sag tarafimda kafasi var. Boyu da 25cm dedi ama 3 cm yanilma payi olur dedi yine de az geldi bana... bugun 24+5teyiz... suyu falan gayet iyiymis...
Ben eleviti kullanmıyorum diye kizdi. Kan ilacimi gunde 3e çıkardı ve degistirdi mecbursun kullanacaksin dedi. Bir de ilk 18 nisanda kontrole gelmisim. O zamandan beri hic kilo almamissin dedi.istahsiz misin dedi yiyorum dedim o zaman cok hareketlisindir dedi. Izne ciktim belki alirim kilo dedim... oyle iste vitamini yine de kullanmayi düşünmüyorum yazdi ama olsun... esim de duydu aimdi yüklenecek bana... bbu arada seker yuklemem yapildi bir bardak suda yarim bardaktan fazla seker... ictimm 11i bekliyorumm henüz bi sıkıntı yok
her zaman canm benim biz artık anneyiz bebişlerimizi düşünmeliyiz moralimizi hep yüksek tutmalıyız ki onlar da içerde mutlu huzurlu büyüsünlerbi an önce gelsinler annişlerinin yanına
canım üzme kendini dediğin gibi kulla izinlerini sonra baktın yapamadın çıkarsın hele bi çıkarmaya teşebbüs etsinler senin daha çok işine gelir ama kendini üzersen bebişin de üzülür o yüzden sıkma canınıselam kızzlaarrr,
canım çok sıkkın bugün. geçmişi okumak istedim ama okuduklarımdan bişey anlayamayınca vazgeçtim
iş yerim bana izin dönüşü yamuk yapıcağının sinyallerini verdi bugün. bi sürü tantana. ben de karar verdim aslaaaa istifa etmiycem ve tüm haklarımı sonuna kadar kullanıcam. çok canımı sıkarlarsa 32. haftadan sonra gelmicem. offf asıl şimdi para lazım ama bilmiyorum nasıl yapıcam, eşime anlattım çık gel hemen diyo. ama öfkeme yenilmiycem yıllık iznim doğum iznim ne varsa kullanmadan gitmicem burdan. çok istiyosa çıkarsın hamile bayanı işten alırım tazminatımı canıma minnet
amin canımm inşallahhdogru dıyosun canım herseyı hıssedıyorlar dun annemı yolcu ederken aglıyorum nasıl tekmelıyor sankı aglma der gıbı Rabbım hepımızın bebegıne annesıne aılesıne kendıne saglık versın Allah kımseyı yalnızlıkla sınamsın(
benim dr umda kesinlikle tutma dedibu araa kızlar ramazan gelıyor doktorum tutmasan ıyı olur oruc dedı ama ıcım rahat deıl sız ne dusunuyorsunuz ??
canım üzme kendini dediğin gibi kulla izinlerini sonra baktın yapamadın çıkarsın hele bi çıkarmaya teşebbüs etsinler senin daha çok işine gelir ama kendini üzersen bebişin de üzülür o yüzden sıkma canını
benim dr umda kesinlikle tutma dedi
tansiyonum çok düşük benim az buçuk şeker de çıktı ya o yüzden sık sık atıştırıyorum günde de en az 3 litre su
seneye telafi ederiz inşallah Rabbim biliyo isteyerek yapmadığımızı bebişlerimizin sağlığı için
aynen kuzum ben de çok sıkıldım inanaynen öyle canm, işimi yapamadığımı ima edip üzeceğine tazminatımı verse ohh canıma minnet.
offf hepsi sinir bozucu bu iş hayatında, hele ki hamileysendaha da sıkıcı
için rahat etmeyecekse 1 gün dene canım ama ben tavsiye etmiyorum bebişin susuz kalmasın sonra:26:benım tansıyon sıkıntım yok sukur bebegın gelısımıde normal ama tutma dedı esımde tutma senın bol bol su ıcmen lazım dıyor bende bır ıkı gun kendımı denesemmı dıyorum bılemdım walla ne yapacagımı:S
aynen kuzum ben de çok sıkıldım inan
takma canım var öyle sinir bozucu tiplerbeni şu an sadece tekrar iş arayıp bi yere adapte olmaya çalışmak fikri sinir ediyo.
offf gerçi en kötü oturur evimde kızıma bakarım hep öyle diyordum kendime ama biri gelip işimi yapamıyomuşum gibi muamele yapınca sinirden köpürüyorum şimdi olduğu gibi.
için rahat etmeyecekse 1 gün dene canım ama ben tavsiye etmiyorum bebişin susuz kalmasın sonra:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?