takma canım var öyle sinir bozucu tipler
ben de evimde oturup oğluşuma bakıcam en güzeli bencee
o yüzden şimdiden ileriyi düşünüp canını sıkma
Kizimizi gördük iyi cok sukur 690 gr olmus. Doktora zayif mi dedim hayir dedi zayif oldugu ileriki haftalarda anlasilirmis suan zayif olsaymis problem olurmus zaten. Karnimin sol tarafinda ayaklari sag tarafimda kafasi var. Boyu da 25cm dedi ama 3 cm yanilma payi olur dedi yine de az geldi bana... bugun 24+5teyiz... suyu falan gayet iyiymis...
Ben eleviti kullanmıyorum diye kizdi. Kan ilacimi gunde 3e çıkardı ve degistirdi mecbursun kullanacaksin dedi. Bir de ilk 18 nisanda kontrole gelmisim. O zamandan beri hic kilo almamissin dedi.istahsiz misin dedi yiyorum dedim o zaman cok hareketlisindir dedi. Izne ciktim belki alirim kilo dedim... oyle iste vitamini yine de kullanmayi düşünmüyorum yazdi ama olsun... esim de duydu aimdi yüklenecek bana... bbu arada seker yuklemem yapildi bir bardak suda yarim bardaktan fazla seker... ictimm 11i bekliyorumm henüz bi sıkıntı yok
ya bebeğim hareket ediyor ama sanki çok fazla değil. endişelensem mi ki? bilemedim...
canım herkesin bünyesi farklı ama dediğim gibi utmak istiyosan dene bak tutabiliyosan tut ama ben önermiyorum çünkü 16 az değil gecen yıl daha erken okunuyodu ezan bu sene daha geç ama takdir senin tabiayyy ALLAH korusun ya gecen yıl esımın bı arkadasının esı hamileydi 4 aylıktı ramazana denk geldıgınde doktor kesınlıkle tutma demıs ona ama kız tutmustu bısey olmadı ona gayet ıyıdı ama herkesın bunyesı farklı tabı esım hesaplamıs 16 saat susuz duramazsınız dıyor haklıda
telaşlanma canım uyuyodur ya da sırtını dönmüştürya bebeğim hareket ediyor ama sanki çok fazla değil. endişelensem mi ki? bilemedim...
bu araa kızlar ramazan gelıyor doktorum tutmasan ıyı olur oruc dedı ama ıcım rahat deıl sız ne dusunuyorsunuz ??
maşallah canım bebişineGünaydın kızlarrrr biz geldik.. oğlumu gördüm... 915 gram olmuş.. maşallah dedi doktorumuz..25+1 mişiz bugün...herşeyini inceledik oğlumun yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm..doktor teyzemiz annesi sana benziyor dedi..top yüzlü bir kuzum var göbüşümde..çenesi de aynı benim çenem gibiymiş fındık çeneli dedi doktorumuz...bu ay 2 kilo 700 gram almışım...kilonda normal dedi..orucu sordum ben önermiyorum canım dedi tam gelişiminin kritik dönemi senden besleniyo ve 16 saat aç ve susuz kalacaksınız dedi.. çok istiyorsun ilk gün dene ama sadece ilk gün dedi o da içinde kalmasın diye söylüyorum dedi...çocuk bu gelişiminde olan eksikliği sonradab tamamlayamıyormuş....
Şeker yüklememizi yaptırdık en son kanı 11 de verdik. doktorumuzun toplantısı vardı hastane de yok şu an...zaten pazartesiçıkar sonuçlar dedi ... bizde çıktık geldik eve...pazartesi sabah gideceğiz...inşallah sorun çıkmaz...ama korkulacak birşey yok kızlar çok stres ettim bayılırım diye ama kuzum tepikledikçe unuttum gitti...doktor teyzemiz ultrasyona aldığı vakit uzandım jeli sürdü görmeniz lazımdı göbeğim birden havalandı herkes başladı gülmeye..doktorumuz nasıl gülüyo annesi anladı dedi...
canım herkesin bünyesi farklı ama dediğim gibi utmak istiyosan dene bak tutabiliyosan tut ama ben önermiyorum çünkü 16 az değil gecen yıl daha erken okunuyodu ezan bu sene daha geç ama takdir senin tabi
bakalım canım hayırlısı, o sağlıcakla gelsin de bulunacak bi yolu inş.
bu arada bütün gece elim göbeğimde uyudum mucizem benim koca gece döndü içerde ve ben tüm hareketlerini hissettim Allahım sen ne büyüksünnn
kocişim de o konuda çok katı ben istesem bile o tutturmazoyle tabıkı canım belkı ılk gun denerım sonrası ALLAH kerim ama eşim tutturmaz onuda :S
maşallah canım bebişineinşallah sonuçların da iyi çıkar
kocişim de o konuda çok katı ben istesem bile o tutturmaz
ayy evet yaabizdede var işte canım aynından sanki ben deıl o hamile:))
Canım vitamini neden kullanmak istemiyorsun. Cok onemli. Çünkü ne kadar cok yediklerinden almaya çalışsan da yeterli vitamin alamazsın. Üstelik bebeğinin kilosu vs icin endişe ediyorsun. Benim fikrim kesinlikle vitamin al.
Benim eşim de hafif tontiş zaten inş. benim yüzümden daha fazla almazayy evet yaabenimki benimle birlikte kilo almaya da başladı bebek sende mi bende mi diye dalga geçiyorum arada
ayy evet yaabenimki benimle birlikte kilo almaya da başladı bebek sende mi bende mi diye dalga geçiyorum arada
tutma kendini ye tatlım bebişlerimize kan can vitamin olsunnnnBenim eşim de hafif tontiş zaten inş. benim yüzümden daha fazla almazÇok acıkıyorum ben ya,bir kaç haftadır iştahım ultra seviyelerde
ayyy alemsin canım valla aynen bunlar da güzel repliklerrhahahah bızdede oyle walla bende hareket edıyormu senınkı aşerıyomusun felan dıyorum :)) ben esıme gore sogukkanlıyımdır ama esımın herseyı abartmakta usutune yoktur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?