2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
takma canım var öyle sinir bozucu tipler
ben de evimde oturup oğluşuma bakıcam en güzeli bencee
o yüzden şimdiden ileriyi düşünüp canını sıkma

bakalım canım hayırlısı, o sağlıcakla gelsin de bulunacak bi yolu inş.
bu arada bütün gece elim göbeğimde uyudum mucizem benim koca gece döndü içerde ve ben tüm hareketlerini hissettim Allahım sen ne büyüksünnn

Günaydın kızlarrrr biz geldik.. oğlumu gördüm... 915 gram olmuş.. maşallah dedi doktorumuz..25+1 mişiz bugün...herşeyini inceledik oğlumun yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm..doktor teyzemiz annesi sana benziyor dedi..top yüzlü bir kuzum var göbüşümde..çenesi de aynı benim çenem gibiymiş fındık çeneli dedi doktorumuz...bu ay 2 kilo 700 gram almışım...kilonda normal dedi..orucu sordum ben önermiyorum canım dedi tam gelişiminin kritik dönemi senden besleniyo ve 16 saat aç ve susuz kalacaksınız dedi.. çok istiyorsun ilk gün dene ama sadece ilk gün dedi o da içinde kalmasın diye söylüyorum dedi...çocuk bu gelişiminde olan eksikliği sonradab tamamlayamıyormuş....

Şeker yüklememizi yaptırdık en son kanı 11 de verdik. doktorumuzun toplantısı vardı hastane de yok şu an...zaten pazartesiçıkar sonuçlar dedi ... bizde çıktık geldik eve...pazartesi sabah gideceğiz...inşallah sorun çıkmaz...ama korkulacak birşey yok kızlar çok stres ettim bayılırım diye ama kuzum tepikledikçe unuttum gitti...doktor teyzemiz ultrasyona aldığı vakit uzandım jeli sürdü görmeniz lazımdı göbeğim birden havalandı herkes başladı gülmeye..doktorumuz nasıl gülüyo annesi anladı dedi...

Canım vitamini neden kullanmak istemiyorsun. Cok onemli. Çünkü ne kadar cok yediklerinden almaya çalışsan da yeterli vitamin alamazsın. Üstelik bebeğinin kilosu vs icin endişe ediyorsun. Benim fikrim kesinlikle vitamin al.

ya bebeğim hareket ediyor ama sanki çok fazla değil. endişelensem mi ki? bilemedim...

:)bence endişelenme canım cunku normal arada hareketlerı kesılebılır yavaslayabılır hatta sertlesebılır suyu degısınce uyuyunca hareketlerı azalıyor normal olarak panık yapma eger ıcın rahat etmeyecekse sessız bı yere cekıl dınlen normale dondugunu goreceksın :)

canım herkesin bünyesi farklı ama dediğim gibi utmak istiyosan dene bak tutabiliyosan tut ama ben önermiyorum çünkü 16 az değil gecen yıl daha erken okunuyodu ezan bu sene daha geç ama takdir senin tabi

bu araa kızlar ramazan gelıyor doktorum tutmasan ıyı olur oruc dedı ama ıcım rahat deıl sız ne dusunuyorsunuz ??

Canım ben tutmayacağım. Sonuçta günler cok uzun ve 3 saatte bir beneğin suyu değişiyor ve bizim içtiğimiz su ile değiştiriliyor. Biz 16 saate yakın su içmezsek o su ne olur diye düşünüyorum. Sonuçta dinimiz kolaylık dini. Kış olsa belki tutulabilirdi ama yaz ve günler uzun.

maşallah canım bebişine inşallah sonuçların da iyi çıkar

canım herkesin bünyesi farklı ama dediğim gibi utmak istiyosan dene bak tutabiliyosan tut ama ben önermiyorum çünkü 16 az değil gecen yıl daha erken okunuyodu ezan bu sene daha geç ama takdir senin tabi

oyle tabıkı canım belkı ılk gun denerım sonrası ALLAH kerim ama eşim tutturmaz onuda :S

Günaydın arkadaşlar..Nasılsınız? Ben evde yalnızım yine ama akşam eşimle ablama gidebiliriz,kardeşim ve abim de olacak orda
Adigecim üzülme,aynen düşündüğün politikayı uygula..O senin istifanı bekliyor besbelli ama istediğini yapma ve kendini bebeğini üzme..

Arkadaşlar özellikle kan ilacı çok önemli benden söylemesi. Ben kan ilacını çok sevmeyerek içiyordum hamileyken ama kızım doğduktan sonra anladım ki demir eksikliği çok şeyi etkiliyor. doğduktan bir süre sonra da bebeklerinize demir damlası vercekler ve sakın onu da ihmal etmeyin.Fazlasını da vermeyin ama doktor ne diyorsa bi bildiği vardır. Kızıma demir ilacını çok düzenli vermiyodum ben, sonra bi ateşlendi hastalandı, meğer demiri eksikmiş, ve bağışıklık sistemi zayıf oluomuş o zaman, üst üste hastalandı, demir ölçümü yapılıp eksiklik çıkınca doktor iki katına çıkarmıştı demir damlasını. mecbur iki katı verdim, ama ondan sonra tekrar hastalanmadı hiç. Meğer sonradan araştırıp öğrendik ki demir eksikliği bağışıklık sistemini zayıflatıyomuş, iştahsızlık filan da yapıomuş. kızım da gerçekten iştahsızdı. yani iştahsızlık ve hastalığın sebebi illa ki demir eksikliği olmayabilir. ama sebep bu da olabilir. Biz demir ilacını iki katı verip kızım normale döndükten sonra sebebin bu olduğunu anlamıştık. bilginize yağğni

RNA TASARIM

ayy evet yaa benimki benimle birlikte kilo almaya da başladı bebek sende mi bende mi diye dalga geçiyorum arada
Benim eşim de hafif tontiş zaten inş. benim yüzümden daha fazla almaz Çok acıkıyorum ben ya,bir kaç haftadır iştahım ultra seviyelerde

ayy evet yaa benimki benimle birlikte kilo almaya da başladı bebek sende mi bende mi diye dalga geçiyorum arada

hahahah bızdede oyle walla bende hareket edıyormu senınkı aşerıyomusun felan dıyorum :)) ben esıme gore sogukkanlıyımdır ama esımın herseyı abartmakta usutune yoktur:))

Benim eşim de hafif tontiş zaten inş. benim yüzümden daha fazla almaz Çok acıkıyorum ben ya,bir kaç haftadır iştahım ultra seviyelerde
tutma kendini ye tatlım bebişlerimize kan can vitamin olsunnnn

bende aynı durumdayım sürekli bişeyler yeme isteği içimde doymayan bi varlık var sanki
ayy oğluşum miniğim sana demedim sen üzerine alınma tmm mı kuzum

hahahah bızdede oyle walla bende hareket edıyormu senınkı aşerıyomusun felan dıyorum :)) ben esıme gore sogukkanlıyımdır ama esımın herseyı abartmakta usutune yoktur:))
ayyy alemsin canım valla aynen bunlar da güzel repliklerr

bizde de öyle evham kralı ile kraliçesi olduk ama eşim benden yol yol önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…