hahahah bızdede oyle walla bende hareket edıyormu senınkı aşerıyomusun felan dıyorum :)) ben esıme gore sogukkanlıyımdır ama esımın herseyı abartmakta usutune yoktur:))
Şimdi de ceviz,hırma kayısı kemiriyorumtutma kendini ye tatlım bebişlerimize kan can vitamin olsunnnn
bende aynı durumdayım sürekli bişeyler yeme isteği içimde doymayan bi varlık var sanki
ayy oğluşum miniğim sana demedim sen üzerine alınma tmm mı kuzum
ayy sizindemi bende benimki boyle diye dusunuyodum tam tersi bizde de durum disariya cikiyoruz diyoki kan sekerim dustu biseyler yiyelim oysaki yiyip cikmisiz diyorum ben acikmadim bu halde sen nasil acikiyosun
Abboww napcaz bizzz:26::26:
he bide diyoki agizin hic bos durmuyo bakiyorum 2 dk sonra kendi yiyo te Allahimm yaaa
valla canım bu gidişle onlar bizden fazla kilo alacaklar söyliimayy sizindemi bende benimki boyle diye dusunuyodum tam tersi bizde de durum disariya cikiyoruz diyoki kan sekerim dustu biseyler yiyelim oysaki yiyip cikmisiz diyorum ben acikmadim bu halde sen nasil acikiyosun
Abboww napcaz bizzz:26::26:
he bide diyoki agizin hic bos durmuyo bakiyorum 2 dk sonra kendi yiyo te Allahimm yaaa
ayy valla tıpkısının aynısı haaa:)) hıc gulesım yoktu cok guldumm ALLAHta senı guldursunn demekkı eşler aynı :)) bızımkıde sokaga cıkınca baslıyor sunu alayım bunu alayım kokmustur felan bende dıyorum sana koktu galıba al yede gobusun rahat etsınnD
Doktorum da aynısını söyledi eşime,eşin kilo verir ama sende kalır sakın aşık atma dedivalla canım bu gidişle onlar bizden fazla kilo alacaklar söyliimberi biz doğum yapınca gidicek kilolar onların kalıcak
:)) hıc gulesım yoktu cok guldumm ALLAHta senı guldursunn demekkı eşler aynı :)) bızımkıde sokaga cıkınca baslıyor sunu alayım bunu alayım kokmustur felan bende dıyorum sana koktu galıba al yede gobusun rahat etsınnD
valla canım bu gidişle onlar bizden fazla kilo alacaklar söyliimberi biz doğum yapınca gidicek kilolar onların kalıcak
afiyet şifa olsun sana da bebişine de biz 1 saat önce yedik cevizimizi sütümüzü de içtik yanında ohh yarasın yavruşumaŞimdi de ceviz,hırma kayısı kemiriyorum
yine biz arkalarına düşücez spora git spora git diye benceo zaman sorariz onlara
Sütsüz olmaaaz,ezelden beri süt delisiyim ben zaten..yarasın minnaklarımıza aynenafiyet şifa olsun sana da bebişine de biz 1 saat önce yedik cevizimizi sütümüzü de içtik yanında ohh yarasın yavruşuma
doğru demiş vallaaDoktorum da aynısını söyledi eşime,eşin kilo verir ama sende kalır sakın aşık atma dedi
ayyy alemsin canım valla aynen bunlar da güzel repliklerr
bizde de öyle evham kralı ile kraliçesi oldukama eşim benden yol yol önde
afiyet şifa olsun sana da bebişine de biz 1 saat önce yedik cevizimizi sütümüzü de içtik yanında ohh yarasın yavruşuma
bizimkiler aynı tip kocişşş desenizeo zaman sorariz onlara
aaa senin de mi benim de oğluşum da kasıklara taktı bu günohh ohhhbende simdi kahvaltimi yaptim oglus kasiklarda calisiyo bugun nedense
bence çok değil tatlımm onlara feda olsun beğendiysen al kaçırmaKızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??
aaa senin de mi benim de oğluşum da kasıklara taktı bu gün
bu gün kasık günüdiye bi karar aldılar galiba onu uyguluyolar ayy yerim ben onları yaa
Tuvalet alarmı desene looricim,benimkisi ne zaman orda çalışsa ben de hızla tuvalete gidiyorumohh ohhhbende simdi kahvaltimi yaptim oglus kasiklarda calisiyo bugun nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?