2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hahahah bızdede oyle walla bende hareket edıyormu senınkı aşerıyomusun felan dıyorum :)) ben esıme gore sogukkanlıyımdır ama esımın herseyı abartmakta usutune yoktur:))

ayy sizindemi bende benimki boyle diye dusunuyodum tam tersi bizde de durum disariya cikiyoruz diyoki kan sekerim dustu biseyler yiyelim oysaki yiyip cikmisiz diyorum ben acikmadim bu halde sen nasil acikiyosun

Abboww napcaz bizzz:26::26:

he bide diyoki agizin hic bos durmuyo bakiyorum 2 dk sonra kendi yiyo te Allahimm yaaa

Şimdi de ceviz,hırma kayısı kemiriyorum

:)) hıc gulesım yoktu cok guldumm ALLAHta senı guldursunn demekkı eşler aynı :)) bızımkıde sokaga cıkınca baslıyor sunu alayım bunu alayım kokmustur felan bende dıyorum sana koktu galıba al yede gobusun rahat etsınnD

valla canım bu gidişle onlar bizden fazla kilo alacaklar söyliim beri biz doğum yapınca gidicek kilolar onların kalıcak

ayy valla tıpkısının aynısı haaa benimki de öyle ayy hayır canım istemedi diyorum yok yok oğlumun canı çekmiştir sen bilmiosun dio bi de zorla

bunlar hep ayni demekii yaa

Kızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??

aaa senin de mi benim de oğluşum da kasıklara taktı bu gün
bu gün kasık günü diye bi karar aldılar galiba onu uyguluyolar ayy yerim ben onları yaa

evet o zaman bu gunu kasik gunu olarak ilan ediyoruz kasiklari benim oglan yeni kasfetti orada debelenip duruyo

karete kid koydum adini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…