2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sütsüz olmaaaz,ezelden beri süt delisiyim ben zaten..yarasın minnaklarımıza aynen

Kızlar ya, ben de süt pek içemiyorum, günlük sütleri alıyorum alıyorum dolapta bozuluyorlar. Zaten hiç sevmezdim, kalsiyum eksikliğinden bacaklarıma kramp giriyor o yüzden. Yumurta hele aylardır yemiyorum hiç sevmiyorum. Bebeğin kilosu da gayet yerinde, haziran sonu gittim, 900 grama yaklaşmıştı. Keşke sütten başka çare olsa (

Kızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??

Yastıktan ben de görmüştüm 39 liraydı, çok geldi almadım. Ama nevresimle birlikte 70 ise fena değil al istersen.

canim sut,yumurta yesen tabiki daha iyi ama kalsiyum olarak peynirde yiyebilirsin ihmal etme onlari yiyemiyosan sen sut icmesen bile bebek sendeki kalsiyumdan aliyo yani kemiklerinden

Kızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??

bencede cok deıl pıyasadada okadar zaten adresı gonderırısen bızde bakalım merak ettım bzımkı erkek ama hello kıty delısı bı annesı var :))

selamlar biz geldik oglumla
geçmişi okucam diye anca yetiştim :)
keyifler maşallah yerinde
cullucandan hbr yokmu ya doktora gidecekti şu kasılmaları sorcaktı ne dedi acaba doktor bilgilendircekti bizi

kizlar ben oglusla disariya cikicam hava guzel, bebek magazalari beni bekler arastiriyim biraz optuk sizi

çoook güzeller canımm bayıldım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah
Teşekkür ederim canlarım,inş. sizin bebecikleriniz de cicilerini güle güle sağlıkla kullanırlar Ben fazla bişey alamadım henüz ya..Aslında hatrı sayılır kıyafetleri var da diğer ıvır zıvırları almadım..En önemlisi oda yok henüz,ramazanda bakıcaz inşallah..Büyüyen beşik mi park yatak mı karar veremedim,siz ne aldınız? Kızımın odası küçük olduğu için komple almayız belki,zaten genelde bnm yanımda yatmayacak mı..Ablam da pusetle ana kucağını alacak,kaynım bebek arabasını..ama yetiştiremicem gibi bir his var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…