Kızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??
Sütsüz olmaaaz,ezelden beri süt delisiyim ben zaten..yarasın minnaklarımıza aynen
Kızlaaar takip ettiğim bir sitede kızmın adını içeren bir yastık gördüm bir de hello kity nevresim takımı toplamda 70 tl..çok mu sizce???Alayım mı??
Tuvalet alarmı desene looricim,benimkisi ne zaman orda çalışsa ben de hızla tuvalete gidiyorum
Kızlar ya, ben de süt pek içemiyorum, günlük sütleri alıyorum alıyorum dolapta bozuluyorlar. Zaten hiç sevmezdim, kalsiyum eksikliğinden bacaklarıma kramp giriyor o yüzden. Yumurta hele aylardır yemiyorum hiç sevmiyorum. Bebeğin kilosu da gayet yerinde, haziran sonu gittim, 900 grama yaklaşmıştı. Keşke sütten başka çare olsa(
Yastıktan ben de görmüştüm 39 liraydı, çok geldi almadım. Ama nevresimle birlikte 70 ise fena değil al istersen.
Bunlar canımbencede cok deıl pıyasadada okadar zaten adresı gonderırısen bızde bakalım merak ettım bzımkı erkek ama hello kıty delısı bı annesı var :))
Ben de çok beğendim de kargo ile 82 ye geliyor,eşime de söylemedim ay kararsız kaldım şimdi :26:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy catyimm coook tatli yaaa bayildim pembis pembisss al derim bence yastikta cok tatli bende istiyorumm yaaa
evet o zaman bu gunu kasik gunu olarak ilan ediyoruzkasiklari benim oglan yeni kasfetti orada debelenip duruyo
karete kid koydum adini
Aldım gitti,kızıma feda olsun yorgan yastıkçok güzeller ya uygunda fiyatları kaçırma biz ogluşlardan sonra hemen kızmı yapsak ya
hoşçakal tatlım iyi gezmelerkizlar ben oglusla disariya cikicam hava guzel, bebek magazalari beni beklerarastiriyim biraz optuk sizi
iyi gezmeler...kizlar ben oglusla disariya cikicam hava guzel, bebek magazalari beni beklerarastiriyim biraz optuk sizi
Cok iyi yaptın :) güle güle kullansın kızcağızın.Aldım gitti,kızıma feda olsun yorgan yastık
çoook güzeller canımm bayıldım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah
Aldım gitti,kızıma feda olsun yorgan yastık
Teşekkür ederim canlarım,inş. sizin bebecikleriniz de cicilerini güle güle sağlıkla kullanırlarçoook güzeller canımm bayıldım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah
Aldım gitti,kızıma feda olsun yorgan yastık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?