2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bizde bi kaç kıyafet harici daha ortada hiç bişe yok.odasını dolu oglumun orayı boşaltıp oraya göre mobilya bakıcaz büyüyen beşik dolap ve sifonyer düşünüyoruz inşallah bakalım ayrıca bide yatak odasına sepet alalım diyoruz nasıl yetişecek hiç bi fikrim yok

Yetiştirirsin canım üzülme zaten bak çevren de sana yardımcı oluyo o konuda ben de henüz almadım çok bişey kiracı olduğum için küçük bi beşik istiyorum sepet beşik tarzı 1 yaşına kadar idare etse yeter seneye evimize geçince oda yapıcam oğluma

bızdede bı odası kaldı cok bı eksıgı yok bende aldıklarım yetmez sanıyodum ama annem baktı yeter bunlar daha fazla alma bebek cabuk buyur dedı :) park yatakları bılmıyorum ama buyuyen besıkler sallanmıyor galıba canım benım baktıklarım oyleydı yanı en azından ama benım tercıhım buyuyen besık olacak oda yapcaz ıns

Allah yardımcımız olsun canım çocuk zor işmiş hakkaten ne küçük parçaları ne de büyük parçaları bitmiyo
ama onlar sağlıklı olsunlar da hepsi olur inşallah

Pİyasayı iyice gezmek gerek sanırım kızlar,büyüyen beşile park yatak arasındaki farkı bilmiyorum ama büyüyen beşik epey kullanılıyor sanırım da sallanmıyorsa pek anlamı yok sanki..Odasına eşya alsam da yatak odasına da küçük bir sepet beşik de gerekiyor valla işmiz çok aslında..Annem uzak bana,ya kayınvalidemi ya da eşimi koluma takıp gezmem lazım artık..

magazalarda sallanan koymuolar canım ben sordum yaparız öle isterseniz diolar
Allah yardımcımız olsun canım çocuk zor işmiş hakkaten ne küçük parçaları ne de büyük parçaları bitmiyo
ama onlar sağlıklı olsunlar da hepsi olur inşallah

amin canım bebişler iyi olsunda açta açıkta kalacak deiller yani demi :)

Sağol canım zaten çok beklerler istifa edicem diye ama sinek küçük mide bulandırıyo işte

ayyy alemsin canım valla aynen bunlar da güzel repliklerr

bizde de öyle evham kralı ile kraliçesi olduk ama eşim benden yol yol önde
canım ben de bizimkine başım dönüyo ya da midem bulanıyo dediğimde hadi yaa üşüttün mü acaba diyo, hayır hayatım ama acaba hamile olabilir miyim diyorum ne söylesem acaba üşüttün mü diyo

aaa senin de mi benim de oğluşum da kasıklara taktı bu gün
bu gün kasık günü diye bi karar aldılar galiba onu uyguluyolar ayy yerim ben onları yaa
kızlar kasıklara baskı varsa sizin ufaklıklar kafayı oraya çevirmiş demek ki
doktorum demişti kasıklarında ağırlık olur ve çok sık wc ye gidersen bebek dönmüştür dedi. belli bi haftadan sonra doğum için dönmesi gerekiyormuş zaten. mesela benim inat kızım dönmedi daha ve sezaryene doğru gidiyoruz bakalım hayırlısı

bende oyle yapıcam canım ya odaya kucuk bı sepet gerek ılk baslarda ayrı olmaz ben ıst deyım masko felan cok baktım 2 den asagı mobılya yok sadece buyuyen besıkte 800den felan baslıyor:S :37

aynı diyalog bizde de geçti kuzum midem bulanıyo başım dönüyo diyorum ayy canım neden ki acaba üşüttün mü sen diyo hayatım acaba hamileyim diye oluyo olabilir mi diyorum aaa bak doğru diyosun ondn olabilir diyo alemler yaa

Canim bebegin kilosundan endiseli degilim. Zaten kilolu bebek de istemiyorum. 2.5 olsa yeter. Vitaminler kof kilo aldiriyor vücudum ihtiyac duysaydi tepki verirdi. Tahlillerimde de sıkıntı yok. Bu sebeple kullanmak istiyorum gerekli bulmuyorum eski doktorum da gerekli girmemişti zaten.

Ama kanim cok düşük çıktı doktor acile yönlendirdi haftada 4 gün kan serumu vurulmam gerekiyor. Ilac pahaliymis devletten alabilmem icin rapor cikarttik. Doktorum oruca kesinlikle izin vermedi bu kanla ne orucu dedi. Hgb 7.4 cikti.
Seker yuklemesi de gayet iyi gecti sıkıntı yok yani...

magazalarda sallanan koymuolar canım ben sordum yaparız öle isterseniz diolar

amin canım bebişler iyi olsunda açta açıkta kalacak deiller yani demi :)

ben aslında sallanan ıstemıyorum alısmasın cok fazla sallamay dıye dusunuyorum ama ılla sallamak gerecek onuda kucuk sepet besıkle halledıcez
onlar saglıklı olsunlarda esya felan onemlı deıl bı sekılde halledılır inş

nbr güzeller yine üşüşmüşünüz pc lerin başına..bizimkine de ne desem mesela canım ya sırtım ağrıyo, evet ya benm de ağrıyo diyociddi bi de...

sepet beşik alıcam bende yatak odasına ama eger odAsına geçincede sallanmak isterse diyede düşünmeden edemiyorum

ben de hipotiroid hastasıyım canım cok korktum kılolar alıp basını gidecek diye ama şükür 59 la hamile kaldım suan 64 kiloyum fena değil sanırım :)

geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan inşallah düzelir :44:

Kan hapı içmediğin icin dusuk çıkmış demek. Simdi bir de kan serumu alman gerekecek. Senin kararın tabii. Ben hiç düşünmeden vitaminimi alıyorum. Hamilelik sonrasi vitamin eksikliğim olmasın diye.

sepet beşik alıcam bende yatak odasına ama eger odAsına geçincede sallanmak isterse diyede düşünmeden edemiyorum

bendede aynı durum var canım cok alısmasın oyle basında durup saatlerce sallamak ıstemıyorum acıkcası herkes nasıl alısırsa oyle gıder dıyor yemegını verıp yatırcan en temızı hıc sallanma ney bılmeyecek :)))

Kızlar Kadıköy tarafında da bebek mağazaları var mı Eminönü'ndeki gibi. Ben Eminönü kalabalık oluyor diyeboraya girmek istemiyorum koca göbekle..
Eğer Kadıköyde varsa oralara bakmayı tercih ederim. Bildiğiniz yerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…