bendede aynı durum var canım cok alısmasın oyle basında durup saatlerce sallamak ıstemıyorum acıkcası herkes nasıl alısırsa oyle gıder dıyor yemegını verıp yatırcan en temızı hıc sallanma ney bılmeyecek :)))
yalnızlığımla geldim kızlar be yine tek dışarı çıktığım bu gunde ben yıne evde tek başımayımmmm adanadan arkadaşımızın kuzeni gelince eşim onları almaya gıttı havavalına ve butun gun onları gezdirecek bende kaç gundur bugunu beklıyodum tek izin gunumuz dıye yıne yalnız kahvaltı yaptım :2:gun böyle başladı haydı hayırlısııı[/Q
canım aynı durum bendede var bende yalnızım ama sıkma canını bebişini üzme benımde keyfım hıc yoktu bugun burada bıraz kızlarla konusunca kendıme geldım walla ıyı oldu damdan dusenın halını damdan dusen anlar hepımız aynı durumdayız ALLAH yardımcımız olsun sabır versın(
yalnızlığımla geldim kızlar be yine tek dışarı çıktığım bu gunde ben yıne evde tek başımayımmmm adanadan arkadaşımızın kuzeni gelince eşim onları almaya gıttı havavalına ve butun gun onları gezdirecek bende kaç gundur bugunu beklıyodum tek izin gunumuz dıye yıne yalnız kahvaltı yaptım :2:gun böyle başladı haydı hayırlısııı[/Q
canım aynı durum bendede var bende yalnızım ama sıkma canını bebişini üzme benımde keyfım hıc yoktu bugun burada bıraz kızlarla konusunca kendıme geldım walla ıyı oldu damdan dusenın halını damdan dusen anlar hepımız aynı durumdayız ALLAH yardımcımız olsun sabır versın(
aynen canımm yaa çekılmıyorr artıkk ya insan tek olsa yer bişey ama bebek olunca guzel kahvalltı yapmamız lazım ama insanın boğazından geçmiyoo bebeklerimiz gelince onlarla uğraşıcaz yaa bı an once o gun gelsin istiyoruumm ben çok yalnızım bugune dek pek sorun etmedım ama bu ay patladım sanırım herkes yaz bi yerlere gitti kımse kalmadı
yalnızlığımla geldim kızlar be yine tek dışarı çıktığım bu gunde ben yıne evde tek başımayımmmm adanadan arkadaşımızın kuzeni gelince eşim onları almaya gıttı havavalına ve butun gun onları gezdirecek bende kaç gundur bugunu beklıyodum tek izin gunumuz dıye yıne yalnız kahvaltı yaptım :2:gun böyle başladı haydı hayırlısııı
merhaba bende yalnız kahvaltı yapıyorum ınş bebeklerle yaparız
bendede aynı durum var canım cok alısmasın oyle basında durup saatlerce sallamak ıstemıyorum acıkcası herkes nasıl alısırsa oyle gıder dıyor yemegını verıp yatırcan en temızı hıc sallanma ney bılmeyecek :)))
Kahvaltımızı yaptık eşim çıktı bende yalnızım ne yapsam dıye dusunuyorum laptopda benı cok yoruyor boynum fena tutuluyor valla dışarısıda çok sıcak :44:
aynen canımm yaa çekılmıyorr artıkk ya insan tek olsa yer bişey ama bebek olunca guzel kahvalltı yapmamız lazım ama insanın boğazından geçmiyoo bebeklerimiz gelince onlarla uğraşıcaz yaa bı an once o gun gelsin istiyoruumm ben çok yalnızım bugune dek pek sorun etmedım ama bu ay patladım sanırım herkes yaz bi yerlere gitti kımse kalmadı
walla canım ben hep yalnızdım zaten kımse yoktu cevremde benıde zorlayan hamılelık donemı oldu kader ıste yapacak bısey yok saglıklı bı sekılde bebeklerımıze kavusalım yalnız olmıycaz artık ıns
Kahvaltımızı yaptık eşim çıktı bende yalnızım ne yapsam dıye dusunuyorum laptopda benı cok yoruyor boynum fena tutuluyor valla dışarısıda çok sıcak :44:
Huggiesden numuneleri gelen varmı ki acaba ? Benımkı daha gelmedi
Ben de çok beğendim de kargo ile 82 ye geliyor,eşime de söylemedim ay kararsız kaldım şimdi :26:
Öyle cnm tvye pek bakmıyorum genelde pc basındayım o da belımı boynumu fenalaştırıyor pöfffaynen çağlacım inan bu bılgısayardan bıle sıkıldım attırasım gelıyoooo kıtap okuyrummmmm oda olmuyooo el işiyle uğraşıyom belımı ağrıtıyo tv de bişey yok izlicek doktorlarla cennet mahallesı abone oldu televızyonlarda eeeeeeeeeeee napcazz
Neyseki evler serin evlerde serin olmasa vay geldi halimize cnmhosgeldın canım afıyet olsun ben tek kahvaltı yapıyorum sımdılık oglumu beklıyorum bende :) evet asırı sıcak ve bu sıcakta bu pc ler olmasa zaman hıc gecmez :)
Benim de gelmedi. Beklemedeyim :)
ben rahat 3 litre içiyorum canımKızlar gunde kaç litre su içiyorsunuz ben çok içemıyorum sanki :18:
ben rahat 3 litre içiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?