2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

:)) bencede bakalım bi dogsunlarda yapcaz artık bişeyler

Geçmiş olsun öğretmencim,dikkat et kendine..yiyebiliyorsan pekmez ye,kırmızı gıdalar ye..Kahvaltıda çay içme demirini alır..Doktorunun da muhakkak tavsiyeleri olmuştur ama aklıma ilk gelenler bunlar..

yalnızlığımla geldim kızlar be yine tek dışarı çıktığım bu gunde ben yıne evde tek başımayımmmm adanadan arkadaşımızın kuzeni gelince eşim onları almaya gıttı havavalına ve butun gun onları gezdirecek bende kaç gundur bugunu beklıyodum tek izin gunumuz dıye yıne yalnız kahvaltı yaptım :2:gun böyle başladı haydı hayırlısııı

Kahvaltımızı yaptık eşim çıktı bende yalnızım ne yapsam dıye dusunuyorum laptopda benı cok yoruyor boynum fena tutuluyor valla dışarısıda çok sıcak :44:

merhaba bende yalnız kahvaltı yapıyorum ınş bebeklerle yaparız

merhaba canım seneye buzamanlarda yaparız beraber kahvaltımızı yemeğe başlarlar artık 9. ayda olacaklar...kımseye ıhtıyacımız kalmaz ozaman alırım kızımı giderim bende hamılelığimizin yaza denk gelmesi de bızım şansımıza herkes bı yerde tatılde çogu arkadaşım memleketınde eeeeeee işkolık kocan da olursaaaa evde otura otura aldım 9 kıloyuda zaten

Vallah bizim kayınpeder aldı yatak ama daha kurmadık. Çünkü odası cok yatak odasına kuracağız. Sallanan ve asansörlü yatak. 120x70 cm büyümeyen. Yatak odası küçük oldugu icin büyüyenden alamadık. Artık arada sallayacağız :)

Kahvaltımızı yaptık eşim çıktı bende yalnızım ne yapsam dıye dusunuyorum laptopda benı cok yoruyor boynum fena tutuluyor valla dışarısıda çok sıcak :44:

aynen çağlacım inan bu bılgısayardan bıle sıkıldım attırasım gelıyoooo kıtap okuyrummmmm oda olmuyooo el işiyle uğraşıyom belımı ağrıtıyo tv de bişey yok izlicek doktorlarla cennet mahallesı abone oldu televızyonlarda eeeeeeeeeeee napcazz

hosgeldın canım afıyet olsun ben tek kahvaltı yapıyorum sımdılık oglumu beklıyorum bende :) evet asırı sıcak ve bu sıcakta bu pc ler olmasa zaman hıc gecmez :)

Öyle cnm tvye pek bakmıyorum genelde pc basındayım o da belımı boynumu fenalaştırıyor pöfff
hosgeldın canım afıyet olsun ben tek kahvaltı yapıyorum sımdılık oglumu beklıyorum bende :) evet asırı sıcak ve bu sıcakta bu pc ler olmasa zaman hıc gecmez :)
Neyseki evler serin evlerde serin olmasa vay geldi halimize cnm
Benim de gelmedi. Beklemedeyim :)

Aynen cnm gelır belki 10 gün içerisinde diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…