ilk başlarda kendimi zorluyodum içiyim die ama şimdi içmesem hemen ağzım kuruyo mecburen içiyorum canım sen de kendini zorla daha sonra alışkanlık oluyoOh ne güzel cnm sağlıklı benımkı 3 ü bulmaz
herkesler yalnızım demiş ama yalnız değiliz ki...eşime şakadan kızıyorum hemen bebişime bakıyorum ne diyo bu baban filan gibi el işaretleri yapıyorum çok gülüyoruz...konuşun bebişlerinizle...hadi onlar da olmasaydışükredelim..hemen bunlar 2 yaşına gelince de aileyi çoğaltma çalışmaları
Ben deeeben rahat 3 litre içiyorum canım
tatlım var da evde kaldı yaa :44:kızlar elinde şöyle tecrübeli birinin elinden çıkmış alışveriş listesi olan var mı..internette var ama çoğunda gerekli gereksiz herşey yazıyor..:44:
Bana da lazımmm ondankızlar elinde şöyle tecrübeli birinin elinden çıkmış alışveriş listesi olan var mı..internette var ama çoğunda gerekli gereksiz herşey yazıyor..:44:
ben de eşime kızınca ya da direk söyleyemeyince hemen oğluşumla konuşuyorum elli kollu gül gül bayılıyo resmen ben de onun o haline gülüyorum çok mutlu oluyo ben de tabiii :98:çook seviyorum kocişimiiii
Ben deeeSadece su olsa iyi sulugillerin hepsini içiyorum..ayran,hoşaf,süt..
aa Catybabycim çift rakama düşmüşsünBana da lazımmm ondan
tatlım var da evde kaldı yaa :44:
bu pc dede yok inan
aynen canım ben de o yöntemi kullanıyorum ama kızımı kullanma diyo çıkıyo işin içinden
Yarından sonra kızım 27. haftasına girecek..İnşallah hepimiz sağlıkla 40-41 lere ulaşırız da minnaklarımızı doğuruveririzmaşallah canım aferin sana
aa Catybabycim çift rakama düşmüşsün
darısı başıma
tmm canım pazartesi unutmam inşallah getirir atarımsen yeter ki at ben beklerim kuzumbak caty de istiyomuş..
hoşgeldiniz canımm :87:Uyuduk uyandık geldik...
aminnnnnnn canım inşallahhhhYarından sonra kızım 27. haftasına girecek..İnşallah hepimiz sağlıkla 40-41 lere ulaşırız da minnaklarımızı doğuruveririz
hoşgeldiniz canımm :87:
aminnnnnnn canım inşallahhhh
ilk başlarda kendimi zorluyodum içiyim die ama şimdi içmesem hemen ağzım kuruyo mecburen içiyorum canım sen de kendini zorla daha sonra alışkanlık oluyobebişini suzuz bırakma tatlım
biz iyiyiz canım bıraktığın gibiyiz
hoşbulduk canım nasılsınız?
devam tatlım devamah mıdem bulanmasa cnm daha cok içicemde zorlamaya devam
ayy gülüm bunların hepsi aynı model benimki de oğlum biliyo biliyo herşeyi babasını anlıyo o babasının oğlu diyo oğlum annenin dolduruşuna gelme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?