2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar gunde kaç litre su içiyorsunuz ben çok içemıyorum sanki :18:

canım ben ortalama 1,5 l içiyorum. belli bir ölçüsü yokmuş bunun. idrar rengin açık olacak şekilde ayarlarsın su miktarını... kendini zorlamana gerek yok demişti bana dr. vücut ağırlığın, terleme oranın, hareket temposu vb şartlara göre herkesin ihtiyacı da değişiyor. sıcak havaları düşünerek fazla içmeye çalış yine de...

canım benim gözünü korkutmak gibi olmasın ama kızlar babacı oluyolar
aynen ben de hele bi unutsunnnnn
bende güçlük çekiyorum canım valla bi de benimki tekmeliyo sarılınca hoppp noluyo der gibi
en iyisi kocişe sırtımı dönüyorum o bana sarılıyo en rahat böyle uyuyabiliyorum artık

Eşimle sıkı bir temizlik yapıyoruz daha çok eşim yapıyor ben getir götür yapıyorum yinede yoruldum

Bakınıyorum size ara sıra,bişeyler atıştırayım dedim yine çok acıktımAkşam da ablama yemeğe gidicez ohh

Bakınıyorum size ara sıra,bişeyler atıştırayım dedim yine çok acıktımAkşam da ablama yemeğe gidicez ohh

ben gecenlerde yedım kalktım masadan karnım guruldadı bune yaaaaaaaaa yedım ya koca yarım ekmek hemde şaşılacak bır seyyyy bıktım yemek yemeken acıkmaktan ben yawwwwwwww oruç tutasım varr vaallaa benımde ablamlar toplanmışşşşşş annemde muhabbet gırladır o yemeklerrrr misssssssss amaa malesef sene yaz kızımla gııııııdıcez

bana da doktor izin vermedi sene ye kaldı memlekete gitmek...

bana da doktor izin vermedi sene ye kaldı memlekete gitmek...
üzülmeyin kısçeler seney e yavruşlarınızla gidersiniz ne güzelll

üzülmeyin kısçeler seney e yavruşlarınızla gidersiniz ne güzelll
Aynen..inşallah minnaklarımız biraz büyümüş olacaklar,iyice kıpır kıpır olacaklar,yaz cicilerini giyecekler de bol bol gezecekler tabi eve mi kapanacaklar?Hele bi de gezgin anneleri varsa

Aynen..inşallah minnaklarımız biraz büyümüş olacaklar,iyice kıpır kıpır olacaklar,yaz cicilerini giyecekler de bol bol gezecekler tabi eve mi kapanacaklar?Hele bi de gezgin anneleri varsa
ayy yerim ben onları yaaa

gezdiririm ben oğlumu yaa evde oturarak annesi hiç sıkmayacak oğlunun canını

kolay gelsın canım guzel yorgunluklar bunlar Rabbım kucagına alıp yatagına yatırmayı nasıp etsın inş :)
bişey sorucam takımmı alıcaksın yada aldınmı :)

takım alıcaz inşallah canım daha almadık baktıkta begendiklerimiz biraz pahalı geldi araştırıyoruz şimdilik. bide yatak odasına sepet beşik alıcaz

selam kızlar nasılsınız biz iyi ve yorgunuz kpss'ye girdik malum başka giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama sınav kolay ve tuhaftı ama ben bebişimden dolayı pek çalışamadım o yüzden pek iyi geçmedi napalım bebeğim ve benim canımız sağolsun işte böyle sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…