- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
biz iyiyiz canım bıraktığın gibiyizsiz şekerlemenizi yaptınız geldiniz ne güzel bizim mesai de bitse de gidip ben de evimde biraz dinlensem yaa :126:
devam tatlım devam
Kızlar gunde kaç litre su içiyorsunuz ben çok içemıyorum sanki :18:
canım benim gözünü korkutmak gibi olmasın ama kızlar babacı oluyolar
oysa ki bilmiyor oğlu anasının dibinden ayrılmıcak
benim kız da babasının peşinden ayrılmaz dışlar beni bu ikisi
bu sabah göbeğime bakıyo eşim iyice top gibi oldu karnın diyo ama kızını öpmeden gitmiyor işe hiç gerçi unutursa çok fena hatırlatıyorum ben ama
kızlaarr yaa eşinize sarılmakta yavaş yavaş güçlük çekmeye başladınız mı benim gibi araya kızım giriyo ben burdayım hoooopp diye
Eşimle sıkı bir temizlik yapıyoruz daha çok eşim yapıyor ben getir götür yapıyorum yinede yoruldum
Eşimle sıkı bir temizlik yapıyoruz daha çok eşim yapıyor ben getir götür yapıyorum yinede yoruldum
Bakınıyorum size ara sıra,bişeyler atıştırayım dedim yine çok acıktımAkşam da ablama yemeğe gidicez ohh
ben gecenlerde yedım kalktım masadan karnım guruldadı bune yaaaaaaaaa yedım ya koca yarım ekmek hemde şaşılacak bır seyyyybıktım yemek yemeken acıkmaktan ben yawwwwwwww oruç tutasım varr vaallaa benımde ablamlar toplanmışşşşşş annemde muhabbet gırladır o yemeklerrrr misssssssss amaa malesef sene yaz kızımla gııııııdıcez
ben muhasabeciyim tatlımm :126:sebicik sen nerde çalışıyorsunnn
ben gecenlerde yedım kalktım masadan karnım guruldadı bune yaaaaaaaaa yedım ya koca yarım ekmek hemde şaşılacak bır seyyyybıktım yemek yemeken acıkmaktan ben yawwwwwwww oruç tutasım varr vaallaa benımde ablamlar toplanmışşşşşş annemde muhabbet gırladır o yemeklerrrr misssssssss amaa malesef sene yaz kızımla gııııııdıcez
üzülmeyin kısçeler seney e yavruşlarınızla gidersiniz ne güzelll
bana da doktor izin vermedi sene ye kaldı memlekete gitmek...
Aynen..inşallah minnaklarımız biraz büyümüş olacaklar,iyice kıpır kıpır olacaklar,yaz cicilerini giyecekler de bol bol gezecekler tabi eve mi kapanacaklar?Hele bi de gezgin anneleri varsaüzülmeyin kısçeler seney e yavruşlarınızla gidersiniz ne güzelll
ayy yerim ben onları yaaaAynen..inşallah minnaklarımız biraz büyümüş olacaklar,iyice kıpır kıpır olacaklar,yaz cicilerini giyecekler de bol bol gezecekler tabi eve mi kapanacaklar?Hele bi de gezgin anneleri varsa
neler yapoyorsunuz kızlar kayboldunuz sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum ben
biz oglumuzun olacak odayı boşalmaya çalışıyoruz yorulduk mola verdik :)
kolay gelsın canım guzel yorgunluklar bunlar Rabbım kucagına alıp yatagına yatırmayı nasıp etsın inş :)
bişey sorucam takımmı alıcaksın yada aldınmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?