2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar
bende yalnızım çok sıkılıyorum zaten esimde çalışıyor saat bir de iki de geliyor ben o saatlerde uyuyorum sabahlara erken gidiyor yalnızımüç gündür bir buçuk litre şu içiyorum kendimi zorluyorum neyse önceden hiç şu icmrzdim ama dr bebisin suyu için normal dedi ama bu seferde hem wc ye çok gidiyorum hemde yemek yiyemiyorum sistim

geçmiş olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bebegin kısmetiyle gelir :)

takım alıcaz inşallah canım daha almadık baktıkta begendiklerimiz biraz pahalı geldi araştırıyoruz şimdilik. bide yatak odasına sepet beşik alıcaz

bende senın gıbı dusunuyorum ama dedıgın gıbı fıyatlar ucmus durumda bende baktım bıkac yer ınternetten arastırdım pek kafama yatan bişey bulamadım begendıklerım cok pahalı ucuzlarda cok basıt ortasını bulamadım

gecmıs olsun canım ben her yıl gırıyodum ama bu sene gırmedım inş bebegın ıgurlu gelırde guzel bı puan alır atarsın :)

ay canım benim seni çok iyi anlıyorum 1,5 aydır ben aynı durumdaydım neyseki eşimin işi gittiği şubede bitti bugün ordan çıkış verdiler artık kendi bürosunda çalışacak darısı başına diyim artık
geçmiş olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bebegin kısmetiyle gelir :)

gecmıs olsun canım ben her yıl gırıyodum ama bu sene gırmedım inş bebegın ıgurlu gelırde guzel bı puan alır atarsın :)

teşekkürler canlar umarım masum bebeğimin kısmetine atanırım yavrum o da sınavda nasıl sakindi normalde güçlü tekmeler atardı ama sınavda o da hiiç sesini çıkarmadı sadece öğleden sonraki eğitim sınavı başında başarılar diledi ve uyudu canım kızım

senin branş ne bebekten dolayı mı girmedin ama sınavda baya hamiş vardı yaa hele bir tanesinin bir yvrusu kucağında diğeri karnında gelmiş bu atanma işi ve sistem ne hale getirdi bizi yaa

iyice araştırrmak lazım kısmet bakalım denizci modelleri benim hoşuma gidio ama ilerisi için uyarmı kararsızım

senin branş ne bebekten dolayı mı girmedin ama sınavda baya hamiş vardı yaa hele bir tanesinin bir yvrusu kucağında diğeri karnında gelmiş bu atanma işi ve sistem ne hale getirdi bizi yaa

malıye benım bolumum yok hamılelıkten degılde bu sene gırmedım gecen yıldan puanım var dedım gırmedım zaten bu ıslerde oyle atamayla felan olmuyor pek rant saglamak herkesın hakkında hayırlısı olsun zor mıllet gecesını gunduzune katıyor evını cocugunu ıhmal edıyor hazırlanıyor bu sınavlara

Sağol Cnm zamanda geçmiyor zaten acaba bizim doğum hikayesi topigimiz ne zaman açılır :26:

iyice araştırrmak lazım kısmet bakalım denizci modelleri benim hoşuma gidio ama ilerisi için uyarmı kararsızım

fıyatlarıda cok guzel onların evet hem ılerısı ıcın hemde benım odam bıraz kucuk onlar cok buyuk olur sanırım ama odaya gore olcu alıp yapıyorlarmıs

facede bebek house diye bi site gördüm güvenilir bi sitemi alışveriş için bilen varmı

merhaba ben de çeko mezunuyum,geçen seneki puanınız kaçtı?

fıyatlarıda cok guzel onların evet hem ılerısı ıcın hemde benım odam bıraz kucuk onlar cok buyuk olur sanırım ama odaya gore olcu alıp yapıyorlarmıs
hemde nasıl bebekom biraz daha iyi 2500 lira kampanyaymış :)) bende lojmandayım canı odamın nasıl küçük oldugunu tahmin et artık :S
Merhaba bizde geçen hafta baktık hep aynı modeller var,içime çok sinen bir takım bulamadım ben de...

ah ah ben bi tane buldum resmen genç odasıydı denizcilerin dışında içim eridi resmen

Selam annisler napiyirsunuz bizim temizligimiz bitti eşim çok yoruldu sağolsun valla ne kadr doğru bir adamla evlendiğimi anladım benimde belim ağrıdı
Sinava giren kızlar umarim güzel sonuçlar alırsınız seneye bende hazırlanmak istiyorum

[
ah ah ben bi tane buldum resmen genç odasıydı denizcilerin dışında içim eridi resmen[/QU

merak ettim:) internetten mi ?

2500 ıyı demısler ben bıtane baktı 5000 dedıler tum ev esyasını yenılemeyecem sadece cocuk odası dedım :)

pardon lınaaa yazacaktım cullucan yazdım az once lınacımmm basitmiydi ne dıyosun keşke gırsemıydık :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…