selam kızlar nasılsınız biz iyi ve yorgunuz kpss'ye girdik malum başka giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama sınav kolay ve tuhaftı ama ben bebişimden dolayı pek çalışamadım o yüzden pek iyi geçmedi napalım bebeğim ve benim canımız sağolsun işte böyle sizlerde ne var ne yok
takım alıcaz inşallah canım daha almadık baktıkta begendiklerimiz biraz pahalı geldi araştırıyoruz şimdilik. bide yatak odasına sepet beşik alıcaz
selam kızlar nasılsınız biz iyi ve yorgunuz kpss'ye girdik malum başka giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama sınav kolay ve tuhaftı ama ben bebişimden dolayı pek çalışamadım o yüzden pek iyi geçmedi napalım bebeğim ve benim canımız sağolsun işte böyle sizlerde ne var ne yok
ay canım benim seni çok iyi anlıyorum 1,5 aydır ben aynı durumdaydım neyseki eşimin işi gittiği şubede bitti bugün ordan çıkış verdiler artık kendi bürosunda çalışacak darısı başına diyim artıkSlm kızlar
bende yalnızım çok sıkılıyorum zaten esimde çalışıyor saat bir de iki de geliyor ben o saatlerde uyuyorum sabahlara erken gidiyor yalnızımüç gündür bir buçuk litre şu içiyorum kendimi zorluyorum neyse önceden hiç şu icmrzdim ama dr bebisin suyu için normal dedi ama bu seferde hem wc ye çok gidiyorum hemde yemek yiyemiyorum sistim
geçmiş olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bebegin kısmetiyle gelir :)
gecmıs olsun canım ben her yıl gırıyodum ama bu sene gırmedım inş bebegın ıgurlu gelırde guzel bı puan alır atarsın :)
bende senın gıbı dusunuyorum ama dedıgın gıbı fıyatlar ucmus durumda bende baktım bıkac yer ınternetten arastırdım pek kafama yatan bişey bulamadım begendıklerım cok pahalı ucuzlarda cok basıt ortasını bulamadım
senin branş ne bebekten dolayı mı girmedin ama sınavda baya hamiş vardı yaa hele bir tanesinin bir yvrusu kucağında diğeri karnında gelmiş bu atanma işi ve sistem ne hale getirdi bizi yaa
ay canım benim seni çok iyi anlıyorum 1,5 aydır ben aynı durumdaydım neyseki eşimin işi gittiği şubede bitti bugün ordan çıkış verdiler artık kendi bürosunda çalışacak darısı başına diyim artık
teşekkürler canlar umarım masum bebeğimin kısmetine atanırım yavrum o da sınavda nasıl sakindi normalde güçlü tekmeler atardı ama sınavda o da hiiç sesini çıkarmadı sadece öğleden sonraki eğitim sınavı başında başarılar diledi ve uyudu canım kızım
iyice araştırrmak lazım kısmet bakalım denizci modelleri benim hoşuma gidio ama ilerisi için uyarmı kararsızım
iyice araştırrmak lazım kısmet bakalım denizci modelleri benim hoşuma gidio ama ilerisi için uyarmı kararsızım
malıye benım bolumum yok hamılelıkten degılde bu sene gırmedım gecen yıldan puanım var dedım gırmedım zaten bu ıslerde oyle atamayla felan olmuyor pek rant saglamak herkesın hakkında hayırlısı olsun zor mıllet gecesını gunduzune katıyor evını cocugunu ıhmal edıyor hazırlanıyor bu sınavlara
hemde nasıl bebekom biraz daha iyi 2500 lira kampanyaymış :)) bende lojmandayım canı odamın nasıl küçük oldugunu tahmin et artık :Sfıyatlarıda cok guzel onlarınevet hem ılerısı ıcın hemde benım odam bıraz kucuk onlar cok buyuk olur sanırım ama odaya gore olcu alıp yapıyorlarmıs
Merhaba bizde geçen hafta baktık hep aynı modeller var,içime çok sinen bir takım bulamadım ben de...
gecmıs olsun canım ben her yıl gırıyodum ama bu sene gırmedım inş bebegın ıgurlu gelırde guzel bı puan alır atarsın :)
hemde nasıl bebekom biraz daha iyi 2500 lira kampanyaymış :)) bende lojmandayım canı odamın nasıl küçük oldugunu tahmin et artık :S
ah ah ben bi tane buldum resmen genç odasıydı denizcilerin dışında içim eridi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?