- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bende bu yıl girmedim canım ya ılk defa bu yıl giirmicem ddım cullucan senden umutluyuz canım inş. olur
yok canım internetten degil ben ankaradayım sitelere gitmiştim orda gördüm magazanın kartını almamışız adınıda hatırlamıyorum malesef[
merak ettim:) internetten mi ?
2500 ıyı demısler ben bıtane baktı 5000 dedıler tum ev esyasını yenılemeyecem sadece cocuk odası dedım :)
Selam annisler napiyirsunuz bizim temizligimiz bitti eşim çok yoruldu sağolsun valla ne kadr doğru bir adamla evlendiğimi anladım benimde belim ağrıdı
Sinava giren kızlar umarim güzel sonuçlar alırsınız seneye bende hazırlanmak istiyorum
71 almıstım canım
bebekle nasıl hazrlancaz zikzakcım ben onu düşünüyorumm artık ımkansız gıbı bişey sanki yıllarca dersaneye gıttım de hazrlandım olmadı hele şimdi bıde alan sınavı 3 ledı sınav 7 yıl oldu mezun lalı unuttum akedemık bilgilerimi[/QU
yaş sınırı da var değil mi? ben üniv geç girdim ve sınırda bitirdim..uzmanlık için yaş sınırı 27 idi..
bebekle nasıl hazrlancaz zikzakcım ben onu düşünüyorumm artık ımkansız gıbı bişey sanki yıllarca dersaneye gıttım de hazrlandım olmadı hele şimdi bıde alan sınavı 3 ledı sınav 7 yıl oldu mezun lalı unuttum akedemık bilgilerimi[/QU
yaş sınırı da var değil mi? ben üniv geç girdim ve sınırda bitirdim..uzmanlık için yaş sınırı 27 idi..
uzmanlık ıcınde mı yas sınırı vardı onu bılmıyordum
Ben çok yüksek puanla hiç bir yere giremeyen arkadaşlarımı gördüğümden hiç uğraşmadım kpss için ,çok umutsuzdum sadece mezun olduğum sene girmiştim:)
bebekle nasıl hazrlancaz zikzakcım ben onu düşünüyorumm artık ımkansız gıbı bişey sanki yıllarca dersaneye gıttım de hazrlandım olmadı hele şimdi bıde alan sınavı 3 ledı sınav 7 yıl oldu mezun lalı unuttum akedemık bilgilerimi
yok canım internetten degil ben ankaradayım sitelere gitmiştim orda gördüm magazanın kartını almamışız adınıda hatırlamıyorum malesef
ben de Ankaradayım.) biz de sitelere bakmıştık:) nasıl bir modeldi:)
uzmanlık ıcınde mı yas sınırı vardı onu bılmıyordum
Evet ve 27 idibense 26 idim..tek pişmanlığım bu kadar umutsuz olup banka sınavlarına hazırlanmamam.Arkadaşlarımın çoğu bankaya girdi ve 75 puanla giren bile vardı..
Canım sen öğretmensin sanırım benim birtek genel kültür genel yetenek var hic dersaneye gitmedim seneye gitmek istiyorum yada özel ders alicam,matematikten bir arkadaşımin eşi benimle aynı şirkette calisiyirmus doğum nedeniyle işini kaybetmiş o hırsla kpssden atanmis eşim ben bakıcam çocuğa dedi ama bakıcaz o zamanlar ne olacak benimde 7 sene oldu mezun olalı
Evet ve 27 idibense 26 idim..tek pişmanlığım bu kadar umutsuz olup banka sınavlarına hazırlanmamam.Arkadaşlarımın çoğu bankaya girdi ve 75 puanla giren bile vardı..
bende 26yım yaslandık desene :) ben ziraatın sınavına gırmsıtım ama olmadı ıyıkde olmamıs banklarında ozel bı fırmadan farkı yok calısma kosulları cok agır bayan ıcın en ıyı devlette memurluk
yok canım internetten degil ben ankaradayım sitelere gitmiştim orda gördüm magazanın kartını almamışız adınıda hatırlamıyorum malesef
ben de Ankaradayım.) biz de sitelere bakmıştık:) nasıl bir modeldi:)
keşke resmini falan çekseydim :)) bebekoma gittinmi sitelerde onun bi kaç magaza yanındaydı
bende 26yım yaslandık desene :) ben ziraatın sınavına gırmsıtım ama olmadı ıyıkde olmamıs banklarında ozel bı fırmadan farkı yok calısma kosulları cok agır bayan ıcın en ıyı devlette memurluk
ben şuan 37 yim ama:) bankacı arkadaşlarım da çok şikayet ediyor,pişman olduklarını söylüyorlar ama olsun ben gene de isterdim:)
ben şuan 37 yim ama:) bankacı arkadaşlarım da çok şikayet ediyor,pişman olduklarını söylüyorlar ama olsun ben gene de isterdim:)
:) kısmet Rabbım hayırlsını nasıp etsın
Canım sen öğretmensin sanırım benim birtek genel kültür genel yetenek var hic dersaneye gitmedim seneye gitmek istiyorum yada özel ders alicam,matematikten bir arkadaşımin eşi benimle aynı şirkette calisiyirmus doğum nedeniyle işini kaybetmiş o hırsla kpssden atanmis eşim ben bakıcam çocuğa dedi ama bakıcaz o zamanlar ne olacak benimde 7 sene oldu mezun olalı
keşke resmini falan çekseydim :)) bebekoma gittinmi sitelerde onun bi kaç magaza yanındaydı
biz pazar günü gittik ve açık olan mağazalara bakabildik ..mağaza isimlerine dikkat edemedim
:) kısmet Rabbım hayırlsını nasıp etsın
Amin canım,cümlemize...
biz pazar günü gittik ve açık olan mağazalara bakabildik ..mağaza isimlerine dikkat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?