2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar, hayırlı akşamlar, nasılsınız hatunlarımmmmm ve minik yaramasları

[

merak ettim:) internetten mi ?
yok canım internetten degil ben ankaradayım sitelere gitmiştim orda gördüm magazanın kartını almamışız adınıda hatırlamıyorum malesef
2500 ıyı demısler ben bıtane baktı 5000 dedıler tum ev esyasını yenılemeyecem sadece cocuk odası dedım :)

:) iyi demişsin kısmet bakalım bebişlerimiz hangi odalarda büyücekler

bebekle nasıl hazrlancaz zikzakcım ben onu düşünüyorumm artık ımkansız gıbı bişey sanki yıllarca dersaneye gıttım de hazrlandım olmadı hele şimdi bıde alan sınavı 3 ledı sınav 7 yıl oldu mezun lalı unuttum akedemık bilgilerimi

Ben çok yüksek puanla hiç bir yere giremeyen arkadaşlarımı gördüğümden hiç uğraşmadım kpss için ,çok umutsuzdum sadece mezun olduğum sene girmiştim:)

yuksek puanla atamayan arkadaslarım yok ama puan almadan atananlar var onlarda benım sevkımı kırıyor ama yınede gırıyorum Rabbım kımsenın cabasını bosa cıkarmasın

Canım sen öğretmensin sanırım benim birtek genel kültür genel yetenek var hic dersaneye gitmedim seneye gitmek istiyorum yada özel ders alicam,matematikten bir arkadaşımin eşi benimle aynı şirkette calisiyirmus doğum nedeniyle işini kaybetmiş o hırsla kpssden atanmis eşim ben bakıcam çocuğa dedi ama bakıcaz o zamanlar ne olacak benimde 7 sene oldu mezun olalı

bende eger hazırlanırsam gygk gırecem ve sadece ozel matematık dersı almayı dusunuyorum turkce tarıh cok soru cozmeyle hallolur eleyıcı kısım vatandaslık ve matematık zaten bakalım seneye ALLAH buyuktur

evet canım öğretmenım ben ama 3 yıl gıttım dersaneye olmadı benım umudum kalmadı ki alese de hazrlandım bı ara ama dedımkı bari çocuk yapayım barı anne olayım becerip atanamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…