bende eger hazırlanırsam gygk gırecem ve sadece ozel matematık dersı almayı dusunuyorum turkce tarıh cok soru cozmeyle hallolur eleyıcı kısım vatandaslık ve matematık zaten bakalım seneye ALLAH buyuktur
evet canım öğretmenım ben ama 3 yıl gıttım dersaneye olmadı benım umudum kalmadı ki alese de hazrlandım bı ara ama dedımkı bari çocuk yapayım barı anne olayım becerip atanamayınca
Biz geldik kızlar ....
hoşgeldin serocummm
ayy canım çok yorulduk ya sabahtan beri ayaktayız çok fazla bişey yapmadım ama bu bile yetti eşim çok yoruldu kaynım bizde bide eşim şimdi onu alıp az gezmeye çıktıHoşbulduk kuzum napıyon nasılsın minnakımız nasıl?
selam kızlar nasılsınız biz iyi ve yorgunuz kpss'ye girdik malum başka giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama sınav kolay ve tuhaftı ama ben bebişimden dolayı pek çalışamadım o yüzden pek iyi geçmedi napalım bebeğim ve benim canımız sağolsun işte böyle sizlerde ne var ne yok
Arkadaşlar sizdende idrar tahlili adımı dr. Protein kaçağı varmi diye bakmak icin
Evet aldılar canım.
İlk hamile kaldığımda sağlık ocağında almışlardı. Şeker yüklemesine gittiğimde de doktorum aldı, birşey çıkmadı. Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor.
Arkadaşlar sizdende idrar tahlili adımı dr. Protein kaçağı varmi diye bakmak icin
Doğru düzgün uyumak istiyorummmmmmmm
Sezinimmm bende aşırı duygusala bağlandım yaaa, herşeye ağlayasım geliyoo, bazen bi anda sinir küpü oluyorum sebebini ben bile bilmiyorum. Bir de bu ara ara beni yoklayan kabus meselesi iyice delirtiyo yaaanoluyor bende anlamadın yazyağmuru 10 gündür feryat figan ağlıyorummmm evden adım atmıyorum ısrarlaaaaaaa eşim şuan dışarı çıktı ınatlaaaaaaa çıkmıyorum haydı hava alalım yok adam sınırlendı çıktı ben gene ağladım gözlerim davul gibi bu halde nasıl çıkabılırm dışarı ben benlıkten çıktın rezıl bır durumdayım yaa kendımı tanıyamıyorum artık
Sezinimmm bende aşırı duygusala bağlandım yaaa, herşeye ağlayasım geliyoo, bazen bi anda sinir küpü oluyorum sebebini ben bile bilmiyorum. Bir de bu ara ara beni yoklayan kabus meselesi iyice delirtiyo yaaazaten ağrı sızı bizi yeterince tedirgin ediyo, bir de böyle olunca tamamen panikli gibi dolaşıyoruz ortada
Aynen öyle canımcım hormonlar dediğin gibi alt üst etti. Halbuki çok mutluydum, kafama takmadan geçiştiriyodum ama şimdiiiii...dedim ya canımmm hamılelık sureci çok değişik hoormonlar bızı alt üst ettiii kımı geceleri kabus görüyo benım gunduzler kabusum oldu bugun bıtınce yarınnnn ı dusunuyorummm nasıl gecek dıyee ya normaldım bennn hamıle arkadaşım a ben hiç böyle senın gibi değilim derdim şimdi o doğum yaptı bende senın gibi oldum dıyorumm ınann kendımı tanımıyorum ben benı çekmem şuanda biliyorum ama elımde değil bugunde suna taktım göğsumden sut gelıyooo erken mı doğurcam pöffff sıyırdım
Aynen öyle canımcım hormonlar dediğin gibi alt üst etti. Halbuki çok mutluydum, kafama takmadan geçiştiriyodum ama şimdiiiii...
Senin süte taktığın gibi bnde kendimi dinlemeye evhamlanmaya başladım. Bebişin bi yerde toplanması normalken erken mi doğcak diye düşünmeye başladım. Kafam bi rahat kalmıyo, düşünmek istemiyorumm artıkk bunları, akışına bırakmak ve güsel bi uyku çekmek istiyorumbi de bunlar yetmes gibi, bişeyi kafaya takınca ardı arkasıda kesilmiyo sezinim yaa, şimdide ellerim şiş gibi acıyo, üffffffff çıldırcammmmmmm
Teşekkür ederim cevap verdiğin icin.benden ilk kez istedi dr.verdim sonucu 2 gun sonra alicam ins. Birseyden mi suphelendi acaba diye düşündüm de. Biraz paniğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?