2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende eger hazırlanırsam gygk gırecem ve sadece ozel matematık dersı almayı dusunuyorum turkce tarıh cok soru cozmeyle hallolur eleyıcı kısım vatandaslık ve matematık zaten bakalım seneye ALLAH buyuktur

kardeşimin erkek arkadaşı matematik öğretmeni belki ondan alırım dersi diyorum inşallah çalışabiiliriz 80-85 alsak en kötü 4. atamada atanırız

evet canım öğretmenım ben ama 3 yıl gıttım dersaneye olmadı benım umudum kalmadı ki alese de hazrlandım bı ara ama dedımkı bari çocuk yapayım barı anne olayım becerip atanamayınca

belki bebeklerimiz uğurlu gelir bizim oğlan şimdilik babasına uğurlu geldi sözleşmeliydi eşim memur oldu kadroya aldılar

Hoşbulduk kuzum napıyon nasılsın minnakımız nasıl?
ayy canım çok yorulduk ya sabahtan beri ayaktayız çok fazla bişey yapmadım ama bu bile yetti eşim çok yoruldu kaynım bizde bide eşim şimdi onu alıp az gezmeye çıktı

minnak iyi heralde pek hareketli değil bugünn

siz napıyosunuz

hiç belli olmaz canım, inş bebeğinin kısmeti ile bu sene atanırsın. olmazsa da seneye tekrar denersin.
ben hep özelde çalıştım ama artık seneye devlette çalışmak istiyorum. bebekle zor olsa bile kpss ye çalışıp şansımı deneyeceğim artık.

Kabuslarrrrrrrrrrrrrrr Bu hormonlar yüzünden çektiğimiz kabus işkencesi nedir arkadaş yaaa
Uykuya bayılan ben, şimdi uyumaya korkuyorum bee

Evet aldılar canım.
İlk hamile kaldığımda sağlık ocağında almışlardı. Şeker yüklemesine gittiğimde de doktorum aldı, birşey çıkmadı. Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor.

Teşekkür ederim cevap verdiğin icin.benden ilk kez istedi dr.verdim sonucu 2 gun sonra alicam ins. Birseyden mi suphelendi acaba diye düşündüm de. Biraz paniğim:)

Doğru düzgün uyumak istiyorummmmmmmm

noluyor bende anlamadın yazyağmuru 10 gündür feryat figan ağlıyorummmm evden adım atmıyorum ısrarlaaaaaaa eşim şuan dışarı çıktı ınatlaaaaaaa çıkmıyorum haydı hava alalım yok adam sınırlendı çıktı ben gene ağladım gözlerim davul gibi bu halde nasıl çıkabılırm dışarı ben benlıkten çıktın rezıl bır durumdayım yaa kendımı tanıyamıyorum artık

Sezinimmm bende aşırı duygusala bağlandım yaaa, herşeye ağlayasım geliyoo, bazen bi anda sinir küpü oluyorum sebebini ben bile bilmiyorum. Bir de bu ara ara beni yoklayan kabus meselesi iyice delirtiyo yaaa zaten ağrı sızı bizi yeterince tedirgin ediyo, bir de böyle olunca tamamen panikli gibi dolaşıyoruz ortada

dedim ya canımmm hamılelık sureci çok değişik hoormonlar bızı alt üst ettiii kımı geceleri kabus görüyo benım gunduzler kabusum oldu bugun bıtınce yarınnnn ı dusunuyorummm nasıl gecek dıyee ya normaldım bennn hamıle arkadaşım a ben hiç böyle senın gibi değilim derdim şimdi o doğum yaptı bende senın gibi oldum dıyorumm ınann kendımı tanımıyorum ben benı çekmem şuanda biliyorum ama elımde değil bugunde suna taktım göğsumden sut gelıyooo erken mı doğurcam pöffff sıyırdım

Aynen öyle canımcım hormonlar dediğin gibi alt üst etti. Halbuki çok mutluydum, kafama takmadan geçiştiriyodum ama şimdiiiii...
Senin süte taktığın gibi bnde kendimi dinlemeye evhamlanmaya başladım. Bebişin bi yerde toplanması normalken erken mi doğcak diye düşünmeye başladım. Kafam bi rahat kalmıyo, düşünmek istemiyorumm artıkk bunları, akışına bırakmak ve güsel bi uyku çekmek istiyorum bi de bunlar yetmes gibi, bişeyi kafaya takınca ardı arkasıda kesilmiyo sezinim yaa, şimdide ellerim şiş gibi acıyo, üffffffff çıldırcammmmmmm

ee yanı bunları düşününce ruya görmek kaçınılmaz ben gecen pazartesi gecesi amınyosentez oluyodum ruyamda ertesı gun doktor randevumuz varya bırşey çıkarmı stresınden ama her doktor oncesı oluyo bende boyle şeyler çok mu abartıyoruz napıyoruz bılmem kı yanı ben çalışsaydım kafam dağılırdı evde olunca ınsan kurup duruyo kafasında bir şeyle meşgul olsan artık bel ağrıyo bacak ağrıyooo

Kizlar telden giriyorum deneme yapiyorum :) bu arada oldum yorgunluktan o kadar gezdim ki Bide gel yemek yap derken attim kendimi koltuga

Teşekkür ederim cevap verdiğin icin.benden ilk kez istedi dr.verdim sonucu 2 gun sonra alicam ins. Birseyden mi suphelendi acaba diye düşündüm de. Biraz paniğim:)

Yok çok normal ve rutin bir test. İdrarda protein olmaması gerekiyor. Protein olması çeşitli böbrek problemleri veya daha da önemlisi preeklampsi denilen ve gebelikte görülen bir probleme işaret eder. O yüzden ara ara kontrol ediyorlat, özellikle de bu ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…