Günaydin kizlar bugün pazar cogu kisi kocisiyle birlikte ne güzel..
Bu arada son 88 gün insaallaahh rabbim hayirlica sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Bu aralar cok yorgun kalkiyorum hic uyumamis gibi hele yemekten sonra yatmak istiyor canim ne olacak böyle bakalim canlarim
günaydın güzel pazarlar güzel hamişler
Günaydın Cnm Ayyy senin bizden az kalmış doğuma daha benim 100 gün varzamanda geçmiyor bakalım ilk kim doğuracak o günler bir gelse topigimiz açılsa
Sezinimmm bende aşırı duygusala bağlandım yaaa, herşeye ağlayasım geliyoo, bazen bi anda sinir küpü oluyorum sebebini ben bile bilmiyorum. Bir de bu ara ara beni yoklayan kabus meselesi iyice delirtiyo yaaazaten ağrı sızı bizi yeterince tedirgin ediyo, bir de böyle olunca tamamen panikli gibi dolaşıyoruz ortada
Ya bu kabus mrselesi bendede var akşam eve hırsız girdi sandım korkarak uyandım ben korkunca oğlanda tekme atti durdu zaten dönmekten uyuyamiyorumm
Evet tatlim az kaldi :) su topigimiz bi acilsaydi bende sabirsizlikla bekliyorum o günleri ama kim ilk dogurur orasi hiic belli olmaz belkide sen dogurursun kizz
Ayy ılk doğuran ben olayım çok ısterım topıgı de acsınlar artık
kabuslara ara vermiştik ne güzel gene başladık o kadar mutsuz uyandımki :S
Evet tatlim az kaldi :) su topigimiz bi acilsaydi bende sabirsizlikla bekliyorum o günleri ama kim ilk dogurur orasi hiic belli olmaz belkide sen dogurursun kizz
Daha var 1,5-2 ay galiba zulluucumm :) ama bak haftaya bu ayida yarilamis olacagiz insaallah gelsinn ekimm gelsiinn
Eşimde çok gerginsin diyor cok uzuluyorum adam etrafimda pervane ben bi garibim
Günaydin kizlar bugün pazar cogu kisi kocisiyle birlikte ne güzel..
Bu arada son 88 gün insaallaahh rabbim hayirlica sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Bu aralar cok yorgun kalkiyorum hic uyumamis gibi hele yemekten sonra yatmak istiyor canim ne olacak böyle bakalim canlarim
Kızlar ya sizin catlaginiz oldu mu ne kullanıyorsunuz
Kızlar ya sizin catlaginiz oldu mu ne kullanıyorsunuz
lierac krem kulllanıyorm cnm en son doktorumun bana dedıgı çatlarsa krem bıle bişey yapamaz derıyle alakalı değilmiş derının altındakı tabakayla alakalıymış oyuzden galıba benım kılo alıp vermekten dolay sol bacagımın ustunde vardı o çoğaldı karnıma gelınce sanırım henuz daha yok aammaa son aylar çatırtılar olabılırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?