2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

TEŞEKKÜR EDERİM ARANIZDA OLMAK GÜZEL.EKİM 3 BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ SANIRIM,BENDE TEKMELERİNİ İNANILMAZ HİSSETMEYE BAŞLADIM.ÇOK DEĞİŞİK BİR DUYGU,ALLAH HER İSTEYENE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ.BEN ALIŞVERİŞE BAŞLADIM KIZLAR DAHA ERKENMİ BİLMİYORUM AMA ÇOK ZEVKLİ MİNİK KIYAFETLER ALMAK :).SORUMA CEVAP YOK SANIRIM,DOĞUM İZNİ HALA 4 AY DEĞİLMİ EKİMDE YASA ÇIKACAK DİYORLAR AMA ACABA BİZ EKİMDE DOĞUM YAPACAK ANNELERİ KAPSIYACAKMI?

Günaydin kizlar bugün pazar cogu kisi kocisiyle birlikte ne güzel..
Bu arada son 88 gün insaallaahh rabbim hayirlica sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Bu aralar cok yorgun kalkiyorum hic uyumamis gibi hele yemekten sonra yatmak istiyor canim ne olacak böyle bakalim canlarim

Günaydın Cnm Ayyy senin bizden az kalmış doğuma daha benim 100 gün var zamanda geçmiyor bakalım ilk kim doğuracak o günler bir gelse topigimiz açılsa

Günaydın Cnm Ayyy senin bizden az kalmış doğuma daha benim 100 gün var zamanda geçmiyor bakalım ilk kim doğuracak o günler bir gelse topigimiz açılsa

Evet tatlim az kaldi :) su topigimiz bi acilsaydi bende sabirsizlikla bekliyorum o günleri ama kim ilk dogurur orasi hiic belli olmaz belkide sen dogurursun kizz

Ya bu kabus mrselesi bendede var akşam eve hırsız girdi sandım korkarak uyandım ben korkunca oğlanda tekme atti durdu zaten dönmekten uyuyamiyorumm

Ya bu kabus mrselesi bendede var akşam eve hırsız girdi sandım korkarak uyandım ben korkunca oğlanda tekme atti durdu zaten dönmekten uyuyamiyorumm

kabuslara ara vermiştik ne güzel gene başladık o kadar mutsuz uyandımki :S

Evet tatlim az kaldi :) su topigimiz bi acilsaydi bende sabirsizlikla bekliyorum o günleri ama kim ilk dogurur orasi hiic belli olmaz belkide sen dogurursun kizz

Ayy ılk doğuran ben olayım çok ısterım topıgı de acsınlar artık

Son düzenleme:

Daha var 1,5-2 ay galiba zulluucumm :) ama bak haftaya bu ayida yarilamis olacagiz insaallah gelsinn ekimm gelsiinn

Daha çok varmış zaman gecmıyo ne zormus beklemek ne acaba uyursam zaman geçer mı

Ben gobegımden uyuyanıyorum sızler uyuyabıliyor musunuz bırde kabuslar görüyorum yaa rüyamda neler görüyorum neler

günaydın büşrammm been sendenım canım benım kociş pazarda çalışıyooo yalnız değilsin benım de 99 gun kalmış çif rakaama düşmüşüm aslında 88 dıyıe yazınca az geldı bana senınkısı

Kızlar ya sizin catlaginiz oldu mu ne kullanıyorsunuz

lierac krem kulllanıyorm cnm en son doktorumun bana dedıgı çatlarsa krem bıle bişey yapamaz derıyle alakalı değilmiş derının altındakı tabakayla alakalıymış oyuzden galıba benım kılo alıp vermekten dolay sol bacagımın ustunde vardı o çoğaldı karnıma gelınce sanırım henuz daha yok aammaa son aylar çatırtılar olabılırr

Cnm bende bazı yerlerime surmemisim çatlamış yeni gördüm çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…