Daha çok varmış zaman gecmıyo ne zormus beklemek ne acaba uyursam zaman geçer mı
günaydın büşrammm been sendenım canım benım kociş pazarda çalışıyooo yalnız değilsinbenım de 99 gun kalmış çif rakaama düşmüşüm aslında 88 dıyıe yazınca az geldı bana senınkısı
Haklısın canım çok etkileniyoruz ama elde olan bişey değil, hormoncuklar yönetimi ele geçirdi :)ee yanı bunları düşününce ruya görmek kaçınılmaz ben gecen pazartesi gecesi amınyosentez oluyodum ruyamda ertesı gun doktor randevumuz varya bırşey çıkarmı stresınden ama her doktor oncesı oluyo bende boyle şeyler çok mu abartıyoruz napıyoruz bılmem kı yanı ben çalışsaydım kafam dağılırdı evde olunca ınsan kurup duruyo kafasında bir şeyle meşgul olsan artık bel ağrıyo bacak ağrıyooo
Aminnnn canımmm, ne güsel yaa 88 güncükk :) aslında geriye bakınca geçirdiğimiz günler bile ne kadar çokkkk :)Günaydin kizlar bugün pazar cogu kisi kocisiyle birlikte ne güzel..
Bu arada son 88 gün insaallaahh rabbim hayirlica sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Bu aralar cok yorgun kalkiyorum hic uyumamis gibi hele yemekten sonra yatmak istiyor canim ne olacak böyle bakalim canlarim
Kabuslar bi geçiyo bi geliyo, endişeyle yatıyorum yavv. bi de gerçekmiş gibi görüyorum günüm mahvoluyooYa bu kabus mrselesi bendede var akşam eve hırsız girdi sandım korkarak uyandım ben korkunca oğlanda tekme atti durdu zaten dönmekten uyuyamiyorumm
Aynen ezinem, güne sıfır moralle başlıyorum sonrada toplan toplanabilirsen. Sanırım bu sersemliklerin, baş ağrılarınında sebebi bu.kabuslara ara vermiştik ne güzel gene başladık o kadar mutsuz uyandımki :S
Kızlar ya sizin catlaginiz oldu mu ne kullanıyorsunuz
Selammm güsel annişlerrr, iyi pazarlarr hepimizee
Haklısın canım çok etkileniyoruz ama elde olan bişey değil, hormoncuklar yönetimi ele geçirdi :)
Aminnnn canımmm, ne güsel yaa 88 güncükk :) aslında geriye bakınca geçirdiğimiz günler bile ne kadar çokkkk :)
Yorgunluk malesefki benimde sorunum, insan sırf düşündüğü şeylerin ertesinde bile yorgun halsiz düşüyo yavv :)
Kabuslar bi geçiyo bi geliyo, endişeyle yatıyorum yavv. bi de gerçekmiş gibi görüyorum günüm mahvoluyoo
Aynen ezinem, güne sıfır moralle başlıyorum sonrada toplan toplanabilirsen. Sanırım bu sersemliklerin, baş ağrılarınında sebebi bu.
Kızlar ya sizin catlaginiz oldu mu ne kullanıyorsunuz
bende sağa sola dönerken kendi göbüşümden uyanıyorum :)) ammaaaa bana kabus demeyinnn, yetti garii bu kabuslarrBen gobegımden uyuyanıyorum sızler uyuyabıliyor musunuz bırde kabuslar görüyorum yaa rüyamda neler görüyorum neler
inşallahh ezinemmm yaaa, hayırlısıyla bi geçsin sağ salim atlatalım inş. :)valla canım hiç sorma şu son aylarımızda bi bitseydi ondan sonra moralsizlige bile fırsat bulamıcaz inşallah
çatlaklar bende karnımda yokta basenlerimde başladı enteresan
bende sağa sola dönerken kendi göbüşümden uyanıyorum :)) ammaaaa bana kabus demeyinnn, yetti garii bu kabuslarr
diyorum ya zullummm uykudan soğudum artıkın yavv :)
inşallahh ezinemmm yaaa, hayırlısıyla bi geçsin sağ salim atlatalım inş. :)
bende sağa sola dönerken kendi göbüşümden uyanıyorum :)) ammaaaa bana kabus demeyinnn, yetti garii bu kabuslarr
diyorum ya zullummm uykudan soğudum artıkın yavv :)
inşallahh ezinemmm yaaa, hayırlısıyla bi geçsin sağ salim atlatalım inş. :)
Selammm güsel annişlerrr, iyi pazarlarr hepimizee
Haklısın canım çok etkileniyoruz ama elde olan bişey değil, hormoncuklar yönetimi ele geçirdi :)
Aminnnn canımmm, ne güsel yaa 88 güncükk :) aslında geriye bakınca geçirdiğimiz günler bile ne kadar çokkkk :)
Yorgunluk malesefki benimde sorunum, insan sırf düşündüğü şeylerin ertesinde bile yorgun halsiz düşüyo yavv :)
Kabuslar bi geçiyo bi geliyo, endişeyle yatıyorum yavv. bi de gerçekmiş gibi görüyorum günüm mahvoluyoo
Aynen ezinem, güne sıfır moralle başlıyorum sonrada toplan toplanabilirsen. Sanırım bu sersemliklerin, baş ağrılarınında sebebi bu.
Günaydın kızlarrr.....
bu midemi ne yapacağım bilmiyorum yarına kadar mevlam dayanma gücü versin de yarın ilaç yazdırayım doktoruma...gece saat2 ye kadar kıvrandım durdum midemin yanmasından ve ağrısından... 2 gibi uykuya geçmişim hatırlamıyorum saatt 4 de kabus sendromunu bende artık açmış bulundum ve içimde kötü bir hisle uyandım..gözlerimi kapatıyorum uykuya geçiyorum tekrardan kabusa kaldığımız yerden devam ediyoruz...hiç uyuyamadım sabah 9 gibi dalmışım uykuya 1 saat uyumuşum sersem gibiyim....
reflü mü başladı canım..son aylarda oluyormuş dr lar şurup veriyolarmış
benim zaten sorunluydu canım midem 8 ay tedavi gördüm ülser reflü gastrit hepsi mevcuttu...şimdiye kadar şikayetçi değildim midemden ama bir haftadır öldürdü beni...evet dün doktoruma dedim gaviscon veya rennie yazalım dedi hangisini istersen bende delilik ettim hepsini pazartesi yazalım hocam dedim...
herkes onun çok zor olduğunu soyluyor özellikle ablam..bakalım daha ne sıkıntılarımız çıkacakekim bi gelseydı hepimizde kuzcukları alsaydık sağlıkla kucaklarımıza
zaten kucağıma aldığım günün hayalini kurup bu sıkıntıya dayanıyorum canım yoksa çekilecek acı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?