2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Daha çok varmış zaman gecmıyo ne zormus beklemek ne acaba uyursam zaman geçer mı

Canimcim keske uyandigimizda o vakit gecmis olsa ama maalesef biraz daha sabr edecegiz

Sezinimmm nasilsin?yalniz olmadigima sevindim genelde pazar günleri kimse olmuyor burda ama sen geldin ya oohh :)
Ooo sende ciftlere düsmüssün ne güzel evet aslinda az kaldi gibi ama bir yandanda daha var gibi ne bileyim gecsin hemen istiyorum..elif nasil annesi senin keyifler nasil ?özledim kiz seni

Selammm güsel annişlerrr, iyi pazarlarr hepimizee
Haklısın canım çok etkileniyoruz ama elde olan bişey değil, hormoncuklar yönetimi ele geçirdi :)

Aminnnn canımmm, ne güsel yaa 88 güncükk :) aslında geriye bakınca geçirdiğimiz günler bile ne kadar çokkkk :)
Yorgunluk malesefki benimde sorunum, insan sırf düşündüğü şeylerin ertesinde bile yorgun halsiz düşüyo yavv :)

Ya bu kabus mrselesi bendede var akşam eve hırsız girdi sandım korkarak uyandım ben korkunca oğlanda tekme atti durdu zaten dönmekten uyuyamiyorumm
Kabuslar bi geçiyo bi geliyo, endişeyle yatıyorum yavv. bi de gerçekmiş gibi görüyorum günüm mahvoluyoo
kabuslara ara vermiştik ne güzel gene başladık o kadar mutsuz uyandımki :S
Aynen ezinem, güne sıfır moralle başlıyorum sonrada toplan toplanabilirsen. Sanırım bu sersemliklerin, baş ağrılarınında sebebi bu.

Kızlar telefonunuz android ise bebeğim diye bir program yükledim. Tavsiye ederim. Telefona yükleyip adini sat ı giriyorsun. Ne kadarlık hamile olduğunu, kac günün kaldığını görüyorsun. Birde haftana göre annede bebekte olusan degisiklikten bahsediyor. Çok güzel bence

valla canım hiç sorma şu son aylarımızda bi bitseydi ondan sonra moralsizlige bile fırsat bulamıcaz inşallah

çatlaklar bende karnımda yokta basenlerimde başladı enteresan

Ben gobegımden uyuyanıyorum sızler uyuyabıliyor musunuz bırde kabuslar görüyorum yaa rüyamda neler görüyorum neler
bende sağa sola dönerken kendi göbüşümden uyanıyorum :)) ammaaaa bana kabus demeyinnn, yetti garii bu kabuslarr
diyorum ya zullummm uykudan soğudum artıkın yavv :)
valla canım hiç sorma şu son aylarımızda bi bitseydi ondan sonra moralsizlige bile fırsat bulamıcaz inşallah

çatlaklar bende karnımda yokta basenlerimde başladı enteresan
inşallahh ezinemmm yaaa, hayırlısıyla bi geçsin sağ salim atlatalım inş. :)

kızlar ALLAH yardımcınız olsun ben oyle kabus gormuyorum cok sukur ama benımde uyku duzenım yok gobusmdenmı sıcaktanmı bılmıyorum hıc uyuyamıyorum sabaha kadar 5-6 defa uyanıyorum oda oda gezıyorum belkı uyusam bende kabus gorucem ama uyuyamıyorumkı

uyku demeyin 4lere kadar uykumuz yok oglumla bizim sabahta sıcaktan uyuyamıyoruz en geç 10 oglumla dönemiyoruz bile

evet canimm 88 güncük :) vallahi hala gözlerim uykulu gibi gezyorum napiyim uyumaya calissam uyuyamiyorum ordan oraya dön..uyumayincada böyle yorgun oluyorum allahim hayirlisini versin

bendede karnımda hıc catlak yok basenmde 2 3 cızgı var oda ılk dogumumdan uykularm guzel ama sıcklr artıyo napcz bılmm tansıyon sorunu yasayan varmı sızınkıler yuksekmı dusuk mu merak ettm ben her zaman takıp etmeye calısym ama her gun gıremym aynı haftalarda oldgmz için takıp edym sızlernde ne gıbı sıkayetnz oldgunu bazen rahatlym bak normalmıs onlardada var dıyom

slm kızlarrrgerçi kimse yok ama tabii herkesin kocasıı evde ya da gezmedesinizbizde oğlumla evdeyiz.henuz benım de çatlağım oluşmadı ama doğumdan sonra bellı olur dıyen var 7,aydan sonra da çıkabılır dıyolar.bende sankı dünden beri şişiyorum ya da kılolar artıyor.yuzugumu takamadım dun en son 66 idim.haftaya kontrol var bakalım kaç kılo daha aldım

Günaydın kızlarrr.....
bu midemi ne yapacağım bilmiyorum yarına kadar mevlam dayanma gücü versin de yarın ilaç yazdırayım doktoruma...gece saat2 ye kadar kıvrandım durdum midemin yanmasından ve ağrısından... 2 gibi uykuya geçmişim hatırlamıyorum saatt 4 de kabus sendromunu bende artık açmış bulundum ve içimde kötü bir hisle uyandım..gözlerimi kapatıyorum uykuya geçiyorum tekrardan kabusa kaldığımız yerden devam ediyoruz...hiç uyuyamadım sabah 9 gibi dalmışım uykuya 1 saat uyumuşum sersem gibiyim....

reflü mü başladı canım..son aylarda oluyormuş dr lar şurup veriyolarmış

reflü mü başladı canım..son aylarda oluyormuş dr lar şurup veriyolarmış

benim zaten sorunluydu canım midem 8 ay tedavi gördüm ülser reflü gastrit hepsi mevcuttu...şimdiye kadar şikayetçi değildim midemden ama bir haftadır öldürdü beni...evet dün doktoruma dedim gaviscon veya rennie yazalım dedi hangisini istersen bende delilik ettim hepsini pazartesi yazalım hocam dedim...

Son düzenleme:

herkes onun çok zor olduğunu soyluyor özellikle ablam..bakalım daha ne sıkıntılarımız çıkacakekim bi gelseydı hepimizde kuzcukları alsaydık sağlıkla kucaklarımıza

benımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyorne gıcık

herkes onun çok zor olduğunu soyluyor özellikle ablam..bakalım daha ne sıkıntılarımız çıkacakekim bi gelseydı hepimizde kuzcukları alsaydık sağlıkla kucaklarımıza

zaten kucağıma aldığım günün hayalini kurup bu sıkıntıya dayanıyorum canım yoksa çekilecek acı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…