- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kahramanmaraştayım canım...sen hangi şehirdesin canım..
benımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyor ne gıcık
kahramanmaraştayım canım...
yaa benım eşimde Elbistan doğumlu.ama aslen Malatyalı.sen oralı mısn gelin olarak mı gıttın.
Canimcim keske uyandigimizda o vakit gecmis olsa ama maalesef biraz daha sabr edecegiz
Sezinimmm nasilsin?yalniz olmadigima sevindim genelde pazar günleri kimse olmuyor burda ama sen geldin ya oohh :)
Ooo sende ciftlere düsmüssün ne güzel evet aslinda az kaldi gibi ama bir yandanda daha var gibi ne bileyim gecsin hemen istiyorum..elif nasil annesi senin keyifler nasil ?özledim kiz seni
benımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyor ne gıcık
sorma ne sinir bozucu demii poposoncum benımde durum aynıı rengıde koyulaşıyo tuylerın ayva tuyler sıyah sıyah oldular nefret ederımkı eşimde benım sarıışın adamda tuy yokk ay ınsan utanıyo karnını açmayabenım hamılelıkte ağda çukuruna düşesim gelıveriyor
of ya o dert bendede var malesef ne olacak bu kıllar uzuyolar bide sinir oluyorum geçermiki dogumdan sonrabenımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyor ne gıcık
Ankara dan kimsecikler yok mu
ay evet yaa.ben eşime bazen çatlak kremımı surduyorum daha doğrusu o sürmek ıstıyor bebişin hareketleri hoşuna gıdıyo.hele bir de salonda isek ışık bembeyaz benım göbek kocaman ve sıyah tüyler kremı surunce de yapışıyorrr ıykkk ben kendımden tıksınıyorum o da bışey olmaz diyo.
Ankara dan kimsecikler yok mu
aahh cancazım kader arkadaşım geldimmmm.21: ee sen özlettin kendını bi gittin alışverişe daha uğramadın pek buralara napıyım canm markete gittim geldimmm abooooooooooo deli sıcak bı bungunlukkk nemm fenaa eve dar düştüm şekercik kızım resmen ramazan davulcusu gib i güm güm kızlar nazık olur dımı ama teyzesii sen neler yapıyoonn bakem
of ya o dert bendede var malesef ne olacak bu kıllar uzuyolar bide sinir oluyorum getırdıgıçermiki dogumdan sonra
evet canım benım ağda yaptırdığım kadın sakın dokunma geçer dedi.
ben varım ankaradan canım
iş yapıyorum az uz yarın kadın gelecek ortalık topluyorum
Bende Ankara'da yım canım sen neresinde sin ?
kullandığımız kremlerde yaparmış mesela özellıkle yağlı kullanılıyosa yanı badem yagı bebe yagı gibi beslıyomuş tuyleriii ahhhhhhh yawrucuklar doğsa kızlarr unutcaz aklımıza gelmıcek bunlar akadşımın kızı bır bucuk aylık oldu kendılerınden geçmişler uykusuzzz ağlamalar alt al ust değiştirrmeler curcuna olmuş evv bizi neler beklıyor bakalım
dıkmen sokullu dayım..sizler nerelerdensınız bakalım
uyku setine bayıldım canım çok güzelmiş nevresmde öle güle güle kullansın ogluşunFunny Bears
Mickey Scrıbble Play Baby
kızlarr oğluşuma aldığım nevresım takımı ve uyku setı.uyku setı organık dıye aldım.
dıkmen sokullu dayım..sizler nerelerdensınız bakalım
Bende akdere deyim canım kontrol için hangi hastaneye gidiyorsun ?
canım burda 29 mayıs hastanesı var oraya gıdıyorum.yuruyerek 10 dk da gidiyorum.sen nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?