2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aahh cancazım kader arkadaşım geldimmmm .21: ee sen özlettin kendını bi gittin alışverişe daha uğramadın pek buralara napıyım canm markete gittim geldimmm abooooooooooo deli sıcak bı bungunlukkk nemm fenaa eve dar düştüm şekercik kızım resmen ramazan davulcusu gib i güm güm kızlar nazık olur dımı ama teyzesii sen neler yapıyoonn bakem

benımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyorne gıcık

sorma ne sinir bozucu demii poposoncum benımde durum aynıı rengıde koyulaşıyo tuylerın ayva tuyler sıyah sıyah oldular nefret ederımkı eşimde benım sarıışın adamda tuy yokk ay ınsan utanıyo karnını açmaya benım hamılelıkte ağda çukuruna düşesim gelıveriyor

ay evet yaa.ben eşime bazen çatlak kremımı surduyorum daha doğrusu o sürmek ıstıyor bebişin hareketleri hoşuna gıdıyo.hele bir de salonda isek ışık bembeyaz benım göbek kocaman ve sıyah tüyler kremı surunce de yapışıyorrrıykkk ben kendımden tıksınıyorum o da bışey olmaz diyo.

benımde ki göbeğimdeki tüyler uzuyor ben anlamadım yaaa sınır oluyorumherkse dokulur doğumdan sonra dıyor hem çoağldı hemde uzuyorne gıcık
of ya o dert bendede var malesef ne olacak bu kıllar uzuyolar bide sinir oluyorum geçermiki dogumdan sonra
Ankara dan kimsecikler yok mu

ben varım ankaradan canım
iş yapıyorum az uz yarın kadın gelecek ortalık topluyorum

kullandığımız kremlerde yaparmış mesela özellıkle yağlı kullanılıyosa yanı badem yagı bebe yagı gibi beslıyomuş tuyleriii ahhhhhhh yawrucuklar doğsa kızlarr unutcaz aklımıza gelmıcek bunlar arkadşımın kızı bır bucuk aylık oldu kendılerınden geçmişler uykusuzzz ağlamalar alt al ust değiştirrmeler curcuna olmuş evv bizi neler beklıyor bakalım

Hosgeldinn kuzum evet alisverise bi gittim dönemedim hemen..demek okadar sicak heee aman dikkat et sezinimmm cikma fazla disari.oohh elifcik hareketli ozaman masaallah diyelimde nazar degmesin
Olsun nazik fln olmasin ne güzel annesine vuruyor iste ben burdayim annecigim iyiyim diyor daha ne istiyosun kizzz :) sen devam et teyzecigim anneye vur hep
Vallahi bende iste gezdim bi iki gün dün ablamdaydik yemege gittik gece bayaa gec geldik..acaip bi yorgunluk cöküyor bu ara bacim ya ne yapsam ne etsem de gecse bilemedimki

Bende Ankara'da yım canım sen neresinde sin ?

dıkmen sokullu dayım..sizler nerelerdensınız bakalım

bende ilk 40 gündeen ve gazdan korkuyorum.

Kizlar o tüyler bende de var uzuyorlar ben hiç kafaya takmiyorum ama çatlaklar beni çok üzüyor ç ile başlayan birsey duysam ölüm üzüntüden :84:birde hiç dışarı çıkmak istemiyorum her gören hamile misin gibi yorumlar yapıyor sanki herkez bana bakıyor ama yürüyüş iyi geldi benim göbek deligim dışarı doğru çıkıyor gibi kızlar.ya bu çatlaklar mor ve kırmızı çizgiler mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…