2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar biz temizlik yaptık kızımla ve cooooooooooooooook yorulduk sağ bacağım kaskatı tabi karnım da sanırım fazla zorladım kendim hep eşimle yapardık bu sefer evde değil ne yazıkkı evdeki hersey battı bana salonda oturuyoruz burayı yapayım diye basldım en son banyoyu ovarken buldum kendimi eşim gelene kadar geçse bari yoksa çok fena zılgıt yicem

amin canım hepimizinnn yardımcısı olsunn. ben suan esimin ailesinin yanında kasabada kaldığım için gece balkonda ya da çatı katında serince yatabiliyorum ama bende kabuslar yüzünden uyuyamıyorum ne iş yav :) sen nerede yaşıyosun canımcım ?
uyku demeyin 4lere kadar uykumuz yok oglumla bizim sabahta sıcaktan uyuyamıyoruz en geç 10 oglumla dönemiyoruz bile
ben de gündüzleri mahvoluyorum, Allahım bu nası bi sıcaktır böyle
evet canimm 88 güncük :) vallahi hala gözlerim uykulu gibi gezyorum napiyim uyumaya calissam uyuyamiyorum ordan oraya dön..uyumayincada böyle yorgun oluyorum allahim hayirlisini versin
çoğu gitti azı kaldı kuzum az daha sabretcez ama nası bilemedim vallahi, sıcaklar ne hale sokuyo insanı
Kuzum bende suan mide yanmasıyla yazıyorum, biraz önce bayılcaktım neredeyse. bi bulantı gibi başlıyo ardından kavruluyo midem. resmen ateş düşmüş gibi bugün canımın çok istediği bişey vardı dayanamadım sonunda yedim ama biraz yağlıydı. Sonrasında durum bu işte. Toz soda içtim bi çay kaşığı, o biraz rahatlattı şükür.
Ankara dan kimsecikler yok mu
ahh memleketim ahhhh Bende ankaralıyım emme ıspartaya gelin geldim :)

aslında bızı zorluyor sıcaklar ama bebıslerımız rahat edecek onların rahatlıgı daha onemlı ben istanbulda yasıyorum canım nem sıcak cok kotu bıde mıde yanması offff cok zor

aslında çatlak beyaz oluyo ve kalıcı oluyo.ama güzel olan şu ki kırmızılar doğumdan sonra geçiyomuş.yenı doğum yapan arkadaşım var bebeği 3 aylık oldu kırmızı olan çatlaklarım geçti dedi.ve o da baya kılolu bı kız.benım göbek deliğim de biraz küçüldü..tabi doğumdan sonra eskı göbeklerimiz biraz zorr

aslında bızı zorluyor sıcaklar ama bebıslerımız rahat edecek onların rahatlıgı daha onemlı ben istanbulda yasıyorum canım nem sıcak cok kotu bıde mıde yanması offff cok zor
oyyy büyükşehirleriii hiç sorma kuzum yaa, bende ankaraya ailemin yanına gittim, başımı dışarı uzatasım bile gelmiyodu. Şimdi burasıda aşırı sıcak ama en azından gürültü ve hava kirliliği yönünden çok iyi. Geceleri çatı katında yatmak rahat oluyo en güsel yönlerinden biri de bu olsa gerek. çünkü kendi yatak odamızda yatıpta gece uykum bölündüğünde ağlıcak dereceye geliyorum sıcaktan. Mide desen o biçim, suanda bile yanıyo

canlar ıse yarıyormu bılmıyorum ama annem her telefonda hatırlatıyor yanında olamazsam sakın unutma karnını sar sarkmasın dıyor aklınızda bulunsun sızınde

canlar ıse yarıyormu bılmıyorum ama annem her telefonda hatırlatıyor yanında olamazsam sakın unutma karnını sar sarkmasın dıyor aklınızda bulunsun sızınde

normal doğum olursa bende sarmayı düşünüyorum.ama sezeryan olursak saramyız.acaba dogrumudur o gobegın gıder derler hep ama eskiler:26::26:

bizimkilerde aynısını sölüyo, bir de bizler için tasarlanan kemerler varmış. onlarda işe yarıyo diyolar ama kullanan var mı bilmiyorum :26:

evet canım hakılsın bı bes dakıka markete gıdıyım dedım oldumm acayıp bunaltıcı ben oda oda gezıyorum sabaha kadar neyse en azından sıcak cekmıyorsun bızım gıbı :))benımde mıde aynı durumdaa

bizimkilerde aynısını sölüyo, bir de bizler için tasarlanan kemerler varmış. onlarda işe yarıyo diyolar ama kullanan var mı bilmiyorum :26:

normal doğum olursa bende sarmayı düşünüyorum.ama sezeryan olursak saramyız.acaba dogrumudur o gobegın gıder derler hep ama eskiler:26::26:

kemerı hıc duymadım canım bı arastıralım bakalım :))
walla eskıler dıyorsa vardır bı bıldıklerı inş normal dogum olur

pzr gunlerı nıye bu kadar sıkıcı geçer.okul zmanı da oyleydı pazarları hıç bıtmek bılmez ve sıkıcı..bı de eşlerimiz çalışıyosa

pzr gunlerı nıye bu kadar sıkıcı geçer.okul zmanı da oyleydı pazarları hıç bıtmek bılmez ve sıkıcı..bı de eşlerimiz çalışıyosa

ben de üni döneminde sevmişimdir bu pazarları harıcınde hıc sevemedım sımdıde sevmıyorum dedıgın gıbı esın calısınca kalıon tek basına gun hıc gecmıyor

ben de üni döneminde sevmişimdir bu pazarları harıcınde hıc sevemedım sımdıde sevmıyorum dedıgın gıbı esın calısınca kalıon tek basına gun hıc gecmıyor

evet..sıcak ve yapacak bir şey yok.bazen keşke çalışıyor olsaydm dıyorum ama hamıle hamıle sıcakta hıç çekılmez heraldehoş hamıle kadını kim işe alır acebaa

allahım yardımcımız olsunnnn canımcım. bir dahaki sefere kış hamişi olmayı planlıyorum artık şimdiden

evet..sıcak ve yapacak bir şey yok.bazen keşke çalışıyor olsaydm dıyorum ama hamıle hamıle sıcakta hıç çekılmez heraldehoş hamıle kadını kim işe alır acebaa

canım ben kursa gıdıyordum bu hafta bıttı ınan sıcakta hıc cekılmıyordu iş olsa ne yapardım ALLAH bılır bebeklerımzı bı dunya getırelım ozaman sıkılmaya fırsat bulamayacagız galıba bol aksıyonlu bı hayat beklıyor bızı kızlarrrr

Benim kırmızı ve mor cizgilerim var acaba geçer mı

allahım yardımcımız olsunnnn canımcım. bir dahaki sefere kış hamişi olmayı planlıyorum artık şimdiden

amın canım ama bence boyle ıyı oldu sımdı dogum yaptıgını dusunsene o kucucuk yavrular bu sıcaklarda ne yapacaktı sımdı bı bıraz cekerız ksında guzel guzel evımzıde buyuturz seneye yazın beklısın bızı tatıller yollarrr

bende hiç istemedim yazın hamıle olmayı ama istediğim tarıh de olmadı.bırde benım doğum tarıhım 8 ekim,eşim de 9 ekim,oğluşta gününde gelirse 7 ekim olacak.sırayla yanı..buranın takvımınde 8 ekim gorunuyor ama 31.aralık benım son adet tarıhım yanı 7 ekim dr un hesaplamasına göre.

ay evet yaa aynen hele bı gelsinler dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…