- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Şimdiki sıkıntılara o kadar dalmışım ki tatilleri yolları hiç düşünmemişim kıss iyi söyledin vallaamın canım ama bence boyle ıyı oldu sımdı dogum yaptıgını dusunsene o kucucuk yavrular bu sıcaklarda ne yapacaktı sımdı bı bıraz cekerız ksında guzel guzel evımzıde buyuturz seneye yazın beklısın bızı tatıller yollarrr
Şimdiki sıkıntılara o kadar dalmışım ki tatilleri yolları hiç düşünmemişim kıss iyi söyledin vallagerçi ben kışında soğuktan korkuyodum acaba daha mı çabuk hastalanır felan diye ama nasıl olur bilemiyorum. karşı komşununda 2,5 aylık bebişi var şuan, zıbınla duruyo mis gibi, yüzüne yel deyse ağlıyo sıpa ya
ayyy çokk güselll olurrrr, Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla ve zamanında göndersin inşallahbende hiç istemedim yazın hamıle olmayı ama istediğim tarıh de olmadı.bırde benım doğum tarıhım 8 ekim,eşim de 9 ekim,oğluşta gününde gelirse 7 ekim olacak.sırayla yanı..buranın takvımınde 8 ekim gorunuyor ama 31.aralık benım son adet tarıhım yanı 7 ekim dr un hesaplamasına göre.
ay evet yaa aynen hele bı gelsinler dee
allah iyiliğini versin kuzuşum, Şimdiden şartlarımızı kabul etsinlerde gelsinler mi diyosunwalla ben bu senenın acısını cok fena cıkaracam canım bu sene kaldık evlerde bebısler yuzunden onlarda sakın kısın hastalanayım demesınler bız onlar ıcın neler cekıyoz
hoşgeldinnn loorimmmm, hayrola canımcım neyin var ? :26:Ben geldim kizlar bugun cok tuafim ya cok adieu Canon sikiliyooooo :''(
Ben geldim kizlar bugun cok tuafim ya cok Canim sikiliyooooo :''(
allah iyiliğini versin kuzuşum, Şimdiden şartlarımızı kabul etsinlerde gelsinler mi diyosun
oyle canım bız anne olarak ustumuze dusenı yaparız onlarda yapsın sımdıden bunları bılsın bozusmayalım sonra
bende de oluyo ara ara ama salavatlamaya çalışıyorum tatlişkomNe biliyim yazyagmuru cok sikiliyorum yemek yedim uzandimhosbulduk bu arada
otoriter annem benimmmmmmhosgeldın canım neden canın sıkılıyor canım hayırdır
oyle canım bız anne olarak ustumuze dusenı yaparız onlarda yapsın sımdıden bunları bılsın bozusmayalım sonra
Hosbulduk canim bilmiyorum ki anlamadim fenalardayim
Haklisin canim neyse sallayalim :) bebeklerimizden bahsedelim Biz bugun esimle konusuyoruzda diyoruz ki kime benzicek nasil bisey olucak :):):)
Sizlerle konustukca iyi oluyorumm canimm :)
Yürüyüşümüzü tamamladık geldik ama midemiz yine aynı yanıp kavruluyo içeride birşeyler...Bu yüzden canım birşey de yemek istemiyor..
Haklisin canim neyse sallayalim :) bebeklerimizden bahsedelim Biz bugun esimle konusuyoruzda diyoruz ki kime benzicek nasil bisey olucak :):):)
en güseli canımcım, koyver gitsinHaklisin canim neyse sallayalim :) bebeklerimizden bahsedelim Biz bugun esimle konusuyoruzda diyoruz ki kime benzicek nasil bisey olucak :):):)
ohh ohh ne güsel :)Yürüyüşümüzü tamamladık geldik ama midemiz yine aynı yanıp kavruluyo içeride birşeyler...Bu yüzden canım birşey de yemek istemiyor..
Sut ic canim iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?