2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şimdiki sıkıntılara o kadar dalmışım ki tatilleri yolları hiç düşünmemişim kıss iyi söyledin valla gerçi ben kışında soğuktan korkuyodum acaba daha mı çabuk hastalanır felan diye ama nasıl olur bilemiyorum. karşı komşununda 2,5 aylık bebişi var şuan, zıbınla duruyo mis gibi, yüzüne yel deyse ağlıyo sıpa ya

walla ben bu senenın acısını cok fena cıkaracam canım bu sene kaldık evlerde bebısler yuzunden onlarda sakın kısın hastalanayım demesınler bız onlar ıcın neler cekıyoz

ayyy çokk güselll olurrrr, Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısıyla ve zamanında göndersin inşallah benim son adet tarihine göre beklenen doğum tarihim burayla aynı ama buranın tahviminde dikkatimi çeken +0 olan günleri bu tahvimde göremiyoruz. Yani; benim perşembe günü 23+6 idi. 24 haftalık yazıyodu. ondan sonra 24+0 olması gerekirken 23+7 olarak alıyo ve bir gün gecikmeyle yeni haftayı gösteriyo. Cuma yerine cumartesi 25 haftalıksınız yazdı :26:

walla ben bu senenın acısını cok fena cıkaracam canım bu sene kaldık evlerde bebısler yuzunden onlarda sakın kısın hastalanayım demesınler bız onlar ıcın neler cekıyoz
allah iyiliğini versin kuzuşum, Şimdiden şartlarımızı kabul etsinlerde gelsinler mi diyosun

Ben geldim kizlar bugun cok tuafim ya cok Canim sikiliyooooo :''(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldim kizlar bugun cok tuafim ya cok Canim sikiliyooooo :''(

hosgeldın canım neden canın sıkılıyor canım hayırdır

Ne biliyim yazyagmuru cok sikiliyorum yemek yedim uzandim hosbulduk bu arada
bende de oluyo ara ara ama salavatlamaya çalışıyorum tatlişkom iyi şeyler düşünmeye çalış, büyük ihtimalle stres ve sıcak kaynaklıdır. İstersen bi duş al, o da az biraz da olsa iyi geliyo :)

hosgeldın canım neden canın sıkılıyor canım hayırdır

oyle canım bız anne olarak ustumuze dusenı yaparız onlarda yapsın sımdıden bunları bılsın bozusmayalım sonra
otoriter annem benimmmmmm ama haklısın şekerim, şimdiden yüz vermemek gerek

Son düzenleme:
Yürüyüşümüzü tamamladık geldik ama midemiz yine aynı yanıp kavruluyo içeride birşeyler...Bu yüzden canım birşey de yemek istemiyor..

Haklisin canim neyse sallayalim :) bebeklerimizden bahsedelim Biz bugun esimle konusuyoruzda diyoruz ki kime benzicek nasil bisey olucak :):):)

hoşgeldinn şekerimm..bizde çok merak edıyoruz 28.hafta da renkli ultrasona girecem.senın oyle bi şansın yok mu oralarda

Yürüyüşümüzü tamamladık geldik ama midemiz yine aynı yanıp kavruluyo içeride birşeyler...Bu yüzden canım birşey de yemek istemiyor..

canım o yanma hepımızded var soda bıraz rahatlatıyor ama kurtulus yok çekecezzzz mecburrrr :)))

Haklisin canim neyse sallayalim :) bebeklerimizden bahsedelim Biz bugun esimle konusuyoruzda diyoruz ki kime benzicek nasil bisey olucak :):):)

süprız yumurta gıbı bısey ne cıkacak karsımıza hıc bılmıyoruz bızde arada tahmın yapmaya calısyoruz gozları renklı olur dıyoruz babada yesıl annede ama yınede ne cıkacagı bellı olmaz

en güseli canımcım, koyver gitsin yoksa bunalıma giriyo insan yav.
Bisde çok merak ediyoruz ya hele ki zaman yaklaştıkça :)
ohh ohh ne güsel :)
hepimizin midesi aynı durumda sanırsam. benimde öyle malesef. Süt, soda veya elma denedinmi canım ?
Bende bikaç kez geçiştirdim bunlarla ama şuan fayda etmiyo. Biraz önce toz soda iç dedi annem, onu içtim git gide azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…