canım o yanma hepımızded var soda bıraz rahatlatıyor ama kurtulus yok çekecezzzz mecburrrr :)))
süprız yumurta gıbı bısey ne cıkacak karsımıza hıc bılmıyoruz bızde arada tahmın yapmaya calısyoruz gozları renklı olur dıyoruz babada yesıl annede ama yınede ne cıkacagı bellı olmaz
en güseli canımcım, koyver gitsinyoksa bunalıma giriyo insan yav.
Bisde çok merak ediyoruz ya hele ki zaman yaklaştıkça:)
ohh ohh ne güsel :)
hepimizin midesi aynı durumda sanırsam. benimde öyle malesef. Süt, soda veya elma denedinmi canım ?
Bende bikaç kez geçiştirdim bunlarla ama şuan fayda etmiyo. Biraz önce toz soda iç dedi annem, onu içtim git gide azaldı.
Aynen ya bilmiyoruz ve cooook merak ediyoruzz :):):):) bakalim ne cikicak
bende yeşil ekşi elmayı çok seviyorum ama midem yanarken kar etmiyo kuzum, inşallah sana faydası olur. Hiçbişey bulamazsan dediğim gibi toz soda(yemek sodası) deneyebilirsin. yakında market bakkal vs varsa. bana baya faydası oldu.şimdiye kadar pekmezle geçiştirdim hep pekmezimde bitti evde... annemi aradım napcam diye elma dedi annemde...bakalım elmayı deneyeceğim ama evde de yeşil ekşi elma var...inşallah faydası olur..
Esin yokmu canim cok kotuysen o Alsin he Bide papatya cayi da iyi geliyo
Bende geliyim bende bendeeeekomşunun biri yüksek sesle ibrahım Tatlıses ın yalnızım dostlarmı dinliyorçıkıp eşlik edesim varrrrrr
bende yeşil ekşi elmayı çok seviyorum ama midem yanarken kar etmiyo kuzum, inşallah sana faydası olur. Hiçbişey bulamazsan dediğim gibi toz soda(yemek sodası) deneyebilirsin. yakında market bakkal vs varsa. bana baya faydası oldu.
şimdiye kadar pekmezle geçiştirdim hep pekmezimde bitti evde... annemi aradım napcam diye elma dedi annemde...bakalım elmayı deneyeceğim ama evde de yeşil ekşi elma var...inşallah faydası olur..
Ben iciyorum canim yatmadan cok rahatliyorum ic faydasini gorursun ins.
büyük ihtimalle vardır canımcım. Yemek sodası biçok yerde bulunuyo. Bende şimdiye kadar hiç bilmezdim kullanmadığımdan ama kayınvalidemde de reflü sorunu var o da kullanıyo arada. Banada o içirdi ve şuan şükür kalmadı yanma. Bugün bayılcak dereceye gelmiştim.evin yan tarafında migros var ama var mıdır hiç dikkatimi çekmedi...
komşunun biri yüksek sesle ibrahım Tatlıses ın yalnızım dostlarmı dinliyorçıkıp eşlik edesim varrrrrr
Hahaha bende geliyorum :)
Bende geliyim bende bendeeee
Allah yardımcın olsun canm yaa .inş benım başlamz reflümm
tutmayınn beni bendeee geliyorummm1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?