- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
büyük ihtimalle vardır canımcım. Yemek sodası biçok yerde bulunuyo. Bende şimdiye kadar hiç bilmezdim kullanmadığımdan ama kayınvalidemde de reflü sorunu var o da kullanıyo arada. Banada o içirdi ve şuan şükür kalmadı yanma. Bugün bayılcak dereceye gelmiştim.
toplanın gariiiisıgara içen varmıydı aramızdaaa gençlerrrrr ben içiyordum hamılelıkle bıraktım.ama doğum yapayım eve geleyim bır tane yakacam ve dıbıne kadar içecemmm ohhh missss
şimdi gördüm de 80'li günlere düşmüşüm... yaklaştıkça doğumdan korkmaya başlıyorum
toplanın gariiiisıgara içen varmıydı aramızdaaa gençlerrrrr ben içiyordum hamılelıkle bıraktım.ama doğum yapayım eve geleyim bır tane yakacam ve dıbıne kadar içecemmm ohhh missss
Canımcım genelde duyduklarımız yüzünden korkuyoruz doğumdan ama o an nasıl olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Şuna da inanıyorum ki beynimize hangi düşünceyi aşılarsak, gerçekte öyle olmasa bile biz öyleymiş gibi yaşıyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı, kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah.şimdi gördüm de 80'li günlere düşmüşüm... yaklaştıkça doğumdan korkmaya başlıyorum
şimdi gördüm de 80'li günlere düşmüşüm... yaklaştıkça doğumdan korkmaya başlıyorum
hayırlıı olsn canım sen safagı baya azaltmıssın ılk dogum yapacaklardan bırı olabılırsınn :))
Şuan içtiğime baktım Ak-ay yazıyo, besin türü içilir diyo üzerinde. Karbonat türevi bişey kuzum.
bilmem hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar inemde bakam bari...belli bir marka var mı?
Canımcım genelde duyduklarımız yüzünden korkuyoruz doğumdan ama o an nasıl olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Şuna da inanıyorum ki beynimize hangi düşünceyi aşılarsak, gerçekte öyle olmasa bile biz öyleymiş gibi yaşıyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı, kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah.
Ne kadar hesap kitapta yapsak eminim evdeki hesap carsiya uymicak hayirlisiyla sag saglim doguralim .
aynen ya ben cok korkuym ama bı taraftanda bıtsın artk hamılelık dıye bakıym sıkıldm artk ya hıc gecmıyo gıbı gelıyo zamn
evet ilk kez doğum yapıcam.. :S normal doğum istiyorum epiduralsiz... ama zaman yaklaştıkça korkuyorum. İnşallah bir problem olmaz..
Aynen canım, benimde arada bi aklıma geliyo ama önemsemiyorum. Herkesin ilk ve ikinci doğumu bile birbirini tutmuyoken, biz ne kadar düşünsekte boş. Hayırlısı olsun inşallah :)Ne kadar hesap kitapta yapsak eminim evdeki hesap carsiya uymicak hayirlisiyla sag saglim doguralim .
aynen oyle..sağlıklı olsunlar da..çekilen acılar geçer.bende çantamı hazırlamayı duşunuyorum.gecelik pijama falan filan..çok heycanlı ve güzel telaşlar yaa
Ne zaman cantayi hazirlicaksin papom? Evet ya gecelik fln filn var daha ben hem gecelik hem pijama alicam 4 gun kalicam. Daha canta bile almadim ben
aynen oyle..sağlıklı olsunlar da..çekilen acılar geçer.bende çantamı hazırlamayı duşunuyorum.gecelik pijama falan filan..çok heycanlı ve güzel telaşlar yaa
onlaarı bı kucagımıza alalım tum acıları unutucaz inşkızz ben hazırladım bıle odanın bı kosesınde duruyor bı kac eksıgımzı var ama olsun fotograf makınası bıle ıcınde
doğum zamanımız aynı gün seninle:) geçmiyo sanıyorum bende ama geri dönüp bi bakıyorum 2 hafta geçmiş... ben öğretmenim tatile girdikten sonra hepten sıkılmaya başladım evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?