2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bilmem hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar inemde bakam bari...belli bir marka var mı?

toplanın gariiiisıgara içen varmıydı aramızdaaa gençlerrrrrben içiyordum hamılelıkle bıraktım.ama doğum yapayım eve geleyim bır tane yakacam ve dıbıne kadar içecemmm ohhh missss

yok canım ben kullanmıyorumm ama bende sarkının dıbıne kadar eslık ederımm boyle bı balkonda terasta ohhhhh pufur pufur ese esee ne guzell olurr

şimdi gördüm de 80'li günlere düşmüşüm... yaklaştıkça doğumdan korkmaya başlıyorum
Canımcım genelde duyduklarımız yüzünden korkuyoruz doğumdan ama o an nasıl olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Şuna da inanıyorum ki beynimize hangi düşünceyi aşılarsak, gerçekte öyle olmasa bile biz öyleymiş gibi yaşıyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı, kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah.

cok dogru söylüyosn arkadasm bıde bende panık atak var ılk dogumm normdı ama sımdı napcm bılmym ozaman yoktu ılk 3 ay depresyona gırdm cok zor ge tı hep dogumu dusunuyodm ama sımdı kendımı dınlemym gezym dusunmemeye calısym ama bugun cok fenaydm ya kafam salak gıbıydı tansynm dusmustr dıye gıttm salak gıbı tuzlu ayran içtm daha fena oldm meger tansıynm cıkmıs 14 7 baya etkıledı benı bıde sıcak inş bıdaha olmz ya

Ne kadar hesap kitapta yapsak eminim evdeki hesap carsiya uymicak hayirlisiyla sag saglim doguralim .

aynen oyle..sağlıklı olsunlar da..çekilen acılar geçer.bende çantamı hazırlamayı duşunuyorum.gecelik pijama falan filan..çok heycanlı ve güzel telaşlar yaa

aynen ya ben cok korkuym ama bı taraftanda bıtsın artk hamılelık dıye bakıym sıkıldm artk ya hıc gecmıyo gıbı gelıyo zamn

doğum zamanımız aynı gün seninle:) geçmiyo sanıyorum bende ama geri dönüp bi bakıyorum 2 hafta geçmiş... ben öğretmenim tatile girdikten sonra hepten sıkılmaya başladım evde..

evet ilk kez doğum yapıcam.. :S normal doğum istiyorum epiduralsiz... ama zaman yaklaştıkça korkuyorum. İnşallah bir problem olmaz..

hıc aklına getırme bole seylerı canım en guzelı dusunmemek Rabbım en ıyısını bılır hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın inş

Ne kadar hesap kitapta yapsak eminim evdeki hesap carsiya uymicak hayirlisiyla sag saglim doguralim .
Aynen canım, benimde arada bi aklıma geliyo ama önemsemiyorum. Herkesin ilk ve ikinci doğumu bile birbirini tutmuyoken, biz ne kadar düşünsekte boş. Hayırlısı olsun inşallah :)

aynen oyle..sağlıklı olsunlar da..çekilen acılar geçer.bende çantamı hazırlamayı duşunuyorum.gecelik pijama falan filan..çok heycanlı ve güzel telaşlar yaa

ya ben henuz almadm bayrmdan sonra alışverış yapcm inş gelmz bebişm hazırlaynca daha cok korkym allah hepımıze saglıklı sıhhatlı kurtulmayı bebişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsn

doğum zamanımız aynı gün seninle:) geçmiyo sanıyorum bende ama geri dönüp bi bakıyorum 2 hafta geçmiş... ben öğretmenim tatile girdikten sonra hepten sıkılmaya başladım evde..

evet canm gecmıyo cok sıkıldm rahat uyuyamym yuz üstü yaTmayı özledm havalr sıcak sızn ılk dogummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…