2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ne zaman cantayi hazirlicaksin papom? Evet ya gecelik fln filn var daha ben hem gecelik hem pijama alicam 4 gun kalicam. Daha canta bile almadim ben

eşim yarın evde canım..yarın son eksıklerımı almayı duşunuyorum.benım sadece o ve pusetle araba koltuğum kaldı.artık diğer eksıkler doğduktan sonra.bir de ramazan gelıyo eşim oruç tutar onu sıcakta dışarlarda gezdırmeyeyım.senın puseti çok sevdım ben yaa ama ne kadar kullanılır o .3 e kadar idare eder mi bizi

malesefki o meret bende de var canım, anksiyete bozukluğu ile başladı, panik atağa dönüşürken önüne geçmeye çalıştım kayınvalidemiin yardımlarıyla. kısa süreli ilaç kullandım ama tınlamadı bile. En güsel çözüm kendi beynimizde. Evde bi dk tek kalamazken şimdilerde akşama kadar yalnız duruyorum, ninemiz var yatalak ve bilinçsiz ona bile bakıyorum. Pa döneminde sürekli nefesini kontrol ediyodum öldümü diye Rabbim o günlere döndürmesin. Şimdilerde herşeyi sallamaya çalışıyorum oldukça :)

6 yasında kızm var benm cok hareketlı evı cok dagıtıyo bende butun gun arkasını toplym içim rahat etmıyo mecbur onunlada ilgilenmem gerekıyo bazen üzüyo benı cene yarıstırıyo benle onun içinde sıkıldm bıde 1 cı sınıfa baslıck napcm bılmym hem bebek allah yardmcm olsn cogunzn ılk dogum herhalde

Ohh bitirmissin ya sen benim daha duruyo onlar evet canim 3 e kadar yeter 15 kg kadar vede cok hafif. Benimde bebek araba koltugu kaldi onsuz hastaneden cikartmiyolar cunku

iyi o zman yaa bende alıcam ondan.3 ten sonra çocuk napsın zaten.sen orda şanslısın bence bebeğin ilk doğunca sna yıkamasını falan da gösterirler.snaa ve bebişe kıyafet verirleri mi acaba

evet canm gecmıyo cok sıkıldm rahat uyuyamym yuz üstü yaTmayı özledm havalr sıcak sızn ılk dogummu

benim ilk olacak inşallah. ben uyuyamadıkça eşimi de uyandırıyorum. kalk bi başıma yapmadım bu çocuğu sende uyuma diye:) valla ben hareket etmeyi bile özledim. kasık ağrısından yürüyemiyorum bile

bulamadım canım ya..eşimi aradım gelirken getiriver dedim...papatya çayını deneyeyim ben...
bende görsellerden araştırdım resmini bulamadım canım ya, ama yemeklik toz soda dersen veriyolarmış.

Kızlarım size doyum olmas ama benim kocişe dönmem gerek, bekliyo büyük sıpa
öptüm hepinizi görüşürüz

ya ben henuz almadm bayrmdan sonra alışverış yapcm inş gelmz bebişm hazırlaynca daha cok korkym allah hepımıze saglıklı sıhhatlı kurtulmayı bebişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsn

canım korkma yaa benim de ilk ben hiç korkmuyorum hatta bir an once gelsin istiyorum.ben sadece ters bır durum olmasından ve de o an geldiğinde yalnız olmaktan korkuyorum.onun için hastanemı çok yakından seçtim.arabayla 2 dkben oğluşumu bir an önce kucağıma almak istiyorum.doğumda da bağırırz ağlarız falan filan sonra geçer

ısteyerk hamıle kaldm kızm 6 yasında kızmn dogmndan sonra baslaadı tedavılerı hep yarım bıraktm ben fazla sıkıntıya gelemym bıde süreklı bıseylerle mesgul olcm yoksa kendımı dınlemeye baslym ılk 3 ay stres yaptm hep dogumhanelr amelıythanelr geldı gözmn önüne ılacsz atlattm sımdı ıyım ama son aylarda korkudn yasarm dıye cok korkym dusunmemeye calısym yasayan bılır nefes bıle alamydm herseyn kötüsünü düşünydm ya amaan amaan allahm korusn

merhaba annişler nasılsınız biz bugün çok güzel bir haber aldık eşimin teyze oğlunun eşi hamileymiş ailemizde 3 hamile var şimdi bebiş dolacak evlerimizzz

Offf kizlar ya benim bu aralar acaip migdem bulaniyor yani bu 1 haftada 3.kez oluyor ve birden oluyor,neden acaba

gercekten ALLAH yardımcın olsun ısın zor ıkı cocuk ıkısıde ılgı ısteyen zamanlarında ALLAH kolaylık versın belkı okula gıdınce bıraz rahatlarsın benım ılk inş

Al canim al cok hos :) bebegi oradangiyindiriyolar ben sadece hast.cikisi goturucem beziydi kremiydi bunlari veriyolar benim icin kiyafet vermiyolar tabi ebe gelcek dogumdan sonra eve o yapiyo butun temizligini gosteriyo fln.

ay ne güzelen de krem yağ şampuan almadım..hangi marka alıcaz acaba.yaa loorii bir zmanlar bebeklerimizin yolunu gözlerken acaba hamılemıyım derken şimdi doğumdan bahsedıyoruz.çookk şanslıyızzz..

benim ilk olacak inşallah. ben uyuyamadıkça eşimi de uyandırıyorum. kalk bi başıma yapmadım bu çocuğu sende uyuma diye:) valla ben hareket etmeyi bile özledim. kasık ağrısından yürüyemiyorum bile
bızm kendımıze aıt duk varesım cok yogn calısyo sabah 7dde gıdyo aksm 9 dA butun gun ayakta kıyamym uyandrmaya kasık agrım cok yok bazen oluyo kramp gıbı bazen nefesm daralıyo panıkte yapym ondan sızın tansıyonlr nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…