Ne zaman cantayi hazirlicaksin papom? Evet ya gecelik fln filn var daha ben hem gecelik hem pijama alicam 4 gun kalicam. Daha canta bile almadim ben
malesefki o meret bende de var canım, anksiyete bozukluğu ile başladı, panik atağa dönüşürken önüne geçmeye çalıştım kayınvalidemiin yardımlarıyla. kısa süreli ilaç kullandım ama tınlamadı bile. En güsel çözüm kendi beynimizde. Evde bi dk tek kalamazken şimdilerde akşama kadar yalnız duruyorum, ninemiz var yatalak ve bilinçsiz ona bile bakıyorum. Pa döneminde sürekli nefesini kontrol ediyodum öldümü diyecok dogru söylüyosn arkadasm bıde bende panık atak var ılk dogumm normdı ama sımdı napcm bılmym ozaman yoktu ılk 3 ay depresyona gırdm cok zor ge tı hep dogumu dusunuyodm ama sımdı kendımı dınlemym gezym dusunmemeye calısym ama bugun cok fenaydm ya kafam salak gıbıydı tansynm dusmustr dıye gıttm salak gıbı tuzlu ayran içtm daha fena oldm meger tansıynm cıkmıs 14 7 baya etkıledı benı bıde sıcak inş bıdaha olmz ya
Şuan içtiğime baktım Ak-ay yazıyo, besin türü içilir diyo üzerinde. Karbonat türevi bişey kuzum.
Dene canim faydasini goruceksin :)
Ohh bitirmissin ya sen benim daha duruyo onlar evet canim 3 e kadar yeter 15 kg kadar vede cok hafif. Benimde bebek araba koltugu kaldi onsuz hastaneden cikartmiyolar cunku
evet canm gecmıyo cok sıkıldm rahat uyuyamym yuz üstü yaTmayı özledm havalr sıcak sızn ılk dogummu
bende görsellerden araştırdım resmini bulamadım canım ya, ama yemeklik toz soda dersen veriyolarmış.bulamadım canım ya..eşimi aradım gelirken getiriver dedim...papatya çayını deneyeyim ben...
ya ben henuz almadm bayrmdan sonra alışverış yapcm inş gelmz bebişm hazırlaynca daha cok korkym allah hepımıze saglıklı sıhhatlı kurtulmayı bebişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsn
malesefki o meret bende de var canım, anksiyete bozukluğu ile başladı, panik atağa dönüşürken önüne geçmeye çalıştım kayınvalidemiin yardımlarıyla. kısa süreli ilaç kullandım ama tınlamadı bile. En güsel çözüm kendi beynimizde. Evde bi dk tek kalamazken şimdilerde akşama kadar yalnız duruyorum, ninemiz var yatalak ve bilinçsiz ona bile bakıyorum. Pa döneminde sürekli nefesini kontrol ediyodum öldümü diyeRabbim o günlere döndürmesin. Şimdilerde herşeyi sallamaya çalışıyorum oldukça :)
6 yasında kızm var benm cok hareketlı evı cok dagıtıyo bende butun gun arkasını toplym içim rahat etmıyo mecbur onunlada ilgilenmem gerekıyo bazen üzüyo benı cene yarıstırıyo benle onun içinde sıkıldm bıde 1 cı sınıfa baslıck napcm bılmym hem bebek allah yardmcm olsn cogunzn ılk dogum herhalde
Al canim al cok hos :) bebegi oradangiyindiriyolar ben sadece hast.cikisi goturucem beziydi kremiydi bunlari veriyolar benim icin kiyafet vermiyolar tabiebe gelcek dogumdan sonra eve o yapiyo butun temizligini gosteriyo fln.
bızm kendımıze aıt duk varesım cok yogn calısyo sabah 7dde gıdyo aksm 9 dA butun gun ayakta kıyamym uyandrmaya kasık agrım cok yok bazen oluyo kramp gıbı bazen nefesm daralıyo panıkte yapym ondan sızın tansıyonlr nasılbenim ilk olacak inşallah. ben uyuyamadıkça eşimi de uyandırıyorum. kalk bi başıma yapmadım bu çocuğu sende uyuma diye:) valla ben hareket etmeyi bile özledim. kasık ağrısından yürüyemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?