merhaba annişler nasılsınız biz bugün çok güzel bir haber aldık eşimin teyze oğlunun eşi hamileymiş ailemizde 3 hamile var şimdi bebiş dolacak evlerimizzz
gercekten ALLAH yardımcın olsun ısın zor ıkı cocuk ıkısıde ılgı ısteyen zamanlarında ALLAH kolaylık versın belkı okula gıdınce bıraz rahatlarsın benım ılk inş
Cok tuaf duygular papomm rabbim yuzumuze guldu dunyanin en gercekci en kutsal unvanina sahip olucaz :) ben burada bi marka var penaten diye onun her seyini alicam
evt canm ya cocuklarla ılgılenmekten panık atak gelmz aklıma dıyom işim hıc bıtmz kız allahtan öglencı servısle 1de gıdyo aksm 7de gelıo naplm ıdare etcz ama anne olmmk cok guzel bı duygu sımdıde oglum olck kızm ılk basta istemedı ama sımdı alıstı gelıp gelıp karnımı öpüyo kardesm napıyo dıyo bazen tekmelerını duyuyo guzel bı duygu
Ben cikiyorum kizlarrr optum herkesi
bana artık müsaade eşim 1 saat sonra gelir.hepinize iyi akşamalrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdırsın saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın
saolasın canım çok güzel ya eltim hamile 35. haftası ben hamileyim 24 haftam bide şimdi eltim teyze gelini o da 4 haftalık bıcır bıcır olucazz
oooo maşallah canım baya cogalıyosunuz yenı kanlar gelıyor aıleye
öyle vallasen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
ohhh ohhh ne cok ankaralı varmıs kızlar yokmu istanbuldan kimse
:84::84:Hiç bir şey kar etmiyor mideme:84::84:
:84::84:Hiç bir şey kar etmiyor mideme:84::84:
Ben istanbuldayım. Bu kadar kişiyiz vardır istanbuldan birileri heralde :)
bılmıyorum walla canım bı sen cıktın bı ben baska cıkacakmı bakalım sen neresındesın istanbulun:) sarkı gıbı oldu kız sen istanbulun neresındensınn
bende istanbulluyum kızlar neresindesiniz ben başakşehirdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?