bız yakınız galıba bende halkalıdayım
aa evet yakınız kuzzu hangi hastaneye gidiyorsunn
tem hospital e gdıdyorum canım sen?
:84::84:Hiç bir şey kar etmiyor mideme:84::84:
medipol megaya gidiyorum
tem hospitaldaki doktor iyiyimiş öyle duydum bayan doktor adını bilmiyorum
ben yeker beye gıdıyorum canım cok memnunum bayanın adı yasemındı sanırım
kızlar yine sayfaları coşturmuşsunuz..haftasonu çok giremedim okuyamadım..kaçırdığım bişey var mı bilmem gereken:26: yoksa hep geyik miben de pazartesi sendromuna girmek üzeryim..
dogru diosun yiyip içemeyince sen de oruç tutanlardan daha aç kalabiliyosun sahur filan da olmuyo çünkü..dikkat et yemene içmene halden anlarlar inşallah..ben girdimbile canım işe gitme düşüncesi yüzümü asıyor
bide ramazan geliyor millet oruç tutarken nasıl yiyip içicem ofiste bilmiyorum allahtan 7 kadın 1 erkekle çalışıyorum daha rahat olurum
dogru diosun yiyip içemeyince sen de oruç tutanlardan daha aç kalabiliyosun sahur filan da olmuyo çünkü..dikkat et yemene içmene halden anlarlar inşallah..
İyi akşamlar kızlar..Pazarınız güzel geçmiştir umarım..Biz de yazlığa gittik geldik ama deniz kenarına gitmedik eşimin işleri vardı,bi de hava kapalı olmasına rağmen çok bunaltıcıydı..Oruç konusunu konuşuyorsunuz sanırım,benim de eşim bu sene yalnız kalacak ama sahura kalkıp ona masa hazırlamayı düşünüyorum,geçen sene de hiç ihmal etmedim,bu sene 17 saat olunca kıyamam kocacığıma ben,üzülüyorum zaten inş. zorlanmaz diye
Bizim için zor olacak ama kalkmak da gerek..Geçen sene gece uyumadan hazırlamıştım ama bu sene uyumamam imkansız,erkenden uykum geliyor..iyi akşamlar canım bende kalkıcam sahura yemeden yatarım belki ama ben uyanmazsam eşim uyanmaz çok ağır uykusu aç aç tutmasını istemiyorum bende
Bu sene yani evlenince ben de evde zorlu bir sınav verdim..Çalışıp çalışıp eve birden kapanmak zor oldu bnm için..Şimdi tatlı kızımı bekliyorum da içim ferahlıyor sen de güzel şeyler düşün canımslmlar kızlar canım çok sıkılıo evde yanlızım eşim gecede tvdede bişe yok yarın temizlige kadın gelecek otur otur sıkıldım
Bu sene yani evlenince ben de evde zorlu bir sınav verdim..Çalışıp çalışıp eve birden kapanmak zor oldu bnm için..Şimdi tatlı kızımı bekliyorum da içim ferahlıyor sen de güzel şeyler düşün canım
slmlar kızlar canım çok sıkılıo evde yanlızım eşim gecede tvdede bişe yok yarın temizlige kadın gelecek otur otur sıkıldım
selam kizlar biseyler arastiriyodum geliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?