2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar yine sayfaları coşturmuşsunuz..haftasonu çok giremedim okuyamadım..kaçırdığım bişey var mı bilmem gereken:26: yoksa hep geyik miben de pazartesi sendromuna girmek üzeryim..

kızlar yine sayfaları coşturmuşsunuz..haftasonu çok giremedim okuyamadım..kaçırdığım bişey var mı bilmem gereken:26: yoksa hep geyik miben de pazartesi sendromuna girmek üzeryim..

ben girdimbile canım işe gitme düşüncesi yüzümü asıyor
bide ramazan geliyor millet oruç tutarken nasıl yiyip içicem ofiste bilmiyorum allahtan 7 kadın 1 erkekle çalışıyorum daha rahat olurum

ben girdimbile canım işe gitme düşüncesi yüzümü asıyor
bide ramazan geliyor millet oruç tutarken nasıl yiyip içicem ofiste bilmiyorum allahtan 7 kadın 1 erkekle çalışıyorum daha rahat olurum
dogru diosun yiyip içemeyince sen de oruç tutanlardan daha aç kalabiliyosun sahur filan da olmuyo çünkü..dikkat et yemene içmene halden anlarlar inşallah..

dogru diosun yiyip içemeyince sen de oruç tutanlardan daha aç kalabiliyosun sahur filan da olmuyo çünkü..dikkat et yemene içmene halden anlarlar inşallah..

anlarlar sorun olmaz ama insan kendini kötü hissediyor ama bebişler oruç dinlemez sanırım acıkınca elim ayağm kesiliyor acayip sabırsız oluyorumm

İyi akşamlar kızlar..Pazarınız güzel geçmiştir umarım..Biz de yazlığa gittik geldik ama deniz kenarına gitmedik eşimin işleri vardı,bi de hava kapalı olmasına rağmen çok bunaltıcıydı..Oruç konusunu konuşuyorsunuz sanırım,benim de eşim bu sene yalnız kalacak ama sahura kalkıp ona masa hazırlamayı düşünüyorum,geçen sene de hiç ihmal etmedim,bu sene 17 saat olunca kıyamam kocacığıma ben,üzülüyorum zaten inş. zorlanmaz diye

iyi akşamlar canım bende kalkıcam sahura yemeden yatarım belki ama ben uyanmazsam eşim uyanmaz çok ağır uykusu aç aç tutmasını istemiyorum bende

iyi akşamlar canım bende kalkıcam sahura yemeden yatarım belki ama ben uyanmazsam eşim uyanmaz çok ağır uykusu aç aç tutmasını istemiyorum bende
Bizim için zor olacak ama kalkmak da gerek..Geçen sene gece uyumadan hazırlamıştım ama bu sene uyumamam imkansız,erkenden uykum geliyor..

slmlar kızlar canım çok sıkılıo evde yanlızım eşim gecede tvdede bişe yok yarın temizlige kadın gelecek otur otur sıkıldım

Son düzenleme:
slmlar kızlar canım çok sıkılıo evde yanlızım eşim gecede tvdede bişe yok yarın temizlige kadın gelecek otur otur sıkıldım
Bu sene yani evlenince ben de evde zorlu bir sınav verdim..Çalışıp çalışıp eve birden kapanmak zor oldu bnm için..Şimdi tatlı kızımı bekliyorum da içim ferahlıyor sen de güzel şeyler düşün canım

bu ara düşüncelere dalınca çok karamsarlaşıyorum en iyisi uykudan sızana kadar oturmak bişeylerle ilgilenmekte yapacak bişe yok malesef

Bende sendenim ezinecim..bide ben bugün dogru düzgün oturamiyorum oglumuda kasiklarimda hissediyorum sanki yani disardan belli olmuyor bugün hareketleri insaallah iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…