Bende sendenim ezinecim..bide ben bugün dogru düzgün oturamiyorum oglumuda kasiklarimda hissediyorum sanki yani disardan belli olmuyor bugün hareketleri insaallah iyidir...
iyidir canım merak etme bebişler dolanıolar göbüşümüzün içinde geçende bana öle oldu kasıklarıma oturdu sadece aşagıya vuruyodu dönem dönem duruş degiştirdikleri için oluyo böle bizde pimpirikler telaşlanıyoruzBende sendenim ezinecim..bide ben bugün dogru düzgün oturamiyorum oglumuda kasiklarimda hissediyorum sanki yani disardan belli olmuyor bugün hareketleri insaallah iyidir...
selam kizlar biseyler arastiriyodum geliyim dedim
iyi aksamlar hamişler benm kociş uyudu yorgunluktan kızmda uyudu ben gene tek basıma offffffff bennm oglusm cok hareketlı resmen gözünle hissedılıyo hareketlerı ama bı gun bı gunu tutmuyo yada ben işim oldgnda farketmym
iyidir canım merak etme bebişler dolanıolar göbüşümüzün içinde geçende bana öle oldu kasıklarıma oturdu sadece aşagıya vuruyodu dönem dönem duruş degiştirdikleri için oluyo böle bizde pimpirikler telaşlanıyoruz
hoşgeldin canım
Oohh ohh massallah hep hareketli olsun..evet bi günü bir günlerini tutmuyo sende uyusaydin ya canim kocisinle erkenden yatmis olurdun
Insaallah tatlim hepsi iyi olsun sende cok canini sikma bebisinde sikilir annesi hep onu düsün
Slm kızlar yarın şeker yüklemesi var acaba kanı parmaktan mı alınıyor yoksa koldan mı birde dr tok git dedi tok gidecegim oruç tutmayı düşünüyorum eğer dr izin verirse
canım bende perşembe günü yaptırıcam bi bilgim yok kan konusunda. ben oruç tutmayı düşünmüyorum rabbim sonuçta kolaylıgını vemiş kendimide bebişide sıkıntıya sokmaya grek yok su konusuda
Cnm ben günde 1 bardak şu bile icmiyordum dr suyun iyi dedi zaten ben sahur vakti cikana kadar uyumuycam o arada 2 lt icecem zaten ben bir ogun yemek yiyorum sahurda ve iftarda dengeleyecegim ayrıca bir ay önce oruç tutmustum pek acikmiyorum çok istiyorum tutmayı kötü olursam tutmam
mrb kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor bana bir bilgi verirmisiniz bide ben 23 . haftadayım 24 e girem yarın 5 buçuk kilo aldım normalmi siz kaç tınız şimdiden öpüyorum ekimde yapacam doğumu muhtemelen bende sezeryanya
mrb kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor bana bir bilgi verirmisiniz bide ben 23 . haftadayım 24 e girem yarın 5 buçuk kilo aldım normalmi siz kaç tınız şimdiden öpüyorum ekimde yapacam doğumu muhtemelen bende sezeryanya
merhaba suna ben 25.haftamda yaptrdım şşker yklemesını kılon gayet ıyımiş ben 9 kılo aldım
sen daha iyi bilirsin canım ben suya çok alıştım içmeden bogazım kuruyo 3ltreye yakın içiyorum
Kan hapı içmediğin icin dusuk çıkmış demek. Simdi bir de kan serumu alman gerekecek. Senin kararın tabii. Ben hiç düşünmeden vitaminimi alıyorum. Hamilelik sonrasi vitamin eksikliğim olmasın diye.
Geçmiş olsun öğretmencim,dikkat et kendine..yiyebiliyorsan pekmez ye,kırmızı gıdalar ye..Kahvaltıda çay içme demirini alır..Doktorunun da muhakkak tavsiyeleri olmuştur ama aklıma ilk gelenler bunlar..
kızlar elinde şöyle tecrübeli birinin elinden çıkmış alışveriş listesi olan var mı..internette var ama çoğunda gerekli gereksiz herşey yazıyor..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?