bılmıyorum walla canım bı sen cıktın bı ben baska cıkacakmı bakalım sen neresındesın istanbulun:) sarkı gıbı oldu kız sen istanbulun neresındensınn
Canim kan hapi icmedigimi nerden çıkardın iciyordum hatta hatirlarsan ferro sanol yan etki göstermişti cok fena olmuştum doktor kesmisti. Devam etseydim vitaminsizligi o zaman görürdüm canim kusmaktan karin agrisi ve bagirsak bozuklugundan... daha az etkili bir hap kullandim o da fayda etmedi... aslinda ben doktoruma igne vermesini soylemistim serum 4 5 ayda toplayacagim kani 3 4 haftada saglayacak bana. Haftada 3 gun gidip vurulacagim zor ama en etkilisi bu ne yapalim benim midem rahatsiz oyle hap falan icemiyorum midem cok kotu oluyor
Ayyy ferro sanol bende de aynısını yaptı. 5 gündür direniyorum kullanmaya devam ettim velki etkiler azalır diye ama haftasonu filan hadi evdeydim. Bugün işe gideceğim stres oldum. Hep karın ağrısı kramp ishal. Bir de ben 2 tane birden içiyorum gece. Sabaha tuvaletten çıkamıyorum. Rezalet. Bunun yerine ne verdi peki
Günaydın ekim anneleri
bugün şeker yüklemesi yapılacak çok heyecanlıyım acaba sonucu ne zaman alırız
günaydınn annişlller nasılsınız bakalım benimde şeker yüklemem yarın heyecanlıyım
günaydın kuzu inşallah sorun çıkmaz canım...
günaydın serocuğumm inşallah bakalım bugün gidicem yazdırıcam yarında sabahtan aç aç gider veririm kanımı
açlık meslesini ben doktoruma sordum kuzu neden dedim bir kaç arkadaşa doktorları aç veya tok farketmez demiş dedim... doktor teyzemiz 50 mg açlık veya tokluk farketmiyor canım dedi ama 100 mg olursa kesinlikle aç gitmemiz gerekliymiş...eşim diyo ki senin bu merakın bir gün başına iş açacak...bak dedim yeni bişi daha öğrenmiş olduk...
bak işte yeni bişey daha öğrendik benim 75lik yapılacak 50lik değil
günaydın güzel Annelerrrr
bu hamilelik beni çok agresif yaptı nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
canım eşime karşı çok yumuşağım onda hiççç problem yok benim derdim iştekilerle. hepsini bi kaşık suda boğasım var suyum ısındı sanırım burda
aynı durum bende de var canım allah eşlerimize sabır versin...
günaydın güzel Annelerrrr
bu hamilelik beni çok agresif yaptı nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
bana 50 lik yüklendi canım ...bak şimdi bunu da sormam lazım niye size 75 lik te bize 50 lik...
günaydın kızlar.nasılsınız bakıyım biz oğluşumla işe geldik kahvaltımızı yaptık şimdii sizin yanınıza geldikHafta sonu giremedim siteye misafirlerim vardı. Neler döktürdünüz birazdan dönüp bakıcam Zizagcım inş güzel sonuçlar alırsın şeker yüklemesinden
ay canımcımm hepimiz öyleyiz sanırım hormonlar bizi böyle yaptı
benim annem şeker hastası o yüzden olabilir yada kilom fazla diye doktorum böyle istedi
saol kuzum teşekkür ederim insallah sorunsuz atlatırım
sen iyisin umarım cnaımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?