2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın ekim anneleri
bugün şeker yüklemesi yapılacak çok heyecanlıyım acaba sonucu ne zaman alırız

bılmıyorum walla canım bı sen cıktın bı ben baska cıkacakmı bakalım sen neresındesın istanbulun:) sarkı gıbı oldu kız sen istanbulun neresındensınn

Ben çok uzagınızdayım. Anadolu yakası ümraniyedeyim.

Günaydın ekim anneleri
bugün şeker yüklemesi yapılacak çok heyecanlıyım acaba sonucu ne zaman alırız

günaydın canım..gün içerisinde alırsın ... ben alamadım benim şeker yüklemem cumartesi günüydü yarım gün olduğu için benim de bugüne kaldı sonuçları almam

günaydın anneler... siz ve bebekleriniz iyidir inşallah... cuma günü ayrıntılı ultrason yaptırdım... 135 tl baydım ama yaptırmasamda olurmuş açıkcası.. bi sıkıntı yok çok şükür doktoruma göstercem yarın.. ama parmakları o kadar net belliki anlatamam size... ayrıca erkek olduğunuda tescilledik artık :))

günaydın serocuğumm inşallah bakalım bugün gidicem yazdırıcam yarında sabahtan aç aç gider veririm kanımı

açlık meslesini ben doktoruma sordum kuzu neden dedim bir kaç arkadaşa doktorları aç veya tok farketmez demiş dedim... doktor teyzemiz 50 mg açlık veya tokluk farketmiyor canım dedi ama 100 mg olursa kesinlikle aç gitmemiz gerekliymiş...eşim diyo ki senin bu merakın bir gün başına iş açacak...bak dedim yeni bişi daha öğrenmiş olduk...

bak işte yeni bişey daha öğrendik benim 75lik yapılacak 50lik değil

günaydın güzel Annelerrrr
bu hamilelik beni çok agresif yaptı nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

günaydın kızlar.nasılsınız bakıyım biz oğluşumla işe geldik kahvaltımızı yaptık şimdii sizin yanınıza geldik hafta sonu giremedim siteye misafirlerim vardı. neler döktürdünüz birazdan dönüp bakıcam zizagcım inş güzel sonuçlar alırsın şeker yüklemesinden

aynı durum bende de var canım allah eşlerimize sabır versin...
canım eşime karşı çok yumuşağım onda hiççç problem yok benim derdim iştekilerle. hepsini bi kaşık suda boğasım var suyum ısındı sanırım burda
bi de izne çıkıcağmızı biliyoruz yaa insan iyice tahammül edemiyo şu son zamanlarda.

günaydın güzel Annelerrrr
bu hamilelik beni çok agresif yaptı nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

ay canımcımm hepimiz öyleyiz sanırım hormonlar bizi böyle yaptı

bana 50 lik yüklendi canım ...bak şimdi bunu da sormam lazım niye size 75 lik te bize 50 lik...

benim annem şeker hastası o yüzden olabilir yada kilom fazla diye doktorum böyle istedi

saol kuzum teşekkür ederim insallah sorunsuz atlatırım

sen iyisin umarım cnaımmm

ay canımcımm hepimiz öyleyiz sanırım hormonlar bizi böyle yaptı

benim annem şeker hastası o yüzden olabilir yada kilom fazla diye doktorum böyle istedi

bilmiyorum valla canım hayırlısıyla izinlerimizi alsaydık
canım takma sen kafana tertemiz çıkıcak görürsün

saol kuzum teşekkür ederim insallah sorunsuz atlatırım

sen iyisin umarım cnaımmm

bende iyiyim cnm cumartesi ablamlar geldi yeğenlerimle çok güzel vakit geçirdim onların yanında benim minnak yavrumu hayal ettim seneye bu zamanlar 9 aylık oluyo minicik tişörtler şortlar giydiricem bacaklarını ısırcam onun ohhh niyeyse bana tosuncuk bi oğlan olacakmış gibi geliyo dünde temizlik yaptık eşimle sağolsun bana çok yardımcı aynı senin kociş gibi çarşamba doktora gidicem minnak tosunumu görücemmm çoookkkk özledim vee çoookkk merak ediyorum kaç kilo olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…