2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

adigecim senin iş yerimi sorun çıkarmaya başladı yoksa senmi hamişlikten tahammül edemez oldun .:26:stres yapma relax ol bakıyım bebişinide üzme benimde 14 agustosta iznim doluyo ama çalışabilirsem 1 ay daha calısıcam bakalım. ben devlet dairesındeyım iş yeri rahat şükür.

bilmiyorum valla canım hayırlısıyla izinlerimizi alsaydık
Canım takma sen kafana tertemiz çıkıcak görürsün

evet ya işe gelmek çok zorluyor beni dahada baya var 37. Haftaya

yaa bende çok merak ediyorum çok fazla yedim bebişe yararlı şeyleri umarım büyümüştürr yaaa

bende dün ciciler aldım hastane çıkışı filan aldım badi aldım çok güzeller heyecanlanıyorum artık

herkese günaydınnnn kızlarrr ve tatlı bebişleri :) nasılsınız biz bügük çok fena şişiz bi de dün temizlikte sanırım çok zorladım ya sağ bacağım çok fena kaskatı ne yaptıysam yumuşatamdım onun dışında iyiyiz bugün 8.haftadan bu yana ilk defa kusmadım :)))) geçse artık ya gerçekten çok mutlu olucam :)

Son düzenleme:

günaydın canım magnezyum içiyomusun kramplar böyle yapıyor bacaklarımızı

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Her ne kadar pazartesilerden nefret etsekteeeeee inşallah güsel bir başlangıç olurrrr
Seni çok iyi anlıyorum canım, bütün karamsarlıklar toplanıyo o an ve olmayacağını bilsende kendine hakim olamıyosun. Ben artık beynimi meşgul ediyim pa düşünmeyim diye de uğraşmıyorum. Aklıma geldinde ne oldu diyip geçiyorum(mecburen). Seni düşündüğüm zamanları bana geri veremiceğini biliyorum. Bundan sonrasında Allah'ın izniyle sağlıklı ve mutlu olup eşime ve aramıza yeni katılacak olan bebişime bakmak istiyorum
Offf kizlar ya benim bu aralar acaip migdem bulaniyor yani bu 1 haftada 3.kez oluyor ve birden oluyor,neden acaba
Canımcım bende de var, eğer yanma problemin varsa onunla alakalı olabilir. Çünkü ben bir anda midemde bi dolgunluk ve bulantı hissediyorum, sonrasında git gide yanma da başlıyo.

günaydın canımmm evet aslında her pazartesi benim hafta değişimim bebeğim pazartesiden pazartesiye büyüyorr

günaydın canımmm evet aslında her pazartesi benim hafta değişimim bebeğim pazartesiden pazartesiye büyüyorr
oyy maşallahhhh kuzucuğa
Benimde cumartesileriiii değişiyo, zaten pek seviyodum c.tesiyi şimdi daha bi güsel oluyo Buranın takvimine göre c.tesi ama benim sata göre cuma, her ikiside uyar no problem

Son düzenleme:
her ikisi de canım hem ben sinirlenmeye başladım hem de yüzüne gülüp iş çevirenler gözüme batmaya başladı.
ben de çalışmak istiyorum sonuna kadar ama dönüş için buraya geliceğim konusunda emin değilim. bakalım ne kısmet olucak.
sen nerde memursun cnaım?

dayanıcaz canım yaa evde olsak para veren yok ne kadar girse cebe kardır diye düşünüyorum o yüzden sinirlensem de durucam napiym

kızlarrr şunların tatlılığına bi bakın yaaaa Ela'ın
6-9 aylık zamanı yaza geliyo alsam mı acaba ya bilemedim çok mu erken elbiseler için acaba ama aklım kaldı :)

Eklentiler

• $33837_060713_9691.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $33868_060713_5958.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 27
yok canımdoktorum iç demedi zaten yeni başladı sanırım bu kontrolde söleyince içmeye başla diyecek tadı umarım kötü değildir!!!

çok kötü değil bebişler için katlanıyor insan portakallı ama ilaç iştee

öyle valla zaten kaç ay kaldı para alacağımız az bişi dayanıcaz artık

oyy maşallahhhh kuzucuğa
Benimde cumartesileriiii değişiyo, zaten pek seviyodum c.tesiyi şimdi daha bi güsel oluyo Buranın takvimine göre c.tesi ama benim sata göre cuma, her ikiside uyar no problem

bende bikaç bişey almıştım ama bu haftadan sonra asıl alışverişe başlıcam sanırım. bi list yaptım kendime bakalım yavaş yavaş alıcazz
baktikça bende bi sabırsızlanıyorumki sorma. içinde hayal ediyorum oğluşumuuunn minnak kollarını bacaklarını ısırcammm bi doğsalarda sevsekkk yaa demiiii

evet öyle insanlar çok cnm insanın sinirleri bozuluyo gerçekten. ama sen fazla takma yoksa zamanı hiç geçiremezsin. ben belediyedeyim cnm iş yoğunluğuda fazla değil rahatım o konuda sadece sıcaklar baya zorlamaya başladı artık inş sorunsuz geçerde bende son bi aya kadar çalışırım bi ay bi aydır demi bebişler geliyo para lazım

Gunaydın kızlar nasılsınız ? Ben bu hafta sonu annemdeydim sizi pek takıp edemedım. sayfalarda bayag bı ılerlemıs okuyabıldıgım kadarını okudum

bizde pazara gittik dün eltimin aldığı bi tezgah var adam markalı ürünlerin defolularını getiriyor seçiyosun alıyosun disneyin badileri bile 3.5 tlye satılıyor çok güzel şeyler var ordan aldık ucuz ucuz ama penyeleri çok kaliteli

arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?

çok kötü değil bebişler için katlanıyor insan portakallı ama ilaç iştee

öyle valla zaten kaç ay kaldı para alacağımız az bişi dayanıcaz artık

offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.
kızlarr yaaa benim göbek ve göğüsler çatlamaya başladı

Slm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…