canım eşime karşı çok yumuşağım onda hiççç problem yok benim derdim iştekilerle. hepsini bi kaşık suda boğasım var suyum ısındı sanırım burda
bi de izne çıkıcağmızı biliyoruz yaa insan iyice tahammül edemiyo şu son zamanlarda.
bilmiyorum valla canım hayırlısıyla izinlerimizi alsaydık
Canım takma sen kafana tertemiz çıkıcak görürsün
bende iyiyim cnm cumartesi ablamlar geldi yeğenlerimle çok güzel vakit geçirdim onların yanında benim minnak yavrumu hayal ettim seneye bu zamanlar 9 aylık oluyo minicik tişörtler şortlar giydiricem bacaklarını ısırcam onun ohhhNiyeyse bana tosuncuk bi oğlan olacakmış gibi geliyo Dünde temizlik yaptık eşimle sağolsun bana çok yardımcı aynı senin kociş gibi çarşamba doktora gidicem minnak tosunumu görücemmm çoookkkk özledim vee çoookkk merak ediyorum kaç kilo olduuuuuu
herkese günaydınnnn kızlarrr ve tatlı bebişleri :) nasılsınız biz bügük çok fena şişizbi de dün temizlikte sanırım çok zorladım ya sağ bacağım çok fena kaskatı ne yaptıysam yumuşatamdım onun dışında iyiyiz bugün 8.haftadan bu yana ilk defa kusmadım :)))) geçse artık ya gerçekten çok mutlu olucam :)
Seni çok iyi anlıyorum canım, bütün karamsarlıklar toplanıyo o an ve olmayacağını bilsende kendine hakim olamıyosun. Ben artık beynimi meşgul ediyim pa düşünmeyim diye de uğraşmıyorum. Aklıma geldinde ne oldu diyip geçiyorum(mecburen). Seni düşündüğüm zamanları bana geri veremiceğini biliyorum. Bundan sonrasında Allah'ın izniyle sağlıklı ve mutlu olup eşime ve aramıza yeni katılacak olan bebişime bakmak istiyorumısteyerk hamıle kaldm kızm 6 yasında kızmn dogmndan sonra baslaadı tedavılerı hep yarım bıraktm ben fazla sıkıntıya gelemym bıde süreklı bıseylerle mesgul olcm yoksa kendımı dınlemeye baslym ılk 3 ay stres yaptm hep dogumhanelr amelıythanelr geldı gözmn önüne ılacsz atlattm sımdı ıyım ama son aylarda korkudn yasarm dıye cok korkym dusunmemeye calısym yasayan bılır nefes bıle alamydm herseyn kötüsünü düşünydm ya amaan amaan allahm korusn
Canımcım bende de var, eğer yanma problemin varsa onunla alakalı olabilir. Çünkü ben bir anda midemde bi dolgunluk ve bulantı hissediyorum, sonrasında git gide yanma da başlıyo.Offf kizlar ya benim bu aralar acaip migdem bulaniyor yani bu 1 haftada 3.kez oluyor ve birden oluyor,neden acaba
[sıze=3]günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
[sıze=3]her ne kadar pazartesilerden nefret etsekteeeeee inşallah güsel bir başlangıç olurrrr[/sıze]
seni çok iyi anlıyorum canım, bütün karamsarlıklar toplanıyo o an ve olmayacağını bilsende kendine hakim olamıyosun. Ben artık beynimi meşgul ediyim pa düşünmeyim diye de uğraşmıyorum. Aklıma geldinde ne oldu diyip geçiyorum(mecburen). Seni düşündüğüm zamanları bana geri veremiceğini biliyorum. Bundan sonrasında allah'ın izniyle sağlıklı ve mutlu olup eşime ve aramıza yeni katılacak olan bebişime bakmak istiyorum
Canımcım bende de var, eğer yanma problemin varsa onunla alakalı olabilir. çünkü ben bir anda midemde bi dolgunluk ve bulantı hissediyorum, sonrasında git gide yanma da başlıyo.
oyy maşallahhhh kuzucuğagünaydın canımmm evet aslında her pazartesi benim hafta değişimim bebeğim pazartesiden pazartesiye büyüyorr
her ikisi de canım hem ben sinirlenmeye başladım hem de yüzüne gülüp iş çevirenler gözüme batmaya başladı.adigecim senin iş yerimi sorun çıkarmaya başladı yoksa senmi hamişlikten tahammül edemez oldun .:26:stres yapma relax ol bakıyım bebişinide üzmebenimde 14 agustosta iznim doluyo ama çalışabilirsem 1 ay daha calısıcam bakalım. ben devlet dairesındeyım iş yeri rahat şükür.
dayanıcaz canım yaa evde olsak para veren yok ne kadar girse cebe kardır diye düşünüyorum o yüzden sinirlensem de durucam napiymevet ya işe gelmek çok zorluyor beni dahada baya var 37. Haftaya
yaa bende çok merak ediyorum çok fazla yedim bebişe yararlı şeyleri umarım büyümüştürr yaaa
bende dün ciciler aldım hastane çıkışı filan aldım badi aldım çok güzeller heyecanlanıyorum artık
günaydın canım magnezyum içiyomusun kramplar böyle yapıyor bacaklarımızı
yok canımdoktorum iç demedi zaten yeni başladı sanırım bu kontrolde söleyince içmeye başla diyecek tadı umarım kötü değildir!!!
her ikisi de canım hem ben sinirlenmeye başladım hem de yüzüne gülüp iş çevirenler gözüme batmaya başladı.
Ben de çalışmak istiyorum sonuna kadar ama dönüş için buraya geliceğim konusunda emin değilim. Bakalım ne kısmet olucak.
Sen nerde memursun cnaım?
Dayanıcaz canım yaa evde olsak para veren yok ne kadar girse cebe kardır diye düşünüyorum o yüzden sinirlensem de durucam napiym
oyy maşallahhhh kuzucuğa
Benimde cumartesileriiii değişiyo, zaten pek seviyodum c.tesiyi şimdi daha bi güsel oluyoBuranın takvimine göre c.tesi ama benim sata göre cuma, her ikiside uyar no problem
bende bikaç bişey almıştım ama bu haftadan sonra asıl alışverişe başlıcam sanırım. bi list yaptım kendime bakalım yavaş yavaş alıcazzevet ya işe gelmek çok zorluyor beni dahada baya var 37. Haftaya
yaa bende çok merak ediyorum çok fazla yedim bebişe yararlı şeyleri umarım büyümüştürr yaaa
bende dün ciciler aldım hastane çıkışı filan aldım badi aldım çok güzeller heyecanlanıyorum artık
her ikisi de canım hem ben sinirlenmeye başladım hem de yüzüne gülüp iş çevirenler gözüme batmaya başladı.
ben de çalışmak istiyorum sonuna kadar ama dönüş için buraya geliceğim konusunda emin değilim. bakalım ne kısmet olucak.
sen nerde memursun cnaım?
dayanıcaz canım yaa evde olsak para veren yok ne kadar girse cebe kardır diye düşünüyorum o yüzden sinirlensem de durucam napiym
kızlarrr şunların tatlılığına bi bakın yaaaa Ela'ın
6-9 aylık zamanı yaza geliyo alsam mı acaba ya bilemedim çok mu erken elbiseler için acaba ama aklım kaldı :)
bende bikaç bişey almıştım ama bu haftadan sonra asıl alışverişe başlıcam sanırım. bi list yaptım kendime bakalım yavaş yavaş alıcazz
baktikça bende bi sabırsızlanıyorumki sorma. içinde hayal ediyorum oğluşumuuunn minnak kollarını bacaklarını ısırcammm bi doğsalarda sevsekkk yaa demiiii
evet öyle insanlar çok cnm insanın sinirleri bozuluyo gerçekten. ama sen fazla takma yoksa zamanı hiç geçiremezsin. ben belediyedeyim cnm iş yoğunluğuda fazla değil rahatım o konudasadece sıcaklar baya zorlamaya başladı artık inş sorunsuz geçerde bende son bi aya kadar çalışırım bi ay bi aydır demi bebişler geliyo para lazım
Günaydınnnn nacisimmm hoşgeldinnn, nasılsınız bakalımmmGunaydın kızlar nasılsınız ? Ben bu hafta sonu annemdeydim sizi pek takıp edemedım. sayfalarda bayag bı ılerlemıs okuyabıldıgım kadarını okudum
bende bikaç bişey almıştım ama bu haftadan sonra asıl alışverişe başlıcam sanırım. bi list yaptım kendime bakalım yavaş yavaş alıcazz
baktikça bende bi sabırsızlanıyorumki sorma. içinde hayal ediyorum oğluşumuuunn minnak kollarını bacaklarını ısırcammm bi doğsalarda sevsekkk yaa demiiii
evet öyle insanlar çok cnm insanın sinirleri bozuluyo gerçekten. ama sen fazla takma yoksa zamanı hiç geçiremezsin. ben belediyedeyim cnm iş yoğunluğuda fazla değil rahatım o konudasadece sıcaklar baya zorlamaya başladı artık inş sorunsuz geçerde bende son bi aya kadar çalışırım bi ay bi aydır demi bebişler geliyo para lazım
offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.çok kötü değil bebişler için katlanıyor insan portakallı ama ilaç iştee
öyle valla zaten kaç ay kaldı para alacağımız az bişi dayanıcaz artık
Günaydınnnn nacisimmm hoşgeldinnn, nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?