offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.
kızlarr yaaa benim göbek ve göğüsler çatlamaya başladı
Slm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar
yaa bu saatten sonra çatlar mı ya bende daha yokk ama olmasın ama
o kadar kötü mü yaaa
eltim gitmişti o bayana bi kere memnundu ama medipole başladı sonra oda. önemli olan doktorunla anlaşmak zaten sizin hastanede doğum ne kadarmış
kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi...
valla bana limonata gibi geldi bi dikişte içtimsonra azcık midem ekşidi ama normalde limonlu erikli içecekler vs zaten mideme dokunurdu..bence gayet iyidi..
benım bı arkadasım onermsıtı sımdıde memnunum canım hıc sormadık bız daha erken dedık hıc o konulra gırmedık ama netten arastırdıgım kadarıyla 500 600 cıvarı bısey galıba
bence asıl şimdiden sonra çatlar canım, karnımız geriliyo iyiceyaa bu saatten sonra çatlar mı ya bende daha yokk ama olmasın ama
o kadar kötü mü yaaa
canım geçmiş olsun. meyveye dondurmaya devam yuppiiiiikızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi...
offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.
kızlarr yaaa benim göbek ve göğüsler çatlamaya başladı
Slm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar
yaa bu saatten sonra çatlar mı ya bende daha yokk ama olmasın ama
o kadar kötü mü yaaa
ohh serocum çok şükürr yaa sıra bende inşallah güzel sonuçla gelirim bendee
kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi...
a.slm cnm hoşgeldinnnnn, inşallah tertemiss çıkar sonuclarınSlm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar
maşallah tatlımBiz ıyız canım tesekkurler. siz nasılsınız ?
ohhh gözünaydınnn serapcımm geçmiş olsun, darısı benim tüm bekleyenlerin başına inşallahkızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi...
ohh serocum çok şükürr yaa sıra bende inşallah güzel sonuçla gelirim bendee
bakalım yarın içicem tatlıyı severim ben belki bunuda severim
hımm fiyatlarda iyiyimişş çok güzelll
bence asıl şimdiden sonra çatlar canım, karnımız geriliyo iyice
canım geçmiş olsun. meyveye dondurmaya devam yuppiiiii
arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?
bence asıl şimdiden sonra çatlar canım, karnımız geriliyo iyice
canım geçmiş olsun. meyveye dondurmaya devam yuppiiiii
bende bugun gıttım seker yuklemesıne carsamba gel dedıler ınş hepımızınkı temız cıkar
kızlar catlak ıcın kese kullanın haftada bır ıse yarıyor bunu bızzat denedım bı ara cok kılo almıstım basenler yanlar baya catlak vardı kese kan dolasımını hızlandırıyor ve vucudu toparlıyor
gözün aydın canım darısı başımıza valla ben de yemek fazla yiyemiyorum vuruyorum meyvenin gözüne korkuyorum meyvede de şeker var ya baklım ne cıkacak ben de 26 temmuz daki kontrolümde yaptıracağım seker yüklemesini.
a.slm cnm hoşgeldinnnnn, inşallah tertemiss çıkar sonucların
maşallah tatlımbiz de iyiyiz şükür, mide problemimizi saymassak :)
ohhh gözünaydınnn serapcımm geçmiş olsun, darısı benim tüm bekleyenlerin başına inşallah
Bende çarşamba gidicem bakalım nolucak..
ayy yaaa offf ben hiç krem kullanmıyorum sen kullanıomusun adigecimm
aa bende deniyimmm
sorma kuzum ya üzerimden yük kalktı sanki...hem şekerden hem kansızlıktan korkuyordum şükür ikisi de normal çıktı..
valla kuzum bende çok düşmüştüm meyveye özellikle karpuz ve muza...ama şu son bir haftadır kesmiştim..benim yemem biraz abartıydı...burası çok sıcak ve karpuza düşmüştüm..
inş bu cıvardadır emın deılım ama bu gıtmemde sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?