2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.
kızlarr yaaa benim göbek ve göğüsler çatlamaya başladı

yaa bu saatten sonra çatlar mı ya bende daha yokk ama olmasın ama

Slm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar

o kadar kötü mü yaaa

kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi...

eltim gitmişti o bayana bi kere memnundu ama medipole başladı sonra oda. önemli olan doktorunla anlaşmak zaten sizin hastanede doğum ne kadarmış

benım bı arkadasım onermsıtı sımdıde memnunum canım hıc sormadık bız daha erken dedık hıc o konulra gırmedık ama netten arastırdıgım kadarıyla 500 600 cıvarı bısey galıba

ohh serocum çok şükürr yaa sıra bende inşallah güzel sonuçla gelirim bendee

valla bana limonata gibi geldi bi dikişte içtim sonra azcık midem ekşidi ama normalde limonlu erikli içecekler vs zaten mideme dokunurdu..bence gayet iyidi..

bakalım yarın içicem tatlıyı severim ben belki bunuda severim

benım bı arkadasım onermsıtı sımdıde memnunum canım hıc sormadık bız daha erken dedık hıc o konulra gırmedık ama netten arastırdıgım kadarıyla 500 600 cıvarı bısey galıba

hımm fiyatlarda iyiyimişş çok güzelll

o kadar kötü mü yaaa
bence asıl şimdiden sonra çatlar canım, karnımız geriliyo iyice

canım geçmiş olsun. meyveye dondurmaya devam yuppiiiii

offffffffff sallamıcam hiç kimseyi kimse ailemden değerli değil.
kızlarr yaaa benim göbek ve göğüsler çatlamaya başladı

Slm kızlar bızde hastahanedyız sekerı ıctım ıcım yanıyor mıdemde bulanıyor kusmam ınsallah yarım saat sonra kan alıcaklar

o kadar kötü mü yaaa

bende bugun gıttım seker yuklemesıne carsamba gel dedıler ınş hepımızınkı temız cıkar

kızlar catlak ıcın kese kullanın haftada bır ıse yarıyor bunu bızzat denedım bı ara cok kılo almıstım basenler yanlar baya catlak vardı kese kan dolasımını hızlandırıyor ve vucudu toparlıyor

Son düzenleme:
yine hepsini okuyamadım ama son okuduklarımdan anladığım kadarıyla çalışanlar hep aynı mdda..benm de işim rahat ama pazar akşam bi moralim bozuldu eşimle evdeydik haftasonu hiç işe gitmyelim istedim..evde kalıp bir iki gün gitmesem sorun olmayabilir ama yalnız yalnız evde oturmak da istemedi canım..eşimle gezmek istedim..bir de doğumdan önce yetştirmem gereken işler var, bi bitseler de rahatlasam..

gözün aydın canım darısı başımıza valla ben de yemek fazla yiyemiyorum vuruyorum meyvenin gözüne korkuyorum meyvede de şeker var ya baklım ne cıkacak ben de 26 temmuz daki kontrolümde yaptıracağım seker yüklemesini.

a.slm cnm hoşgeldinnnnn, inşallah tertemiss çıkar sonucların
Biz ıyız canım tesekkurler. siz nasılsınız ?
maşallah tatlım biz de iyiyiz şükür, mide problemimizi saymassak :)
ohhh gözünaydınnn serapcımm geçmiş olsun, darısı benim tüm bekleyenlerin başına inşallah
Bende çarşamba gidicem bakalım nolucak..

arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?

gecen 7. ayda neler oluyor acaba diye araştırırken netde gördüm bu ayda kan uyuşmazlıkları kontrol edilip iğneleri yapılır tarzı bişeyler vardı.. benim bildiğim yanıltmıyayım yinede 2.çocukta doğumdan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..

bence asıl şimdiden sonra çatlar canım, karnımız geriliyo iyice

canım geçmiş olsun. meyveye dondurmaya devam yuppiiiii

ayy yaaa offf ben hiç krem kullanmıyorum sen kullanıomusun adigecimm

aa bende deniyimmm

valla kuzum bende çok düşmüştüm meyveye özellikle karpuz ve muza...ama şu son bir haftadır kesmiştim..benim yemem biraz abartıydı...burası çok sıcak ve karpuza düşmüştüm..

sağol canım benim amin....herkes güzel sonuçlarla gelir inşallah...

ayy yaaa offf ben hiç krem kullanmıyorum sen kullanıomusun adigecimm

aa bende deniyimmm

dene canım dene evlenmede once 15 kılo kadar almsıtım heryerım kırmızı beyaz catlaklardı sımdı hıc yok neredeyse eger catlamadan yaparsak onlemıs oluruz daha ıyı olur kremde kullansan masaj yaparak uygulaman gerek amac o bolgedekı kan dolasımını hızlandırmak kesede baya hızlandırıyor

sorma kuzum ya üzerimden yük kalktı sanki...hem şekerden hem kansızlıktan korkuyordum şükür ikisi de normal çıktı..

valla kuzum bende çok düşmüştüm meyveye özellikle karpuz ve muza...ama şu son bir haftadır kesmiştim..benim yemem biraz abartıydı...burası çok sıcak ve karpuza düşmüştüm..

ayy hakkaten ne stres yaptık benimde iyi çıkarsa eve karpuz aldım yarın akşam kesip yicemmmm

inş bu cıvardadır emın deılım ama bu gıtmemde sorucam

tabiki gitmeden sormak lazım bizim hastanede 550 tlmişş

Merhaba bayanlar, biz de Ekim sonunda bekliyoruz bebeğimizi ama 2 hafta önce doktorum plasentanın rahim ağzını tamamen kapattığını, bunun da 26. haftadan sonra kanamalara ve erken doğum riskine sebep olduğunu söyledi, plasentanın yukarı çıkma olasılığı varmış ama düşük bir olasılıkmış. 2 hafta sonra kontrolüm var ama korkuyorum biraz. Aranızda benzer bir problemi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…