2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
denemekte fayda var umarım işe yarar canım yaa çünkü çok sinir bozucu gerçekten

cnaım ben de bi evde oturanlara çok özeniyorum bi de şükrediyorum ne güzel çalışıp kendi paranı kazanıyosun istediğin herşeyi alıyosun diye.
ama bazen insanı çileden çıkarıyolar ki çok bi olay yok ama ben çok taktım nedense, şeytan diyo otur kızınla, 3 alıyosan 2 al, kızına bak işi napcan diyo amaaa kızıma da iyi bi gelecek için çalışmak istiyorum. çok karışığım ççookkkk
aynen canım maraşta olupta dondurmasını yememek bana çok ağır geliyordu...

ayy yaaa offf ben hiç krem kullanmıyorum sen kullanıomusun adigecimm

aa bende deniyimmm

canım ben her gece yatmadan chansons babynin bebe yağını kullanıyorum aama demek ki bi faydası olmuyo.
bi de beğenmedim ben onun yağını yaa nemli pürüzsüz yapıcağna yapış yapış yapıyo sürdüğüm yeri. bebeğime onun ürünlerini almıcağım kesin.

Son düzenleme:
ayy hakkaten ne stres yaptık benimde iyi çıkarsa eve karpuz aldım yarın akşam kesip yicemmmm

tabiki gitmeden sormak lazım bizim hastanede 550 tlmişş

sorma kuzum ya herife bile gına geldi onu yeme bunu yeme...ne yiyecen sen diyodun..

ayyy haklısın canım selilütte aynı sebeple oluyorrr dolaşım azalmasından

bı arkadasımda yenı dogum yaptı gercek zeytınyagı kullanmsıtı ıse yardımı bılmıyorum soramadım henuz

canım calısabıldıgın kadar calıs sonrası ALLAH kerim evde oturmak cok sıkıcı ama havalar cok sıcak orası kotu ıste

7. ayda iğne vurulduğunu bende okudum... teknoloji gelişiyor... olan varsa araştır sorsun soruştursun derim...

kızlar benim abimin 7 yıldır çocuğu olmuyor aşılamayı falan çok denediler ama olmadı..şimdi tüp bebek yapacaklar manisada varmış tufan bey bilgisi olan varmı ???

izmirdede smyrna diye bir yer varmış orasını met ediyorlar fiyatları hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan varmı acabaaaaa ????????

zeytinyağı kullanın diyorlar bebeğede kendinizede ben bebe yağı almadım ama bakalım ihtiyaç olursa alırım

sorma kuzum ya herife bile gına geldi onu yeme bunu yeme...ne yiyecen sen diyodun..

adamlar bıktı bizdennn

inan bana evde olsan çatlarsın... ben öğretmenim malum tatildeyiz patlıyorum sıkıntıdan...vakit geçmiyor bir türlü

zeytinyağı kullanın diyorlar bebeğede kendinizede ben bebe yağı almadım ama bakalım ihtiyaç olursa alırım

adamlar bıktı bizdennn

sabah ne oldu kuzum biliyon mu saat 5 buçuk..eşim elini karnımın üstüne atmış uykudayken...benim kuzumunda saat beş buçukta uyanma saatidir...nasıl olduysa güçlü bir tepik geldi ve ben tepiğe uyandım...eşimin yataktan fırlamasını bir gör bu ne kız dedi... oğlan tepik attı sana dedim...çek elinin annemin karnından diyo...o ne biçim tepikti diyo...

bahsettiğin durum plesanta previa gibi bir şey sanırım. arkadaşlarımda sıklıkla duydum, bazısına dr yatış verdi, bazısı da son aya kadar hafif tempoda yaşantısına devam etti. doğumları sezeryan yapıyorlar bu durumda. endişe edilecek bir şey yok, yeter ki dr unun dediklerine dikkat et. kendini yormamaya çalış. kanama görürsen de panik yapmadan dr una bildir.

7. ayda iğne vurulduğunu bende okudum... teknoloji gelişiyor... olan varsa araştır sorsun soruştursun derim...

tesekkurler hanimlar ben bi arastirip bakinayim, bu kontrolde vuruncaz igenyi galiba bakalim hayirlisi...

benim de o gün kumanda göbeğimin üzerindeydi bi tekme attı dalmışım tv ye valla yerimden hopladım :) kumandayı düşürdü bizim zilli :)
ya kızlar ben bugün o kadar güzel bi rüya gördüm ki anlatayım size doğum yapmışım Ela'm kucağımda sol göysümden emziriyorum ama nasıl emiyo cok cok sesler geliyo kızım,balım diye seviyorum o kadar tatlı bi bebek ki ve rüya o kadar gerçekciydi ki sıcaklığının kucağımda hissettim düşündüm sonra rüyası böyleyse gerçeğini düşünemiyorm

Son düzenleme:

iş yerleri hiç değilse klimalı evde haftasonu çok bunaldım sıcaktan
dediğin gibi canım çalışıp izne ayrılalım, kuzularımız doğsun da sonrası Allah kerim. ama benim düşünceleri bi görsen hemen işsiz kaldım, açıkta kaldım. tekrar iş aradım bulamadım, buldum ama yine yeni insanlar alışma süresi, vs.... ne senaryolar

süpeerrr bi rüyaa
ben de hep kızımı doğmuş görüyodum, aaa daha zaman var neden doğdu ki diye panik yapıyorum hep rüyamda

slm kızlar nasılsınız bakalım bayadır gorusmıyoruz bız yenı donduk memleketten anne ve baba kucagından ayrılmak zor oldu bayagı ozellıkle bu donemlerde bu ara acayıp hassaslastım her seyı takıyorum uzuluyorum aglıyorum napcam bılmıyorum ya sızlerde ne var ne yok bakalım bebısım cok buyudu ama bıraz asagıdaymıs o yuzden agrılarım cok oluyor ya erken dogum olabılır dedılır korkuyorum walla

bende 3. ayda boyle bi sorunla karsilastim, baya korkutulduk ama cok sukur hic bi sorun yasanmadi 2 ay sonra ise duzeldigini soyledi drum. sadece dikkat edip yorulmayacaksin, ben ustune ev tasidim valla simdi dusunuyorumda Allah korudu.

arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?

canım, genelde ilk gebelikte sorun çıkmıyor ama sonrakilerde mutlaka önlem alınmalı. doğumdan önce iğne yapılıyor, çünkü anne karnındaki bebeği, yabancı madde gibi algılayıp savunmaya geçiyor vücut, iğne ile bunu önlüyorlar. bence dr unun yönlendirmesine uy, ilk gebelik bile olsa önlem alınması daha iyi olur. iğneni olduktan sonra bir sıkıntı çıkmaz, rahat ol.

yok canımdoktorum iç demedi zaten yeni başladı sanırım bu kontrolde söleyince içmeye başla diyecek tadı umarım kötü değildir!!!

ben 2 gün içmeyi unuttum, sonra içtim magnezyumu, ama bacağım dünden beri kasılmış durumda.
magnorm içiyorum, içerken bir sıkıntı yoktu. tadı da fena değil, oda sıcaklığında portakallı tang gibi tadı var. ihmal etme, boşuna ağrı çekme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…