denemekte fayda var umarım işe yarar canım yaa çünkü çok sinir bozucu gerçektenbende bugun gıttım seker yuklemesıne carsamba gel dedıler ınş hepımızınkı temız cıkar
kızlar catlak ıcın kese kullanın haftada bır ıse yarıyor bunu bızzat denedım bı ara cok kılo almıstım basenler yanlar baya catlak vardı kese kan dolasımını hızlandırıyor ve vucudu toparlıyor
yine hepsini okuyamadım ama son okuduklarımdan anladığım kadarıyla çalışanlar hep aynı mdda..benm de işim rahat ama pazar akşam bi moralim bozuldu eşimle evdeydik haftasonu hiç işe gitmyelim istedim..evde kalıp bir iki gün gitmesem sorun olmayabilir ama yalnız yalnız evde oturmak da istemedi canım..eşimle gezmek istedim..bir de doğumdan önce yetştirmem gereken işler var, bi bitseler de rahatlasam..
aynen canım maraşta olupta dondurmasını yememek bana çok ağır geliyordu...
ayy yaaa offf ben hiç krem kullanmıyorum sen kullanıomusun adigecimm
aa bende deniyimmm
ayy hakkaten ne stres yaptık benimde iyi çıkarsa eve karpuz aldım yarın akşam kesip yicemmmm
tabiki gitmeden sormak lazım bizim hastanede 550 tlmişş
dene canım dene evlenmede once 15 kılo kadar almsıtım heryerım kırmızı beyaz catlaklardı sımdı hıc yok neredeyse eger catlamadan yaparsak onlemıs oluruz daha ıyı olur kremde kullansan masaj yaparak uygulaman gerek amac o bolgedekı kan dolasımını hızlandırmak kesede baya hızlandırıyor
aynen canım maraşta olupta dondurmasını yememek bana çok ağır geliyordu...
denemekte fayda var umarım işe yarar canım yaa çünkü çok sinir bozucu gerçekten
cnaım ben de bi evde oturanlara çok özeniyorum bi de şükrediyorum ne güzel çalışıp kendi paranı kazanıyosun istediğin herşeyi alıyosun diye.
ama bazen insanı çileden çıkarıyolar ki çok bi olay yok ama ben çok taktım nedense, şeytan diyo otur kızınla, 3 alıyosan 2 al, kızına bak işi napcan diyo amaaa kızıma da iyi bi gelecek için çalışmak istiyorum. çok karışığım ççookkkk
canım ben her gece yatmadan chansons babynin bebe yağını kullanıyorum aama demek ki bi faydası olmuyo.
bi de beğenmedim ben onun yağını yaa nemli pürüzsüz yapıcağna yapış yapış yapıyo sürdüğüm yeri. bebeğime onun ürünlerini almıcağım kesin.
gecen 7. ayda neler oluyor acaba diye araştırırken netde gördüm bu ayda kan uyuşmazlıkları kontrol edilip iğneleri yapılır tarzı bişeyler vardı.. benim bildiğim yanıltmıyayım yinede 2.çocukta doğumdan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..
denemekte fayda var umarım işe yarar canım yaa çünkü çok sinir bozucu gerçekten
cnaım ben de bi evde oturanlara çok özeniyorum bi de şükrediyorum ne güzel çalışıp kendi paranı kazanıyosun istediğin herşeyi alıyosun diye.
ama bazen insanı çileden çıkarıyolar ki çok bi olay yok ama ben çok taktım nedense, şeytan diyo otur kızınla, 3 alıyosan 2 al, kızına bak işi napcan diyo amaaa kızıma da iyi bi gelecek için çalışmak istiyorum. çok karışığım ççookkkk
canım ben her gece yatmadan chansons babynin bebe yağını kullanıyorum aama demek ki bi faydası olmuyo.
bi de beğenmedim ben onun yağını yaa nemli pürüzsüz yapıcağna yapış yapış yapıyo sürdüğüm yeri. bebeğime onun ürünlerini almıcağım kesin.
sorma kuzum ya herife bile gına geldi onu yeme bunu yeme...ne yiyecen sen diyodun..
yine hepsini okuyamadım ama son okuduklarımdan anladığım kadarıyla çalışanlar hep aynı mdda..benm de işim rahat ama pazar akşam bi moralim bozuldu eşimle evdeydik haftasonu hiç işe gitmyelim istedim..evde kalıp bir iki gün gitmesem sorun olmayabilir ama yalnız yalnız evde oturmak da istemedi canım..eşimle gezmek istedim..bir de doğumdan önce yetştirmem gereken işler var, bi bitseler de rahatlasam..
senin durumun daha da zor olurmuş canımhadi gözün aydın
zeytinyağı kullanın diyorlar bebeğede kendinizede ben bebe yağı almadım ama bakalım ihtiyaç olursa alırım
adamlar bıktı bizdennn
Merhaba bayanlar, biz de Ekim sonunda bekliyoruz bebeğimizi ama 2 hafta önce doktorum plasentanın rahim ağzını tamamen kapattığını, bunun da 26. haftadan sonra kanamalara ve erken doğum riskine sebep olduğunu söyledi, plasentanın yukarı çıkma olasılığı varmış ama düşük bir olasılıkmış. 2 hafta sonra kontrolüm var ama korkuyorum biraz. Aranızda benzer bir problemi olan var mı?
gecen 7. ayda neler oluyor acaba diye araştırırken netde gördüm bu ayda kan uyuşmazlıkları kontrol edilip iğneleri yapılır tarzı bişeyler vardı.. benim bildiğim yanıltmıyayım yinede 2.çocukta doğumdan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..
7. ayda iğne vurulduğunu bende okudum... teknoloji gelişiyor... olan varsa araştır sorsun soruştursun derim...
sabah ne oldu kuzum biliyon mu saat 5 buçuk..eşim elini karnımın üstüne atmış uykudayken...benim kuzumunda saat beş buçukta uyanma saatidir...nasıl olduysa güçlü bir tepik geldi ve ben tepiğe uyandım...eşimin yataktan fırlamasını bir gör bu ne kız dedi... oğlan tepik attı sana dedim...çek elinin annemin karnından diyo...o ne biçim tepikti diyo...
bı arkadasımda yenı dogum yaptı gercek zeytınyagı kullanmsıtı ıse yardımı bılmıyorum soramadım henuz
canım calısabıldıgın kadar calıs sonrası ALLAH kerim evde oturmak cok sıkıcı ama havalar cok sıcak orası kotu ıste
benim de o gün kumanda göbeğimin üzerindeydi bi tekme attı dalmışım tv ye valla yerimden hopladım :) kumandayı düşürdü bizim zilli :)
ya kızlar ben bugün o kadar güzel bi rüya gördüm ki anlatayım size doğum yapmışım Ela'm kucağımda sol göysümden emziriyorum ama nasıl emiyo cok cok sesler geliyo kızım,balım diye seviyorum o kadar tatlı bi bebek ki ve rüya o kadar gerçekciydi ki sıcaklığının kucağımda hissettim düşündüm sonra rüyası böyleyse gerçeğini düşünemiyorm
Merhaba bayanlar, biz de Ekim sonunda bekliyoruz bebeğimizi ama 2 hafta önce doktorum plasentanın rahim ağzını tamamen kapattığını, bunun da 26. haftadan sonra kanamalara ve erken doğum riskine sebep olduğunu söyledi, plasentanın yukarı çıkma olasılığı varmış ama düşük bir olasılıkmış. 2 hafta sonra kontrolüm var ama korkuyorum biraz. Aranızda benzer bir problemi olan var mı?
arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?
yok canımdoktorum iç demedi zaten yeni başladı sanırım bu kontrolde söleyince içmeye başla diyecek tadı umarım kötü değildir!!!
canım, genelde ilk gebelikte sorun çıkmıyor ama sonrakilerde mutlaka önlem alınmalı. doğumdan önce iğne yapılıyor, çünkü anne karnındaki bebeği, yabancı madde gibi algılayıp savunmaya geçiyor vücut, iğne ile bunu önlüyorlar. bence dr unun yönlendirmesine uy, ilk gebelik bile olsa önlem alınması daha iyi olur. iğneni olduktan sonra bir sıkıntı çıkmaz, rahat ol.
bende oyle biliyorum ama drum bu sekilde soyleyince bi sorayim dedim. cok sukur drum baya icime sinen bi dr cikti guveniyorum ona bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?