2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
a.slm canım hoşgeldinnn
hassaslaşman çok normal, duygusallık hepimizde var bu ara daha da arttı. bizim bir de mide ve kabus sorunlarımızda var ki sorma gitsin. her gece yeni bi aksiyon yaşıyoruz banada 27. haftadan snra erken doğum riski artar dediler, belirtileri okuyorum felan epey canımı sıkmıştı. şimdilerde sadece hayırlısı diyorum, vaktiyle gelsin diye dua ediyorum. üzülmek ve korkma fayda değil ne yapalım kuzum..

maşallah oğlun iyice güçlendi bizimki babasının elini hissedince kesiyo tepiğiii diyorum sana nazlanıyor yaa bende öyle çok şiddetli istiyorumm

Bu çocuk mideme vura vura iki günde üçüncü göğüsü oluşturdu heee

kızlar ben kaçtımmm, mutfak toplayıp sonrada yemek yicemm, görüşürüzzz

maşallah oğlun iyice güçlendi bizimki babasının elini hissedince kesiyo tepiğiii diyorum sana nazlanıyor yaa bende öyle çok şiddetli istiyorumm

evet canım ben fazla yorulunca daha fazla rahatsız oluyo herhalde o zaman tepikler daha kuvvetli oluyor..

bu kuzular resmen bizimle oynuyorlar....

evet oyle ama ınsan tedırgın oluyor ıste allah hepımıze saglıklı bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın

zizagcım aynı şey bizde de var canım daha bu sabah bak kızın günaydın diyo diye elini koydum göbeğime ama o elini koyunca duruyo tekmeleri

evet canım ben fazla yorulunca daha fazla rahatsız oluyo herhalde o zaman tepikler daha kuvvetli oluyor..

canıım ben de sola yatınca sanki düşücekmiş de çırpınıyomuş gibi tekmeleri savuruyo

Herkese merhabalarUmarım herkes çok iyidir,tekmeler hariç O da olacak artık,anne adayıyız sabır,şefkat bizde bol bol olmalı değil mi?Kızım da sabah kıpır kıpırdı nasıl ölüyorum meraktan bilseniz Oruç tutamayacağız zaten şu mubarek günlerde bol bol dua edelim de Allah bebeklerimizi ve tüm sevdiklerimizi bizlere bağışlasın,sağlıkla ve mutlulukla..

evet cuamrtesi hiç durmadı ben çok yorulduydumm

hadi benim oğlan beni babasından kıskanıyor ama senin kız babasına naz yapması lazımmm

çalısan arkadaşlar bu sözlerim size; vallaha o kadar pişman oldum ki eşimin aklına uydum işen ayrıldım bebek için 3 aydır evdeyim ama sanki uç sene üç yıl üç asır bebeğim için katlanıyorum yoksa hiç bir kuvvet beni tutamaz bu durumda da ne kadar donanımlıda olsa 6. ayın sonuna gelmişim kimse işe almaz mecbur dopum sonrası ve emzirme sonrasını bekliyeceğim... sakın çalışabildiniz kadar çalıişin evde kafanda her şeyi kuruyosun çalişmak ne kadar güzel bir şeymiş.. ALLAH ev hanımlarına güç kuvvet sabır versin bence.. ayrıca evde olup da kaliteli zaman geçirebilen arkadaşlar neler yapıyosunuz?

Son düzenleme:
yaa bu saatten sonra çatlar mı ya bende daha yokk ama olmasın ama

o kadar kötü mü yaaa

arkadaslar bizde kan uyusmazligi var, drum biz 7 ayda igne vuruyoruz dedi. mantigini anladim olayin tamam da, ilk defa duydum, normalde dogumdan sonra yapilir. sizde boyle bisi duydunuz mu?

Yok Cnm o kadar kötü değil ama ben kustugum için midem yandı bide sekerden nefret ediyorum limon aromalı olmasına rağmen hala kendime gelemrdim. Bir sise ayran ictim sonuçlar iki buçukta çıkacak inşallah güzeldir

Alikciğim bence dr birşey biliyordur da söylüyordu eflanin dediği gibi kan uyusmazligi olunca bebeği yabancı algılıyor bence aklında ne soru işareti varsa dr sor Cnm

Hosbulduk yazyagmuru nasılsin Cnm sen şeker yüklemesi yaptirdin mı?artık kurtuldum sadece iki doz aşım kaldı.kızlar ben her ay tsh baktiriyorum tahlilimde şeker 75 çıkıyor

Slm kızlarrr, biz geldik, perşembe akşamından beri sizlerden ayrıyım ( cuma günü doktor sorası işe gitmedim aç kalmaktan çok halsiz düşünce eşim eve bıraktı beni bende dinlenceme bi temizliğe verdim kendimi bi baktım saat akşam 7 olmuş koca gelmiş ), neler yapıyosunuz çook merak ettim, cuma günü gittik biz doktora, kasılmaların sebebini öğrendik normalmişnstye bağladılar hiçbişi çıkmadı, doktor yoruldun heralde yada stres yaptın ondun olmuştur bu dedi, ultrasondada detaylıca baktı erken doğum riskin yok hiç merak etme dedi, zayıf olduğun için bebeğin hareketlerini biraz daha net hissediyomuşum ondan bu kadar panik olmuşum yani anlıcanız neyse o gün gitmişken şeker yüklemeside yapıldı 50mg, önce bir kan aldılar ve idrar verdim, sonra şekeri içtim ( bu arada tadı o kadar kötü değil, vala aç karnına iyi bile geldi kızlar öyle söylimm yani, içine azcık limonda katmışlar bol şekerli az limonlu bi limonata içtim diyebilirim, henüz yaptırmayanlar korkmayın yani ), 1 saat hiç efor sarfetme dinlen ama uyumada sakın dediler, bekledik sora bida kan alındı ve ordan çıktık bu hafta doktor arayıp sonuçları söylicek, herşeyin hayırlısı artıkinşallah çıkmazsa meyveye devam, bitek ona üzülürüm yani ha bide kuru kayısı yiyom arada kabızlık olmasın diye onada üzülürüm vala naparız bilmiyom onları yemezsekdirek kabız olurum heralde birde haftada iki kez balık yiyonmu dedi, vala çalışırken zor oluyo o iş açıkçası, ayrıca etlede çok aram yok dedim o zaman hoooppp balık hapı yazdı garantiye alalım biz bunu dedi, dedim yaz anasını satayım, içim dışım vitamin oldu zatiiiiisora, normalmi düşünüyon sen dedi, bende tırsmakla beraber o konuyu sona bıraktım kısmette ne varsa o olsun dedim, oda dediki, şuanda çok kilo almadın o nedenle son 2 ay eğer normal düşünürsen vitamini kesçezki bebiş tombikleşmesin normal doğum yapabilesin dedi bakalımmmm kısmet herşeyy

pardon lınaaa yazacaktım cullucan yazdım az once lınacımmm basitmiydi ne dıyosun keşke gırsemıydık :44::44:

sorular için herkes zor demiş ama bence bilenin yapabileceği tarzda sorulardı yani iki şık arasında kalınmıyordu evet değişik sorular vardı mesela tarihte resmen edebiyat sorusu sormuşlardı güncel bilgilerde 206 da filan gerçekleşen olaylardı ama onların dışında sorular yapılabiir tarzdaydı ben bunu diyince de millet üstüme geliyor ama gerçekten durum bu yani

Cnm çalışmak gerçekten çok güzel malesef ben çalışmıyorum istesrmde calisamam benim günüm yemek temizlik le geçiyor pek sosyal biri değilim

benimde sağa yatınca tepikliyo kıır kıpır içerde napıyo çok merak ediyorum...acaba rahat edemiyo da o yüzden mi tepik atıyo..yoksa yeri rahatda keyfinden mi hareket ediyo anlamıyorum...

Kız ne güzel ışte normal yap sezaryen çok kötü ben dr normal doğum istiyom dedim oda daha erken dedikorkacak hicbirsey yok Cnm

Ben de şuan çalışmasam da yenievlicim söze dahil olmak istiyorum ..Evlenmeden önce 7 sene çalıştım,tabii ki çalışmak kadar güzel bişey yok ama nasıl bir işyerinde nasıl insanlarla ve nasıl şartlarda çalıştığına da bağlı mutluluk huzur ve doyum..Eğer 9-10 saat çalışıp eve yorgun mutsuz bir şekilde gidiliyorsa ve inş. bebeklerimiz olduğunda evde bir de sabahları zor koptuğunuz bir bebeğiniz varsa aklınız sürekli ondaysa bu çalışma çalışma değil eziyet oluyor diye düşünüyorum..Sırf bebeğime daha iyi anne olmak ve sağlıklı güzel vakit geçirmek için evlendikten sonra çalışmamaya karar verdim ve kararımın arkasındayım..Evde sıkılıyorsun elbette ama kendi yemeğini kendin pişiriyorsun,yapılacak birsürü iş bulabiliyorsun..Ben eğitim almış bir anne adayıyım,kitap da okuyorum dergi de,kurslarım da var arkadaşlarım da..Ev hanımından ev hanımına çok fark var bunu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…