2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycem bu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti

Kızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycem bu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti

ferrum forte kullanıyorum canım, benimki beter bişi en etkilisiymiş bende kansızlık var çünkü, kabızlık yapıyo zati

ferrum forte kullanıyorum canım, benimki beter bişi en etkilisiymiş bende kansızlık var çünkü, kabızlık yapıyo zati
Ben de o hapı kullanıyorum canım,evet kabızlık sorunu var ama kayısı falan yiyorum azaltıyor sanırım..Geçen ay kan tahilimde sonucum gayet iyi çıkmıştı bunu demiri emen gıdaları bir arada almamaya çalışmak ve bu hapı kullanmaya borçluyum sanırsam

kızlarrr ne sorucaamm, okuyorum yazdıklarınızıda sizin bebekler şiddetli vuruyormuş inanın endişelenmeye başlıyacağım, içeride kıpırtı var ama tepişler çok minik ve geriden aralarda şiddetli vuruyor bide bende tekmeden çok kıpırtı oluyor dönüyor gibi mesela ama sizinki gibi şiddetli tekme olursa nadir oluyor ve ben çok kafama takıyorum benim durumumda olan var mı? bide sürekli bi hareket olmuyor mesela sabah öğle akşam hissettiriyor, normal mi yada böyle olması acaba?

Canım bu tarz şeyleri kafana takmamalısın bence,şiddetli ya da şiddetsiz tekme atar bu bebeğe veya bizim hareketlerimize ruh halimize acıkmamıza vb. da bağlıdır diye düşünüyorum..Doktorun her ay gelişiminde ve sağlığında sıkıntı yok diyorsa hiç boşuna endişelenme keyfini çıkar

Kızlaaar en yakın arkadaşım bugün doğum yapmış,yanında değilim ama nasıl sevindim Allah kurtardı arkadaşımı..Darısı bizlerin de başına inşallah..Minnak bir erkeği oldu normal doğumla

canımcım hissetme olayı sana ve bebişine göre değişiyor, mesela ben çok hissediyorum doktor karın bölgen zayıf olduğu için bu dedi, normal şartlarda bu haftalarda tekmeyi hissetmemen gerekir sadece dalgalanma şeklinde hissedersin dedi ama benimki bildiğin futbol oynuyo içerde o derece, bazen uykuya dalamıyorum, birde bebişin yatış pozisyonu önemli sana yani karnına sırtını döndüyse daha az hissediyosun, yüzünü döndüyse daha çok, bunlarda önemli, birde yorgun zamanlarda sesi kesiliyo bebişlerin, sağlıklı ve mutlu bebekler hep vururmuş doktorum öyle söyledi, yani sen ne kadar huzurluysan bebişte o kadar huzurlu

canim hic endiselenecek bi durum yok onlarda normal bi bebek gibi uyuyup uyaniyolar yada sen fark etmiyo olabilirsin yorgun olabilirsin kafana takma hareket ediyo ya Allaha sukur o bile yeter

evet cuamrtesi hiç durmadı ben çok yorulduydumm

hadi benim oğlan beni babasından kıskanıyor ama senin kız babasına naz yapması lazımmm
bilmiyorum artık zoru ne nasılsa doğunca benim yüzüme bakmıcak babası varken

canım hoşgeldin, çookkkk haklısın zaten ramazandan bişey anlamadım geldiyse de. babamıza sahur hazırlıcaz işte bi değişik o var
teraviye de gitmek istiyorum aslında ama hava da çok sıcak dayanamam gibi geliyo kalabalıkta

cullucancım hoşgeldin canım, şeker çıksa da meyve yemeye devam ama yanında dengelesin diye süt içiyomuşsun, arkadaşımda çıktı şeker ondan biliyorum. ıyykkk Allah süte muhtaç etmesin, bugün yanımda getirdim ama nasıl içerim bilmiyorum

benimde sağa yatınca tepikliyo kıır kıpır içerde napıyo çok merak ediyorum...acaba rahat edemiyo da o yüzden mi tepik atıyo..yoksa yeri rahatda keyfinden mi hareket ediyo anlamıyorum...
ben de çatlıcam meraktan sürekli neye benziyo acaba nasıl bişy gelicek diye aklımda :26:
bebeğin çirkini olur mu ama yaaa

canım ben de gynoferon kullanıyorum şu demir haplarından kurtulsak da şu büyük abdestteki pas kokusu da bi gitseee ööööööööööğğğğğ

Kızlaaar en yakın arkadaşım bugün doğum yapmış,yanında değilim ama nasıl sevindim Allah kurtardı arkadaşımı..Darısı bizlerin de başına inşallah..Minnak bir erkeği oldu normal doğumla

ohh ohhh saglikla buyusun insallah

bizde cift sayilara dustuk safak 99

Benim kan değerlerin iyi çıktı ama dr zayifim diye vitamin ve kan hapı verdi valla hiç kabızlık çekmedim hamilelik boyunca sen bol bol meyve Cnm üzüm elma kayısı özellikle yaşı bağırsakları süper çalıştırır kavun da ye

güzelmiş canım.
bebek mevlütünde gecelik giyicek misiniz yaa?
kayınvalidem tutturdu giy diye he dedim ama tabii ki giymicem
ev misafir doluyken ben gecelikle yatamam yatakta kimse kusura bakmasın

canim benim Almanyada kimsem yok o yuzden burada mevlut yapmayi dusunmuyorum trye gittigimde annemlerde yapicaz kismetse bebisbiraz daha buyuyunce yani

kv de yok kendi basimayim yani bencede ya sunnet olmus cocuklar gibi

canim benim Almanyada kimsem yok o yuzden burada mevlut yapmayi dusunmuyorum trye gittigimde annemlerde yapicaz kismetse bebisbiraz daha buyuyunce yani

kv de yok kendi basimayim yani bencede ya sunnet olmus cocuklar gibi
Geceliği doğumdan sonra bi kaç gün daha giyicem zaten, 20 gün geçtikten sonra kendimi gayet iyi hissediyoken neden gecelik giyiym di mi ama
daha çok zaman var diye he dedim geçtim ama gerçekten hiçççç niyetm yok gecelikle mevlüt yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…