Kızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycembu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti
Ben de o hapı kullanıyorum canım,evet kabızlık sorunu var ama kayısı falan yiyorum azaltıyor sanırım..Geçen ay kan tahilimde sonucum gayet iyi çıkmıştı bunu demiri emen gıdaları bir arada almamaya çalışmak ve bu hapı kullanmaya borçluyum sanırsamferrum forte kullanıyorum canım, benimki beter bişi en etkilisiymiş bende kansızlık var çünkü, kabızlık yapıyo zati
Canım bu tarz şeyleri kafana takmamalısın bence,şiddetli ya da şiddetsiz tekme atar bu bebeğe veya bizim hareketlerimize ruh halimize acıkmamıza vb. da bağlıdır diye düşünüyorum..Doktorun her ay gelişiminde ve sağlığında sıkıntı yok diyorsa hiç boşuna endişelenme keyfini çıkarkızlarrr ne sorucaamm, okuyorum yazdıklarınızıda sizin bebekler şiddetli vuruyormuş inanın endişelenmeye başlıyacağım, içeride kıpırtı var ama tepişler çok minik ve geriden aralarda şiddetli vuruyor bide bende tekmeden çok kıpırtı oluyor dönüyor gibi mesela ama sizinki gibi şiddetli tekme olursa nadir oluyor ve ben çok kafama takıyorum benim durumumda olan var mı? bide sürekli bi hareket olmuyor mesela sabah öğle akşam hissettiriyor, normal mi yada böyle olması acaba?
kızlarrr ne sorucaamm, okuyorum yazdıklarınızıda sizin bebekler şiddetli vuruyormuş inanın endişelenmeye başlıyacağım, içeride kıpırtı var ama tepişler çok minik ve geriden aralarda şiddetli vuruyor bide bende tekmeden çok kıpırtı oluyor dönüyor gibi mesela ama sizinki gibi şiddetli tekme olursa nadir oluyor ve ben çok kafama takıyorum benim durumumda olan var mı? bide sürekli bi hareket olmuyor mesela sabah öğle akşam hissettiriyor, normal mi yada böyle olması acaba?
kızlarrr ne sorucaamm, okuyorum yazdıklarınızıda sizin bebekler şiddetli vuruyormuş inanın endişelenmeye başlıyacağım, içeride kıpırtı var ama tepişler çok minik ve geriden aralarda şiddetli vuruyor bide bende tekmeden çok kıpırtı oluyor dönüyor gibi mesela ama sizinki gibi şiddetli tekme olursa nadir oluyor ve ben çok kafama takıyorum benim durumumda olan var mı? bide sürekli bi hareket olmuyor mesela sabah öğle akşam hissettiriyor, normal mi yada böyle olması acaba?
bilmiyorum artık zoru ne nasılsa doğunca benim yüzüme bakmıcak babası varkenevet cuamrtesi hiç durmadı ben çok yorulduydumm
hadi benim oğlan beni babasından kıskanıyor ama senin kız babasına naz yapması lazımmm
canım hoşgeldin, çookkkk haklısın zaten ramazandan bişey anlamadım geldiyse de. babamıza sahur hazırlıcaz işte bi değişik o varHerkese merhabalarUmarım herkes çok iyidir,tekmeler hariç O da olacak artık,anne adayıyız sabır,şefkat bizde bol bol olmalı değil mi?Kızım da sabah kıpır kıpırdı nasıl ölüyorum meraktan bilseniz Oruç tutamayacağız zaten şu mubarek günlerde bol bol dua edelim de Allah bebeklerimizi ve tüm sevdiklerimizi bizlere bağışlasın,sağlıkla ve mutlulukla..
cullucancım hoşgeldin canım, şeker çıksa da meyve yemeye devam ama yanında dengelesin diye süt içiyomuşsun, arkadaşımda çıktı şeker ondan biliyorum. ıyykkk Allah süte muhtaç etmesin, bugün yanımda getirdim ama nasıl içerim bilmiyorumSlm kızlarrr, biz geldik, perşembe akşamından beri sizlerden ayrıyım ( cuma günü doktor sorası işe gitmedim aç kalmaktan çok halsiz düşünce eşim eve bıraktı beni bende dinlenceme bi temizliğe verdim kendimi bi baktım saat akşam 7 olmuş koca gelmiş ), neler yapıyosunuz çook merak ettim , cuma günü gittik biz doktora, kasılmaların sebebini öğrendik normalmiş nstye bağladılar hiçbişi çıkmadı, doktor yoruldun heralde yada stres yaptın ondun olmuştur bu dedi, ultrasondada detaylıca baktı erken doğum riskin yok hiç merak etme dedi, zayıf olduğun için bebeğin hareketlerini biraz daha net hissediyomuşum ondan bu kadar panik olmuşum yani anlıcanız neyse o gün gitmişken şeker yüklemeside yapıldı 50mg, önce bir kan aldılar ve idrar verdim, sonra şekeri içtim ( bu arada tadı o kadar kötü değil, vala aç karnına iyi bile geldi kızlar öyle söylimm yani, içine azcık limonda katmışlar bol şekerli az limonlu bi limonata içtim diyebilirim, henüz yaptırmayanlar korkmayın yani ), 1 saat hiç efor sarfetme dinlen ama uyumada sakın dediler, bekledik sora bida kan alındı ve ordan çıktık bu hafta doktor arayıp sonuçları söylicek, herşeyin hayırlısı artık inşallah çıkmazsa meyveye devam, bitek ona üzülürüm yani ha bide kuru kayısı yiyom arada kabızlık olmasın diye onada üzülürüm vala naparız bilmiyom onları yemezsek direk kabız olurum heralde birde haftada iki kez balık yiyonmu dedi, vala çalışırken zor oluyo o iş açıkçası, ayrıca etlede çok aram yok dedim o zaman hoooppp balık hapı yazdı garantiye alalım biz bunu dedi, dedim yaz anasını satayım, içim dışım vitamin oldu zatiiiii sora, normalmi düşünüyon sen dedi, bende tırsmakla beraber o konuyu sona bıraktım kısmette ne varsa o olsun dedim, oda dediki, şuanda çok kilo almadın o nedenle son 2 ay eğer normal düşünürsen vitamini kesçezki bebiş tombikleşmesin normal doğum yapabilesin dedi bakalımmmm kısmet herşeyy
ben de çatlıcam meraktan sürekli neye benziyo acaba nasıl bişy gelicek diye aklımda :26:
benimde sağa yatınca tepikliyo kıır kıpır içerde napıyo çok merak ediyorum...acaba rahat edemiyo da o yüzden mi tepik atıyo..yoksa yeri rahatda keyfinden mi hareket ediyo anlamıyorum...
canım ben de gynoferon kullanıyorum şu demir haplarından kurtulsak da şu büyük abdestteki pas kokusu da bi gitseee ööööööööööğğğğğKızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycembu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti
Kızlaaar en yakın arkadaşım bugün doğum yapmış,yanında değilim ama nasıl sevindim Allah kurtardı arkadaşımı..Darısı bizlerin de başına inşallah..Minnak bir erkeği oldu normal doğumla
güzelmiş canım.
ferrum forte kullanıyorum canım, benimki beter bişi en etkilisiymiş bende kansızlık var çünkü, kabızlık yapıyo zati
ohh ohhhsaglikla buyusun insallah
bizde cift sayilara dustuk safak 99
güzelmiş canım.
bebek mevlütünde gecelik giyicek misiniz yaa?
kayınvalidem tutturdu giy diye he dedim ama tabii ki giymicem
ev misafir doluyken ben gecelikle yatamam yatakta kimse kusura bakmasın
Çok güzellermiş. Relaxmode'un ürünlerine benziyor. O marka mı acaba?
Çok güzellermiş. Relaxmode'un ürünlerine benziyor. O marka mı acaba?
Geceliği doğumdan sonra bi kaç gün daha giyicem zaten, 20 gün geçtikten sonra kendimi gayet iyi hissediyoken neden gecelik giyiym di mi amacanim benim Almanyada kimsem yok o yuzden burada mevlut yapmayi dusunmuyorum trye gittigimde annemlerde yapicaz kismetse bebisbiraz daha buyuyunce yani
kv de yok kendi basimayim yanibencede ya sunnet olmus cocuklar gibi
Evet günden güne yaklaşıyoruz,kolayca doğuruveririz inşallahohh ohhhsaglikla buyusun insallah
bizde cift sayilara dustuk safak 99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?