2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hoşgeldin canım ya ben 2 adım atıyorum yoruluyorum maşallah nasıl yaptın temizlik helal sana kızz bencede normal yap en güzeli normal doğummm

bencede canim ben hastane icin alicam ama evde de giyerim iyi yapmissin he de gec

kızlar benim abimin 7 yıldır çocuğu olmuyor aşılamayı falan çok denediler ama olmadı..şimdi tüp bebek yapacaklar manisada varmış tufan bey bilgisi olan varmı ???

izmirdede smyrna diye bir yer varmış orasını met ediyorlar fiyatları hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan varmı acabaaaaa ????????

Canım aynı seyi benım kv dede soyluyo ama ben kesınlıkle gıymeyı dusunmuyorum. zaten bebek mevludunu de bebegın 40 ı cıkınca yapmak ıstıyorum hem bebiş bıraz daha buyur ele avuca gelır. en mantıklısı guzel bır elbıse gıymek. hem ıyılesmıs olucaz neden gecelık gıycekmısız kı

şu an çok kötü durumdayım sinirimden öğlen evde ağladım iş yerinde çalışma arkadaşım çok acayip sinirimi bozdu. sanki o olmasa hiçbir iş yürümüyomuş gibi imalarda bulundu. ben herşeyi unutuyomuşum erteliyomuşum. ben izne ayrılınca bütün işler ona kalacakmış. Allahım işitmediğim laf kalmadı. bundan öncede yapıyodu aynı şeyi şu işi yaptınmı bu işi yaptınmı bak zamanı geçiyo bilmem nee bende hiç sesimi çıkartıyodum ama bu sonki burama kadar geldi artıkk vee patladım. ben herşeyi takip ediyorm dedim senin hatırlatmana gerek yok dedim. eylül başına kadar burdayım merak etme her işi halledip gidicem dedim. ama öyle sinirim bozulduki öğle arası hem eşime anlatıyorum hem ağlıyorummmen çok ağladığım şeyde haklı oldugu yanlarda var kendime cok kızıyorum. ama bu insanda cok mükemmeliyetcı yaa başkalarına soruyorum ne yapılması gerek dıye. sen stres yapma hallolur dıyolar.eşimde iznin ne zaman doluyosa hemen ayrılıyosun calısmak yok dedı. bende yok dedım eylüle kadar calısıcam halletmem gereken herseyı halledıcem kimseye arkamdan laf ettırmicem dedim

işte moralim yeni düzelmiş, kendimi toparlamışım neden tekrar hasta gibi giyineyim, bi de ben evde tekken bile pijamayla gecelikle dolaşan insan değilim, kardeşim çok alay eder bu yüzden hatta benimle o yüzden ben giymicem dedikten sonra olay bitmiştir

bencede canim ben hastane icin alicam ama evde de giyerim iyi yapmissin he de gec
hastanedeyken ilk günler evde rahatsızken doyucaz zaten bakımsız gecelikli pijamalı hallerimize bence hiçççç gerek yok
canım bana söylerken bak sen ne hale geldin, eşini dinle ve 32. haftada al raporunu evde otur. bırak şu gerizekalı insanları, çekmek zorunda değilsin kimseyi, bi de dönüşte işin garanti git evinde kafan rahat olsun. şimdi çok sinirlendim bak
benim de burda sinir olduğum, bana müdürün dediklerini söyleyen adam, sanki işten atıcaklar beni de o hayır atmayın demiş, onun sayesinde burdaymışım gibi konuşuyo ben de salaktım yuttum bu numarayı. insanı gerizekalı yerine koyup çok komik duruma düşüyolar ama olan bize oluyor. onları kafaya takıp üzülüyoruz bi de.
sen yine bildiğini yap boşveerrrr

Son düzenleme:
hayatım son ana kadar da çalışsan kimseyi memnun edmeazsin ya insanlar nankör hele de özel sektör ise vay halimize bence ne kendini ne de bebeğini yıprat izinini hak eder etmez hemen al bendeb sana tavsiye canım yazık canına

Kızlar nasılsınız bebişleriizde iyidir inşallah çoktandır giremiyordum yatıya misafirim vardı onlar gitti sonra ben anneme gittim biraz kaldım geçen haftada doktora gittim şeker yüklemesi kan ve idrar testi yapıldı normal çıktı sonuçlarım
Kızlar oruç tutacak olanlar var mı ben yarın kısmet olursa deniycem nasıl olsa evdeyim çalışanlar zorlanabilir o yüzden bir şey diyemiyoum borç bizim zaten ben kızıma hamilyken tutamamışım ilk aylardaydım o yüzden sonradan tam 3 ayda tuttum araya yok hastalık giriyor bi yere davet ediliyosun hafta sonları derken uzuyor bende bu sefer tutabildiğim kadarını tutmak istiyorum eskiler hep tutuyormuş annem bana hamileyken eylül ayında beni doğurmuş bakalım bir deniycem.....

canim hic endiselenecek bi durum yok onlarda normal bi bebek gibi uyuyup uyaniyolar yada sen fark etmiyo olabilirsin yorgun olabilirsin kafana takma hareket ediyo ya Allaha sukur o bile yeter

ayy kızlar neden bilmiyorum şu yazdıklarınızı okurken pıt diye düştü gözyaşım çok duygulandım hepinizden Allah razı olsun.. çok dolmuşum sanırım cullucan banada doktor o dalgalanmayı hissetmezsin demişti ama karın bölgen zayıf demişti de aslında 2 haftada bir kontrole gidiyorum bu sefer 3.hafta oldu hep kafamda kötü senaryolar dolaşıyor bide bu hafta tuhaf ağrılarım oldu kaburgamın altı ağrıyor falan gözüm korktu heralde, bide sizleri de okuyunca şiddetli diye üzülmeye başladım ama çok şükür hareket var sonuçta, Allah hepimizin benimde herkesin bebeklerine bizlere sağlık sıhhat versin inşAllah.

kızlarrrrrrrr nasılsınızzz okuyamadım sabah 8 de mesai başlamış burda temizlik var bende bi ara bakayım neler yapıyosunuz

valla kızlar kafam çok karışık son aya kadar çalışmayı düşünüyodum ama bugün öğlen stresimden nerdeyse bayılacaktım ağlamaktan.hiçbirşey yiyemedim zaten öğlen bu insanla tartışmaktan eve yarım saat geç gittim. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi davranıyo adınada profesyonellik diyo. tamam ben profesyonel değilim yaa daha yeni memurum ve öğrenmem gereken çok şey var kimse bana demıyo sende bunu yapacaksın dıye ben herşeyi kendim araştırmak bulmak zorundayım e haliyle bazı şeyler sekteye uğruyo bende insanım yani bide hamileyim. bi insanın bu kadar üstüne gidilmezki ama bunu söyleyen müdür değil bişey değil ben oturdum ağladım. bide müdür bi laf etse halim nice olur artık. eşime dıyomkı ben memurluğu beceremiyommu acaba sinirlerim cok bozukk yaa

Sıkma canını canım kendi dört dörtlükmü çok mu mükemmel sanki ? Hamilelikten ötürü yeterınce hassas bir dönem yaşıyoruz başkalarının ağlatmasına da eşin tabıkı ızın vermez ıznın dolunca cık demiş zaten kendını nasıl ıyı hıssedıceksen öyle yap bence bu durumlarda geçiverir sen aglayıp bebişi üzme

canım kaburga ağrısı normal diye duydum ben ama Annem bile hep der daha durr kaburgalarına baskı yapıcak bebek büyüdükçe diye. bence sıkıntı edicek bi durum yok ama bize noluyo böyle evham üzerine evhammm Annelik bu galiba

o aklı sıra sana çömez muamelesi yapıyo yeme bbu numaralarrııııı
canım bayan mı bunu yapan? erkekse dangozun tekidir, kadınsa kıskancın tekidir

güzelmiş canım.
bebek mevlütünde gecelik giyicek misiniz yaa?
kayınvalidem tutturdu giy diye he dedim ama tabii ki giymicem
ev misafir doluyken ben gecelikle yatamam yatakta kimse kusura bakmasın
ay o ne öle yaa hasta gibi, hiçte bile nası olsa bebişin 40 ı çıktıktan sora yapılcak, bizde toplucaz kendimizi, vala fönümü vs çektirip elbise giyerim ben altınada topuklu terlik yada ayakkabı, öle gecelikle milletin önüne çıkmammmm

bende öyle yapıyorum canım, sürekli mevyeyleyim, üstüne bide arada kuru kayısı yiyorum, çok şükürü ilk başlarda yaptı kabızlığı sonra buldum çaresini dengeliyorum heee bide bol su içiyorum anca düzenliyo vala, her gün wc ye çıkmak gerek yoksa yanarızzz:18:

hoşgeldin canım ya ben 2 adım atıyorum yoruluyorum maşallah nasıl yaptın temizlik helal sana kızz bencede normal yap en güzeli normal doğummm
bende öyleyim canımcım, uzun bir aradan sora ilk defa yaptım bu işleri ve inanırmısın üzerimdeki t-shirt su gibi oldu, o elektrikli süpürge sanki 15kg, o çarşaflar sanki 30mt gibi geldi değiştirirken bidahada yapamam sanırım, çok zorlandım oda mecburiyetten, benim kadın her cuma yarım gün gelirdi bu hafta rahatsızmış bana kaldı işler, e evdeyim dedim nası olsa bari bi işe yarayayım, yoksa kocişle yapçaktık haftasonu kıyamadım ona, bidahada yapmam vala, çok afedersin başka bi tarafımdan soludum heeee

ay kıyamam yaaaaaa, ya bi defol git deseydinnn, kız bana bak ne derse desin sen hamişsin zaten artık senin çok iş yapmaman lazım alsın hepsini o yapsın hehehe böylece sende bişeyi unutmamış olursun, takma kız kafana, son ayına kadar çalış al maaşını işleride salla gitsin, zaten onların bunu düşünüp senin elindekiler almaları lazım artık, benim bu ay son, ağustosta arkadaşa devrediyorum sora ben sadece gün doldurmaya gelip gitçem sende öle yap, kalan kalsın, unutuyosanda unutuyosun, beğenmeyen alsın kendi yapsın bırak yaaa:89:

cullucan senin şu kokoşluğunu iyice merak etmeye başladım ben oğlun olucaktı di mi senin? bi de kızın olsa vay eşinin haline
ayyy Allah iyiligini versin senin yaa
ee öyle ama loori biz kadınlar çekemiyoruz birbirimizi erkekler desen iş yerindekiler odunun önde gideni

ayy canım ya ne kadar zor şeyler valla benim ofisim çok anlayışlı bana karşııı saolsunlar sen üzülme canım o da çeker cezasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…