2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o aklı sıra sana çömez muamelesi yapıyo yeme bbu numaralarrııııı
canım bayan mı bunu yapan? erkekse dangozun tekidir, kadınsa kıskancın tekidir
erkek canım. beyefendi kendisi çok mükemmel yaa sağa sola ahkam kesiyo işteikimizde aynı zamanda atandık ama onun daha önce özelde 8 sene çalışmışlığı var birazda bilmiş bi tip herşeyi ben biliyom havalarında. o olmasa nolacak bu işler felan durumlarında yani. benim en çok sinir olduğum bilmediğim şeylerde onun yardımına ihtiyacımın olması

zaten kimsenin bana laf söylemeye hakkı yok canımcım işleri aksatmadan yapıyorum ama bu alttan deşip deşip yapılacak bişeyler buluyo illaki. bunun lafına kızıp ayrılmıcam ısten. sonuna kadar calısıcam her işide halledicemmm mis gibi yavruma bakıcammm ohhh. uzun sürede gelmıcm ücretsiz izin alıcam ne halt ederse etsin yetti bee

aman arkadaşlar bebeişleriniz iyiyse hiç bişeyi kafayı takmayın... buarada benım oğlumda bazen cok sert tekme atıyo kaçıyo hep hafif ama doktora gidiyorum doktor maşallah hareketli bebek diyo bende dıyorum neden ben anlamıyorum oda anlaman lazım ama dıyo belkıde sende benım gıbı anlamıyorsundur. kıpırdasın hissetse isterse küçük olsun : kaburga agrısı mı dedin yerımden kalkamıyorum o nasıl bır agrı ama buaralar cok şükür biraz azaldı emın ol kı sende olan bır cok sey bızlerdede var.. rahat ol bebegının kalbı atıyor yaaa gerısı teferruat emın ol ki bende acayıp evhamlıyım

ayy canım ya ne kadar zor şeyler valla benim ofisim çok anlayışlı bana karşııı saolsunlar sen üzülme canım o da çeker cezasını

canım müdürüm felan gayet anlayışlı o konuda sıkıntım yok ne zaman izin istesem verir. ama bu beraber calıstıgımız kişi sinirimi bozuyo yaa çok bilmiş bi tip işteebide hamişlik alınganlığıyla üst üste geldi tamam oldu

Ben istanbuldayım istanbulda desen tavsiye edeceğim hastane olurdu.Allah yardımcısı olsun kolaylıkla gelxin bebiş inş.
ben bu aralar çok hissediyorum oğlumu çok oynak maşallah ama kızıma hamileyken bu kadar hissetmezdim bu hareketli mi olacak acaba :) O yüzden kafana takma bazıları çok hiseder bazıları harekdtleri daha az hisseder kaburga ağrısı normal ben kızıma hamileyken bu aylarda sol kaburga ağrısından ağlıyordum olduğum yerden kımıldıyamıyordum

Son düzenleme:

Ben de oruç tutmayı düşünüyorum Cnm hepsini tutarım inşallah sadece aşı olacagim gün titamicam

kıyamam sana beennnn, sağlıklıysa ve miniktende dokunduruyosa annesine hiç takma kafana, dediğimiz gibi bu tepik olayı herkeste farklılık göstertiyoooo

hehehehe ay napimm yaaaa, bende böleyim işte, kızım olaydı gerçekten benim koca yanmıştı ama şükür erkek geliyo canımmmm vala cuma günü doktora giderkene mini bi elbisem vardı onu giycektim taki koca el koyana kadar, biraz göbüşten dolayı dahadamı kısalmış nee söyleyince hak verdim ama hamişlik hormonu illede üste çıkcam ya çıktım zati, kociş söyleyeceğine söylediğine bin pişman oldu, sonuç yinede giymedim elbiseyi başka bişi giydim ama süsümden geri kalmam arkadaşşşşş

aferin kızzzzzzzzzzzzzzzzz böle ol işte, o salakta boş boş konuşmasın orda aptal şey

canım yaaa kıyamam sana... kendimi gördüm sende :SS benimde iş yerimde buna benzer sorunlar var.. o yüzden rapor kullanıyorum kaç zamandır ve 32. haftam dolar dolmaz ayrılcam.. valla varsa öyle bir şansın kullan kendinide bebeğinide üzme ! kimseye laf ettirmem diyorsunda sen mükemmel bile olsan insanlar laf edecek şey bulur.. sen sinir olcanı onlar olsunboşver !

aman sakın ödün verme kokoş ben de üzerime tam oturan elbiseleri giyemiyorum çok komik druyo yaa göbek sivrildi iyice
oğlun giydiklerine karışsın da o zaman görürüm ben seni :)))

Son düzenleme:
kızlar oğluma çınar ismi koymayı düşünüyorum.. sizce nasıl? hatta çınar kadir

çınar çok güzel yakın bi arkadaşımın oğlunun adı

boşver kuzum ohh sefan olsun işleri onun üzerine bırakıp git :2::2::2:

kurumun tıp merkezine gittim geldim tahlil isteğimi yaptı doktor sabah hemen gidip kan vericem 2 saat beklicekmişim

kızlar oğluma çınar ismi koymayı düşünüyorum.. sizce nasıl? hatta çınar kadir
çok severim çok güzel bi isim çınar gibi sağlam karakterli olur bebişnnnn, bence ikiside çok güzel olmuş

aman sakın ödün verme kokoş ben de üzerime tam oturan elbiseleri giyemiyorum çok komik druyo yaa göbek sivrildi iyice
oğlun giydiklerine karışsın da o zaman görürüm ben seni :)))
aaaa:26: doru diyosun kız yarın öbürgün karışırmı acaba ayyy yerim onun totosunu ben, bide onu dinler babasını dinlemezmişim vala bu sefer benim koca kesin zıvanadan çıkar ay nolcak yaaa benim çok hoşuma gidiyo o göbüş ordan fırtlıyo ya, bende hamile kalınca kendini salanları anlamıyorum, bi bakıyorum adam süslenmiş kokular falan yanındaki hatunda kendinden geçmiş hamiş diye o kadarda olmaz anacım, azcık bakçan kendineeee ele güne karşı dikkat etçennn, biz göçmeniz o nedenle bizde biraz kokoşluk var eskilerden gelme

öğlen yemek yiyememiştim sinirimden. şimdi bişeyler aldırıp yedim bide meyve suyu içtim kendime geldim valla kızlar sadece belime bi ağrı girdi inş hemencecik geçer. kimseyide kafama takmıcammm yaa onlar düşünsünnn demiiii

aynen canım bende hıc ama hıc gecelık gıymeyı dusunmuyorum. kv cok ıstıyosa kendısı gıysın mevlutte geceliği

kızlar bebek mevlütünü ne zaman yapıyosunuz..kvlerde de var öyle adet ama ben uzak olduğum için yırtıyorum biraz.yaa daha 20 günlükken filan gidiyolar bi de anlatıyo arada bana kayınvalidem, bişi de diemiyorum ama 40 tane kadının ne işi var lohusa evinde 20 günlük çocuğu elden ele gezdrimeler filan..:26:

Hehhhh şöleeeee

bebiş 40 günü doldurduktan sora herhangi bir gün yapılyo canım, kimisi 3 aylıkkende yapıyo, yani o tamamıyla senin ve bebişinin toparlamasına kalmış, yarı kırkı die bişi bende duydum ama tamamen karşıyım, 20günlük bebiş daha dünyayla tanışmadan teyzelerin elindemi gezcek noooooooo ben mevlütte çocuğun elden ele gezdirilmesine de karşıyım, o ne oyle 40 kişi olsa 80 tane elin mikrobu olcak, vala yaparsam 40ından sora kendimi toparlayınca yaparım birde o dolaştırma bana gelmezzzz, ablama veririm teyzesi olarak şöle bi dolaaştırır kendi kucağında ondan sora hopp yatana

anammmm kızlar neler yazmıssınız ıkı saatte hepıcıgını okuyamadım benım herıfcık evde bugun hava sıcak oyle evde oturuyoruz bos bos

o gecelık muhabbetı sızdedemı var benım yenı dogum yapam bı arkadasım gıymsıtı gecen hafta gıymem dıyordum ama gorunce begendım cok cıcı gecelıkler elbıse kadar sık duruyor

aynen canım bende hıc ama hıc gecelık gıymeyı dusunmuyorum. kv cok ıstıyosa kendısı gıysın mevlutte geceliği

benim annem tutturur giy diye bizim adetlerde var ama 40 günü geçmeden yapmam ben mevlüdü o zamana gecelik kalmazz elbise giyeriz daha iyi

canım sen gezdır bebısını madem oyle kımseye vermek ıstemıyosun oyle de olur bence ha bıde ılla 40 cıkınca sart deıl galıba oncede yapılıyor mesela ben once yapacam benım aılem burda olmadıgı ıcın onlar yanımdayken yaparım :1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…