erkek canım. beyefendi kendisi çok mükemmel yaa sağa sola ahkam kesiyo işteo aklı sıra sana çömez muamelesi yapıyo yeme bbu numaralarrııııı
canım bayan mı bunu yapan? erkekse dangozun tekidir, kadınsa kıskancın tekidir
ay kıyamam yaaaaaa, ya bi defol git deseydinnn, kız bana bak ne derse desin sen hamişsin zaten artık senin çok iş yapmaman lazım alsın hepsini o yapsın heheheböylece sende bişeyi unutmamış olursun, takma kız kafana, son ayına kadar çalış al maaşını işleride salla gitsin, zaten onların bunu düşünüp senin elindekiler almaları lazım artık, benim bu ay son, ağustosta arkadaşa devrediyorum sora ben sadece gün doldurmaya gelip gitçem sende öle yap, kalan kalsın, unutuyosanda unutuyosun, beğenmeyen alsın kendi yapsın bırak yaaa:89:
ayy canım ya ne kadar zor şeyler valla benim ofisim çok anlayışlı bana karşııı saolsunlar sen üzülme canım o da çeker cezasını
Ben istanbuldayım istanbulda desen tavsiye edeceğim hastane olurdu.Allah yardımcısı olsun kolaylıkla gelxin bebiş inş.kızlar benim abimin 7 yıldır çocuğu olmuyor aşılamayı falan çok denediler ama olmadı..şimdi tüp bebek yapacaklar manisada varmış tufan bey bilgisi olan varmı ???
izmirdede smyrna diye bir yer varmış orasını met ediyorlar fiyatları hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan varmı acabaaaaa ????????
ben bu aralar çok hissediyorum oğlumu çok oynak maşallah ama kızıma hamileyken bu kadar hissetmezdim bu hareketli mi olacak acaba :) O yüzden kafana takma bazıları çok hiseder bazıları harekdtleri daha az hisseder kaburga ağrısı normal ben kızıma hamileyken bu aylarda sol kaburga ağrısından ağlıyordum olduğum yerden kımıldıyamıyordumayy kızlar neden bilmiyorum şu yazdıklarınızı okurken pıt diye düştü gözyaşımçok duygulandım hepinizden Allah razı olsun.. çok dolmuşum sanırım cullucan banada doktor o dalgalanmayı hissetmezsin demişti ama karın bölgen zayıf demişti de aslında 2 haftada bir kontrole gidiyorum bu sefer 3.hafta oldu hep kafamda kötü senaryolar dolaşıyor bide bu hafta tuhaf ağrılarım oldu kaburgamın altı ağrıyor falan gözüm korktu heralde, bide sizleri de okuyunca şiddetli diye üzülmeye başladım ama çok şükür hareket var sonuçta, Allah hepimizin benimde herkesin bebeklerine bizlere sağlık sıhhat versin inşAllah.
Kızlar nasılsınız bebişleriizde iyidir inşallah çoktandır giremiyordum yatıya misafirim vardı onlar gitti sonra ben anneme gittim biraz kaldım geçen haftada doktora gittim şeker yüklemesi kan ve idrar testi yapıldı normal çıktı sonuçlarım
Kızlar oruç tutacak olanlar var mı ben yarın kısmet olursa deniycem nasıl olsa evdeyim çalışanlar zorlanabilir o yüzden bir şey diyemiyoum borç bizim zaten ben kızıma hamilyken tutamamışım ilk aylardaydım o yüzden sonradan tam 3 ayda tuttum araya yok hastalık giriyor bi yere davet ediliyosun hafta sonları derken uzuyor bende bu sefer tutabildiğim kadarını tutmak istiyorum eskiler hep tutuyormuş annem bana hamileyken eylül ayında beni doğurmuş bakalım bir deniycem.....
kıyamam sana beennnn, sağlıklıysa ve miniktende dokunduruyosa annesine hiç takma kafana, dediğimiz gibi bu tepik olayı herkeste farklılık göstertiyooooayy kızlar neden bilmiyorum şu yazdıklarınızı okurken pıt diye düştü gözyaşımçok duygulandım hepinizden Allah razı olsun.. çok dolmuşum sanırım cullucan banada doktor o dalgalanmayı hissetmezsin demişti ama karın bölgen zayıf demişti de aslında 2 haftada bir kontrole gidiyorum bu sefer 3.hafta oldu hep kafamda kötü senaryolar dolaşıyor bide bu hafta tuhaf ağrılarım oldu kaburgamın altı ağrıyor falan gözüm korktu heralde, bide sizleri de okuyunca şiddetli diye üzülmeye başladım ama çok şükür hareket var sonuçta, Allah hepimizin benimde herkesin bebeklerine bizlere sağlık sıhhat versin inşAllah.
cullucan senin şu kokoşluğunu iyice merak etmeye başladım benoğlun olucaktı di mi senin? bi de kızın olsa vay eşinin haline
ee öyle ama loori biz kadınlar çekemiyoruz birbirimizierkekler desen iş yerindekiler odunun önde gideni
aferin kızzzzzzzzzzzzzzzzzerkek canım. beyefendi kendisi çok mükemmel yaa sağa sola ahkam kesiyo işteikimizde aynı zamanda atandık ama onun daha önce özelde 8 sene çalışmışlığı var birazda bilmiş bi tip herşeyi ben biliyom havalarında. o olmasa nolacak bu işler felan durumlarında yani. benim en çok sinir olduğum bilmediğim şeylerde onun yardımına ihtiyacımın olması
zaten kimsenin bana laf söylemeye hakkı yok canımcım işleri aksatmadan yapıyorum ama bu alttan deşip deşip yapılacak bişeyler buluyo illaki. bunun lafına kızıp ayrılmıcam ısten. sonuna kadar calısıcam her işide halledicemmm mis gibi yavruma bakıcammm ohhh.uzun sürede gelmıcm ücretsiz izin alıcam ne halt ederse etsin yetti bee
şu an çok kötü durumdayım sinirimden öğlen evde ağladımiş yerinde çalışma arkadaşım çok acayip sinirimi bozdu. sanki o olmasa hiçbir iş yürümüyomuş gibi imalarda bulundu. ben herşeyi unutuyomuşum erteliyomuşum. ben izne ayrılınca bütün işler ona kalacakmış. Allahım işitmediğim laf kalmadı. bundan öncede yapıyodu aynı şeyi şu işi yaptınmı bu işi yaptınmı bak zamanı geçiyo bilmem nee bende hiç sesimi çıkartıyodum ama bu sonki burama kadar geldi artıkk vee patladım. ben herşeyi takip ediyorm dedim senin hatırlatmana gerek yok dedim. eylül başına kadar burdayım merak etme her işi halledip gidicem dedim. ama öyle sinirim bozulduki öğle arası hem eşime anlatıyorum hem ağlıyorummm en çok ağladığım şeyde haklı oldugu yanlarda var kendime cok kızıyorum. ama bu insanda cok mükemmeliyetcı yaa başkalarına soruyorum ne yapılması gerek dıye. sen stres yapma hallolur dıyolar.eşimde iznin ne zaman doluyosa hemen ayrılıyosun calısmak yok dedı. bende yok dedım eylüle kadar calısıcam halletmem gereken herseyı halledıcem kimseye arkamdan laf ettırmicem dedim
kıyamam sana beennnn, sağlıklıysa ve miniktende dokunduruyosa annesine hiç takma kafana, dediğimiz gibi bu tepik olayı herkeste farklılık göstertiyoooo
heheheheay napimm yaaaa, bende böleyim işte, kızım olaydı gerçekten benim koca yanmıştı ama şükür erkek geliyo canımmmm vala cuma günü doktora giderkene mini bi elbisem vardı onu giycektim taki koca el koyana kadar, biraz göbüşten dolayı dahadamı kısalmış nee söyleyince hak verdim ama hamişlik hormonu illede üste çıkcam ya çıktım zati, kociş söyleyeceğine söylediğine bin pişman oldu, sonuç yinede giymedim elbiseyi başka bişi giydim ama süsümden geri kalmam arkadaşşşşş
aferin kızzzzzzzzzzzzzzzzzböle ol işte, o salakta boş boş konuşmasın orda aptal şey
kızlar oğluma çınar ismi koymayı düşünüyorum.. sizce nasıl? hatta çınar kadir
canım müdürüm felan gayet anlayışlı o konuda sıkıntım yok ne zaman izin istesem verir. ama bu beraber calıstıgımız kişi sinirimi bozuyo yaa çok bilmiş bi tip işteebide hamişlik alınganlığıyla üst üste geldi tamam oldu
çok severim çok güzel bi isim çınar gibi sağlam karakterli olur bebişnnnn, bence ikiside çok güzel olmuşkızlar oğluma çınar ismi koymayı düşünüyorum.. sizce nasıl? hatta çınar kadir
aaaa:26: doru diyosun kız yarın öbürgün karışırmı acabaaman sakın ödün verme kokoşben de üzerime tam oturan elbiseleri giyemiyorum çok komik druyo yaa göbek sivrildi iyice
oğlun giydiklerine karışsın da o zaman görürüm ben seni :)))
işte moralim yeni düzelmiş, kendimi toparlamışım neden tekrar hasta gibi giyineyim, bi de ben evde tekken bile pijamayla gecelikle dolaşan insan değilim, kardeşim çok alay eder bu yüzden hatta benimleo yüzden ben giymicem dedikten sonra olay bitmiştir
hastanedeyken ilk günler evde rahatsızken doyucaz zaten bakımsız gecelikli pijamalı hallerimize bence hiçççç gerek yok
canım bana söylerken bak sen ne hale geldin, eşini dinle ve 32. haftada al raporunu evde otur. bırak şu gerizekalı insanları, çekmek zorunda değilsin kimseyi, bi de dönüşte işin garanti git evinde kafan rahat olsun. şimdi çok sinirlendim bak
benim de burda sinir olduğum, bana müdürün dediklerini söyleyen adam, sanki işten atıcaklar beni de o hayır atmayın demiş, onun sayesinde burdaymışım gibi konuşuyo ben de salaktım yuttum bu numarayı. insanı gerizekalı yerine koyup çok komik duruma düşüyolar ama olan bize oluyor. onları kafaya takıp üzülüyoruz bi de.
sen yine bildiğini yap boşveerrrr
Hehhhh şöleeeeeöğlen yemek yiyememiştim sinirimden. şimdi bişeyler aldırıp yedim bide meyve suyu içtim kendime geldim valla kızlarsadece belime bi ağrı girdi inş hemencecik geçer. kimseyide kafama takmıcammm yaa onlar düşünsünnn demiiii
bebiş 40 günü doldurduktan sora herhangi bir gün yapılyo canım, kimisi 3 aylıkkende yapıyo, yani o tamamıyla senin ve bebişinin toparlamasına kalmış, yarı kırkı die bişi bende duydum ama tamamen karşıyım, 20günlük bebiş daha dünyayla tanışmadan teyzelerin elindemi gezcek nooooooookızlar bebek mevlütünü ne zaman yapıyosunuz..kvlerde de var öyle adet ama ben uzak olduğum için yırtıyorum biraz.yaa daha 20 günlükken filan gidiyolar bi de anlatıyo arada bana kayınvalidem, bişi de diemiyorum ama 40 tane kadının ne işi var lohusa evinde 20 günlük çocuğu elden ele gezdrimeler filan..:26:
kızlar bebek mevlütünü ne zaman yapıyosunuz..kvlerde de var öyle adet ama ben uzak olduğum için yırtıyorum biraz.yaa daha 20 günlükken filan gidiyolar bi de anlatıyo arada bana kayınvalidem, bişi de diemiyorum ama 40 tane kadının ne işi var lohusa evinde 20 günlük çocuğu elden ele gezdrimeler filan..:26:
aynen canım bende hıc ama hıc gecelık gıymeyı dusunmuyorum. kv cok ıstıyosa kendısı gıysın mevlutte geceliği
Hehhhh şöleeeee
bebiş 40 günü doldurduktan sora herhangi bir gün yapılyo canım, kimisi 3 aylıkkende yapıyo, yani o tamamıyla senin ve bebişinin toparlamasına kalmış, yarı kırkı die bişi bende duydum ama tamamen karşıyım, 20günlük bebiş daha dünyayla tanışmadan teyzelerin elindemi gezcek nooooooooben mevlütte çocuğun elden ele gezdirilmesine de karşıyım, o ne oyle 40 kişi olsa 80 tane elin mikrobu olcak, vala yaparsam 40ından sora kendimi toparlayınca yaparım birde o dolaştırma bana gelmezzzz, ablama veririm teyzesi olarak şöle bi dolaaştırır kendi kucağında ondan sora hopp yatana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?