Valla bi 7 kılo alırız dıye dusunuyorum ben canım
ALLAH kabul etsin canım görüşmek üzere.
Sagol cullucanım hepımız ıcın dua edıyorum kendımı harıka hıssedıyorum bende seker testı 83 açlık sekerı tokluk ıse 133 çıktı
nerden bilelimmm, bakçaz görcezzzzz, sen iyimisin bu arada? ben top gibim olur yuvarlarınım diyodum ama öle olmuyo, herkesin durumu çok farklı birbirimizden bakalım kim en az kilo ve en çok kilo rekorunu kırcak, son aylarda belli olur artık 3 aşağı 5 yukarı
çok mantıklı canım evet bende bizimkilere tembihliyeyim bunu
kundaklamamışlar battaniyeye sarmışlardıı sadecee kundak kemik yapısını bozuyo diye yapmıyolar ya şimdi bak ben duymamıştım senin dediğini
caım çok uzun zaman oldu ya girmiyorum buraya burda benle tüp bebek olan baska bi arkadaş vardı belkide o sendin tam hatırlayamıcam...
inşallah canım benim inşallah herkes bi an önce kavusur yavrusuna
süper, maaaşallah canımcımişallah sonuna kadar böle güzel haberlerle götürürüz bu hamişliği, oruç tutmanın vermiş olduğu huzur var şimdi sende seni okadar iyi anlıyorumki, Allah bozmasın şekercimmmm, şekerin çıkmaması çok güzel bişi gözün aydın olsun, çıkan arkadaşlarda ya diyet yada insülin yapıyolar ama olsun herşey bebişler için, fedakarlık daha burada başlıyo işte
Benimde 12 yi buldu canım. Alıyoruz vallah. Nasıl oluyor bilmiyorum.
Ben ıyıyım CNm ben 9 kiloyla bıtirmek ısıtıyorum
Ben ıyıyım CNm ben 9 kiloyla bıtirmek ısıtıyorum
Yandık desene CNm ayyy çok korkuyorum yakında gülle gıbı olacağım
İnsallah böyle yapalım biz de.kızçeler babam geçen gün aşağıda yazıda yazılan hikayeden bahsetti bana, Allah kısmet ederse bende bunu uygulamak istiyorum, sizinde bilginiz olsun diye aşağıya kopyaladım, belki daha önce bileniniz yada duyanınız vardır bunu zaten
3- ÇOCUĞA YEDİRİLECEK İLK GIDA (TAHNİK):
Yeni doğan çocuğa tatlı bir şey çiğneyerek ağzına vermek, dudağına sürmek Sünnet-i seniyedir. Bunu sâlih bir kimsenin yapması ise menduptur. Kuru üzüm ve şeker gibi tatlılarla yapılabilirse de kuru hurma ile yapmak müstehaptır, daha faziletlidir.
Hazret-i Âişe -radiyallahu anhâ- Vâlidemiz der ki:
Yeni doğan çocuklar Resulullah'a -sallallahu aleyhi ve sellem- getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı. (Müslim: 2147)Görüldüğü üzere Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz, yeni doğan çocuğun midesine ilk inen gıdaya dikkat etmekte ve bunun ana sütünden başka bir şey olmasını istemektedir. Nitekim çeşitli rivayetler, bu ihtimamı sadece kendi torunları için göstermeyip bir prensip olarak bütün Müslüman çocuklarına uyguladığını ifade etmektedir.
caım çok uzun zaman oldu ya girmiyorum buraya burda benle tüp bebek olan baska bi arkadaş vardı belkide o sendin tam hatırlayamıcam...
inşallah canım benim inşallah herkes bi an önce kavusur yavrusuna
nerden bilelimmm, bakçaz görcezzzzz, sen iyimisin bu arada? ben top gibim olur yuvarlarınım diyodum ama öle olmuyo, herkesin durumu çok farklı birbirimizden bakalım kim en az kilo ve en çok kilo rekorunu kırcak, son aylarda belli olur artık 3 aşağı 5 yukarı
çok mantıklı canım evet bende bizimkilere tembihliyeyim bunu
nafiye,sanırım o kişi bendim:) hoşgeldin canım.allahım inşallah bu sefer eline kavuşturur.dualarım seninle
bende bılmıyorum canım suyuda cok ıcıyorum ama yapacak bısı yok
wayyy canım yaa keske ıstemeyle olsa bende bu kıloyla bıtırsem dıyorum ama daha 3 ay var neredeyse zorr((
İnsallah böyle yapalım biz de.
Canım bir kac tup bebekli arkadas var daha. Ama seninle aynı zamanda op, ohss ve transfer olmuştuk sanırım.
Dua edeceğim senin icin canım. Allah hayırlı ve saglikli evlatlar versin insallah.
Olmaz mı yaaa kafayı yersinnn iki tane bıcırıkla, ayy inş. ne güzel olurrrkızz Allahmı söyletiyo nedir ikiz ikiz deyip durdun iki tane embriyo koyulacak ikside tutarmı acaba dersin
ayyy amma güzel olur hee...
kalbimi karartmıyorum canım aştım artık o dönemleri çok şükür iyiym dahda iyi olacagım..
evet canım annene söyle cantaya koysunlar
aaa, aslında yapılması lazımmış, şimdi bebişler bizim karnımızda dar alanda duruyolar ya kendi ellerini ve ayaklarını tanıyana kadar bir müddet kundak gerekirmiş ama kundak derken öle sıkı sıkı değil tabikibebişe zarar vermeyecek şekilde sadece elini kolunu oynatmaması için, oda şunun için gerekli hem hala anne karnında hissi olurmuş bebekte ve daha huzurlu olurmuş, hemde eli kolu oynadığı zaman kendi hareketlerinden korkmazmış, eskiler o yüzden hep kundak yaparlarmış bebiş kendinden korkmasın diye çünkü bu sefer korkup sıçrıyomuş rüyasında başlıyomuş ağlamaya
evet canım seninle aynı zamanda opu ohss transfer olmusuz ama dediğim arkadaş OzlTzk nickini görünce hatırladım..
olsun yinee teşekkür ederim Allah bu yollarda kimseyi oyalamasın inşallah....
evet canım seninle aynı zamanda opu ohss transfer olmusuz ama dediğim arkadaş OzlTzk nickini görünce hatırladım..
olsun yinee teşekkür ederim Allah bu yollarda kimseyi oyalamasın inşallah....
Canım zemzem ve hurmanın suyunu süt vermeden once mı vermek gerekirmiş. Yoksa sonradan da yapilir mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?