2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sagol cullucanım hepımız ıcın dua edıyorum kendımı harıka hıssedıyorum bende seker testı 83 açlık sekerı tokluk ıse 133 çıktı

süper, maaaşallah canımcım işallah sonuna kadar böle güzel haberlerle götürürüz bu hamişliği, oruç tutmanın vermiş olduğu huzur var şimdi sende seni okadar iyi anlıyorumki, Allah bozmasın şekercimmmm, şekerin çıkmaması çok güzel bişi gözün aydın olsun, çıkan arkadaşlarda ya diyet yada insülin yapıyolar ama olsun herşey bebişler için, fedakarlık daha burada başlıyo işte

Ben ıyıyım CNm ben 9 kiloyla bıtirmek ısıtıyorum

kundaklamamışlar battaniyeye sarmışlardıı sadecee kundak kemik yapısını bozuyo diye yapmıyolar ya şimdi bak ben duymamıştım senin dediğini

aaa, aslında yapılması lazımmış, şimdi bebişler bizim karnımızda dar alanda duruyolar ya kendi ellerini ve ayaklarını tanıyana kadar bir müddet kundak gerekirmiş ama kundak derken öle sıkı sıkı değil tabikibebişe zarar vermeyecek şekilde sadece elini kolunu oynatmaması için, oda şunun için gerekli hem hala anne karnında hissi olurmuş bebekte ve daha huzurlu olurmuş, hemde eli kolu oynadığı zaman kendi hareketlerinden korkmazmış, eskiler o yüzden hep kundak yaparlarmış bebiş kendinden korkmasın diye çünkü bu sefer korkup sıçrıyomuş rüyasında başlıyomuş ağlamaya

caım çok uzun zaman oldu ya girmiyorum buraya burda benle tüp bebek olan baska bi arkadaş vardı belkide o sendin tam hatırlayamıcam...
inşallah canım benim inşallah herkes bi an önce kavusur yavrusuna

nafiye,sanırım o kişi bendim:) hoşgeldin canım.allahım inşallah bu sefer eline kavuşturur.dualarım seninle

Sagol CNm Dr hamılelıgın güzel gectıgını soyledı Allah herkeze yardım etsın kolaylık versın

İnsallah böyle yapalım biz de.
caım çok uzun zaman oldu ya girmiyorum buraya burda benle tüp bebek olan baska bi arkadaş vardı belkide o sendin tam hatırlayamıcam...
inşallah canım benim inşallah herkes bi an önce kavusur yavrusuna

Canım bir kac tup bebekli arkadas var daha. Ama seninle aynı zamanda op, ohss ve transfer olmuştuk sanırım.
Dua edeceğim senin icin canım. Allah hayırlı ve saglikli evlatlar versin insallah.

evet canım annene söyle cantaya koysunlar

nafiye,sanırım o kişi bendim:) hoşgeldin canım.allahım inşallah bu sefer eline kavuşturur.dualarım seninle

eveettt
nickini görünce hatırladım canıımmm inşallah kavusurum arkadaşım bu seferki adetle başlıcam inşallah...

bende bılmıyorum canım suyuda cok ıcıyorum ama yapacak bısı yok

wayyy canım yaa keske ıstemeyle olsa bende bu kıloyla bıtırsem dıyorum ama daha 3 ay var neredeyse zorr ((

Vallah canım bende çok su iciyorum ama yine de aldım kilo. Ben baslarda da cok almıştım. Kanamam falan olunca hiç hareket etmedim. E yemek de yapamayinca kociş dışarıdan istedi hep. Hazır gıdalar ve hareketsizlik şişirdi. Ne yapalım artık saglikli olsun da bebeklerimiz ve biz gerisini düşünmeyeceğiz.

evet canım seninle aynı zamanda opu ohss transfer olmusuz ama dediğim arkadaş OzlTzk nickini görünce hatırladım..
olsun yinee teşekkür ederim Allah bu yollarda kimseyi oyalamasın inşallah....

Olmaz mı yaaa kafayı yersinnn iki tane bıcırıkla, ayy inş. ne güzel olurrr
benim eşimin tarafında baya ikiz var, bebeğimizi gördüğümüz ilk muayenede benimki direkt tekmiş baakkk gördün mü demişti hadi gözün aydın dedim

bak ben bnu bilmiyodum annemlere söyliyim bunuda yapsınlar bebeğe saol cullucuğumm

evet canım seninle aynı zamanda opu ohss transfer olmusuz ama dediğim arkadaş OzlTzk nickini görünce hatırladım..

Âmin canım. Gercekten zor süreçler. Ama insallah dua ve sabırla Allah kucaklarımıza almayı nasip eder hepimize. Allah tüm isteyenlere tez zamanda ve hayırlı vakitte bebek nasip etsin.

Canım daha yeni evlisin sen yaa hepsi zamanla olucak inş. gör bak
bi gün senden "yyuuuppppiiiiii hamileyyimmmm kızzlaarrr " diye bi yazı gelicek ben bekliyorum bak burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…