2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bizimkilerde biliyodur eminim cnm hatırlatıyımda bizde alalım yanımıza

Kızlar sızce daha kaç kilo alırız
ben bi 5 kilo daha alıp 12-13 le kapatırım dıye düşünüyorum ama bakalım noolcak

evet cnm bende duymustum annemde kundaklamadan olmaz dıyo zaten. ooyyy bı doğsalar yaaaminnaklar. benimki cok fecı tekmeler sallıyo beyefendı öne doğru eğilirsem basıyo tekmeyı yaa canımı acıtıyo valla şu andada elimi ayağımı anlamadım ama kaburgama batıyo. yarın görmeye gıtcez bakalım nasıl tosunumm çokkk özledimmm

bende bılmıyorum canım suyuda cok ıcıyorum ama yapacak bısı yok

wayyy canım yaa keske ıstemeyle olsa bende bu kıloyla bıtırsem dıyorum ama daha 3 ay var neredeyse zorr ((
İnşallah sen istedigin kiloyla bitirirsin Cnm
inşallah zullucum, sen zaten çok kilo almadın, muhtemelende bitirirsin, 9 olmazda 10 olur en fazla belkide olmaz bile, hayırlısı olsun hepimiz için
Evet Cnm 4 kilo aldım zaten kısa biriyim çok kilo alinca dusunemiyorum kendimi:18:
Yok be tatlım bişicik olmaz kaç kıloyla hamiş kaldın kaç kılo aldın ? Vericez elbet yavruslarımız saglıklı olsunlarda yeterki

44 le başladım şu an 48 Cnm vericez de ışte zaten ağır olucaz bari bir iki kilo fazlalık tasimayalim benim ablam 15 kilo aldı toplam ama çok ağırlaştığını uyulmadığını söyledi bana cook kilo alma diyor

hmmm yaşıycaksınız zizag hanımcımmmm
canım orta halli değerler galiba hadi geçmiş olsun, doktorun ne diyo?

oohhh buna çok sevindim daha ömrüm var yani

doktorum açmadı telefonu bidaha denicem daha sonra 140ın altında çıktı içim rahatladı

oohhh buna çok sevindim daha ömrüm var yani

doktorum açmadı telefonu bidaha denicem daha sonra 140ın altında çıktı içim rahatladı

Allah'ın izniyle kocanla bebeğinle geçiriceğin uzunnn bi ömür var inş.

Son düzenleme:
bence ben 12 kiloyu görürüm öyle hissediyorum

merhaba kızlaaaaar
şeker yükleme sonucumu aldım açlık kan şekerim düşük diğerleri iyi çıkmış
ama idrarda enfeksiyon çıkmış

Canım zemzem ve hurmanın suyunu süt vermeden once mı vermek gerekirmiş. Yoksa sonradan da yapilir mu?
herşeyden önce canım süttende önce vercen

kızlar sonuç geldi 76-127-132 nasıl sizce

süper 140 ın altındasın, hadi iyisin, ye dondurma karpuz ne varsa artıkkkk
hadi bakalım napıyo bi görün, kaç ton olmuşşş kız benimkide aynını yapıyo bunlar bizim eğilmemizi istemiyolar ben anladım ne zaman eğilsem başlıyo ordan vurmalara, bide sağımı sevmiyo bizimki kıpır kıpır, sol sanki onun sarayı bi nevi vala sola yattımmı bi huzur bi huzurrrr

merhaba kızlaaaaar
şeker yükleme sonucumu aldım açlık kan şekerim düşük diğerleri iyi çıkmış
ama idrarda enfeksiyon çıkmış
hadi gözün aydın canım, allah daim etsin, idrar çok sorun değil hemen geçiyo bol su iç bide sakın tutma gelince hemen git yap

değerlerini yazsana canım bende şimdi aldım sonuçlarımı ama doktoruma ulaşamadımm

SONUÇ NORMAL DEĞERLER
açlık kan şekeri 51 ........ 65-115
1/2 saat glikoz 96 ......... 65-140
1 saat glikoz 97 ..... 65-140
2 saat glikoz 87 ....... 65-140

Son düzenleme:

valla doktor gibi olduk birbirimize destek oluyoz çok şükür

Amin canım inş
içiyom canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…