SONUÇ NORMAL DEĞERLER
açlık kan şekeri 51 ........ 65-115
1/2 saat glikoz 96 ......... 65-140
1 saat glikoz 97 ..... 65-140
2 saat glikoz 87 ....... 65-140
geçmiş olsun canımcım iyiki size bişi olmamış
nası yaaa, bişi yok dimi kız iyisin yani buraya yazdığına göre
olsunnnnn yaaa boşver, 12-20 napalımmm vercez sorabence ben 12 kiloyu görürüm öyle hissediyorum
at kızzzz küveti doldur icinede koku at kocişi bekle, ay dur bekleme oruçlumu kocişoffffffffff çok sıcakkkkkkkkk patlıycammmmmmmmmmmeve gidip serin sulara atıcammm kendimiiiiii
aynen canım, ben bebiş doğduktan sona danışmanlık şirketi açim diorum vala süper yaparız hee, herbişeyi öğrendikkvalla doktor gibi olduk birbirimize destek oluyoz çok şükür
çok ii çıkmış canım maşallah bende sonuç aldım ya o yüzden merak ettim
sağolun hanımşar çok şükür kimselere bir sey olmadı(şuanda bizim bildiğimz kadarıyla) binanın dışını,çatıyı yeniliyorlardı.çatı
cayır cayır yandı.sigaradan çıktığını söylüyorlr.haberlerde de göstermişler
Ohhh gayet ıyısın kızİnşallah sen istedigin kiloyla bitirirsin Cnm
Evet Cnm 4 kilo aldım zaten kısa biriyim çok kilo alinca dusunemiyorum kendimi:18:
44 le başladım şu an 48 Cnm vericez de ışte zaten ağır olucaz bari bir iki kilo fazlalık tasimayalim benim ablam 15 kilo aldı toplam ama çok ağırlaştığını uyulmadığını söyledi bana cook kilo alma diyor
offffffffff çok sıcakkkkkkkkk patlıycammmmmmmmmmmeve gidip serin sulara atıcammm kendimiiiiii
olsunnnnn yaaa boşver, 12-20 napalımmm vercez sora
at kızzzz küveti doldur icinede koku at kocişi bekle, ay dur bekleme oruçlumu kocişsen onu iftardan sona yapppp en iyisi nolur nolmaz , ben dün akşam yemek yapim dedim oda en kolayı köfte patates kızartma bide çorba anacım kendimi nası yellicemi şaşırdım heee, elimde yelpaze kociş gelene kadar yelledim durdum kendimi zor bu hamişlik bu sıcaklarda zorrrrr
aynen canım, ben bebiş doğduktan sona danışmanlık şirketi açim diorum vala süper yaparız hee, herbişeyi öğrendikk
evet canım iyi çıktı bunlar ama enfeksiyon çok yüksek
Sıcaktan ve uykudan gözümüzü açamıyoruz...
kızlarrrrrrrrrrrrr geçmişi okumama imkan yokkkkkkkkk nasılsınız bakalım bebeişleriniz iyi miii
kızlarrrrrrrrrrrrr geçmişi okumama imkan yokkkkkkkkk nasılsınız bakalım bebeişleriniz iyi miii
Ankara'da korkutan yangın - Sabah - 09 Temmuz 2013
bende şimdi gazetede gördüm tam dedim heralde bu kurum daha söndürmeye çalışıyolarmış
uykucu sero gelipte halin nedir demiyonnnn
kızlar bugün çoştu sezoşş biz iyiyiz sen nasılsın
biz gelirken de cayır cayır yanıyordu.yandaki binadan da söndürmeye çalışıyorlardı.çok küçük bir ihtimal ama belki yarın işe gidemeyebiliz
uykucu sero gelipte halin nedir demiyonnnn
kızlar bugün çoştu sezoşş biz iyiyiz sen nasılsın
bebişin deme keyfine canım da ben sıcaktan patlayacağım yakında...
oyyy kuzum baktım gördüm şimdi değerlerine gözün aydın...kuzu bura çok sıcak ben zaten hararetli... insan uyurken klimanın altında terler mi anla ahalimi... karpuza sarılcam birazdan... değerlerin güzel çıkmış kuzum...gözün aydın..tek kaldı doğum önümüzde onu da atlattık mı minnaklar kucaklarımızda...
cnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ııolsunnnnn yaaa boşver, 12-20 napalımmm vercez sora
at kızzzz küveti doldur icinede koku at kocişi bekle, ay dur bekleme oruçlumu kocişsen onu iftardan sona yapppp en iyisi nolur nolmaz , ben dün akşam yemek yapim dedim oda en kolayı köfte patates kızartma bide çorba anacım kendimi nası yellicemi şaşırdım heee, elimde yelpaze kociş gelene kadar yelledim durdum kendimi zor bu hamişlik bu sıcaklarda zorrrrr
aynen canım, ben bebiş doğduktan sona danışmanlık şirketi açim diorum vala süper yaparız hee, herbişeyi öğrendikk
Ohhh gayet ıyısın kızSon zamanlar bıraz sıkıntı cekerız o kadarda olucak galıba ama sen 4 kılo almıssın toplam 15 kılo almassın heralde canım bende 5 -6 kılo falan almısım.
Evler neyseki serin canım dısarıda hıc dayanılmaz guzelce bir duş al
hanımlar ben kaçar.hazır eve gelmişken yatayım eşim eve gelene kadar sonra kalkar yemek yaparım. sizlere iyi sohbetler iyi iftarlar şimdiden .hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?