2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
geçmiş olsun canımcım iyiki size bişi olmamış

nası yaaa, bişi yok dimi kız iyisin yani buraya yazdığına göre

sağolun hanımşar çok şükür kimselere bir sey olmadı(şuanda bizim bildiğimz kadarıyla) binanın dışını,çatıyı yeniliyorlardı.çatı
cayır cayır yandı.sigaradan çıktığını söylüyorlr.haberlerde de göstermişler

bence ben 12 kiloyu görürüm öyle hissediyorum
olsunnnnn yaaa boşver, 12-20 napalımmm vercez sora

offffffffff çok sıcakkkkkkkkk patlıycammmmmmmmmmm eve gidip serin sulara atıcammm kendimiiiiii
at kızzzz küveti doldur icinede koku at kocişi bekle, ay dur bekleme oruçlumu kociş sen onu iftardan sona yapppp en iyisi nolur nolmaz, ben dün akşam yemek yapim dedim oda en kolayı köfte patates kızartma bide çorba anacım kendimi nası yellicemi şaşırdım heee, elimde yelpaze kociş gelene kadar yelledim durdum kendimi zor bu hamişlik bu sıcaklarda zorrrrr

valla doktor gibi olduk birbirimize destek oluyoz çok şükür
aynen canım, ben bebiş doğduktan sona danışmanlık şirketi açim diorum vala süper yaparız hee, herbişeyi öğrendikk

kızlarrrrrrrrrrrrr geçmişi okumama imkan yokkkkkkkkk nasılsınız bakalım bebeişleriniz iyi miii

Ohhh gayet ıyısın kız Son zamanlar bıraz sıkıntı cekerız o kadarda olucak galıba ama sen 4 kılo almıssın toplam 15 kılo almassın heralde canım bende 5 -6 kılo falan almısım.
offffffffff çok sıcakkkkkkkkk patlıycammmmmmmmmmm eve gidip serin sulara atıcammm kendimiiiiii

Evler neyseki serin canım dısarıda hıc dayanılmaz guzelce bir duş al

benim koca kurufasulye istedi ne adam dimi en kolayı eve gidip yapıcam kocişime allahtn buzlukta var
doğum koçu olur bizdenn

evet canım iyi çıktı bunlar ama enfeksiyon çok yüksek

enfeksiyonun en iyi ilacı su içicezde içicezz

uykucu sero gelipte halin nedir demiyonnnn

kızlar bugün çoştu sezoşş biz iyiyiz sen nasılsın

oyyy kuzum baktım gördüm şimdi değerlerine gözün aydın...kuzu bura çok sıcak ben zaten hararetli... insan uyurken klimanın altında terler mi anla ahalimi... karpuza sarılcam birazdan... değerlerin güzel çıkmış kuzum...gözün aydın..tek kaldı doğum önümüzde onu da atlattık mı minnaklar kucaklarımızda...

hanımlar ben kaçar.hazır eve gelmişken yatayım eşim eve gelene kadar sonra kalkar yemek yaparım. sizlere iyi sohbetler iyi iftarlar şimdiden .hepiniz öpüldünüz

uykucu sero gelipte halin nedir demiyonnnn

kızlar bugün çoştu sezoşş biz iyiyiz sen nasılsın

belli kaynnatmışsınız baya çok ihmal ettim burayı zikzakcım ama kızzz sayfalar uçmuş gitmişşşşş okuyamadımm aman keyıfler yerınde olsunda bennn de keyıflıyım bugunler de şukur

kuzum ben sana takılıyorum tahmin edebiliyorum nasıl sıcak olduğunu valla doktoru daha bulamadım ama banada iyi geldi dediğin gibi bi doğum kaldı inşallahh

cnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ıı evde yine açılıp saçılıp oturuyon anam iş yeri boğdu bugün beni..herkes oruc gönlümce suda içemedim çatladım yaaa

dayanamıyom işte patlıcamm şimdiii çalışmak ne zor yaa bu havalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…